![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.12.2009 20:03:37
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Lara....mislim da tvoja novica ni hvalisanje......mislim da je fiši mislila tista hvalisanja....ko mulci že zdaj seštevajo, pa berejo, pa debatirajo o svetskih zadevah če je pa to mišljeno hvalisanje, pol pa sem zgleda tud jaz ena izmed teh mamic mam pa jaz tu eno sosedo k ma malo starejšega fatneka.....pa zmeraj ko se srečava, razlaga da mali že vse sam naredi.....po njeniha besedah se tud previje sam , pa najbl brihten in napreden je v svoji skupini.......pravi einstain....tega pa se pol tud meni ne da poslušat, še posebaj da takrat k se srečamo mali ne da nič od sebe......ampak ji enostavno rečem da super da ma tako naprednega fantka, ker punca očitno to rabi slišat......upam samo da ne bo fantka s temi svojimi pričakovanji preveč obremenjevala, ker je prav luštkan poba! .... tak mi smo pa brez vode.......marička.....sej ne moram nič nardit, upam da me ne bo prijelo na skret......er sem pol pečena Kahlo ti si carica. Kake strelaš.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.12.2009 20:05:24
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Dan Mi po starem....M je tak živec,da sekunde ni miru.....ampak čist resno,ne morem niti mrdnit, ko sva same doma ...ko je A doma se vsaj igrata malo skupaj...drugače norišnica Vidim da imate srečanje..... mene oz naju ne bo,pa ne ker ne bi želela,ampak enostavno so za naju take poti predolge( mislim za M).......če ne vidiš,ne verjemeš tako da,žal.... Jaz uživam......doma...edino dela za šolo imam nenormalno dosti,kar pa zraven moje pikice ne morem nič.....včeraj izpit,danes izpit,vsak tedn projektna....ampak bo šlo Še imaš dosti dela za šolo? To leto še prihajajoče ali več?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.12.2009 20:07:10
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Naš se je včeraj z glavo v vrata zaletel, ker je pozabil naprej gledat ... sej ne veš, če bi se režal ali ga k sebi stisnil Neugodna situacija, tudi Lana dirka ne da bi gledala kam. Bimbo mali. Ampak HB brez posledic zaenkrat.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.12.2009 20:08:15
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Lara....mislim da tvoja novica ni hvalisanje......mislim da je fiši mislila tista hvalisanja....ko mulci že zdaj seštevajo, pa berejo, pa debatirajo o svetskih zadevah ......nekak tak ja..... ...pa da ne bo pomote....mene tako hvalisanje ne gane.... ..vem iz prakse kaj može in kaj ne može v nekem obdobju...normalno pa, da odstopanja so...... A dej, dej, katera je kej takega pisala.... vedno smo napisale,sam napredek otroka... eni so prej skobacali, drugi pa pili s kozarčka.... ma če zaradi tega kdo ne pride več, ker mu je nerodno se malo pohvalit in posledično tudi ne sprejema pohvale drugega, pa se mi zdi čist brez veze...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.12.2009 20:09:47
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Nam pa ga peč za centralno neki štrajka... kr kuri in kuri...... pridem domov pa 25 stopinj... đizus, sploh se ne ugasne... smo jo mogli prow izklopit... zdej bo verjetno tako do pomladi.... no, morda bom prej poklicala majstre... Pri vrabcu, tole je pa zanimiva situacija. Bolje da kuri do fula in izklopiš, kot pa da je mrzlo kot pri eskimih.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.12.2009 20:09:59
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* po moje je kar fajn, da je bila bolj počasna in previdna, ker sploh ne pada dosti. do sedaj je fasala samo 2 buški - tok tok, že trkam. pa še to je enkrat res padla iz mizice, enkrat se je pa v vrata zaletela ...to je bistvo vsega......... če pa že pade, pa zna past....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.12.2009 20:13:24
|
|
|
|
Lara Croft
|
....tvoj primer ...kot si napisala ni pravi.....bom te dregnila ob kakem pravem user posted image TO: Lara zna reči adijo... pa tudi še kaj drugega se lahko z njo zmeniš.... Če je nekaj ob pravem času ali malenkost prezgodaj, je hvala, če pa je kasneje, kot Larina hoja, potem pa ni... Jao, jao...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.12.2009 20:13:41
|
|
|
|
pf
|
Jaz pa rada mojo Lano pohvalim, ker sem ponosna nanjo in mi je lepo, če tudi druge pohvalite svoje. En je sam z žlico, drugi hodi, tretji sam spleza iz kavča, četrti vse to skupaj, peti pa je to že obvladal pred meseci. Kakor kdo, glavno je da so zdravi otročki, pa četudi si res ene mamice s svojimi nagovori, pa s tem ne mislim septemberčkov, zaslužijo kot pravi Kahlo nobelovo za einstein baby.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.12.2009 20:13:48
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft tak mi smo pa brez vode.... Nam pa ga peč za centralno neki štrajka... kr kuri in kuri...... pridem domov pa 25 stopinj... đizus, sploh se ne ugasne... smo jo mogli prow izklopit... zdej bo verjetno tako do pomladi.... no, morda bom prej poklicala majstre... a mate tisto fino elektroniko.....če ja, pol se ji je zmešalo tako kot naši...je danes tudi tako kurilo, da smo najprej vse odprli, ker je bilo za znoret... ...si zračuna povrečje in pol kuri ne glede na temperaturo.... so boljše tiste stare, ko si termostat obrnil in je blo...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.12.2009 20:15:31
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft A dej, dej, katera je kej takega pisala.... o ja, bi se našla katera še poleg mucice ...pa daj nehajte že zdaj s tem....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.12.2009 20:16:21
|
|
|
|
pf
|
Kak je fajn, da je vikend. Juhu. Punce a še dolgo delate, ali imate kaj letnega še planiranega za letos? Lara imaš v kratkem še drugi del razgovora za službo?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.12.2009 20:16:28
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Nam pa ga peč za centralno neki štrajka... kr kuri in kuri...... pridem domov pa 25 stopinj... đizus, sploh se ne ugasne... smo jo mogli prow izklopit... zdej bo verjetno tako do pomladi.... no, morda bom prej poklicala majstre... Pri vrabcu, tole je pa zanimiva situacija. Bolje da kuri do fula in izklopiš, kot pa da je mrzlo kot pri eskimih. in ta izklop spet zmrda elektroniko - rač. in pol spet enkrat kuri ko zmešan, drugič pa sploh ne....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.12.2009 20:17:00
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ....tvoj primer ...kot si napisala ni pravi.....bom te dregnila ob kakem pravem user posted image TO: Lara zna reči adijo... pa tudi še kaj drugega se lahko z njo zmeniš.... Če je nekaj ob pravem času ali malenkost prezgodaj, je hvala, če pa je kasneje, kot Larina hoja, potem pa ni... Jao, jao... ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.12.2009 20:17:50
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...si zračuna povrečje in pol kuri ne glede na temperaturo.... so boljše tiste stare, ko si termostat obrnil in je blo... To še ni nič. Moj novi klinčev pralni stroj si sam preračuna kak je zamazano perilo in je sposoben prati tudi pet ur. Pa nismo neki nemarjaki, da bi bile cote poflekane. Me je imelo zadnjič, da bi poračunala z njim.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.12.2009 20:18:00
|
|
|
|
Lara Croft
|
ede na temperaturo.... so boljše tiste stare, ko si termostat obrnil in je blo... Ma ne, je stara.... dela na podlagi termostata, ki je pač nastavljen na neko temperaturo... ma je ni brigalo....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.12.2009 20:19:32
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lara imaš v kratkem še drugi del razgovora za službo? V petek ob 10.30..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.12.2009 20:20:03
|
|
|
|
pf
|
Jaz pa imam nov mobitel. Ni neka mašina ravno, pač Nokia.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.12.2009 20:20:36
|
|
|
|
Lara Croft
|
To še ni nič. Moj novi klinčev pralni stroj si sam preračuna kak je zamazano perilo in je sposoben prati tudi pet ur. Haloooooooooooooo?! O tristo kosmatih.... Kaj klasiko še prodajajo? Ki bomo mogli v kratkem kupit novega...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.12.2009 20:20:39
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft V petek ob 10.30.. Vso srečo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.12.2009 20:21:22
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Jaz pa imam nov mobitel. Ni neka mašina ravno, pač Nokia. Važička... sej veš, da ni zaželjeno...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.12.2009 20:21:57
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft V petek ob 10.30.. Vso srečo. Tnx....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.12.2009 20:22:18
|
|
|
|
Lara Croft
|
Grem si farmo porihtat... Ciaoooooo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.12.2009 20:22:33
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Haloooooooooooooo?! O tristo kosmatih.... Kaj klasiko še prodajajo? Ki bomo mogli v kratkem kupit novega... Samo preveč elektronike ne izbirati. Če še dobiš kje hangetrip (to je po slovensko ročno nastavljanje programov ) si tega kupi, ker tale elektronika je adijo. Prej sem imela isto candy, ampak ročno nastavljanje programov, sedaj pa je vse elektronsko in je kar nekaj.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.12.2009 20:23:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish nije bitno...... bitna je vsebina mislim no...kak odgovor
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.12.2009 20:23:26
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Jaz pa imam nov mobitel. Ni neka mašina ravno, pač Nokia. Važička... sej veš, da ni zaželjeno... To še ni nič. Imam tudi nov avto.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOdlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.