|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del
11.12.2009 9:04:13   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Dobro jutro.
Kako ste spali?

Kak naj  rečem, tud 3krat na uro smo vstali :S
Dddddddddd....v glavnem lepo spimouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 626
11.12.2009 9:27:58   
Jutro,

na hitro se javim niti berem vas več ne sem zelo malo na računalniku mogoče pokukakm na FB in to je to...poleg svojih problemov sem pristala na poti ki je zelo težka ne toliko zame bolj za moje najbljižje ki jih imam rada ko se stvari malo umirijo se javim...ne me preveč pogrešat upam da pridem čim prej...

RADA VAS IMAM

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 627
11.12.2009 9:42:12   
KOKICA32
Dan!user posted image

MČ, Tasa, Persida- HVALA!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mediuhec- HVALA!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Cita user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 628
11.12.2009 9:45:11   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: spps

aja, pa še podatki od današnje posvetovalnice:  10300g
                                                                                76cm
pravi ded user posted image user posted image user posted image user posted image

Vuuuuu! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 629
11.12.2009 9:45:59   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Jutro,

na hitro se javim niti berem vas več ne sem zelo malo na računalniku mogoče pokukakm na FB in to je to...poleg svojih problemov sem pristala na poti ki je zelo težka ne toliko zame bolj za moje najbljižje ki jih imam rada ko se stvari malo umirijo se javim...ne me preveč pogrešat upam da pridem čim prej...

RADA VAS IMAM
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in za srečo user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 630
11.12.2009 9:48:18   
NoBady

Dobro jutro.
Kako ste spali?

jutro.... je deknca okol noge kej pomagala? pri meni je, zvečer takoj zaspal, ponoč samo enkrat zbudil in sedel sem ga dala ležat in se je zbudil ob pol8 user posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 631
11.12.2009 9:48:56   
NoBady

Jutro,

RADA VAS IMAM
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in za srečo user posted image user posted image

se podpišemuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 632
11.12.2009 9:53:25   
Najaa

Jutro,

RADA VAS IMAM

Se pridružujem, cita. user posted image user posted image user posted image
Če karkoli rabiš, pogovor, me klikni. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 633
11.12.2009 10:47:07   
PERSIDA
Dober dan.
Vidim,da imate probleme s spanjem.Pri nas se je stanje malo zboljšalo hb.
Najaa - če prideš živet na štajersko bomo mi mogoče začeli spat celo nočuser posted image

cita - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja nič lep dan vam želim izkoristite ga .

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 634
11.12.2009 10:48:15   
Nina00
Mi smo počasi boljši. Oba še kašljata in smrkata, ampak apetit se vrača. Tudi dnevni ritem si počasi štimamo, tako da je vsak dan lažje. Edino starejši je ukinil popoldansko spanje, ampak tudi zjutraj ne spi dlje user posted image

No, šibam ...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 635
11.12.2009 11:04:50   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Mi smo počasi boljši. Oba še kašljata in smrkata, ampak apetit se vrača. Tudi dnevni ritem si počasi štimamo, tako da je vsak dan lažje. Edino starejši je ukinil popoldansko spanje, ampak tudi zjutraj ne spi dlje user posted image

No, šibam ...

Še kakšna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,da se zližete kmalu s tega hudega.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 636
11.12.2009 11:30:13   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

No, šibam ...

Še kakšna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,da se zližete kmalu s tega hudega.

Hvala user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 637
11.12.2009 12:04:10   
mmmc
IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

a sem hitra? zgleda da sm mogla mal pojamrat, taj je zaspal brez joka v pojstlci...no da ne omenjam da sem ga zadekala in deko spet ovila okrog nog, obrnit se ni mogel in takoj zaspal... kdo bi zastopu tega otroka...??? user posted image mogoč je pomagal to da sm prebrala revijo mama ki piše kak uspavati djenčka-malčka :) te revije mi je zdej felix poslala, katera je naslednja? kateri potem jaz pošljem?

no kaj čem še napisat? mami me čaka da ji pomagam generalno kuhinjo pospravituser posted image s te strani bi mogoč rajš vidla da taj še ne bi spaluser posted image

za kosilo smo meli pa tunino omako in testenine, prvič sem tudi Taju dala s to omako, je tko jedel, sej mislim da je pa zdej že dost star da lahko kakšno tako stvar poizkusi, če naj bi pri enem letu jedli že vse, ane?

Nisi čudna, če ti je čudno, da 7 in 11 letniki spijo pri starših, mislim, pa tam do 1 leta, ne ves čas, ampak ko res ne gre drugače ga mal k sebi daš, potem pa nazaj v njegovo pojstlco. Jaz upam, da čimprej kupimo stanovanje, da ne bo predolgo v spalnici. user posted image
Glede hrane, jaz se popolnoma strinjam s tabo. Tune še nisem dala, jo bo pa seveda dobil čez kakšen mesec. Jaz mu že kr veliko stvari dajem, samo tistih res prepovedanih ne (svinjina, sol, med... KM smo pa ta teden počasi začeli pri zajtrku). Je pa res, da vse kar mu dam, se potrudim, da je sveže in čimbolj naravno. Sej vem, da ga ne bom mogla vedno pred umetno hrano ščitit, dokler pa lahko in ker imam to možnost, pa se potrudim. Moji imajo ogromn vrt z zelenjavo in stric kmetijo...

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 638
11.12.2009 12:08:10   
mmmc

ni narobe da si zraven dokler ne zaspi, sej sm jst tudi 5 metrov stran - za compom ... odvisno zdej s katere strani gledaš, sej jaz sem napisala da čez dan me ne bi tolk motilo z njim zaspat če bi ponoč spal sam...  glede držanja za rookoice je pa tko, ful se hitro navadijo na to in potem več sploh ne zaspijo brez da bi kdo jih držal za roko in problem nastane ko je treba v vrtec, ker tam jih že ne bojo za rokice držal, sej zato js gledam da bi že zdej sam zaspal, da potem ne bo nepotrebnega joka in odvajanja od takih in drugačnih navad... to je moje mišljenje, ti pa sama najbolje veš kaj in kako... morm pa priznat da je tko lep občutek ko se stisneš k svojemu otroku in skupaj zaspita... js se rada cartamuser posted image

[/quote]
Samo pri nas čez dan ne rabi rokic, samo zvečer, pa še to dvakrat na teden in to že od rojstva. In to je kakšnih 5 minut, potem pa se spusti in obrne na drugo stran.
Tko da pomojem še ni panike za navajenost.Pa včeraj ga je tašča uspavala zvečer, brez panike in brez rokic. Upam, da se ne bom ugrizlna v jezik.... user posted image user posted image user posted image
Pri moji mami je pa še lažje, z lahkoto zaspi.

(odgovor članu NoBady)
Neposredna povezava do sporočila: 639
11.12.2009 13:30:36   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Dober dan!

Joj, me dolgo ni bilo tu - že sedmi del user posted image

Se vam javim, da me ne zbrišete. Smo bili kar bogi. Starejši je imel virozo na virozo. Prejšnji teden pa smo končali na Pediatrični kliniki. Je šlo kar lepo skozi, kakor bi lahko bilo. Istočasno je bil seveda bolan tudi Brin, ki je tudi že boljši, a še vedno zelo kašlja in mu čuda iz nosu vlečem. Je bilo prav pestro. Sedaj bomo kar dolgo vsi trije doma, tako da bom imela malo manj časa za RR kot prej, a se bom potrudila, da vsaj vsake toliko malo poklepetam z vami. user posted image

o Nina, pa sem te prav danes mislila poklicat, ko te tako dolgo ni bilo naokoli. Samo da vam gre na bolje!
Saj bi vseeno lahko poklicala user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 640
11.12.2009 13:33:08   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

dober večer.

user posted image user posted image user posted image Valentinu za diplomo

user posted image user posted image treziki za podelitev diplome, čeprav z malo nevšečnostjo

user posted image user posted image user posted image tasa za vrtec

danes pa same dobre novice user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  vsem za nazaj user posted image  user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 641
11.12.2009 13:36:58   
Nina00

KOKICA VSE NAJBOLJŠEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

user posted image
Upam da mi tokrat ne zbriše slikuser posted image .Prej sem ti čokoladnega prilepla ,pa nič od tega.Upam,da bo to tud vreduuser posted image .

VSE NAJBOLJŠE z enodnevno zamudo! user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 642
11.12.2009 13:47:56   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

KOKICA VSE NAJBOLJŠE! user posted image

HVALA! user posted image

Kje pa se ti skrivaš? Si že zdrava? Kako otroci?

Sem prišla malo pošpegat iz svoje luknjice. Poleg podobnih razlogov kakor jih ima mmmc, da ne piše na rr, imam velik dela zadnje čase, ker se selimo. Sam ne me več spraševat, lahko ti na zs napišem, če te kaj zanima. user posted image
Aja, otroci so ok.
Daj napiši meni malo na ZS kako ste in kje ste sedaj user posted image   Saj veš, nisem na FB, firbčna pa sem user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Nina00 -- 11.12.2009 13:58:52 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 643
11.12.2009 13:49:56   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: spps

aja, pa še podatki od današnje posvetovalnice:  10300g
                                                                                76cm
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 644
11.12.2009 13:57:54   
Nina00

<Uh kaj bi jaz dala, da bi sama zaspala. Prve mesece je, pol se je pa navadla na joško in zdej vedno zaspi na njej. In se zbuja, ps noče spat... pa vsega boga, da sem včasih že čist znervirana.
Pri nas pa se je navadil, da zaspi v naročju. Starejši je tudi vedno zaspal med dojenjem in ker se je ponoči pogosto zbujal je del noči prespal pri nama. Pa smo se potem lepo navadli. Do enega leta je že lepo spal v svoji postelji, cca 1-2x na teden je celo prespal celo noč. Pa okoli 5h, ko se je zbudil sem ga vzela k nama in smo vsi lahko še malo odspali user posted image

Se mi pa zdi dobra knjiga od Elizabeth Pantly: Otroško spanje, brez joka v sanje.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 645
11.12.2009 14:04:03   
Nina00

Niti ne vem ,če vam bi napisala ,da je Tomaž spal včeraj od 19 ,pa zjutraj do 8.Postavil svetovni rekord.Upam ,da je to normalno ,da ni kaj v ozadju.Razmišljam zato ,ker taki podvigi so pri nas misija nemogoče.Zato sem že rekla ,da ,če še kdaj Anže tak prespi bo mene šlagnilouser posted image .Ker mislim ,da moje srce tega ne bi preneslo ,da bi obadva spala celo noč.

Sprehod je že pado danes  ko je tako lepo vreme .Zaspala sta tudi na zraku.Sedaj ,pa v posteljici malo počivatauser posted image  jaz jima pamoram nekaj dobrega skuhat.Zadnje čase sta včasih tako veliko zaspana ,da me je prav strah ,da nista ki slabokrvna.Sicer s hrano nimamo težav samo mi je to res čudno.Ne spita toliko kolkor sta zaspana.Verjetno,pa jer tudi ,da se veliko več gibljeta.En puza drugi,pa salte dela.
  user posted image user posted image user posted image  Tomaž. Pri nas je spanje sedaj spet slabše. Držim pesti, da je to še vedno od zamašenega nosu in da bomo prišli spet nazaj na "samo" 3-4 budnice na noč.
Se mi zdi, da sem se že zeloooo navadila na pomanjkanje spanja, ker poleg Brinovega zbujanja, se zbujam še na 4 ure za Ventolin za starejšega pa seveda smo zadnje čase že ob 6h auf, tako da lahko še atiju pomahamo, ko gre v službo user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 646
11.12.2009 14:08:43   
Nina00

Punce, katere imate starejše otroke..dajte mi povedat, kdaj kupit prve copatke z bolj trdim podplatom? 

Lija se postavlja na noge že lep čas, hodi tudi ob opori, tudi če jo primem za obe rokici ga veselo šiba. Ampak zaenkrat je samo še v zokničkih z "bremzami" in copatkih z mehkim podplatom ( iz H&M-a).
Ali bi jo že mogla kupit copatke z trdim podplatom? In katere copatke ste ve prvo  kupile?
Brala sem na RR da se za prve copatke glih Cicibanovi ne priporočajo, da se priporočajo Elephant, katere je možno kupit v Deichmanu.
Hvala za odgovor.
Sedaj priporočajo čim več mehke copatke. Jaz bom verjetno kupila kar čeveljčke (pa še te čim bolj mehke), ko se bo hotel tudi zunaj na noge postavljat, za doma pa kar nekaj takega kar si ti opisala.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 647
11.12.2009 14:18:55   
Nina00
Sem malo nadoknadla za par dni nazaj user posted image
Je bilo treba izkoristit čas ko eden spi, drugi pa hoče pred računalnikom meni v naročju sedet in risanke gledat. Mu jih sedaj malo več pustim kot prej, ker je sicer ves čas akcija, čeprav je še bolan in bi moral malo več počivat. Pa še spi ne več čez dan.

Sedaj bova šla pa še kaj drugega delat user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 648
11.12.2009 16:47:01   
Najaa
Nina imaš ZS. user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 649
11.12.2009 20:31:31   
NoBady

Sem malo nadoknadla za par dni nazaj user posted image
Je bilo treba izkoristit čas ko eden spi, drugi pa hoče pred računalnikom meni v naročju sedet in risanke gledat. Mu jih sedaj malo več pustim kot prej, ker je sicer ves čas akcija, čeprav je še bolan in bi moral malo več počivat. Pa še spi ne več čez dan.

Sedaj bova šla pa še kaj drugega delat user posted image

nina še od mene user posted image user posted image user posted image da se dokončno pozdravite

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poštnina
nada56

Vas plačevanje poštnine ob dostavi paketa spravlja ob pamet?

Da, ker nimam drobiza (23%)

Da, ker je to dodatni strošek (43%)

Da, placal bi rad vse naenkrat, (14%)

Ne, to je pac dostava, ki stane (20%)

Število vseh glasov: 56

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!