|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
10.12.2009 16:50:34   
Zvezdica
naš je shodi z 10m&3t

bravo oskar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
10.12.2009 16:57:15   
snikolina
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

naš je shodi z 10m&3t

bravo oskar user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

UUU madona, superca. Sam kolkr berem vsi nekej poskušajo, naš pa glih ne kaže nekga zanimanja, sicer je že stal sam brez opore ene 4x po cca 10 sekund, to je pa tut vse. Zgleda, da bo po meni, ki sem prej spregovorila kot shodila. In sem mami vztrajno govorila, da ne bom hodila. user posted image  

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
10.12.2009 17:18:06   
sonček33
krtekxx, objem azte in upam, da kmalu posije sonček k vam.

niia, user posted image  Oskar...dobil boš Oskarjauser posted image

ulla, a ti narediš omako za sarme s paradižnikom?

kiara, upam, da kmalu mini tole obdobje. Zakaj me nisi pkl včeraj, bi šli na kavo?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
10.12.2009 17:22:46   
sonček33
Mimi, glede na to, da boš urejala seznam, ker je toliko novih podatkov, dodajm še naše...še mal za nazaj:
Lovro.... sedi - 7M
             GH - 5m
             hodi - 9m3t

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
10.12.2009 18:07:29   
Najki
Helou.

Jan Mai cez noc in danes ni imel vrocine, samo povisano temp. in ga ze cel dan razganja. Js pa dragi sva pa cist v k. Nic spala ponoci zaradi kaslja ipd. Mam kronicni bronhitis, pa me je strah, da se ne bo razvil =[.

V glavnem grem pocivat, drzte se bolancki in bolancice, ostale pa uzivajte =].

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
10.12.2009 18:29:30   
rubica
Oskar user posted image user posted image user posted image

krtex, najki, pa za vse tiste, ki rabite user posted image

moja hči pa preizkuša do kam lahko pride, da je ne pogledam grdo, mah ja sej bo bolš sam, da smo zdravi!

lep dan je bil mi2 sva sicer sami že cel dan, sam sva bili cel dan zunaj, tako, da je bilo danes kosilo zelo hitro Gaja- bučke in krompir, jaz torteline z gobami (vrečka), grem ker se zopet krega.....

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
10.12.2009 18:45:14   
kiara24
čer,

Super je bilo čez dopoldan.... Klara je užival v hranjnju labodov in račk...

Spat pa hodimo sedaj okrog 20tih pol pa spi do 8 ali pa do 8.30 odvisno .

Ronja- ne bom smetila teme tukaj s svojimi težavami, sploh pa mislim da ni za v javnost, enkrat me je že en zaje.... ne bi rada še enkrat tega doživela.

Krtekxxx- upam, da ti rata vse tole  s službo, pa da narediš vse v prvo, da ne bo potrebno popravnega izpita.user posted image

Braba- bravo za spanje,user posted image pri nas je zvečr kul skoraj sama zspai in zelo hitro, čez dan pa ni šans da bi sama sploh pa ne v posteljici.Najlaže zaspi v avtu ali pa v vozičku. Sicer se je pa odločila da ima dvakrat na dan po pol ure čisto dovolj.user posted image

Sonček- sploh nimam tvoje telefonske, lahko mi jo pa napišeš na ZS in se kdaj kje dobiva ali pa greva na šetnjo?! Hvala sonček tudi jaz upam, da bo kmalu bolje.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
10.12.2009 20:05:05   
khurde
niia, nisem še kupila, sem bila samo na ogledu user posted image majo pa v pekarni vrhnika na brnčičevi - tista velika rdeča stavba, kjer je tudi fitness not, pa z obvoznice se dobro vidi... imajo pa en kup enih zadev, res velik enih pripomočkov za peko

****, pri nas je tut dojenje zakon user posted image drugače ni šans, da zaspi nazaj. včasih sicer že, samo redko, če ne drugače, se mora vsaj stisniti k meni user posted image jaz je še ne "učim" same zaspat itd., ker vem, da trenutno še ne bi bilo možno na lep način, na drugega se pa ne grem... mi je že itak uspeh, da se kdaj zbudi in sama nazaj zaspi, pa da se včas sam k men stisne in zadrema nazaj, k prej tega ni bilo - sem mogla skos zraven ležat, če sem hotela, da spi in edino joška je palila... tko da bo že, ko bo ready za to user posted image sicer pa itak spi pri nama, pa sem se že tok navadila, da mi bo kar mal dolgčas, ko bo šla ven iz postle user posted image mi je pa dbest tkole, ker me je že dvakrat zbudila z lupčkanjem, pa zanč enkrat z božanjem po laseh user posted image no, parkrat pa tut s tiščanjem prstov v nos in ročnim odpiranjem mojih oči user posted image

ronja, še nisem delala s tičino maso, bom pa zdej mal začela, tko da sem čisti začetnik... oz. bom user posted image mislim pa tut dekoracijo delat itd., nekak upam, da je podobno kot s fimotom user posted image bi moji gospodični torto za rd naredila, pa bom zdej mal začela probavat s tem...

user posted image user posted image user posted image za vse, ki že hodijo!!! in bravo tine za spanje!!!

krtekxx, če tri otroke furaš, bo služba mala malca user posted image nisem še nič tašče videla danes - ko je prišla iz službe, naju ni bilo, zdaj pa nje ni... bom pa povprašala, sam da kej okol pride user posted image

ulla, mah klinc je tole, če iščejo neznanje user posted image če hočeš lah za povzetke pogledam, k sem si jih v sš delala? pa magari skeniram... no, če bi ti slučajno prav prišlo, povej, pa bom mal pogledala... bi mogla met nekje pospravljen, edin če nisem komu posodila user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
10.12.2009 20:20:39   
krtekxx
Zdravo, danes pa nobene klepetuljnice...no, jaz tudi nisem nevemkako zgovorna. Hvala vsem za lepe misli. Naš fant je sicer OK, najraje bi skakal in letal, pa ga nekako krotimo. Pikice so še, oteklih sklepov pa ne več. Jutri bova videla, kaki bodo izvidi. Pač pričakuje se še kak izbruh teh flekov in pikic, upam pa, da pri tem ostane in ne napreduje v kaj hujšega. Je pa sicer res, da me zanj ne skrbi tako strašno, kot me je ene 2x pri Briti, ko je zakuhala na 40, vseeno pa me je zelo stiskalo in sploh nisem mogla misliti na nič razen nanj. Sploh takrat, ko je moral 2x spati čisto sam v bolnici, ker niso našli postelje za enega od naju. Ampak je pa zelo pogumen fant.
Vsi ki so shodili user posted image user posted image . Naša je še daleč od tega, vsake toliko se spusti in potem čmokne na rit. Sicer ej pa že brez tega da bi hodila dovolj hitra, da mimogrede uide kam, kamor ne želimo. Najljubše so ji stopnice; res smo smotani, da ne naredimo ograjice. Kar nekaj odlašamo.
Lepo preživite večer. jaz bom poskusila bit delovna, saj je doza kofeina 4-ih kav še vedno zelo aktivna.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
10.12.2009 20:23:23   
Jancci
Čer.

Ploha sem bila danes v tvojem koncu. Pa še vedno ne vem kje točno sta ti in tvoja princeska doma?!

Drugače sem pa danes videla tisto punčko, ki je rojena na isti dan kot misica. Je sicer zeloooo pridna punčka.. ona jo da ob 12ih v posteljico in gre takoj ven iz sobice in ona zaspi brez enega glasu in spi 3 ure. Zvečer enako. Spat jo da mal pred 8, jo položi in gre in ona spi do 9ih zjutraj. Sem samo gledala. user posted image Motorično je pa še vedno zelo zadaj. Kakor jo položi, tako pa je.. če jo poleže - leži, če jo posede - sedi, če jo postavi na nogice - stoji (no, bolj tako tako). Sama pa ne naredi NIČESAR. Nobenega premikanja v nobeno smer. Sicer tam nisem nič komentirala zaradi prejšnih slabih izkušenj, mi je pa to zelo čudno. Jest bi šla definitivno težit za razvojno. Ne vem no??? A je tak razvoj vseen OK???

Drugač pa user posted image user posted image Oskar!!!user posted image

Sama sem!! No, misica je tam nekje in noče spat. Ima cel kup pripomb. Mogoče zato, ker sem jo sredi noči (18ih) po KR vozila (kao lučke gledat), pa je v sa zadekana v vozičku mal odspala. Pa zdej še ni zmatrana. user posted image

< Sporočilo je popravil Jancci -- 10.12.2009 20:25:58 >

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
10.12.2009 20:38:06   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Drugače sem pa danes videla tisto punčko, ki je rojena na isti dan kot misica. Je sicer zeloooo pridna punčka.. ona jo da ob 12ih v posteljico in gre takoj ven iz sobice in ona zaspi brez enega glasu in spi 3 ure. Zvečer enako. Spat jo da mal pred 8, jo položi in gre in ona spi do 9ih zjutraj. Sem samo gledala. user posted image

evo tako delam jest, valda, če se kej joka jo potolažim in jo imam pri sebi, ampak ponavadi zaspi sama. Še včasih se zgodi, da grem pa kej nardim umes pa grem pogledat, pa se ona igra, brez enga glasu....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
10.12.2009 20:43:15   
Ploha
jancci: a si bla pr sosed ane user posted image ponavadi grem tam mimo, če sm na sprehodu...dons nisem uspela, pa še prespala je večino dneva...drgač ap greš od petrola proti cerkvi, po glavni cesti 200 metrov naravnost, prvo križišče, zaviješ levo, tabla Vasca, naravnost 100m, čez mostiček in levo pred veliko neofrajhano bajto zaviješ not, tam smo doma user posted image če boš še kdaj, poklič prej, pa se vidjamo....
aja pa zdele sm se spovnla, da ko smo s temu fantam od tvoje prjatlce stal pred cerkvijo pa še en kolega je bil, in se tko zgovarjamo kdaj smo rodil pa kako je otrokom ime, poveva da je naša Meta pa pravi D. drugemu fantu, a veš Meto ma tud tista (tvoje ime), tko da predvidevam, da se je govorl o teb, sam nism dojemala še čist, niti se pomoje še nismo tko poznal imensko....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
10.12.2009 20:51:47   
Jancci
Ploha zdej si me pa usmerla... da se bom ja zgubila... user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
10.12.2009 20:56:02   
Nea
Evo... sama sem doma in vsi trije že spijo. A nisem boljša od Super Neni user posted image
Mož je namreč na poslovni večerji. Kako je enim slabo user posted image

S punčkami sem danes ful ustvarjala. Okrasile smo kartonsko škatlo v obliki srčka s tehniko servijet. EMa je pobarvala škatlo, Lara pokrov in sem jaz na koncu nalimala servijeto. Zdaj se škatla suši. Jo bom poslikala... To bo darilo za eno prijateljico.

user posted image user posted image user posted image  Oskar!

Naš je danes pogruntal da lahko sam stoji in ploska. Uro nazaj pa je bil tolko naspidiran da se je pustil in z rokami v luftu zakorakal proti meni. Dva koraka in je končal na tleh. Vseeno se je opogumil.

Krtekxxx - mi že kar nekaj časa imamo na stopnicah postavljeno ograjico ker če je ne bi imeli bi ta mali vsako minuto plezal po stopnicah.

khurde - pri nas je ko se zbudi isto kot pri vas. Ziza rules!!! Meni je samo pomembno da nazaj zaspi.
Moja prijateljica je s svojo punčko imela ful težave. Celo večnost jo je navajala da spi v njeni posteljici. Ure in ure je sedela zraven postelje in jo držala za roko al pa božala... Na koncu je celo vzela deko in spala na tleh, zraven postelje. Vedno je pravila, da če hči pride k njej v posteljo, se ona pač ne more sprostit in zaspat.
Punčka je stara 5 let in ima 2 letnega brata. Kaj mislite, kej brat spi? Pri mamici in očiju v postelji! user posted image

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
10.12.2009 21:12:47   
Jancci
Kera ve za kakšen fajn poganjalček???

TAKLE mi je všeč. CEna pa mal manj. user posted image

< Sporočilo je popravil Jancci -- 10.12.2009 21:19:41 >

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
10.12.2009 21:19:19   
Nea
Evo škatla:
user posted image

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
10.12.2009 21:20:32   
sonček33
nea..super

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
10.12.2009 21:20:50   
sonček33
jancci nimam pojma

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
10.12.2009 21:21:20   
sonček33
krtekxx držim pesti za dobre izvide

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
10.12.2009 21:22:17   
Ulla80
če hočeš lah za povzetke pogledam, k sem si jih v sš delala? pa magari skeniram... no, če bi ti slučajno prav prišlo, povej, pa bom mal pogledala... bi mogla met nekje pospravljen, edin če nisem komu posodila

user posted image a bi res...k jst nimam nč več, jst sem vse stran zmetala, to je pa slaba stran tega, da sem tak totalni nenavlakar - niti enga zvezka al pa kej nimam, vse sem popucala....pa če bi skenirala, mi pol lohk kr na mejl pošlješ? k problem je tu, k si tko nč kej konkretno ne napišemo, ta predavanje so...hm....pa sej razloži še nekak, tist moment vse veš in znašuser posted image pol doma pa tema...napisano pa tud kr neki napol, pol si pa v ritiuser posted image

A je tak razvoj vseen OK???

ja ni glih no...sej eni so res bolj mirni in take, tud pri spanju se to pozna, evo tud od plohe meta je takauser posted image sam vseen neki da od sebe in se čist lepo motorično razvija...z mal vzpodbude, sam se pa.

nea jst sem tud tak pri uli vztrajala, sam sem obupala pol, ker enostavno ni melo smisla...otrok se je dru celo noč, jas sem bla že pa čist blesava...pol sem jo pač k seb vzela in smo spali lepo...pri tamalem pa že skoz tko prakticiram, ker se mi niti ne da drugač...ne vem, mam pač očitno take otroke al kaj....k sej eni res sami zaspijo, oz. se tud brez neke hude drame navadjo sami zaspat, kul je to, sam pri nas ne gre. šlo bi zgrda, sam to mi pa ni, sej pri neotu probam včas, če bi slučajno pa le sam zaspal, da sem sam zraven - pajadeuser posted image ćist znori in se dere k žvau in seveda se čist zbrihta, po možnosti še ulo zbudi in pol mamo nočno žurkouser posted image brezveze...bo že....ula tud zdej lepo spi, zdej pa res lohk rečem, ma super jeuser posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
10.12.2009 21:30:18   
Jancci
Komaj gledam. Grem pod tuš in spat. Lahko noč.

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
10.12.2009 21:31:32   
Nea
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

sej pri neotu probam včas, če bi slučajno pa le sam zaspal, da sem sam zraven - pajadeuser posted image ćist znori in se dere k žvau in seveda se čist zbrihta, po možnosti še ulo zbudi in pol mamo nočno žurkouser posted image brezveze...bo že....ula tud zdej lepo spi, zdej pa res lohk rečem, ma super jeuser posted image

He, he, he... jaz delam isto, pa nič ne pali.
Moji dve sta bili isti. Zdaj pa spita kot kraljici, tudi po 13 ur skupaj.

Druga prijateljica je zadnjič izjavila da je malega pustila 2h jokat in je na koncu sam zaspal. Od takrat spi celo noč.
Jaz tega res ne bi mogla naredit.

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
10.12.2009 21:43:36   
Nea
Nocoj ni nobene. Grem brat knjigo.

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
10.12.2009 22:02:08   
marta82
16.12. ob 12.30 v Ljubljani (točna lokacija še ni znana)

Marta
Zvezdica
Barba (mogoče)
Rubica
Ploha

Še katera?

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
10.12.2009 22:07:00   
marta82

Srečanje - men je drgač mal pozna ura k ma Meta nastop s plesno šolo in bi pršla v LJ sam obrnt. Pridem, če se dobimo okol 11h. Drgač pa rajš drugič al pa če bo kej iz tistga kofetkanja na Gorenjskem.user posted image

Jaz prej ne morem.user posted image Takrat ima mož kontrolo na onkološkem in bom izkoristila čas.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?