khurde
|
niia, nisem še kupila, sem bila samo na ogledu majo pa v pekarni vrhnika na brnčičevi - tista velika rdeča stavba, kjer je tudi fitness not, pa z obvoznice se dobro vidi... imajo pa en kup enih zadev, res velik enih pripomočkov za peko ****, pri nas je tut dojenje zakon drugače ni šans, da zaspi nazaj. včasih sicer že, samo redko, če ne drugače, se mora vsaj stisniti k meni jaz je še ne "učim" same zaspat itd., ker vem, da trenutno še ne bi bilo možno na lep način, na drugega se pa ne grem... mi je že itak uspeh, da se kdaj zbudi in sama nazaj zaspi, pa da se včas sam k men stisne in zadrema nazaj, k prej tega ni bilo - sem mogla skos zraven ležat, če sem hotela, da spi in edino joška je palila... tko da bo že, ko bo ready za to sicer pa itak spi pri nama, pa sem se že tok navadila, da mi bo kar mal dolgčas, ko bo šla ven iz postle mi je pa dbest tkole, ker me je že dvakrat zbudila z lupčkanjem, pa zanč enkrat z božanjem po laseh no, parkrat pa tut s tiščanjem prstov v nos in ročnim odpiranjem mojih oči ronja, še nisem delala s tičino maso, bom pa zdej mal začela, tko da sem čisti začetnik... oz. bom mislim pa tut dekoracijo delat itd., nekak upam, da je podobno kot s fimotom bi moji gospodični torto za rd naredila, pa bom zdej mal začela probavat s tem... za vse, ki že hodijo!!! in bravo tine za spanje!!! krtekxx, če tri otroke furaš, bo služba mala malca nisem še nič tašče videla danes - ko je prišla iz službe, naju ni bilo, zdaj pa nje ni... bom pa povprašala, sam da kej okol pride ulla, mah klinc je tole, če iščejo neznanje če hočeš lah za povzetke pogledam, k sem si jih v sš delala? pa magari skeniram... no, če bi ti slučajno prav prišlo, povej, pa bom mal pogledala... bi mogla met nekje pospravljen, edin če nisem komu posodila