|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
9.12.2009 20:35:54   
sonček33
krtekxx, objem zate in user posted image user posted image  za fanta

nea...o hudič...verjamem, da ti ej vzelo sapo in da si šele doma lahko zadihala

**** user posted image user posted image  tudi za vas

ullla ???

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
9.12.2009 20:50:14   
sonček33
zvezdica, hvala, smo ok

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
9.12.2009 20:51:56   
Ulla80
krtekxx o fakuser posted image sm slike vidla na fb tud, ma naj se čimprej porihta user posted image

pa nea user posted image sam da je vse kul...

ma jst sem čist popušila dons user posted image sej neki znam, ajd, sam to ni blo v testu user posted image user posted image res je dala tooolk zaj.eban tast, ma groza user posted image sem kr zmrznila, ko sem vidla, sej neki sem se trudla, sam odkrito nism mela kej dost pojma...sploh nism vedla kak naj se lotim, pol pa ko sem se lotla, sem na polovici ugotovila, da sem se narobe, ker nism mogla naprejuser posted image user posted image user posted image jah, bo treba še enkrt...pa mislm da ne bo šlo brez inštrukcij....user posted image

mimi dej mi razlož kake  bučke ti misliš user posted image k zdej mi pa ni glih jasno...ti bom jst POL razložla kake jst mislim  user posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
9.12.2009 20:59:49   
Ulla80
a me maste ve za sosedo na kmetiji, mislim tiste, k smo pač sosede user posted image a sem vmes, ker men so vsi sosedje nekam zginili, niti enga nimam user posted image user posted image  

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
9.12.2009 21:01:00   
Zvezdica

Ema je bila pri prijateljici. Z Laro sem od 4 do 5 bila na telovadbi. Z Erikom seveda. Ob pol 6 sem EMo pobrala. Pridemo iz hiše ven, Ema zraven mene, Erik v naročju Lara za mano... se obrnem in je ni več. Pogledam pred sebe... Lara stoji na sredi najbolj prometne ulice v našem mestu. En avto se je ustavil tik pred njo. Hitro sem jo ptegnila za jakno in spokala v avto.
Prišla domov in se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Še vedno sem v šoku user posted image

uh bemti. Sam da je vse ok. user posted image user posted image user posted image user posted image

Krtexx user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tamalga. da bo čimprej ok.

i belive i can fly....

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
9.12.2009 21:07:21   
barba

IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

a me maste ve za sosedo na kmetiji, mislim tiste, k smo pač sosede user posted image a sem vmes, ker men so vsi sosedje nekam zginili, niti enga nimam user posted image user posted image  

jst te mamuser posted image

grem naprej šivat ... ajd

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
9.12.2009 21:38:15   
khurde
ulla, sej bo. kaj te pa najbolj je*be? za sosedo še nisem pogledala. kao delam za faks user posted image

punce, a bo katera kupovala tičino maso? ker jaz jo bom, pa ne vem, če bi ravno 7 kg rabila user posted image sej je rok uporabe do avgusta drugo leto, sem bila ravno danes tam v pekarni, sam niti ne vem, kok se je porabi za eno torto? ronja? kok je gre za eno torto? od oka... tako, "obične" velikosti.

grem naprej brat

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
   [Brisano sporočilo]
9.12.2009 22:19:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ulla80)
  Neposredna povezava do sporočila: 3783
9.12.2009 22:27:35   
Ulla80
ulla, sej bo. kaj te pa najbolj je*be?

ma u bistvu je tko, da sej znam nekak, sam so pa finte, ko zmrznem, ko je tko zakomplicirano zastavljeno itd. user posted image in to je blo v testu, ma tko kt je niia napisala, kt da prov išče, res ne vem kje je fora tu....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
10.12.2009 8:06:19   
Jancci
Dobro jutro ratni narode!!!

Zgleda, da bo lep dan..... user posted image
user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
10.12.2009 8:06:34   
*x*y*z*
IZVIRNO SPOROČILO: niia
****, našega če se zbudi  dojenje najhitreje uspava. nazadnje ko smo probali drugače 1 uro ni hotel zaspati.

Enako pri nas. Včeraj zaspal ob 19.30, ob 20.15 se je zbudil, sledilo je uspavanje, mal jst, mal moj, mal joška, če me ni blo zraven je blo dretje, na koncu sem mogla se uležt zraven in on je lepo spal jst pa brala knjigo. Čez pol ure se je nazaj zbudu z jokom, se takoj potolažil in lepo spal celo noč, vmes se je nekaj podojil, ma se skor ne spomnem, tko da sem vsaj malo naspana. Vročine ni bilo in je ni več. Sem pa brala pole eno knjigo glede ne spanje in piše, da otroci, ki začenjajo hodit to premlevajo ponoči in vsako razočaranje, ki ga občutijo ob neuspehu to odražajo ponoči z jokom. In točno tako se je zbudu - jok v spanju, pole se je hotu dvignit, ko je videl da sem zraven, da sem ga potolažla, je zaspal. Ne vem, tolko teorij, vse se dogaja na kupu, tisoč stvari možnih... user posted image  jst n vem več nič

Vreme je krasno, bomo izkoristili za sončkanje in vozičkanje user posted image

Aja, pa dobro jutro in lep dan vsem user posted image

< Sporočilo je popravil *x*y*z* -- 10.12.2009 8:07:43 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
10.12.2009 8:43:44   
marta82
16.12. ob 12.30 v Ljubljani (točna lokacija še ni znana)

Marta
Zvezdica
Barba (mogoče)
Rubica
Ploha

Še katera?

< Sporočilo je popravil marta82 -- 10.12.2009 8:44:23 >

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
10.12.2009 9:29:44   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

16.12. ob 12.30 v Ljubljani (točna lokacija še ni znana)

Marta
Zvezdica
Barba (mogoče)
Rubica
Ploha

Še katera?

marta, kaj si ti zadnjič spraševala za hrano, lokal kamor bi šli lahko jest?

Mi mamo radi argentinsko, ta se nahaja v btcju, drugače sem pristaš domače slovenske ali južnjaške hraneuser posted image ampak žal je to vse izven centra.

i belive i can fly....

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
10.12.2009 9:30:09   
Zvezdica
Drgač pa JUTRO user posted image

pa ena user posted image za vse.

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
10.12.2009 9:31:13   
ronja
nea, kar srh me je spreletel! To je grozen občutek! Samo da ste vse ok, čeprav ti je ziher vzelo 1 teden življenja tole...

krtexx, madona, a zdaj pa že fantje zbolevajo? Upam,da boste kmalu ok vsi skup!

khurde, samo za oblečt ne rabiš dosti recimo 20dag ( knjigah se ne pogovarjajo pod pol kile), odvisno kako velika torta in kako debelo oblačiš (s prakso jo lahko zelo na tanko zvlečeš, samo ne vem, koliko si že to počela oz. kako super duper ti šiba), kaj maš spodaj (če je kaj barvastega in s koščki - krema, mislim), se bo čez tanko oblečeno videlo...  Če želiš gor dajat dekoracije mora bit spet debelejše,... Potem pa razne dekoracije tudi nekaj nanesejo. je pa precej odvisno od velikosti torte - je razlika al je 20 cm ali pa 35 - razlika je več kot 2x, ker je na kvadrat, saj ti to razumešuser posted image

Zdaj gremo pa na trg po ajdove luščine, sem jih včeraj naročila, pa csd zrihtala, jupi. čeprav se mi ne upošteva dejansko stanje plače pri otroškem dodatuuser posted image .

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
10.12.2009 9:31:59   
marta82
Hvala Zvezdica. Argentinska se ne sliši slabo.user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
10.12.2009 10:20:52   
kiara24
oooo

se sam mal pofočkam.... mi smo Ok. Razen moje psihe sevda še vedno ni kul sem sesuta, samo bom že nekako prebrodila.

Upam, da ste vse kul in da vas je večina zdravih.

Midve se potikava naokrog v ponedeljek sva se šli kopat v Snovika, včeraj sva bili na Bledu, da nes greva v Zbilje..... tako da je super. Jutri pa bo še dragi doma kar bo sploh dobro.

Mi imamo na pohodu zobeke, ampka za enkrat kar ok prenaša, mogoče bodo pa ti brez probelmov.

Uživajte danes je lep sončen dan.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
10.12.2009 10:36:15   
ronja
Razen moje psihe sevda še vedno ni kul sem sesuta, samo bom že nekako prebrodila.

kiara, kaj pa je narobe, nisem nič zasledila, res sem pa bolj diagonalno brala...

meni je lejla zdaj zaspala, tako da gremo ven ko se zbudi (torej čez 15 min, hehe).

hijacinta, ti že delaš? Potem ne bo nič s sprehodi?user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
10.12.2009 11:38:17   
krtekxx
Oj, matr se mi je vse nabralo na kup. Služba mislim. Nujno bi rabila nekaj ur skoncentriranosti v kosu, saj imam v ponedeljek v službi nekaj takega kot en izpit. Eni tujci bodo preverjali, če sem zaupanja vreden človek za opravljanje določenih nalog. Jaz sem pa vsa nervozna zaradi preobiliče kofeina v krvi, ki si ga periodično doziram zaradi utrujenosti, ki je posledica nespanja.
No, bo že. Klinc, saj obstajajo tudi popravni izpiti (upam). Se mi pa že par dni spet sanja, da sem na faksu, moram študirat za izpite pa nikakor ne najdem zapiskov.
Sploh ne vem, kaj se dogaja z našo princesko, saj že nekaj dni v večini drugi skrbijo zanjo. Neverjetno, kako se lahko ta vez tudi stanjša. Ona me ne rabi, jaz pa tudi nisem nesrečna, če nisem z njo, saj je sedaj v prvem planu naš fantek.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
10.12.2009 12:27:07   
barba
krtekxx - te razumem in držim pesti za "izpit" in tvojega fantka. Vse bo vredu, boš videlauser posted image user posted image user posted image

Dan babe!

Jst sm ful zadovoljna, ker je naš mali sprejel drug način uspavanja in spanje v svoji postelji. Danes je prespal celo noč brez zbujanja.user posted image Tudi prejle je zaspal sam brez večjih težav. Superca!

Men se dons tok nč na ljubi, pa še sama bom cel dan z obema. Mož ima spet ene sestanke pa nevem kaj še. Sm pršla na račkota, da bi eno zakonodajo za službo naštudirala, sam nimam ne volje ne nč za une člene brat, kaj šele zapomnit si kaj.

Srečanje - men je drgač mal pozna ura k ma Meta nastop s plesno šolo in bi pršla v LJ sam obrnt. Pridem, če se dobimo okol 11h. Drgač pa rajš drugič al pa če bo kej iz tistga kofetkanja na Gorenjskem.user posted image

Nevem, kva sm še hotla napisat ... aja, dons pr nas kuhamo sirove štruklje (une v cunji kuhane), zraven pa gobovo omako in solato. MMMMmmmmmmm, men je to ful dobr. Za Tineta bo pa kolerabina juha in štruklji, pa piškot za sladico.
Tine zdej ful lepo je piškot al pa un rižev vafelj. Ne predstavljam si pa lih kako bo v vrtcu jedel k jim dajo lepo krožnik in žlico pol pa jejo koker jejo. Naš še ne ve zakaj je žlica, če jo mu v roke dam. On pol krožnik okol obrne in z žlico gor tolče.user posted image

Grem jst, da se vrnem ...user posted image user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
10.12.2009 13:04:04   
Ulla80
hojuser posted image

jst sem čist pridna dons, sem vse pospravla, res VSE, ma je bil svinjak, da grozauser posted image pa v otroškli u nulo, igrače razsortirala, pospravla, ma ni da ni. pa sarme sem nardilauser posted image user posted image njamsi, sva z neotom jedla zdej, je sam z govejim mesom, edin v omaki je par koščkov slanine, sam tiste mu nisem dajala, bolj filo...kok je jedu, ma ne morš verjetuser posted image to se je kr tresu, nisem mu zadost hitro mogla dajat, da bi brez panike šlo mimo...je reku moj - zihr je bosanc user posted image user posted image user posted image tko da sarma zakon user posted image ostalo sem v skrinjo spravla, bo za eneparkrat...

popoldne mamo v vrtcu neko ustvarjalno srečanje al kva, gremo vsi, neo tud, itak bi nej blo sam eno uro, bo že zdržaluser posted image bom kr marelo vzela (voz), če bo sila, bo tam notri sedel, sam jaz računam da bo haral tam okoli...no bomo vidluser posted image

aja, zdej se pa v sobi igra, ta otrok je res zlatuser posted image on gre sam v sobo, si navleče igrače in se ful zamoti samuser posted image če sta oba, je samo dretjeuser posted image no, sej se lepo tud igrata, sam zmeri je kej, kar enmu ziher ne paše, da cvili in tuli poluser posted image

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
10.12.2009 14:27:26   
Nea
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

nea, kar srh me je spreletel! To je grozen občutek! Samo da ste vse ok, čeprav ti je ziher vzelo 1 teden življenja tole...

Več kot en teden user posted image  Kaj takega mi še nikoli ni naredila. Mislim da je to bilo zaradi utrujenosti. Včeraj je bila v podaljšanem varstvu, doma se je malo spočila potem pa spet divjala na telovadbi. Na poti domov, po tistem kar se je zgodilo, je v avtu zaspala in je spala do jutra.
Ko sem jo danes vprašala zakaj je šla na cesto, je rekla da ne ve... user posted image  in da tega ne bo več naredila.

krtekxxx - držim pesti za izpit!!!

barba - user posted image  za spanje! To so pri nas samo sanje

ulla80 - bravo za Neota! Erik se tudi zna sam igrat, ampak je takoj ko me ni zraven ful  user posted image
Fajn se mejte v vrtcu.

Me bomo danes tudi ustvarjale. Čaka nas oblikovanje in okraševanje koledarjev, ki jih bomo podarile za Novo leto.

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
10.12.2009 14:59:37   
tjasssa
ojj punce,
sem vidla da ste pred kratkim spet nardile refresh une strani kdaj so se otroci rodili kok so težki....
pa vidm da jz nisem poslala prov nobenga podatka. Evo pošiljam

pri 10 mescih imamo 7400g, veliki smo 74cm, imamo 4 zobke, hodimo

čez 14 dni gremo že na uvajanje v vrtec

prosim če boste delale še kakšen refresh dodajte moje podatke.

lp Tjaša

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
10.12.2009 15:57:23   
Ploha
ufff nea: tole je bil pa šok velik, joj mor ebit grozno, ko kar otrpneš, grozno....

krtekxx: upam, da bo fant čim prej zdrav user posted image

evo jest sm komej notr pršla, že 2 dni drva žagamo, se je pa glih zbudila, tko da papa user posted image

(odgovor članu tjasssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
   [Brisano sporočilo]
10.12.2009 16:45:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?