Ulla80
|
hoj jst sem čist pridna dons, sem vse pospravla, res VSE, ma je bil svinjak, da groza pa v otroškli u nulo, igrače razsortirala, pospravla, ma ni da ni. pa sarme sem nardila njamsi, sva z neotom jedla zdej, je sam z govejim mesom, edin v omaki je par koščkov slanine, sam tiste mu nisem dajala, bolj filo...kok je jedu, ma ne morš verjet to se je kr tresu, nisem mu zadost hitro mogla dajat, da bi brez panike šlo mimo...je reku moj - zihr je bosanc tko da sarma zakon ostalo sem v skrinjo spravla, bo za eneparkrat... popoldne mamo v vrtcu neko ustvarjalno srečanje al kva, gremo vsi, neo tud, itak bi nej blo sam eno uro, bo že zdržal bom kr marelo vzela (voz), če bo sila, bo tam notri sedel, sam jaz računam da bo haral tam okoli...no bomo vidl aja, zdej se pa v sobi igra, ta otrok je res zlat on gre sam v sobo, si navleče igrače in se ful zamoti sam če sta oba, je samo dretje no, sej se lepo tud igrata, sam zmeri je kej, kar enmu ziher ne paše, da cvili in tuli pol