|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
10.12.2009 12:41:34   
nizy
avto- midva imava bmw5 karavana  in je zlo super , sam kaj ko bomo zdaj 6članska družina in rabimo večjega user posted image user posted image , ideje prosim user posted image

plenice-mi bomo kar v pamprskah pristali, si sploh ne predstavljam kolk je to enga pranja , pa sušenja , ...že daj stroj laufa enkrat na dan user posted image

porodnišnica - jaz grem rodit na Jesenice , imam samo 5 min do bolnice

čebelca25- tudi jaz sem zainteresirana za vozek peg prego gt3, pa upam , da bo cena kej nižja ali pa kakšna akcija , bom še malo počakala

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
10.12.2009 12:43:52   
neka_noč
Nizy - nasvet; kupite KOMBI!  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
10.12.2009 12:46:21   
NATAŠA35
getreal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke lubiju za diplomco

katy83 midva sva imela za prvega otroka tudi pikolo, pa je bil super in se tudi obnesel super...

me je zdaj teta nasmejala, da so moji sestrični in možu napovedali 100% da bo fantek in se je mož hvalil, da gre njegova zdaj rojevat sina, pa ga potem pokliče, da so dobili deklicouser posted image user posted image upam, da se to tudi meni zgodi user posted image user posted image user posted image

voziček no babnice se potem dogovorimo in gremo v Mb, pa pogledamo vozičke, potem pa jestuser posted image user posted image

materinska šola jaz bom šla po novem letu, ker imamo vedno prvi ponedeljek v mesecu...sem se odločila, da grem februarja, potem pa ne bom imela časa, ker bom prala pajacke in vse pripravljala za novega člana....da ne govorim, da me faks čakauser posted image , samo nekako že bom, sem se že zdaj začela učit...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
10.12.2009 12:47:44   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč

Nizy - nasvet; kupite KOMBI!  user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sva že gledala VWmultivan 7 sedežev , pa ful placa , 91letnik pa 15.000 €user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
10.12.2009 12:48:13   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Getreal

pol pa se nama dopade fiat chroma..pozna ktera?

fiat chrome sicer ne poznam, imam pa izkušnje s fiati, no ne ravno jaz, ampak imam 2 kolega, ki imata fiata. Oba sta full zadovoljna, edino klime nekaj štrajkajo baje. user posted image

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
10.12.2009 12:50:02   
NATAŠA35
nizy mi smo kupili hondo FRV ima 6 sedežev, tri spredaj, tri zadaj...je pa kar draga, samo je pa super...brez thuleta pa ne greuser posted image user posted image ...me je kar strah, ko bomo šli na morje, bo vsak imel svoj ruzak kar na nogahuser posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
10.12.2009 12:50:12   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

katy83 midva sva imela za prvega otroka tudi pikolo, pa je bil super in se tudi obnesel super...

no, me veseli, si že 3., ki mi je to rekla. Hvalauser posted image
Pač nisem vedela kak so ti vozički, glede na to, da je njihova cena precej nizka če primerjaš z ostalimi.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
10.12.2009 12:50:21   
tatly
oj drage moje
kaksen imate kaj pritisk?jaz sem ga imela 135/70 pa mi je rekla da mam povisangauser posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
10.12.2009 12:55:18   
nizy
mi smo  še vito kombi gledal, tko da se bomo že za nekaj odločili , kupovali pa nebomo še nič do poroda , bo treba še mal € našparatuser posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
10.12.2009 12:56:51   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

oj drage moje
kaksen imate kaj pritisk?jaz sem ga imela 135/70 pa mi je rekla da mam povisangauser posted image

zakaj povišanegauser posted image , jaz sem  nazadnje v 18t imela 135/80, pa so rekli , da je vredu user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
10.12.2009 13:04:00   
neka_noč
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč

Nizy - nasvet; kupite KOMBI!  

, sva že gledala VWmultivan 7 sedežev , pa ful placa , 91letnik pa 15.000 €

Mi smo tudi gledali tega in nam je ful všeč..

Tatly tudi meni ni jasno zakaj naj bi imela povišan pritisk user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
10.12.2009 13:08:09   
Getreal
neka_noč ma ja sej verjamem,ja..dejstvo je, da se še nisva dosti zanimala, oz. jaz se ne vtikam v take reči, jz samo preverim z estetskega vidika user posted image tko da to bojo že moški uštimali da bo prav, je pa res da sva zaenkrat študenta oz. nimava neomejenih financ tko da gotovo si ne bova mogla privoščit takega avta kot bi si seveda želela user posted image

nataša35 hvala user posted image

katy83 ja ne vem italiani jih majo res dosti teh fiatov, sam ne vem al je to samo neke vrste patriotizem, al so res tako uredu za svoj cenovni razred..sej pravim to bo moj dragi vse lepo preučil user posted image

tatly jz mam pa ful nizkega...sm ze skor napol mrtva user posted image na zadnjem pregledu sem mela 85/60 al neko tako grozno cifro da sm se prou zgrozila...

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
10.12.2009 13:20:17   
tatly
rekla mi je da imam povisanega in da naj ne jem slano in sladko.in se zdaj od ponedeljka ze zrem kaj je lahko narobe....nevem ta sestra je tako haklik.

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
10.12.2009 13:23:27   
tatly
pa se nekaj me zanima,v to materinsko knjizico mi je tam ko belezijo kg vpisala pod -hgm-122-kaj je to?
pa tam pod psu/gibi -suk5,9

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
10.12.2009 14:37:23   
tatly
TROPICAL ZA SEZNAM
SPOL-user posted image
MORFOLOGIJA IN NASLEDNJI PREGLED -4.1.2010

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
10.12.2009 15:04:36   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

-hgm-122-kaj je to?

Hemoglobin (železo v krvi) - kar je nad 120, je v redu.

Pritisk je pa visok, če je nad 120/80.

So pa v nosečnosti pri obeh dovoljena manjša odstopanja, ampak ne vem, kako majhna.

< Sporočilo je popravil živa -- 10.12.2009 15:06:32 >

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
10.12.2009 15:48:59   
nejanejc
Ja avti  :) Meni se zdi,da so enoprostorci kar najbolsji za vozicke in vso kramo, ki paše zraven. Meni so tko bolj dostopni tipo Berlingo :)

Mava pa Cliota pa Skodo Oktavio... sam oba ze precej v letih, sploh Clio je res moj bozcek :) Ma se gre :)

Jutri grem jst tudi kri dat, bomo vidli v pondeljek kasno mam....

Lep popoldan, papa

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
10.12.2009 17:13:13   
Kepica83
PUNCE kaj pa posteljce že imate nagledane? A bo katera zibelko imela? Ali ne? Meni so všeč take variante...user posted image

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
10.12.2009 17:16:16   
nincy29
aglaia mi imamo materinsko ob ponedeljkih in sredah.imamo pa tako 3 tedne zaporedoma..tako da imamo skupaj 6 srečanj.

tropical v materinski je super.predvanja pa ima hm..ti povem naknadno ker nimam sabo lista kjer gor piše kdo imauser posted image .
včerajšna tema je bila porod..nam je vse lepo razložila kako naj bi aprila potekalo itd.user posted image user posted image

sva pa včeraj z dragim šla hodit 30 min počasne hoje..in me je proti koncu tako začelo bolet..kot pri menstrah ki sem jih imela(sem imela ful močne z veliko bolečine) in sem danes gin. klicala pa mi je rekla da če se je sam učiri to zgodilo da ni panike,če se bo ponavljalo pa jo morem spet poklicat.

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
10.12.2009 17:23:43   
Kepica83
hej nincy! Tudi jaz sem že začela z materinsko in sicer novembra. Dve srečanji smo že imeli. Dve pa še imamo februarja. Tudi meni je neverjetno super. user posted image user posted image  prvič smo imeli sestro ki dela pri naši G, in je prvo nekaj predavala pol pa smo si pogledali dve videokaseti o porodu. Naslednje srečanje smo imeli psihologa in policista. Čaka pa še nas predavanje babice. user posted image  Midva sa bila najbolj navdušena nad psihologom. Nevem kako je bilo gospodu ime. Ampak morem rečt da je ded na mestu. Res kapa dol. Bom se probala pozanimat kdo je. Smešno je bilo najbolj to, da sva vidla kakšne napake pri vzgoji sma pri najinem kužku delalauser posted image . Res. Tam je bil prikazan otrok, ki je imel obnašanje tak kot najin pes.... to njegovo izsiljevanjeuser posted image . In sma si bila enotna da moreva na to pri otroku zelo pazit. če ne bo še en razvajenček pri hišiuser posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
10.12.2009 17:47:15   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: Getreal

kako ste pa kaj vi moje user posted image ? cojka, kepica, wannabemommy, ela, tanika, tropical...garant sem še pozabla ene milijon vas nosečk (sem naštela samo najhujše klepetuljeuser posted image ) ma ne mi zamirt ravno tako me zanima kako vam gre.. user posted image

Lej jo lej pa je le k nam pokukala, tvojemu pa iskrene čestitke za diplomouser posted image user posted image user posted image user posted image  Sej sem ti rekla da se bo vse pošlihtalouser posted image user posted image
Zate pa enouser posted image de se hitro pozdraviš.

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
10.12.2009 17:51:34   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: Malenaa89

IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy

IZVIRNO SPOROČILO: Malenaa89

. Kak pa gre pri vas? Parket in stopnišče sta uspela?
Vama še dosti manjka? Pa še vprašanje, da si znam bolje predstavljat, živita sama v svoji hiši?

Joj niti ne vprašaj, parketi deloma položeni ovega tipa za stopnice pa sploh ni bilo,......kak bomo zdaj z stopnicami nimam pojma. A poznata vidva kakega tišlara?
Ja midva imava svojo hiško in sama živiva v njej, a vas je več?

Bom vprašala če pozna moj kakega ki to dela, pa da je tud vredu. Ojoj, kaki jebi vetri so eni.. user posted image Tak sta od mojega user posted image sestrična pa njen čakala gipserje. Poleti bi se morala vselit, njih ni blo vse do prejšnjega meseca, zdaj pa morajo v mrazu delat, pa še selit se ne bodo mogli kaj hitro.
Ja midva sma pri njegovem očetu, v zgornjem nadstropju. Bi pa bla raje čist na svojem. user posted image

Ja hvala bogu sva že našla enega, tistega ki nama je delal kuhinjo sam ma ful gužvo in bo treba malo počakatuser posted image  Sem ga pa za finto vprašala če dlje kot do aprila pa je reko da bo takoj po praznikih prišel,pa bomo pol začeli. Tak da je zaj ok, hvala vseeno. Raje njega počakam kr sva bla z kuhinjo ful zadovoljna in mislim da se splača.
Kar pa se hiške tiče , pa da bi bila za sebe, sej za to še je vedno čas.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
10.12.2009 17:59:40   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

mi smo  še vito kombi gledal, tko da se bomo že za nekaj odločili , kupovali pa nebomo še nič do poroda , bo treba še mal € našparatuser posted image

Kaj pa opel vivaro?, rabljeni niso tak dragi

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
10.12.2009 18:05:22   
Kepica83
GETREAL čestitke tvojemu za diplomouser posted image user posted image user posted image

Jaz sem vredu. Kako pa si mi ti kaj??user posted image

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
   [Brisano sporočilo]
10.12.2009 18:05:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Wannabemommy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

zamrznjenčki
bit

Ali vam je uspelo zanositi z zamrznjenčki?

da v prvo (20%)

da v drugo (3%)

sedaj imam dvojčke (3%)

ne (74%)

Število vseh glasov: 176

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!