Anonimen
|
Dobro jutro punce. Mene pa tako zob boli, da ne morem spat. Country, potem ti najbolj Racmana priporocas? Tega iz bambusa? Koliko pa naj tega nabavim? Al je boljse, ce najprej probam, ce ji bo sploh pasalo? Ceprav ta moja kolegica, ki jih ima ni nic cakala, ce malemu pase. Dala mu je to gor in mir. No, ce kam grejo mu da pamperske pa za ponoci se mi zdi, da tudi. Ne vem tocno. Kako je blo s tabo pri Tinkari? Neka noc, hvala za odgovor ze pri ljubljanskih noseckah, ampak jaz si prav ne upam njegovi mami recti, da se me ne sme dotikati. Ne bi pa rada moza postavljala v neroden polozaj, da naj ji rece, ce vsak teden gleda kako se me sestrice pa mami dotikajo pa mi je ok. Glede plavanja pa imas cisto prav! A obstajajo kaksni tamponi za klorirano vodo al je boljse nic sekiranja pa mir? Luka pa se ni tako velik, da bi mu bilo treba uniciti veselje do Bozicka. Kar zapravljajta se malo! Se za ostale vprasanje glede dotikanja, ki sem ga ze vceraj pri ljubljanskih noseckah postavila. Vam je vseeno ce vas vsi za trebuh prijemajo? Nocem biti cudna, ampak meni je ok ce me prijemajo mami, sestre pa najboljsa prijateljica. Od moza sestra itak ni najbolj navdusena nad mojo nosecnostjo, tako da mi da mir. Njegova mama pa me skoz grabi. Meni pa ne pase. Nocem pa je poditi stran pa biti nesramna. Imate kaksen nasvet? Cojka meni je to slikanje super vsec. Midva sva celo razmisljala, da bi najela najinega porocnega profesionalnega fotografa, da bi en photoshoot naredil, ampak je drag. Zdaj pa imava kar naenkrat prevec stroskov, da bi si se njega za 4 ure lahko privoscila. Bova probala kako drugace kompenzirati, ampak meni so vsec te slike. Sploh kaksen akt. Ampak z lepim, normalnim trebusckom. Ne vem sicer kaksna bom, ampak 2 dni pred rokom se jaz ne bi sla slikat Kepica sem ti vceraj pozabila odgovoriti. Glede na tvojo crto pa tiste vraze, bi ti naj imela fantka. To pa sama ves koliko drzi. Kako je mali razgrajac danes? Kam brca? Se glede porodnisnice. Jaz grem definitivno v LJ, razen ce se ne vem kaj spremeni, da bi sla v Postojno. Je pa ena sodelavka v Kranju rodila pred 6 leti in je rekla, da bi bilo boljse, da bi sla sredi dezja na njivo rodit, kot pa tja Nocem vas strasit, to so pac njene slabe izkusnje. Prerezali so jo celo (ko je pa dvojcka v LJ rodila pa nic), vse se ji je vnelo pa je niso niti pogledali. Ona je imela ful ful probleme zaradi tega. Sem pa slisala, da je Kranj zdaj med najboljsimi porodnisnicami in to, da delajo zunanji obrat je ful priznano. Ne vem no. Najboljse, da se vsaka sama odloci. Glede MB porodnisnice pa same dobre stvari slisim, ker so v zadnje pol leta skoraj vse sosolke iz faksa tam rodile. Aja, na Ptuju pa je prvic rodila od oceta punca in tudi ni bla prevec zadovoljna. So jo pustili napol scisceno in je mogla po dveh tednih nazaj, da so ji pod narkozo posteljico pucali. Ah, vse to kar sem zgoraj nastela, se lahko zgodi kjerkoli in katerikoli, tako da mislim, da je brezveze skrbet. Se vse so rodile, bomo pa tudi mi! Lep dan vam zelim. Ceprav je ljubljana spet turobna. Kot ponavadi
|