|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2010
10.12.2009 3:09:17   
dacy
IZVIRNO SPOROČILO: Marjana Simonič
A je med vami še katera , ki gre - ima v planu rodit v Mariboru ???

... jaz bom sla v MB rodit ... na Jesenice ali v KR me nekak ne vlece ... bom lepo kar cel marec pri mami v MB in bom tam pocakala na porod , pa se poznanstva imam v MB porodnisnici user posted image

Kepica83 pol ce bo vse po sreci bova skupaj kricale v porodnih sobah user posted image user posted image user posted image

avto - no jaz sem pa danes z mojim dragim sla po njegovega "novega" konjicka, v bistvu je ze moj avto dost velik, ker je karavan ... ampak njegov bo bolj za na pot ker je bolje opremljen ... kupil pa je ford mondeo 2001 letnik ... prav simpaticen stroj, bi mojga pežoja takoj zamenjala user posted image ... prtljaznika pa sta v obeh avtih ogromna tak da za vozicek ne bo treba skrbet user posted image

Moj soncek Aleksei je prisel na svet kot moje darilo za materinski dan 25.3.2010 ob 3:47 , tezek 2635, in velik 47cm

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
   [Brisano sporočilo]
10.12.2009 8:24:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dacy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4577
10.12.2009 8:28:05   
country

IZVIRNO SPOROČILO: nejanejc

country, zakaj ne gres vec v Kranj. Upam,da ne drezam prevec.

Saj ni blo nič tako groznega v bistvu. Samo je pa tudi res, da na sam porod se nisem kaj doti pripravljala in šele zdaj vidim, kaj vse ni blo v redu in po moji volji. Osebje na oddelku je pa res blo bolj tako, kako bi rekla, po vremenu ... Mene so uspeli prizadet. No, nima veze, zdaj sem pametnejša in bom drugače verjetno tud dojemala vse skupaj.

No, pa ko sem se hvalila, da sem vse pokomentirala... vidim da sem več kot pol pozabla.user posted image

Kar se plenic tiče, sem jaz uporabljala pralne. Na začetku sem imela 5 racmank za probo, pa so mi bile zelo všeč. Potem sem dokupila še nekaj racmank in pa popolinijeve, ki so vse v enem - mislim še z nepremočljivo plastjo. Samo te so bile po več velikosti in jih je kmalu prerasla. Potem so pa prišle ven bum genius in sem kupila še te. Zdaj imam vseh plenic nekaj čez 20, se mi zdi. Tudi dvojčka bosta imela pralne, ker so bile za rito naše prve najbolj prijazne. Pa še bolj ekološke...
No, za vse, ki si jih mislite nabavit samo to da naj bo vsaj za čez noč racmanka, ne kupujte samo bum genius, ker so malo nerodno krojene in niso za zelo dolgo. So pa ravno tako fine, da ne bo pomote. Pa racmane iz bambusa. Te imam jaz namen sedaj dokupit.

No, pa še o brcah.user posted image Otroci so si pa res različni in to že v trebuhu! Taprva je najbolj brcala ob klavirju, tale dva pa ob citrah. Za violino pa ne bi mogla rečt, ker se preveč premikam med igrajnem. user posted image Res so hecni.

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
10.12.2009 8:41:51   
Marjana Simonič
Dobro jutro user posted image !

IZVIRNO SPOROČILO: babyloverka
verjamem da se sliši dobro in slabo.

samo nekaj mi ni jasno:
kako pa planirate da vam bo uspelo prit do maribora ko bo sila? no saj gre, samo v vseh primerih pa ne

ne vem no, sama si ne bi najbolj upala, je pa res da je to zame prva nosečnost, morda bom v drugi drugače razmišljala.

Poglej :meni je pri obeh prejšnjih user posted image najprej odtekla voda.V tem primeru imaš , tako pravijo babice in ostalo bolnišnično osebje , eno uro časa da prideš v porodnišnico.Jaz pridem v Mb , zdaj ko avtocesta čist do Cerkvenjaka, v 20 minutah .Toliko pa traja tudi vožnja do Ptuja - minuta gor - dol .
V primeru pa , da dobiš popadke pa sama določiš kdaj boš odšla v porodnišnico , ko bodo na 10 ali na 5 minut , pač glede na to kje si doma oziroma kakšna je oddaljenost do porodnišnice.
Naj pa povem , da sem jaz pri drugem user posted image bila  na kontroli  , saj sem bila že 4 dni preko roka , pa so mi naredili CTG, pa ultrazvok , voda- plodovnica pa mi je po kapljicah že odtekala preden sem prišla v porodnišnico in se na ultrazvoku ni videlo, da je kaj manjka user posted image . Itak so me poslali domov , jaz sem pa bila že čist na koncu z živci-tako je če nosiš preko roka ,vsaj pri meni in sem tam kar ginekologu rekla , da jaz mam namen danes še prit nazaj user posted image . Me gleda kot , da sem iz lune in reče , ja pol pa pridite,če bo kaj user posted image Grema midva z mojim user posted image proti avtu , se vsedem v avto in POPLAVAuser posted image Kaj čema grema nazaj in to je blo to .

IZVIRNO SPOROČILO: cojka
marjana - sem mislila, da danes zaključujeva prvo polovico in je jutri začetek nove. Mah - men se itak ne sanja čist dobr o tem

Nima veze , glavno , da smo priguraliuser posted image

Danes imamo pa tudi mi SONCE user posted image user posted image user posted image , samo kaj , če imam vročino user posted image , pa otroka bolnega user posted image .
Lepo bodite , papa.

< Sporočilo je popravil Marjana Simonič -- 10.12.2009 8:53:36 >

(odgovor članu dacy)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
10.12.2009 8:43:04   
NATAŠA35
uhhh ste se spet razpisale, zdaj pa moram hitro tipkat, da me ven ne vržeuser posted image user posted image

čestitke za preglede in za spoleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

plenice vidim, da imate kar dobre izkušnje z pralnimi, tako da se nagibam, da jih kupim. Tiste, ki jih imate, katere mi priporočate in koliko naj jih nabavim?

vozički lahko se odpeljemo vse v MB na predstavitev in potem še na kak kofi ali pa kr na big maca skočimouser posted image user posted image jaz imam doma haucka z 4 velikimi kolesi, star ene 6 let, sem že takrat kupila rabljenega, samo je neroden za v prtljažnikuser posted image , pa še jaz sem se zaljubila v implastove vozičke...

3d vidim, da vas bo kar nekaj šlo na pregled, jaz še še vedno odločam ali naj grem...No tiste, ki ste ta pregled opravile ali se splača iti?

cojka ah ne no...mah kakor si rekla, narave je že poskrbela...pa vse se zgodi z enim razlogom, verjamem pa da ji je zelo hudo, sploh če si ga je želela...

jaz imam pa kar bezgavke otečene, se čutijo, malo me glava boli, pa zjutraj me je bolelo grlo, pa se kar bojim, da bom zbolela...sem zelo malo bolna, ko pa sem, takrat je hudo

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu country)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
10.12.2009 8:46:09   
neka_noč
Živjo souser posted image !
Pijem kavico, sin še spi... Kakšen mir! user posted image

Cojka naj ti da ideje tvoj bratranec. Če je fotograf ima sigurno ideje user posted image Sem pa zelo navdušena, da se boš slikala, ker se sama v prvi nosečnosti nisem želela (sem se počutila kot slon - res sem bila obupna), pa mi je danes kljub vsemu žal, da nimam več slik. Cela serija slik pa je odlično  user posted image ! Boš imela krasen spomin! Čez nekaj let je krasno gledati nazaj svoj trebušček...  Res, odlična ideja!

Ne vem kaj je danes z našimi pasjimi mrcinami - tvoja trena (je trenala) krokodila, moja pa je težila z drvi - očitno jo je zeblo v rit in je želela, da zakurim. Jo je moj user posted image ob 7-ih pripeljal s sprehoda, sama sem takrat enkrat vstala in je že imela očitne zahteve  user posted image

Avto - mi imamo VW Passat-a in ima ogromen prtljažnik.. Smo z njim zelo zadovoljni, a pravi moj user posted image , da bomo morali očitno kupiti kombi, ker hodi z nami na morje tudi naša pasja mrcinica, ki zasede s svojim ležiščem več kot polovico prtljažnika. Zdaj pa dva otroka, vozički, plenice, pes z ležiščem, vsa prtljaga.. Zmanjka prostora. Pa imamo tudi montano! user posted image Mislim ,da pade kombi. Ali pa bomo hodili v dveh delih na morje. Imamo še R Kangoo-ja, ki pa je dvosed, a ima zadaj ogromno prostora!
Resno - kdor želi soliden avto z veliko prostora , ter da čez nekaj let še drži ceno , toplo priporočam VW . Ti držijo ceno, se ne kvarijo, so vzdržljivi, hvaležen avto ni kaj. (Da ne bo pomote - mi ga (še) ne mislimo prodajat!)

Linea negra - je nimam, pa bom jutri že v 24-tem tednu. V prvi nosečnosti je tudi nisem imela. Tudi popka nimam (še) izbočenega.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
10.12.2009 8:59:11   
neka_noč
Glede poroda - vidim da govorite (tudi) o tem.. Sama sem imela v prvi user posted image zelo slabo izkušnjo v Lj. porodnišnici... Ne bi o tem, da katere ne prestrašim. Lahko povem le to, da sem sedaj, ko sem se menila na socialni za ginekologijo za sterilizacijo govorila s krasno žensko ki tam dela in mi je rekla, da moramo biti user posted image veliko bolj odločne, povedati svoje zahteve, kdaj pa kdaj tudi "zaropotati" , četudi mislimo, da ne smemo, ter se ob tem zavedati, da so oni tam zaradi nas in ne obratno. Ve, da smo ženske, ko gremo rodit veliko bolj občutljive, a se moramo kljub vsemu zavedati tudi svojih pravic! Roko na srce - premalo vemo o tem, ne?! Mene je v določenih zadevah nekoliko podučila. Predvsem kaj in kako postopit sedaj , ko imam pregled pri svoji g - ker očitno se mi zna (ponovno) kaj zaplesti pri porodu, če sedaj ne bom izsilila (to so njene besede!) določenih zadev, ker gre moja g z novim letom v pokoj. In ... ostala bom sama ko bom šla rodit.... tega me je strah, ker si potem prepuščen na milost in nemilost babci na katero naletiš.... Temu se želim ogniti - v prvi user posted image , ko sem šla rodit z mojim user posted image se je tako zelo zapletlo, da me je sredi popadkov želel odpeljati iz porodne v Po. ! Svetujem, da imate ob sebi prisebne user posted image , ker sama sem takrat le še jokala, pa sem sicer izredno močna po karakterju. 

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
10.12.2009 9:04:10   
živa
Hoj!

Da se malo sprostim pred delom user posted image .

Najprej naj odgovorim, kar se spomnim user posted image .

cojka, Hotsling imam jaz everyday in je ok, ampak bo ravno do zime, dojenčka v kombinezonu jaz nisem uspela spravit noter. Lahko se zmeniva na kavi in ga pokažem - pa prinesem tudi trak, da si boš lažje predstavljala, kaj bi imela. V skrajnem primeru pritrogam tudi dveletnika za poskusnega zajčka user posted image . Imam tudi mei tai, ki sem ga sama sešila, tisto je pa super po 6. mesecu starosti.
Drugače so pa v prejšnji nosečnosti punce največ kupovale tukaj (stran ima ena RR-jevka):
http://www.altermama.com/html/nosilke.html

Plenice: jaz sem pri prvem kupila racmanke in jih uporabljala in mi je bilo super user posted image in sploh ne veliko dela z njimi, predvsem zaradi sušilca. Od njih sem malega odvadila pri letu in pol user posted image . Drugi pa je imel mile razvojne težave (se je usločeval, stiskal pesti) in sva morala v razvojno ambulanto in nekajkrat sem šla z njim na nevrofizioterapijo. Ker so te pleničke precej debele in se mali, če leži na hrbtu, zato še bolj usločuje, so mi jih odsvetovali in zato sem uporabljala večinoma Müllerjeve in DM-ove. DM-ove so mi bile sploh super, bele, mehke, ampak so krajše na hrbtu in sem zato prej morala kupovati večje številke, pri večjem otroku so pa sploh prej premočile.

Aha, pa še to glede plenic. Moj prvi, ki je bil v racmankah, je shodil šele pri 17 mesecih, morda tudi zato, ker so med nogicami bolj debele in je tako težje hodil. Drugi pa je shodil pri 14 mesecih. Suh je bil pa tudi hitro, pri 21 mesecih.

Meni je + racmank (oz. pralnih plenic) predvsem to:
- da ni treba široko povijati s tetra plenicami
- da je strošek nakupa enkraten in manjši ali vsaj enak sprotnemu kupovanju plenic za enkratno uporabo
- da so ekološke in prijazne tako do okolja kot do ritke
- da se otrok hitro privadi na kahlico.

Aja, jaz sem bolje, zdaj me že stiska zaradi službe ... sicer sem doma, ampak delam.

Brce: končno sem jih dočakala. Noseča sem bila 18 tednov in 4 dni, ko sem jih prvič res konkretno začutila, včeraj (19 tednov 3 dni) pa sem jih čutila tudi navzven user posted image user posted image - pa nisem upala moža zbudit user posted image .

Rodit bom šal v Postojno, ker sem bila tam že dvakrat in mi je bilo super - vsakič grem tja pa zato, ker imam napovedan CR in se tam brez težav zmenim za spinalno analgezijo in prisotnost partnerja pri porodu (kljub CR).

Kuhano vino v LJ - a bi se kaj dobile v tem veselem decembru? Ali pa vsaj na taki kavi kot zadnjič?

Lp,

živa

< Sporočilo je popravil živa -- 10.12.2009 9:16:58 >

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
10.12.2009 9:17:58   
Anonimen
Dobro jutro punce.

Mene pa tako zob boli, da ne morem spat. user posted image

Country, potem ti najbolj Racmana priporocas? Tega iz bambusa? Koliko pa naj tega nabavim? Al je boljse, ce najprej probam, ce ji bo sploh pasalo? Ceprav ta moja kolegica, ki jih ima ni nic cakala, ce malemu pase. Dala mu je to gor in mir. No, ce kam grejo mu da pamperske pa za ponoci se mi zdi, da tudi. Ne vem tocno. Kako je blo s tabo pri Tinkari?

Neka noc, hvala za odgovor ze pri ljubljanskih noseckah, ampak jaz si prav ne upam njegovi mami recti, da se me ne sme dotikati. Ne bi pa rada moza postavljala v neroden polozaj, da naj ji rece, ce vsak teden gleda kako se me sestrice pa mami dotikajo pa mi je ok. user posted image Glede plavanja pa imas cisto prav! A obstajajo kaksni tamponi za klorirano vodo al je boljse nic sekiranja pa mir?
Luka pa se ni tako velik, da bi mu bilo treba uniciti veselje do Bozicka. Kar zapravljajta se malo! user posted image

Se za ostale vprasanje glede dotikanja, ki sem ga ze vceraj pri ljubljanskih noseckah postavila. Vam je vseeno ce vas vsi za trebuh prijemajo? Nocem biti cudna, ampak meni je ok ce me prijemajo mami, sestre pa najboljsa prijateljica. Od moza sestra itak ni najbolj navdusena nad mojo nosecnostjo, tako da mi da mir. Njegova mama pa me skoz grabi. Meni pa ne pase. Nocem pa je poditi stran pa biti nesramna. Imate kaksen nasvet? user posted image

Cojka meni je to slikanje super vsec. Midva sva celo razmisljala, da bi najela najinega porocnega profesionalnega fotografa, da bi en photoshoot naredil, ampak je drag. Zdaj pa imava kar naenkrat prevec stroskov, da bi si se njega za 4 ure lahko privoscila. user posted image Bova probala kako drugace kompenzirati, ampak meni so vsec te slike. Sploh kaksen akt. Ampak z lepim, normalnim trebusckom. Ne vem sicer kaksna bom, ampak 2 dni pred rokom se jaz ne bi sla slikat user posted image

Kepica sem ti vceraj pozabila odgovoriti. Glede na tvojo crto pa tiste vraze, bi ti naj imela fantka. To pa sama ves koliko drzi. Kako je mali razgrajac danes? Kam brca? user posted image

Se glede porodnisnice. Jaz grem definitivno v LJ, razen ce se ne vem kaj spremeni, da bi sla v Postojno. Je pa ena sodelavka v Kranju rodila pred 6 leti in je rekla, da bi bilo boljse, da bi sla sredi dezja na njivo rodit, kot pa tja user posted image Nocem vas strasit, to so pac njene slabe izkusnje. Prerezali so jo celo (ko je pa dvojcka v LJ rodila pa nic), vse se ji je vnelo pa je niso niti pogledali. Ona je imela ful ful probleme zaradi tega. Sem pa slisala, da je Kranj zdaj med najboljsimi porodnisnicami in to, da delajo zunanji obrat je ful priznano. Ne vem no. Najboljse, da se vsaka sama odloci. Glede MB porodnisnice pa same dobre stvari slisim, ker so v zadnje pol leta skoraj vse sosolke iz faksa tam rodile. Aja, na Ptuju pa je prvic rodila od oceta punca in tudi ni bla prevec zadovoljna. So jo pustili napol scisceno in je mogla po dveh tednih nazaj, da so ji pod narkozo posteljico pucali. Ah, vse to kar sem zgoraj nastela, se lahko zgodi kjerkoli in katerikoli, tako da mislim, da je brezveze skrbet.

Se vse so rodile, bomo pa tudi mi! user posted image

Lep dan vam zelim. Ceprav je ljubljana spet turobna. Kot ponavadi user posted image

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 4584
10.12.2009 9:21:17   
memole
Jutro!

Kako ste?
Kaj kej počnete?

Vidim da mojega posta od včeraj ni!user posted image user posted image
Že tko mi je neki štekal da sem samo pol pokomentirala pa vidim da ga ni!

Pri nas sije sonček piha in je kar mrzlo!

Zdej pa sploh ne vem kaj naj komentiram o plenicah sem že povedala hmmm!

Aja čestitke za preglede in za user posted image in user posted image !

Jutri na pregled in že komaj čakam,potem pa mal v toplice za en teden!user posted image user posted image

Včeraj je še moj možek čutil brce in so ble mal močnejše kot prejšnji dan ko jih je tamala čutila!

Zdej si grem pa čajček naredit pa še možeku da se čimprej pozdravi!user posted image user posted image

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
10.12.2009 9:22:49   
memole
Glede dotikanja trebuščka mene skor noben ne pa tudi če bi me me ne moti!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
10.12.2009 9:43:02   
pupa*81
hejla user posted image !

danes je pa taki lep dan... jasno nebo, mraz, slana... idila zame user posted image

da vas malo pokomentiram čveke čvekaste user posted image

cojka glede fotografa... ti kr pejdi, boš imela lep spomin... midva z user posted image se greva kar doma fotosešne user posted image , k mi vsaketolko poslika bušija pred steno, pol bova pa zaporedne slikce sestavla v filmček, da bo videt kako raste user posted image me zanima kako bo ratalo user posted image

country... ajej, naše dete pa bol na gunse pa tako musko pali user posted image bo zgleda pravi roker user posted image

nataša ja skor bo najbolš se gor zapeljat... sam bo treba spet datume uskladit user posted image

moj popek se je tudi že izbočil user posted image je taki čuden ratal, ga sploh ni več za prepoznat user posted image

algaia mene tudi moti da me določeni ljudje tikajo po trebuhu, pri nekaterih me pa ne moti user posted image sicer pa je to tvoja odločitev kdo ti tvoj trebuh tika, ne pa moževa... tako da kr sama reči tašči, pa nej ti ne bo nerodno... nekje sm prebrala dobro idejo, da če te moti k te nekdo po bušiju poboža, da ga še ti nazaj pobožaš, pa da vidimo kako mu je fajn user posted image

ah, spet cel roman, no ja, kaj čmo! uživajte!

< Sporočilo je popravil pupa*81 -- 10.12.2009 9:44:46 >

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
10.12.2009 9:43:54   
NATAŠA35

porodnišnica jaz grem sigurno rodit spet v LJ, razen če bom kje drugje, takrat ko me prime...je pa odvisno vse od babic in sester, kako se imaš...drugače so prijazne se pa najde kak primerek, ki ti dvigne pritiskuser posted image user posted image

mene danes zebeuser posted image , pa moram se pohvalit, da sem se začela učit in da počasi bom pospravila najino sobo v nulo in vse postavila na svoje mesto, čeprav že malo traja, samo kaj ko se hitro utrudim...pa še nabavila si bom laptopauser posted image user posted image user posted image

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu memole)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
10.12.2009 10:27:29   
čebelca25
Živjo moje souser posted image !

Kako ste?Upam da ste vse v redu in, da boste še boljše!
Končno se spet malo oglašam, sem kar malo odpeketalauser posted image
Sporočam, da je morfologija za nami in je vse v redu...bomo pa dobili našo malo user posted image princesko user posted image . Težka je že kar 410g. Naj dodam da imam naslednji pregled 5.1.2010.
Sva se pa tudi mi2 odločila za 3D/4D tako da sva naročena že 29.12. pri dr.Strah. Za podatke naj povem še, da imam +10 kg...sem opazila, da največ od vasuser posted image .
Sem zasledila, da ste debatirali tudi o cepljenju proti gripi. Jaz se nisem cepila in se tudi ne nameravam. So same ene kvazi laži.

Aja..tudi jaz že čutim brcike moje bejbike..najprej sploh nisme vedla, da je to touser posted image zdej pa vem..
Sva pa že kupila in dobila voziček..vzela sva GT3 od Peg Perego..je bil obema všeč..upam da bova zadovoljna z njim. A ima mogoče katera že kakšne izkušnje z njim?

Lepo se imejte še naprej in veliko veelja.

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
10.12.2009 10:42:05   
Getreal
ok jz ne morem pridet na čisto user posted image ČVEKE!!!! user posted image zej se pa niti ne bom več trudla, ker ste itak nepoboljšljive.. bom pač kdaj ustrelila kkšno neumno,ki je že bla izrečena par strani nazaj, samo ne morem pomagat user posted image

punce moje---danes moj lubi diplomira!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image and that makes this mommy the happiest person on the planet! user posted image

drugače sem pa jz malček bolana..ponoči sem imela take napade kašlja da je joj ampak se bom držala bolj doma, da ne bo česa hujšega.

kako ste pa kaj vi moje user posted image ? cojka, kepica, wannabemommy, ela, tanika, tropical...garant sem še pozabla ene milijon vas nosečk (sem naštela samo najhujše klepetuljeuser posted image ) ma ne mi zamirt ravno tako me zanima kako vam gre.. user posted image

(odgovor članu čebelca25)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
10.12.2009 10:54:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Wannabemommy

IZVIRNO SPOROČILO: Malenaa89

. Kak pa gre pri vas? Parket in stopnišče sta uspela?
Vama še dosti manjka? Pa še vprašanje, da si znam bolje predstavljat, živita sama v svoji hiši?

Joj niti ne vprašaj, parketi deloma položeni ovega tipa za stopnice pa sploh ni bilo,......kak bomo zdaj z stopnicami nimam pojma. A poznata vidva kakega tišlara?
Ja midva imava svojo hiško in sama živiva v njej, a vas je več?

Bom vprašala če pozna moj kakega ki to dela, pa da je tud vredu. Ojoj, kaki jebi vetri so eni.. user posted image Tak sta od mojega user posted image sestrična pa njen čakala gipserje. Poleti bi se morala vselit, njih ni blo vse do prejšnjega meseca, zdaj pa morajo v mrazu delat, pa še selit se ne bodo mogli kaj hitro.
Ja midva sma pri njegovem očetu, v zgornjem nadstropju. Bi pa bla raje čist na svojem. user posted image

(odgovor članu Wannabemommy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4591
10.12.2009 11:07:42   
nejanejc
ojla,

kako ste, berem kar vredu... kak prehlad vmes... jst sem tud bolj na pol, pijem cajcke za cajckom, zjutrja pa lekadol, je blo treba....

cestitke za diplomo user posted image user posted image user posted image

jutri grem kri pa vodo dat pred pregledom v ponedljek... komaj cakam :)

v soboto, pa c ebo vs epo sreci gremo v tople kraje na Primorsko, pa mogoce Ikeo pogledat

nedelja pa spet kuhnja....

jutri pa predsoba jupiiiiiiiiiiiiiiii

lep dan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
10.12.2009 11:31:45   
Anonimen
Ste spet čvekale.

cojka- jaz sem ravno včeraj gledala ene nosečniške fotke. In mi je ful všeč. Sem premišljevala če bis e šla slikat pol k bo buši večji, ker trenutno je še vedno pri bolj malih.
Aja pa hvala za info glede nosečniških hlač. To si jih pa ful pocen dubla v Lescah. A jih imajo še kaj? Ker jaz bi tok kake kavbojke.

Chi_Pita- hvala za obrazložitev glede bolečin v nožnici. Sej men je G na zadnejm pregledu rekel, da nosim zelo nizko, ampak da ni še tok kritično. Samo zdej so pa bolečine vedno hujše. Dokler ležim je ok, če pa sedim me začne ful bolt. Zgleda da bom bolj na ležanju do koncauser posted image

pleničke- sem slišala, da pralne niso za novorojenčkauser posted image . A je to res?

Ena je spraševala glede dotikanja bušija. Mene zaenkrat ne moti. Mi je še smešno, ker vsi takoj k me vidijo se zatopijo v buši, pol pa razočarano ugotovijo, da je premali. Mogoče mi bo pa še šlo na živce.

A ste se ve že vse vpisale v materinsko šolo? Kdaj nej bi hodile? Januarja?

Midva greva pa jutri po posteljico. So naju že klicali iz BC da so jo dobiliuser posted image Glede vozička pa a bi res šle skupi v Mb no?

(odgovor članu nejanejc)
  Neposredna povezava do sporočila: 4593
10.12.2009 11:59:07   
BELA BUČA
Popoldne imava šolo za starše. Vam javim, kako bo. Predvideni sta dve uri v sejni sobi -- ne vem, kaj sploh lahko pričakujem. user posted image

Pazite nase in počivajte.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
10.12.2009 12:13:37   
mamika25
Dober dan, vsak dan.
Mal je sončka, jaz pa že hitim in se odpravljam k zdravniku, da mi zaključi bolniško. Zdaj bom začela koristiti dopust in ure, ki so se mi nabrale. Potem pa ne vem kaj bom. Ali bom šla še nazaj, ali pa bom spet začela z bolniško. Bolje decebra dopust, je bolje plačan, pa še mal večjo plačo mamo decembra (skupinska uspešnost in take zadeve). Potem letim po malo. In še z njo k zdravniku, ker se ji je nekaj za ušeskom vnelo. Boga, se ful praska in boli jo. Kremce iz lekarne ne pomagajo. Moram jo peljat med vse tiste bolne otroke, ki bojo čakali na vrsto danesuser posted image . Kaj čmo.
Včeraj je bila na pregledu tudi ena punca in smo se mal menile in pravi da je v 24. tednu... prav tako kot jaz... ampak... trebušček raven - RAVEN!! Ženska pa suha in res... sem rekla, "kje pa ti skrivaš otroka??", ker pri meni pri teh tednih trebuh tako ven sili, ne vem... najbrž res odvisno od lege, ma jaz nebi zanjo rekla, da je sploh noseča. Zanimivo. user posted image
Upam, da mi tega posta ne zbriše, ker drugače user posted image ...
O porodnišnicah se pogovarjate, jaz grem v Postojno, ker mi je najbližje, pa še kr dobro izkušnjo sem imela... pač povsod se najde nekdo ki bi ga najraje user posted image , ampak na splošno mi je bilo v Postojni kul. Prijazne sestre, zdravniki, samo ful sem rabila pomoči pri dojenju, tamala se je non stop drla, ker ni znala zagrabit, sama tut nisem mogla... pa mi niso nič kaj prijazno pomagali, oz. skoraj odveč jim je bilo. Nisem bila (in nisem) izkušena kar se dojenja tiče, pa mi je šlo mal na živce, ker so potem tako poudarjali, da vzpodbujajo dojenjeuser posted image . Drugače je bilo pa v redu. Nekatere se mogoče celo srečamo.
Drug teden gremo malo po nabavi, kupila bova nov avtosedež za malega, nekaj sem že gledala. Maxi cosi mi je všeč, pa tut cena mi je kr všečuser posted image . Pa mal darila za novo leto in božička, pa še par stvari ki jih rabiva za v sobico, ki jo delava tamali.
No toliko, grem zdaj. Lepo se mejte!!

(odgovor članu BELA BUČA)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
10.12.2009 12:17:54   
Getreal
aja samo za informacijo---mam nazaj net, tko da me boste zej mogle mal več prenašat user posted image user posted image user posted image

nejanejc-pol se bomo pa vidli v ikei user posted image midva mava tud namen ta vikend it kupit novo postlo user posted image seveda ne uide še dodatna krama ki jo bom seveda z veseljem nagrebla in kup v žalost moje boljše polovice user posted image user posted image user posted image

bela buča jz tudi komaj čakam, da začnem s to šolo, samo sem tako razpeta med ljubljano in ajdovščino, da pojma nimam kje bi hodila..user posted image zej bo v mojem domačem kraju začela nova runda z januarjem, ampak jz mam januarja še faks pa mislim bit še v ljubljani, pol februarja pa ne več, kar pomeni da bom v ajdovščini...v glavnem zmedaaaaaa user posted image

mamika25- jz sem ena takih nosečk k ima trebušček raven user posted image mislim kkšen dan je videt kar dosti, ampak večinoma mam kar ravno..tko da me vsi samo debelo gledajo, ko rečem da sem že skor v 6 mescu user posted image

kar se pa tiče porodnišnice...jz grem tudi v postojno jeeeej user posted image kaj razmišlate kaj o epiduralni? jz sem mami predstavla to mojo idejo in je samo zavila z očmi da kakšna ženska pa sem user posted image user posted image user posted image samo kaj pa čem če me je pa tako strah..

< Sporočilo je popravil Getreal -- 10.12.2009 12:25:05 >

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
10.12.2009 12:18:21   
katy83
no, sem že napisala dolgo klobaso, pa me je ven vrglo. user posted image

še enkrat:

Danes sva z dragim šla po voziček+lupinico. Sva nekaj preko bolhe našla. To dvoje in ležalnik je bilo vse skupaj 110€. user posted image  Voziček je Pikolo. No, bi bilo vse super, če naju ne bi policija ustavila, pa sva dobila 125€ kazni.user posted image
No, kar je še super je to, da od te večje opreme imava sedaj vse razen posteljice. user posted image

Porodnišnica - jaz grem v MB, ker sem pač tu doma. Sem pa za Ptuj slišala veliko več dobrih stvari kot za Mb. Vsaj moje kolegice so mi tako povedale. Eh, to je tak bolj tak. Normalno, če se ti zameri kaj, da si razočaran.

Avto - jaz imam Cliota, dragi pa Škodo felicio, ampak škodo bova aprila prodala, ker se potem moj dragi itak z motorom vozi, potem pa bova septembra kakšnega enoprostorca kupila. Clio pa ostane. user posted image

fotografije bušija - mene tudi dragi doma slika, bova pa šla enkrat februarja k fotografu, da naju skupaj z bušijem slika (črno bela tehnika mi je full všeč), to pač ne bo serija slik (ni € user posted image ), ampak ena luštna slikica. Boljše ena kot nobena. user posted image

Getreal - čestitke lubiju za diplomouser posted image

nič še bom kaj potem napisala, da me spet ven ne vrže.
Lp, Katy

(odgovor članu BELA BUČA)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
10.12.2009 12:30:54   
Getreal
hvala katy83 za čestitke user posted image

kar se pa avta tiče- moj ima ibizo, ampak ne ta nove, jz pa kalosa..tko da mava oba ene male fijakalce in bova tudi mogla kupit nov avto...sicer se nisva probala kako bi sel stokke noter v kateregakoli, samo sumim da ne..sploh ne v mojega user posted image zej računava da bo on svojega prodal, (jz sem na mojga preveč navezana ima celo svoje ime user posted image ) pol pa se nama dopade fiat chroma..pozna ktera?

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
10.12.2009 12:37:34   
nejanejc
Getreal, ja ce bosta popoldne v Ikei se mogoce res srecamo :)  Mi mamo eno fronto za omarood kuhinje za dobit, ker je bal napacna, pa se polno drobnarij....

Ja fotkanje s trbusckom se mi zdi prov  lusno, sploh kaka crno bela tehnika... Bo kasna prilka mogoce tudi pr nas :) ma pole bo treba kako lepo obkeco se nabavt :) hehe

lep dan

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
10.12.2009 12:41:29   
neka_noč
Cojka sem kupila "knedla" user posted image . Danes sprobam in poročam. user posted image

Getreal kolikor vem, odsvetujejo (na splošno) Fiat-e. Nisem mehanik, a v moški družbi velja, da se pogosteje kvarijo. Ne vem, no. Nisem mehanik. Upam, da nisem katere užalila, ki ima Fiata. Morda je pa katera zadovoljna s Fiatom. Jaz ne poznam nobenega oz. sem poznala, ki so imeli Fiata in niso bili zadovoljni...

(odgovor članu Getreal)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

sindarin

Si kdaj ogledate spletno stran Sistema za obveščanje o izdelkih umaknjenih s trga, RAPEX?

pogosto (5%)

redko (7%)

nikoli (22%)

ne poznam RAPEX-a (66%)

Število vseh glasov: 242

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!