Angel_Tian
|
U ja točno, še trebuščke moram pregledat, da ne bom kakega slučajno spregledala J Zivepo – ja hahahaha, izdelava voščilnic ali kakih čestitk za rojstne dneve zna bit kar »težava«, sploh če imaš ti drugačno predstavo o končnem izdelku od otroka hahahahaha. No, na srečo se midva s Tianom vedno nekako uskladiva. Za material pa samo stopiš v kako fajn založeno papirnico ali pa kako trgovino, kjer imajo material za ustvarjanje in hitro kaj najdeš – kake barvne papirje, posušeno sadje, perlice, razna pisala z barvo, ki nabrekne, trakovi za izdelavo mašn… vse polno je stvari, ki jih imaš doma in jih lahko uporabiš. Pa čestitke – vidim, da si dosegla že ogromen napredek pri izbiri vozička J))))))) _katja_ - lepo, da si tako pridna z voščilnicami, jaz s tem vedno do zadnjega momenta čakam Sabri – občudujem vsako, ki ima kdaj čas zase hehehehehe Carly – glede poslovnih voščil se vedno bolj prakticira tudi pošiljanje voščil preko maila. No, to se splača po moje. Ampak mi se tega ne koristimo tolk, ker stranke in poslovni partnerji »ne smejo« zvedet eden za drugega pa še mailov nimajo vsi… Farina – če so babice vredu, tak kr hitro vidijo, če bo šlo na paranje (kar pa tak sploh ni rečeno, saj je veliko takih, ki so brez šivov) tako da niti tega paranja ne počakajo, ampak raje sami prej malo prerežejo (tako so pri meni naredili in sem imela samo 4 šive, čutla pa itak nisem nobenga rezanja, ko je blo tam spodaj že vse razbolelo). Uuuuuuuuuu, sem zamudla, ampak kak dan kasneje še mnda tudi velja – VSE NAJBOLJŠE barvar Farina – saj boš začutila, ko bo tako daleč. Meni je to nekak tak, kot da bi pač nekaj iz noter ven tiščalo, kaj pa vem hahahahaha, težko je opisat J HAHAHAHAHA ženske, če imate že zdaj take težave s spanjem, jao vam pol hehe. A lahk kateri za kak popoldan moja dva moška posodim – spanje garantirano pa magari kar v sedenju hehe j.b. – saj bodo take grozne sanje minile, ne se obremenjevat. Saj mene tudi »zdela«, če kaj takega sanjam (kot zadnjič recimo, da sem tamalega ful tepla, joj meni, ki sem totalno proti temu). Kaj pa vem, kaj se nam mota po glavi, da lahko take grozote sploh sanjamo… m_o_i – moj šef je mnda dobre volje sam takrat, ko večer prej dobi J))))))) bela vrtnica – ja, glede vozičkov sem čisto tvojega mnenja,da se tu okrog tega čist preveč pretirava, pa še drago je vse skup. Ampak po drugi strani pa razumem novopečene bodoče mamice, da bi rade imele vse najboljše in da bodo na sprehodih uživale in da jih bodo vsi opazli J Jaz si zdaj v drugo ne mislim novega kupovat, ker je še prvi skoraj kot nov in mi je vseeno, če ni najnovejši po modi. Je pa zato praktičen ;) zivepo – ajde, lepo se nauči in vse potem lahko držimo pesti za jutri J melia – črte nisem imela niti prvič, pa tudi zdaj je ni. Popek pa je prvič tudi lepo notri ostal, pa če tudi tokrat ne bom imela tako velikega trebuha, mislim, da zopet ne bo izbočen. Jupiiiiiii Tak, sem nekaj spacala skupaj hihi, zdaj še samo bušije pogledam, potem pa bom verjetno mogla še kaj narest, da ne bo šef začel kaj noret. Pa pa do kasneje J