grahek85
|
Čer! Evo jaz sem spet na Dolenjskem, ker mam ju3 pregled. Pa sem kr mal živčna, so vsi domači nekaj bolj švoh z zdravjem Upam, da ni kaj resnega oz. da se kaj ne nalezem. Mi je smotano, ker se moram zdaj pa bolj zase držat, bi se raje družla z njimi, ker se nismo videli že več kot 2 tedna Aha, še to - bla sem na Rudniku v Turbo malčku v Supernovi (slovenski Turbo limač ) in majo takoooooo zelo lepe cotke za tamale res fine, pa tudi cenovno precej ugodne. Pa vozički - ful ceneje kot npr. Baby Center. Najin je tam redna cena 440€, v Turbotu pa 380€. Pa je čist lepo 2009 moel, nobena akcija ali odprodaja, pač veliko nižja redna cena. IZVIRNO SPOROČILO: Zala01 oooo, meni je pa pravkar poštar prinesel pošiljko iz Nemčije...kar sem naročila preko E-baya-cel komplet od Maxi cosi Mure...joj sem presrečna, komaj čakam, da pride mož zvečer iz službe, pa da mi vse sestavi. Pa tako lepe barve je, se je splačalo počakat na letnik 2010. Res sem vesela . Sem slišala, da je 2010 kolekcija tudi funkcijsko nekaj izboljšana. Zapomnila sem si, da naj bi bil senčnik zdaj del športnega sedeža in ne več samostojna enota, kar se mi zdi pametno. Kaj pa še je novega? Aha, pa seveda - katero barvo sta si pa izbrala? zmajčica, za prenosnik ne vem. Verjetno ti ga bodo odsvetovali zaradi kraj. Sem slišala, da v Nm P precej kradejo po sobah. Za popadke se pa ne sekirat, verjetno ne bodo takoj za umret močni Za vse bolne pa pošiljam pikapoke Lahko noč Da ne bo pomote - tole sem spisala ob 11h, potem me je pa kompletno vn vrglo iz RR. Tako da sem zdajle samo prilimala tekst Sem se pa zbudla zarad enih res ogabno groznih stanj. Mel smo neke živali v hiši, ne vem, verjetno mačke. Ujele so neko papigo in jo prinesle not, da bi jo pojedle, sam potem je bla tista raztrgana papiga na tleh, potem pa kr naenkrat povsod polno rascefranih delčkov papig, pa vsi so bli še nekak živi in so lezli vame Sem sedela na postli in je lezu kos noge z učem proti men in sem slišala kremplje in uč je mežikal vame Groza. Prav počas se mi je bližal, da se me bo dotaknil. Jst sem se hotla zadret na pomoč, pa se usta niso hotla premaknit. Aja, moram povedat, da izrazito ne maram pernatih živali in mam mal fobije na dotikanje ptic. Mi ni hujšega na svetu. Zdele sem čist paf, ogabno. Kere sanje