Jada82
|
Dobro jutro punce! Najprej tiste tri, ki imate danes preglede, dobro opravite in poročajte!! tudi za Koro in Punsho! Kako pa Twixy kaj, katera ve? Joj, upam, da je vse ok, ostalima dvema kar dobro kaže, kajne? Jaz imam jutri pregled, me že kar stiska, da ne bom pristala v bolnici, kot te tri naše soborke. Tako da bom danes preko spleta naročila še nekaj dodatnih stvari za , ker nikoli ne veš, kdaj me čas prehiti. Moj pa itak ne bo vedel kaj in kako naročiti, tako da danes to uredim. Včer sva bila v DM-u, pa ene ploščice sva šla kupit itd., sem bila koj malo več na nogah in potem me je zvečer precej trebuh bolel - taka pekoča bolečina - tam, pri popku, kot bi se trgal Sem šla pol spat in ko sem se zbudila, je bilo dobro - torej, danes zjutraj. Očitno res ne smem biti preveč pokonci ... pa pol mi koj bolj otrdeva trebuh ... hm. No, upajmo, da to nič ne pomeni! Aja, Matejka - čim hitrejšo in čim lepšo selitev želim in upam, da bom kmalu za vami tudi jaz Pa uživajte v novem stanovanju. Nama tudi danes pridejo kuhinjo montirat Jah, jaz sem bila v ponedeljek 1. na MŠ, pa mi je bilo precej dolgočasno ... v četrtek imam spet, bo od poroda. Upam, da bo bolje oz. bolj zanimivo. Punce, božajte svoje in pazite na ! Noge skup!!
|