![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.12.2009 20:12:02
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft eno injekcijo zgovornosti. in to je možno le v živo. Jst pridem... ful dobra ideja Jaz sem za. Itak imam počitnice , otrok pa mi ni problem iz vrtca vzet. Pa če še malo doplaniram, lahko en ful lušten izlet naredimo Seveda pa je tukaj nekaj pogojev: 1. ZDRAVJE 2. nezasnežene ceste
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.12.2009 20:15:28
|
|
|
|
Olivija*
|
oh, bubi, to boš pa že zrihtala! glavno, da maš dopust, pa avto
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.12.2009 20:16:07
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Kje pa ste?? jaz sem tu ...kje si pa ti Včeraj tak čas sem spravljala otroka spat - po novem so to hude muke in težave ojoj.... pri nas gre še vedno brez problema bubika si sicer luč prižge, potem pa sedi v kinderpetu in čeblja, dokler se ne naveliča, vleže in zaspi Včasih si še muziko naredi (potegne vrvico na glasbeni lunici).
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.12.2009 20:16:10
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Drugače pa živjo punce!!!! ZDej me pa res že fuuuuul dolg ni bilo gor, ampak enostavno nimam časa. Jazzy, tebe pa tudi kar pogrešam Pa Petro sem danes srečala, čisto slučajno. Joj, kako jo je bilo lepo videt. Saj nisem vedela, če se ji naj pokažem ali ne.... Pa je zgleda nisem preveč zmotila
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.12.2009 20:17:56
|
|
|
|
*bubi*
|
Ja, pa vse ostale tudi... ta prave čveke tu gor. Pri nas je trenutno gužva, se vidi, da gre konferenca h koncu
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.12.2009 20:22:45
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ja, pa vse ostale tudi... ta prave čveke tu gor. Pri nas je trenutno gužva, se vidi, da gre konferenca h koncu še malo, pa počitnice, kajne?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.12.2009 20:38:36
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* .. pri nas gre še vedno brez problema tudi pri nas brez problema....ampak kaj tisti ŠE pomeni...a lahko pričakujemo tako razvojno fazo, da se začnejo upirat spanju??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.12.2009 21:03:20
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* .. pri nas gre še vedno brez problema tudi pri nas brez problema....ampak kaj tisti ŠE pomeni...a lahko pričakujemo tako razvojno fazo, da se začnejo upirat spanju?? Upam, da ne še vedno.... že 15 mesecev. Nisem napisala "zaenkrat še"
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.12.2009 21:21:02
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: leda Včeraj tak čas sem spravljala otroka spat - po novem so to hude muke in težave o ja. pri nas je pol ure uspeh. sej ne delam kej dost; dude pobiram, šuškam, pazim, da mi nosa ne razbije ob metih vznak...sej mi gre občasno na živce, samo sem se potrudla in nafurala. tko da zdej mal plane prerešetam za naslednji dan, pa mal razmišljam, kako bo kmalu odrasla in me sploh ne bo hotla več zraven in mine endvatri. punce, sej morda zaidem semle gor le ob mrtvih dnevih, ampak se mi zdi, da rabi tale forum eno injekcijo zgovornosti. in to je možno le v živo. zato predlagam, da se v ta namen zberemo v naši hiški v torek 29. 12. ob 10.00. me mal počvekamo, malčki se mal scufajo za igrače, prestolonasledniki pa se lahko zaprejo v zojino sobo (bom mela obe doma) in majo mir. vabljene vse, kapaciteta naše dnevne je variabilna; tam okrog deset mamic še ne bo naredilo gužve. kako mikavno to bi se pa jst tud kr povabila tud jaz...... samo še čakam, da vidim, če nisem slučajno dežurna takrat ...uradno imamo kolektivnega
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.12.2009 21:22:53
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Jaz pa kot sem rekla....delavno in vedno bolj spominjam na eno raztreseno mamo (pa nekoč sem tolk rada imela red in vse poštlihtan.... no te časi so zdaj povsem minili ). jazzy - kak se jaz tu noter najdem .....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.12.2009 21:26:02
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Dopust vabi.. ja ja, ti me kr hecaj.... upam, da nikoli ne boš doživela, kako vabi 20 dni letnega dopusta....no, letos celo 21 dni, ko imam otroka jaz ga pa imam po novem 32 dni.....27 dni od prej...pa 5 dni sem zraven dobila ...... 15 dni sem ga porabila....torej je tud mojih 17dni vabljivih ... ...samo pri nas je vsako leto nekdo dežuren, pa še obračun je treba naredit........ in nekak sumim, da bo to mene letos doletelo .....sploh zdaj, ko so me na inventuri ven spustili.......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.12.2009 21:32:35
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Kje pa ste?? jaz sem tu ...kje si pa ti Včeraj tak čas sem spravljala otroka spat - po novem so to hude muke in težave ojoj.... pri nas gre še vedno brez problema bubika si sicer luč prižge, potem pa sedi v kinderpetu in čeblja, dokler se ne naveliča, vleže in zaspi Včasih si še muziko naredi (potegne vrvico na glasbeni lunici). naš tud odkar je v vrtcu ful hitro zaspi......pa spi, včasih do jutra, včasih malo manj....včasih ga celo budimo zjutraj za vrtec.....okrog 7.30.... za vikende pač ne ...takrat potegnemo..tudi do 9 če treba
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.12.2009 21:33:14
|
|
|
|
gold fish
|
..jaz pa tud odkar sem v službi, komaj čakam vikend, da se naspim ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.12.2009 21:33:58
|
|
|
|
gold fish
|
jazzy - če češ, se mi javi na zs, da ti nekaj povem .....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.12.2009 21:59:20
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* .. pri nas gre še vedno brez problema tudi pri nas brez problema....ampak kaj tisti ŠE pomeni...a lahko pričakujemo tako razvojno fazo, da se začnejo upirat spanju?? Naša Lara je trikrat že imela neke take faze, če lahko temu tko rečemo, ker je trajalo samo nekaj dni... Sem pa jst pri temu nepopustljiva - kadar pridejo tej dnevi.... ko gre enkrat spat, je ne dvignem več s pojslice in se ne pogovarjam več z njo... Me hoče vsakič vreči na finto z njenim "adi adi adi" .... Drugače pa jo dam spat in ona v par minutah, brez problema zaspi...
< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 8.12.2009 22:00:17 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.12.2009 22:07:50
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Dopust vabi.. ja ja, ti me kr hecaj.... upam, da nikoli ne boš doživela, kako vabi 20 dni letnega dopusta....no, letos celo 21 dni, ko imam otroka jaz ga pa imam po novem 32 dni.....27 dni od prej...pa 5 dni sem zraven dobila ...... 15 dni sem ga porabila....torej je tud mojih 17dni vabljivih ... ...samo pri nas je vsako leto nekdo dežuren, pa še obračun je treba naredit........ in nekak sumim, da bo to mene letos doletelo .....sploh zdaj, ko so me na inventuri ven spustili....... FIŠI - kako 32 dni - aja to ti prinese na starost mal te hecam
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.12.2009 22:09:13
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* .. pri nas gre še vedno brez problema tudi pri nas brez problema....ampak kaj tisti ŠE pomeni...a lahko pričakujemo tako razvojno fazo, da se začnejo upirat spanju?? Naša Lara je trikrat že imela neke take faze, če lahko temu tko rečemo, ker je trajalo samo nekaj dni... Sem pa jst pri temu nepopustljiva - kadar pridejo tej dnevi.... ko gre enkrat spat, je ne dvignem več s pojslice in se ne pogovarjam več z njo... Me hoče vsakič vreči na finto z njenim "adi adi adi" .... Drugače pa jo dam spat in ona v par minutah, brez problema zaspi... pri nas pa še vedno ne spimo u glavnem iz včeraj na danes smo bili pokonci od tretje do pete zjutraj potem pa ajdi v službo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.12.2009 22:15:07
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Drugače pa živjo punce!!!! Ne morem verjet... Super, da se vidimo.... Hehe, res je
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.12.2009 22:17:07
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Jaz pa kot sem rekla....delavno in vedno bolj spominjam na eno raztreseno mamo (pa nekoč sem tolk rada imela red in vse poštlihtan.... no te časi so zdaj povsem minili ). jazzy - kak se jaz tu noter najdem ..... MA saj pomoje se nas večina, ne? Ampak jaz sem se že kar navadla, da si moram VSE, ampak čist vse pisat (pa mi še zmeraj rata pozabit ) in da je stanovanje kreativno razmetano. Ah, kaj čmo...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.12.2009 22:17:52
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Jazzy, tebe pa tudi kar pogrešam Pa Petro sem danes srečala, čisto slučajno. Joj, kako jo je bilo lepo videt. Saj nisem vedela, če se ji naj pokažem ali ne.... Pa je zgleda nisem preveč zmotila Se bom potrudila bolj pogosto kaj oglasit. SIcer pa komaj čakam 29. Bravo leda, super ideja!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.12.2009 22:17:57
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK FIŠI - kako 32 dni - aja to ti prinese na starost mal te hecam ...27 dni sem imela do prejšnjega meseca - 20 dni osnove, 2 dni za del. dobo, 3 dni na pogoje dela oz. izobrazbo, 2 dni za vsakega pikeca... .pride 27 dni... ...tistih 5 dni...je pa dodatno zraven...... se spomniš o čem je kahlo pisala.... no, to je teh 5 dni....lahko bi bilo tud samo 3
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.12.2009 22:19:04
|
|
|
|
gold fish
|
račka - a ti imaš novo številko al meni več ne dvigneš gsm ...jutri te zagnjavim...če ne po tel...dobiš mail...iz službe v službo .....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.12.2009 22:28:51
|
|
|
|
gold fish
|
jazzy
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.12.2009 22:32:56
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda punce, sej morda zaidem semle gor le ob mrtvih dnevih, ampak se mi zdi, da rabi tale forum eno injekcijo zgovornosti. in to je možno le v živo. zato predlagam, da se v ta namen zberemo v naši hiški v torek 29. 12. ob 10.00. me mal počvekamo, malčki se mal scufajo za igrače, prestolonasledniki pa se lahko zaprejo v zojino sobo (bom mela obe doma) in majo mir. vabljene vse, kapaciteta naše dnevne je variabilna; tam okrog deset mamic še ne bo naredilo gužve. Me je lara opozorila, da se danes dogaja na rr
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.12.2009 22:34:43
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Dopust vabi.. ja ja, ti me kr hecaj.... upam, da nikoli ne boš doživela, kako vabi 20 dni letnega dopusta....no, letos celo 21 dni, ko imam otroka Eno tako žalost imam jaz ...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiBLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.