![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.12.2009 22:36:48
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Kje pa ste?? jaz sem tu ...kje si pa ti Včeraj tak čas sem spravljala otroka spat - po novem so to hude muke in težave ojoj.... pri nas gre še vedno brez problema bubika si sicer luč prižge, potem pa sedi v kinderpetu in čeblja, dokler se ne naveliča, vleže in zaspi Včasih si še muziko naredi (potegne vrvico na glasbeni lunici). No, pri nas gre na slabše ... če bo šlo tako naprej, bova šla midva spat pred otrokom ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.12.2009 22:37:08
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish račka - a ti imaš novo številko al meni več ne dvigneš gsm ...jutri te zagnjavim...če ne po tel...dobiš mail...iz službe v službo ..... velja za jutri mi bomo brez šefa sicer sm pa itak dons vse uredila z njim
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.12.2009 22:37:46
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* .. pri nas gre še vedno brez problema tudi pri nas brez problema....ampak kaj tisti ŠE pomeni...a lahko pričakujemo tako razvojno fazo, da se začnejo upirat spanju?? pri nas se je pojavila taka faza ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.12.2009 22:41:24
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* .. pri nas gre še vedno brez problema tudi pri nas brez problema....ampak kaj tisti ŠE pomeni...a lahko pričakujemo tako razvojno fazo, da se začnejo upirat spanju?? Naša Lara je trikrat že imela neke take faze, če lahko temu tko rečemo, ker je trajalo samo nekaj dni... Sem pa jst pri temu nepopustljiva - kadar pridejo tej dnevi.... ko gre enkrat spat, je ne dvignem več s pojslice in se ne pogovarjam več z njo... Me hoče vsakič vreči na finto z njenim "adi adi adi" .... Drugače pa jo dam spat in ona v par minutah, brez problema zaspi... Naš se pa joka ko dež ... in potem gre ven, pa spet malo probat ... pa mine ura pa še več
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.12.2009 22:42:01
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: gold fish račka - a ti imaš novo številko al meni več ne dvigneš gsm ...jutri te zagnjavim...če ne po tel...dobiš mail...iz službe v službo ..... velja za jutri mi bomo brez šefa sicer sm pa itak dons vse uredila z njim mi smo bli pa danes brez, no mogoče smo tud jutri, ampak ni panike, tudi če je........ A je boljše, da te na službenega stacionarnega pokličem? ...meni je, ker si linijo zasedem in me drugi ne gnjavijo
< Sporočilo je popravil gold fish -- 8.12.2009 22:43:29 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.12.2009 22:42:08
|
|
|
|
RAČKAPK
|
fiši a si spet u ilegali?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.12.2009 22:43:08
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: gold fish račka - a ti imaš novo številko al meni več ne dvigneš gsm ...jutri te zagnjavim...če ne po tel...dobiš mail...iz službe v službo ..... velja za jutri mi bomo brez šefa sicer sm pa itak dons vse uredila z njim mi smo bli pa danes brez, no mogoče smo tud jutri, ampak ni panike, tudi če je........ A je bolj, da te na službenega stacionarnega pokličem? ...meni je, ker si linijo zasedem in me drugi ne gnjavijo ka pa wem če se ti bom javla
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.12.2009 22:43:18
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* .. pri nas gre še vedno brez problema tudi pri nas brez problema....ampak kaj tisti ŠE pomeni...a lahko pričakujemo tako razvojno fazo, da se začnejo upirat spanju?? Naša Lara je trikrat že imela neke take faze, če lahko temu tko rečemo, ker je trajalo samo nekaj dni... Sem pa jst pri temu nepopustljiva - kadar pridejo tej dnevi.... ko gre enkrat spat, je ne dvignem več s pojslice in se ne pogovarjam več z njo... Me hoče vsakič vreči na finto z njenim "adi adi adi" .... Drugače pa jo dam spat in ona v par minutah, brez problema zaspi... Naš se pa joka ko dež ... in potem gre ven, pa spet malo probat ... pa mine ura pa še več jaz pa našega več ne dvigujem ven, ko je enkrat v kinderpetu....isto kot Lara..... Raje sem 5 min tam, ker itak pol omaga....... sem jaz trmasta....zaenkrat bolj kot on
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.12.2009 22:43:56
|
|
|
|
RAČKAPK
|
fiši najprej se bova slišali po mobitelu pol bova pa preklopili na stacionarno
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.12.2009 22:43:57
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK fiši a si spet u ilegali? nisem......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.12.2009 22:44:16
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK fiši a si spet u ilegali? nisem...... ja pa res nisi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.12.2009 22:44:30
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: gold fish račka - a ti imaš novo številko al meni več ne dvigneš gsm ...jutri te zagnjavim...če ne po tel...dobiš mail...iz službe v službo ..... velja za jutri mi bomo brez šefa sicer sm pa itak dons vse uredila z njim mi smo bli pa danes brez, no mogoče smo tud jutri, ampak ni panike, tudi če je........ A je bolj, da te na službenega stacionarnega pokličem? ...meni je, ker si linijo zasedem in me drugi ne gnjavijo ka pa wem če se ti bom javla dve možnosti sta..... pa saj nimaš dosti klicev z o2 al ja?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.12.2009 22:45:00
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* .. pri nas gre še vedno brez problema tudi pri nas brez problema....ampak kaj tisti ŠE pomeni...a lahko pričakujemo tako razvojno fazo, da se začnejo upirat spanju?? Naša Lara je trikrat že imela neke take faze, če lahko temu tko rečemo, ker je trajalo samo nekaj dni... Sem pa jst pri temu nepopustljiva - kadar pridejo tej dnevi.... ko gre enkrat spat, je ne dvignem več s pojslice in se ne pogovarjam več z njo... Me hoče vsakič vreči na finto z njenim "adi adi adi" .... Drugače pa jo dam spat in ona v par minutah, brez problema zaspi... Naš se pa joka ko dež ... in potem gre ven, pa spet malo probat ... pa mine ura pa še več jaz pa našega več ne dvigujem ven, ko je enkrat v kinderpetu....isto kot Lara..... Raje sem 5 min tam, ker itak pol omaga....... sem jaz trmasta....zaenkrat bolj kot on ja to ti pa verjamem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.12.2009 22:45:26
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK fiši najprej se bova slišali po mobitelu pol bova pa preklopili na stacionarno ok..... to sem čakala...zdaj pa .... spat....noč tak hitro mine in že je ura 5.45 .....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.12.2009 22:45:47
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: gold fish račka - a ti imaš novo številko al meni več ne dvigneš gsm ...jutri te zagnjavim...če ne po tel...dobiš mail...iz službe v službo ..... velja za jutri mi bomo brez šefa sicer sm pa itak dons vse uredila z njim mi smo bli pa danes brez, no mogoče smo tud jutri, ampak ni panike, tudi če je........ A je bolj, da te na službenega stacionarnega pokličem? ...meni je, ker si linijo zasedem in me drugi ne gnjavijo ka pa wem če se ti bom javla dve možnosti sta..... pa saj nimaš dosti klicev z o2 al ja? mah jst mam klice od kje češ tud pr vas se igra rokomet tud pr vas ja
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.12.2009 22:45:47
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish jaz pa našega več ne dvigujem ven, ko je enkrat v kinderpetu....isto kot Lara..... Raje sem 5 min tam, ker itak pol omaga....... sem jaz trmasta....zaenkrat bolj kot on Mene je trma minila ... ker bi mogla bit uro tam ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.12.2009 22:46:45
|
|
|
|
gold fish
|
...... aja, ob katerem cajti....meni najbolj paše že ob 7h ....takrat sem vsaj pol ure še sama v pisarni
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.12.2009 22:47:04
|
|
|
|
RAČKAPK
|
prejle sem na odmevih poslušala tole zadevo od Bora pa od dohtarjev mater me pogrejejo takele zadeve........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.12.2009 22:47:50
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish jaz pa našega več ne dvigujem ven, ko je enkrat v kinderpetu....isto kot Lara..... Raje sem 5 min tam, ker itak pol omaga....... sem jaz trmasta....zaenkrat bolj kot on Mene je trma minila ... ker bi mogla bit uro tam ... ma tud to me ne gane, se uležem in pač čmradim tam 1 uro ....ven jemljem ga pa ne no, je pa res, da je kinderpet še v najimi spalnici......dokler res ne bo spanja 1a, da mi ne budi ta večjega pikeca, ki gre drug dan v šolo....
< Sporočilo je popravil gold fish -- 8.12.2009 22:50:30 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.12.2009 22:48:36
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...... aja, ob katerem cajti....meni najbolj paše že ob 7h ....takrat sem vsaj pol ure še sama v pisarni pri nas pa sva takrat glih dva v službi pol mi pa uni skos na uhe vleče tko da tam okrog pol devetih bo najbolje ko se sodelavci mal med sabo zaigrajo pol bo bolj zasebno
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.12.2009 22:49:43
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK prejle sem na odmevih poslušala tole zadevo od Bora pa od dohtarjev mater me pogrejejo takele zadeve........ oba dohtarja sta bila tud dohtarja od mojga pikeca tamalega......vse kar lahko rečem je ..... .... ....je pa res, da se primer od primera razlikuje..... ..nisem gledala odmevov, tako da ne vem točno kaj , pa me niti ne zanima
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.12.2009 22:51:01
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...... aja, ob katerem cajti....meni najbolj paše že ob 7h ....takrat sem vsaj pol ure še sama v pisarni pri nas pa sva takrat glih dva v službi pol mi pa uni skos na uhe vleče tko da tam okrog pol devetih bo najbolje ko se sodelavci mal med sabo zaigrajo pol bo bolj zasebno može i to....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.12.2009 22:51:30
|
|
|
|
RAČKAPK
|
nč jst tud počasi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.12.2009 22:52:14
|
|
|
|
gold fish
|
ma evo, zdaj ko čvekate, pa moram it spat .... a bomo jutri nadaljevale? ...no, ene že bomo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.12.2009 22:52:46
|
|
|
|
gold fish
|
nočka...... račka, čarli in še katera
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiBLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.