|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski lumpi 2007
23.11.2009 12:50:45   
janca77
user posted image

Tilen, 03.04.2007
Domen, 15.01.2010

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
23.11.2009 13:01:33   
janca77
user posted image

Da doste vidle kok me je skupi - 1 mesec nazaj

Trenutno sem si vzela malo časa za rr, drugače pa rihtam cunce za dojenčka - za pranje, Tilen pa gleda Telebajske.
Smo kar zdravi samo jaz sem taka kot bi me tank povozu, se mi kar nekaj v glavi vrti - mogoče imam nizek pritisk, nasploh se mi kar nekaj počivauser posted image

juniorka iskrene čestitke za hčerko user posted image , glede vaju se pa poskušajta pogovorit in zgladit nesporazume, sploh zdaj ko imata v rokah prekrasno dete.Sicer pa sama veš kaj je za vas najboljeuser posted image user posted image

Nekaj mi spet rač. nagaja, tako da bom raje kar poslala.

Tilen, 03.04.2007
Domen, 15.01.2010

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
24.11.2009 16:23:13   
aprilčica07
Pa kje ste vse?user posted image

janca: ma lepa nosečnica si, daj.... sem jst gledala slike kašna sem bla ko sem bla noseča 35 tednov, in to v kopalkah.. me je kmalu fršlok zadel... pa vsa ponosna sem paradirala po plaži, trebuhu pa ni blo videt konca..user posted image user posted image .

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu janca77)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
25.11.2009 8:30:17   
lilka
Hej, hoj...

Včeraj nisem utegnila, sem si vzela čas za zimsko dekoracijo stanovanja, takole:
najina kadilnica:
user posted image
in mize v dnevni:
user posted image
user posted image
tole smo se pa slikali da bom lahko začela počasi božične voščilnice izdelovat, letos smo rudolfi:
user posted image
to sta pa mojadva srčka zjutraj:
user posted image

Zdej me pa Ožbej kliče pridem nazaj....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

Neposredna povezava do sporočila: 4454
25.11.2009 8:33:40   
lilka
Apričice smo pa res napredne, al smo šele rodile, ali pa noseče, a se vam ne zdi, ko takole povzamemo.....bravo me!user posted image

janca: luškana nosečka si, Tilen je pa pravi fant že....

Ožbej protestira, šibam....

Atijeva gosenica in mamin sonček je naša Tinka, zdej pa imava še malega princa Ožbeja.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
25.11.2009 10:39:04   
aprilčica07
Ojla

ja, pridne smo, pridneuser posted image user posted image dobro skrbimo za podmladekuser posted image [sm=smiley36.gif

lilka: ma ful si pridna z okraševanjemuser posted image , zeloo lepo si to naštimala, pa lepa družinica ste.. ma meni se pa ne da krasit, ker pol moram samo spravljat, ker je itak takoj vse narobe obrnjeno, le da Jakob vidi, da se kaj dogaja...
Sicer je pa Jakob fanj prehlajen, je bla tudi vročina, ma je ni več, HB. Je pa tako pol šmrklja, da je joj, pucamo in pucamo, ma ni konca.. Moj dobi danes diagnozo kašno gripo ima, me prav zanima....

Vreme imamo za kozlat na našem koncu.. Ma jst Julijo vseeno peljem ven, ker drgači znorim, če sem samo notri...

Nič grem kuhat, ma ne da se mi, pa nevem kaj, hudiča in ti lonci..user posted image

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
25.11.2009 11:54:05   
janca77
Kje pa ste vse?
A ste zbolele?

Midva se ravno odpravljava na sprehod, potem pa spanje - ga zopet dajem spat čez dan in se prav nič ne upira, pa še bolj priden je potem. Včeraj ga je ati ostrigel in je prav fleten fantek - čeprav je pa kar nekaj časa trajalo, da se mu je pustil.
Jaz sem pa danes dala kri, ker si mi še stalno vrti v glavi in mislim, da sem slabokrvna, samo moja G me nič ne da na kontrolo krvi, tako da sem kar svojo zdravnico poklicala.

lilka lepo si okrasila stanovanje, pa že na voščilnice misliš - pridna punca

Tilen, 03.04.2007
Domen, 15.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4457
25.11.2009 14:36:39   
juniorka
hojla
hvala punce za podporo... saj se trudim resit ze kr nekaj casa, pa je pol ok, po pa z lepega vedno nekaj in nisem vec sposobna prenasat... 2 dni nazaj sva se zaradi sesanja spicla, ker baje ne bomo vsak dan sesali (oz. na 2 dni jaz dnevno in hodnik, pa 1x tedensko celo bajto, drugace se ful v tepih zasidra svinjarija in je umazano). No in baje si ne mormo privoscit elektrike (za 5min sesanja)user posted image Racunalnik in tv pa cel dan gorita, mi bomo pa na sesanju sparali in v svinjariji ziveli... Sem mu rekla, da takih neumnosti ne rabi govorit, ce je to zaradi lenobe- ker je moral on prevzet zdaj ciscenje..( ja, napaka, ampak nisem mogla bit tiho... ce bi meli pa umazano, bi bla pa jaz lena) pa je spet o denarju zacel, pa mene posiljat nekam... na koncu sem rekla, da bom policijo poklicala, ce ne neha... da je koncno utihnil... pol me pa drug dan sprasuje, ce sem v reduuser posted image
eh, nima smisla...
janca77, luskan busi, moj je bil 1 mesec pred porodom takle
user posted image
slikal je pa Nelson
lilka, super deko, a prides se k men?user posted image Ozbej je pa pravi fant ze!!!!!!

ok, grem, si moram modrc kupit, mam joske do koroskeuser posted image , pa bomo usput, ko gremo po nelsona v vrtec.. bo prvi izlet, nismo bli se nc zunaj, piha vsak dan in dez...

(odgovor članu janca77)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
25.11.2009 16:04:31   
aprilčica07
juniorka: user posted image user posted image user posted image verjetno si že kdaj napisala, pa sem jst spregledala, ma tvoj mož je anglež, da si na otoku? glede vaju, pa saj sama veš kaj je za nardit...
vreme: isto je pr nas, megla in pogled skozi okno je ubijalski, me kr depresija hvata... pa smo na Primorskem doma..user posted image
janca: še malo, še malo... jst sem bla tudi ful slabokrvna, sem bla celo v bolnici, 3 dni, da so mi dajali železo direktno v žilo, ampak štos je bil, da se nisem sploh slabo počutila, jst sem bla čisto ok, ampak kot je dr vidla izvide jo je skoraj fršlok zadel... tolko malo železa sem imela...

No, moj možakar pa nima svinske gripe, ga je uhvatila navadna, tako, da zdaj malo lažje dihamo... jutri bo že prišel k nam, danes naj bo v izolaciji še, jutri pa pride:)

Nič, grem malo na kavč k malemu, Julija pač počiva:)

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
25.11.2009 17:49:13   
zalbi
Hej!

Jst še vedno damo letam okol - groza - no danes sem imela zobozdravnika, pa G, vglavnem, sem mela ctg - pa je vse ok, še nič posebnega se ne dogaja, no saj je še 14 dni časa, da se začne. Jutri imam Saro doma, ima ona zobarja - vglavnem rada bi imela en dan miru - pa ne vem kdaj bo to. naslednji teden se mi obeta še bolj naporen, mam fax - predavanja, pa povabljena sem na 90. letnico fax-a, čist preveč vsega. danes bom kr plesne skenslala - res ne morem več - sem spraznila baterije:((((.

aprilčica - mi smo imeli danes sončka, sicer je pihalo, ampak sonček pa je bil - prou lepo, boš mogla kaj v Ljubljano pridet.

juniorka - mi je kr hudo k breme kaj se dogaja med vama, pa zdej k bi kot družina mogl na polno uživat - lahko le rečem, da naredi tako kot ti srce narekuje... ti sama najbolj veš. Trebuh pa si imela res velik, jaz nimam tako velikega, pa se mi dzi da me je še sam trebuh.

lilka - hudi jelenčki ste - jaz bom letos kar počakala na novega člana, pol pa ga bomo slikal in nalimal na vitzitko, al pa kr dal nardit take slike z voščilo - itak bo to najbolj IN, ker bo do vsi ga hotl videt:) - sem se znjadla, a ne! Kar pa s etiče dekoracije - uhhh tudi jaz že razmišljam, ta teden moram adventi venček naredit, sveče sem že kupla, pa na vrata bo treba venček obist, pa buče moram pospravt... vglavnem en kup dela - pa še neki se dež obeta čez vikend, brrrr...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

Neposredna povezava do sporočila: 4460
26.11.2009 8:23:24   
lilka
Hej, hoj...

Ja prav čas sem si vzela in pospravila buče in jesensko dekoracijo in naredila zimsko, jaz imam s tem blazno veselje in fuuul me sprošča, mož ima tudi rad take zadeve je bil ful navdušen kako je lepo, res pa je da je Tinka glede tega ful pridna in vse pusti tam kjer je, samo pogleda, ji razložim zakaj je in iz česa je in pol je ne zanima več, moji prijateljici ni jasno kako imam lahko zmeraj tako zdekorirano in mi otroci pri miru pustijo, kaj pa ve, Tinka pač pusti.

Ja morem že mislit na voščilnice, če ne me bo čas povozil kot lani, ko smo pošiljali dva dni pred božičem, bom začela lepo počasi delat, ko bom utegnila, sem kupila enkrat v Hofru, že dooolgo nazaj take kartice z okencem, da bom samo lepo noter nalepila sliko in bo hitro končano, pa kuverte so zraven in to bo to...

Če me pa kaj bolj razp.....user posted image user posted image user posted image , Ožbej je lepo spal v dnevni, ko začne babici telefon zvonit, je še spala....

Sva bli včeraj na Karitasovem koncertu, sva šli šele ob dvanajstih spat jaz sem seveda vstala ob šestih....user posted image , a ste me vidle, v tretji vrsti VIPuser posted image

Morem it sosedu kavo skuaht, je on klical da pride na kofe....

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
26.11.2009 14:19:12   
aprilčica07
lilka: sem se spomnila včeraj nate, ko sem gledala ta koncert... saj je blo lušno, kajne?

jst bom pa kr se zjokala, spet sem vsa prehlajena in šmrkava in kašljam, pa Juliji teče iz noska.. pa to je za znoret, res... kolko sem jst bolna od kar imam Julijo ni za povedat, prehlajena kr naprej, skozi me grlo boli.. madona, no...user posted image user posted image

Vsaj Jakob in moj sta bolša, Jakob sicer ves šmrkav, pa se mu fanj čisti, tako da ni več panike... bolj me skrbi za tamalo, upam, da bomo šli skozi brez laufanja okoli dr-jev...

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
27.11.2009 11:17:07   
lilka
Hej, hoj...

Jaz ne vem več, a bom mogla Ožbeju začet dajat rižolino, ker premalo spi in preveč je ponoči. Zvečer ob 19.00 mu dam 180 flaške pol pa hoče spt ob 23. 00, pa pol okoli 2.30 pa to kar naprej vstajam, je pa ja že čez 4M star.....ne vem nouser posted image .

Danes peljem Dreami košarico sestrični, ker je Ožbej zanjo res že prevelik, zdej bo pa problem z dnevnim spanjem, ker je navajen v vozičku, sem že včeraj poskusila, pa je sal samo malo več kot pl ure, v vozičku pa spi po 3 ure skupaj, pa sej ne more bit zdej pri taki vlagi in vedno bolj mrzlo bo po tri ure zunaj, no košarico sem vsaj lahko dol vzela in jo nesla v sobo in odprla okno, zdej ko bo sedeči voz se to ne bo dalo, ma pojam nimam kako ga bom navadla spat v posteljiuser posted image , včeraj je 1 uro jokal, preden je zaspal, pravi vozičkarski odvisnež je no, sej ne vem kako bo, se bo že moral navadit.....

junijorka: ja ne vem kaj naj ti rečem, poskusi poštimat stvari, a se je to zdej začelo al še preden sta se za drugega otroka odločila, al kako, je zdej to sej nikoli nisi nič rekla, kolker s ejaz spomnim...no drži se.,

aprilčica07: jah jaz sem od poroda imela že gnojno angino, svinski prehlad, pičla me je osa, operirali so mi noht, mah skos je nekaj, če bi delala bi bla skos v bolniški al kaj je to zdeuser posted image j...mi se za enkrat kar držimo, mene se hoče nekaj lotevat, se že bašem z Lekaldoli in kar ratuje, čeprav je gripe naokoli ful.....

Nič dej pa šibam, Ožbej se je že naveličal .....

Imejte se lepo!

Neposredna povezava do sporočila: 4463
27.11.2009 21:17:35   
taška30
Ooo, Lilka, kolk ste dobri!!! Ampak ti imaš pa res smisel in veselje za tole okraševanje. Bravo! Jaz sem čist kontra, sploh nimam smisla, voščilnice so mi pa itak muka od muke, ampak se nekako prisilim, da pišem širši žlahti. Eh...ma ne vem sploh nekak nisem ljubitelj tega "veselega decembra" in vse čičkarij in lučk, ki spadajo zraven. Mislim, da si bom vsak čas dala v podpis: Komaj čakam pomlad.user posted image  Razmišljam že o pomladi, ker mi je tole vreme bljak, bljek.

Juniorka, držim s tabo kakorkoli se boš odločila glede zakona, sama najbolje veš oz.čutiš. Sem pa čist fascinirana nad tvojim trebuhomuser posted image , sploh si ne predstavlajm kako lahko okrog hodiš s takimuser posted image , pa se pripogneš pa to, jaz sem imela obakrat pol manjšega. He, he, zanimivo to, kako smo si različne.

Aprilčica, vam pa pošiljam celi familiji čimveč ZDRAVJA.

Mi smo fajn, zdravje nam služi, da sploh verjet ne morem, proti lanskemu letu ko noč pa dan, tudi nasploh v vrtcu so kar polne skupine, je pa res, da gripa (takšna ali drugačna) še ni prišla do v rtca (čeprav jo je v ljubljanskih šolah ful). No, trkam na les.

Vikend bo menda bolj kisel. Bi šli v Atlantis se malo kopat, samo moram priznat, da imam kar malo zadržkov zaradi te gripe. A ve se kaj izogibate javnim prostorom zaradi tega? Jaz ju sicer normalno vodim na telovadbo, pa v knjižnico, v trgovini pa že več kot mesec nista bile in ju prav namensko ne peljeva.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
28.11.2009 9:52:21   
lilka
Hej, hoj...

Mi smo pri dedeku in babici, ker je mož moral spet v službo, sicer je moja mami doma, pa bi mi naj ona malo pomagala, pa sva se včeraj zelo počili, ker ji je zgleda še to preveč, da bi mi malo pomagala, je rekla, da bo ona čistila in nas bo skozi vrata nagnala, mislim no kakšni izrazi, sem spokala zjutraj in smo šli, zdej prej je pa klicala, zakaj nismo povedali, da gremo da je dala že včeraj ven meso za kosilo, sem ji rekla, da sem ji rekla, da ne bomo prišli dol če smo ji v napoto, kar naj ima meso me prav briga, jaz sem tudi v torek kuhala ko butasta, pa pire krpmpir, pa kruhove cmoke in nista prišla na kosilo, sta bla na kosilu pri Jožijevi mami in tudi nista nič povedala, jaz se pa matram...eh brez veze....ne razumem več nič, očitno bomo moli nekaj spremenit, pa sej itak otroke vidi največ dve uri na dan, pa ji je zgleda še to preveč, pa sej ona hodi v službo, ko pride domov pa pokosilu zmeraj kam gresta ali pa mi kam gremo, včasih mi pa daje občutek, kot da mi mora 24 ur otroke pazit, mislim no, itak jaz perem in likam še za njiju, a ji je težko malo Ožbeja pogledat tačas ko jaz likam, ja mislim no, eh sem jeznauser posted image

taška30: ja z dekoracijo imam pa res veselje, vsak letin čas okrasim ne samo za božič, ne vem mene to sprošča in ful uživam....

Glede gripe nič posebej ne pazim, kaj pa pomaga ko itak hodi v vrtec. Samo ko takole poslušam, prijateljica so imeli doma obe punčki pa ni blo hudo, vročina pač, pa kašelj in bolečine v prsih, po tem se razlikuje menda od navadne, pač sej ni fajn, ampak tako drastično pa ni, če je otrok drugače zdrav, ne tako kot je naša ko je asmatik zna bit malo težje, drugače pa zgleda ni tako huda ta gripa. Pač mi gledamo da je čim več zunaj, pa veliko sadja, pa če ni potrebno jo seveda ne vlačim s sabo, drugače pa kar bo, bo, če je trok doma je drugače, če je v vrtcu je pa itak težko preprečit.

Zdej pa šibam, sem se spihala....

Lep vikend vam želim!

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
28.11.2009 22:11:38   
sabri
Oj, samo da se malo oglasim, sem zelo površno brala za nazaj in bom drugič komentirala. Mi smo malo zboleli in smo se počasi pocajtali, pocrkljali, moram priznati, da je pasalo, ker smo bili skupaj in bolj notri pa kar nekaj bluzili. Bom pa ta teden spet težila s kakim kafetkom, da se dobimouser posted image . Zdaj grem pa spat, ker sem zadnje dva dni ful slaba zvečer, ne počivam več tolk kot prej, ko mi je bilo slabo pa se zgleda pozna. NOčko.

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
29.11.2009 8:58:58   
zalbi
Hej!

Jah mene loči do PDP-ja še 10 dni. Dogaja se bolj malo, mislm me skoz neki špika, pa vse me boli. Spim itak čist slabo... Drgač smo OK, pripravljeno imam pa zdej res že tri četrt stvari... mal me še čaka likanja plenic, pa torbe moram pripravit in to je to.

Včeri smo bli kar doma, je itak blo bedno vreme, sicer nismo počeli nič pametnega, no venček za na vrata sem nardila in za na mizo - tako da je že malo predprazničnega vzdušja.

sabri - jaz sem za kavo - tudi dopoldne:).

tako, zdej pa grem pojest zajtrk...

< Sporočilo je popravil zalbi -- 29.11.2009 8:59:15 >

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
29.11.2009 9:26:40   
aprilčica07
Jutro

zalbi: vav, kolko gre cajt hitro.. madona, kmalu bo vaš fantek tuuser posted image user posted image a ime je zbrano? jst se spomnim, da so mi bli tisti zadnji dnevi res najbolj mučni, pa še vroče je blo.. res mi je blo zoprno, ma je minilo in zdaj nam je prav fanj!
sabri: počivaj počivaj.... da se pocajtaš za prav...user posted image
lilka: joj, to res ni lepo od mame, da ti tako teži.. nevem kašen pameten nasvet ti dat, HB meni se to še ni zgodilo.. mogoče je pa mama imela salb dan in je vse izdadlo tako čudno, mogoče je čisto drgači mislila..... ti pa verjamem, da te take stvari spravijo v slabo voljo...glede dekoracije: jst tudi nimam smisla in ne občutka za take reči, za take stvari imam dve levi roki.. sem res obupna..user posted image
taška: hvala za pikapoke... zdravje je malo bolše, otroci so kr ok, jst sem še na pol, ampak bo bolše, samo naj posije sonceeeeeeeeeeeeeeeeee

Imamo spet dež, za znoret. Včeraj smo vidli sonce po 14 dneh, no, dva sončna žarka sta bla, ampak tudi to je neki...

Lepo se mejte, pridem nazaj:)

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
30.11.2009 10:13:17   
lilka
Hej, hoj....

Jah včasih mi res vse dokuri, ma mami ima včasih ful finte, zdej imava malo trde zobe, jaz predvsem, pa bo že počasi, se res truim, da smo čim več zase in da čim manj pazi moje otroke.

danes imam v vrtcu pogovorno urico z vzgojiteljico, sem dobila v petek vabilo, zadnji čas, ker bom res popuser posted image , ker je Tinka enkrat tedensko najmanj polulana. Probelm je v tem , da se ona nikoli mapak res nikoli ne polula doma, niti podnevi, niti ponoči, ko se je odvajala od plenic ne vem če je 3x prišla polulana iz vrtca, letos pa odkar je ta vzgojiteljica je pa katstrofa. In ji bom to povedla in da pričakujem, da se to ne dogaja več, ker sta dve v skupini zato da gre ena z otrokom na wc in dve in pol letni ne morejo sami hodit lulat in pika.

Juti ima pa Ožbej pri otorinolaringologu kontrolo za tisti polipek v nosu, jaz samo upam, da mu še ne bodo odstranjevali zdej, ko je še tako majhen.

Ožbej kliče, mogoče še kaj pridem....

Neposredna povezava do sporočila: 4469
30.11.2009 14:11:53   
aprilčica07
Ojla

mi imamo pa rahle težave z netom, smo v dolini in tle imao t2 in ga prvič svira od kar ga uporabljajo. Upam, da ne bo hujšega in bomo konektani lepo dalje::)

lilka: mi imamo pa jutri kontrolo za Julijo za kolke, upam, da so kolki ok in ne bomo več široko povjali, ker sem štufa unih plenic.. pa tudi otrok je bolj svoboden, če je le v pamperski... drgači smo ok, jst še malo smrkava, ampak se stanje normalizira.. v četrtek grem k frizerki, en dan pa v šoping, ker nimam kaj oblečt za novoletni zabavo.. ker nikamor ne gre si res želim it in komaj čakam, da grem malo v svet.. na momente pridem sita plenic in previjanja in hranjenja in uspavanja.. pol me pa mine in pogledam moja dva  cukra in imam slabo vest, ker tako mislim... se to tudi tebi dogaja?
glede mame: ja, kaj češ, pridejo slabi dnevi... mi imamo pa problem kam vpisat Jakoba v vrtec, ker vsak vleče po svoje.. ampak ok, mislim, da se bova jst in lubi uskladila, bolj me boli, ker tast in tašča kr naprej pritiskata na mojga in on pol name.. meni se pa takih igric res ne da igrat.. saj sta dobra človeka tast in tašča, samo ker so neka malo bolj fensi špencsi familija si mislijo, da bojo mene vrteli ko marijonetko, ker sem iz vasi in bla bla bla...user posted image .. eh, to pa ne.. imam svoja leta, neki sem že dosegla v življenju, imam končano visoko šolo, sem samostojna oseba in se takih  igric z mano ne bodo šli.... saj vem, da ne mislijo slabo, samo način so izbrali pa ubitačen---user posted image

zalbi: kako kaže?

Grem do Julije ker tečnari na kavču, Jakob pa spančka...

No še to, zjutraj se moj naštima in gre delat, in pride čez 20 minut nazaj in se smeje ko blesav... je falil smeno, dela popoldan danes. nisem vedla ali se heca ali je resno falil..user posted image

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
30.11.2009 21:27:38   
zalbi
IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

zalbi: kako kaže?

ej ne vem... slabo spim zadne dni, danes me že celo popoldne boli na desni strani trebuha, otrok je še živahen, mene a vsake tolk časa prou zašraufa... kaj pa vem a so to znaki...

Neposredna povezava do sporočila: 4471
2.12.2009 8:25:31   
lilka
Hej, hoj....

zalbi: a ste že štirje?

aprilčica07: zelo pogosto se mi dogaja, da imam vsega zadost, da bi se preoblekla iz trenerke, se spedenala in šla v službo in delala 8 ur še kaj drugega kot pucala, likala in plenice manjavala, pomoje je to čisto normalno, ja tudi mene mine ko mojadva pogledam, sem včeraj možu rekla, da je zde še bolj super ko pa ko je bla samo Tinka , ta moj Ožbej mi je bil res usojen...user posted image

Ožbej je imel včeraj kontrolo na ORL, za 5 minut smo se peljali v Maribor, pa kaj, glavno da je o.k. polip mu bodo odstranjevali ko bo zrasel, ker ga zdej prav nič ne ovira, je bla pa tako prijazna mlada zdravnica, da kaj takega še nisem vidla v našem zdravstvu, že sestra je klicala po čakalnici Ožbeeeej, in pol je rekla zadravnica, ja zdravo in se mu tako smejala on pa njej, prav prisrčno je blo. Pol smo šli še malo po mestu, v Ciciban kupit Tinki copatke za vrtec, sem dobila fuuul lepe, pol sva si pa z možem po dveh letih menda MC Donalds privoščila, sem vzela za sabo in sva zunaj na klopi jedla sredi mesta, Ožbej je pa v vozičku spal. Je nadoknadil včeraj za ves teden, ker čez dan ne spi več kot 30 minut skupajuser posted image , včeraj je pa tako spal, da sploh ni porajtal da sem ga iz vozička v avto dala, in je jedel ob enajstih in potem šele ob pol petih, se je ful naspal. Lušno je blo, amlo drugačen dan, končno....

Vzgojiteljica mi je na pogovrni urici povedala, da jeTinka v vtrcu super, da je priljubljena v skupini zelo, da rada poje in peleše, da ima svojo družbo že ene tri so skos skupaj, pa glede lulanja sva se zmenili, sem ji povedalal kako in kaj in je rekla da ful pazijo samo ji včasih med potjo do starnišča ugre(a vsak drugi danuser posted image ), sem ji rekla da mi je čudno, ker za držat, da se doma nikoli ne polula itd. in da pričakujem, da se to ne bo več dogajalo , bomo vidli.

Zdej se je pa Ožbej že naveličal, se beremo še kaj.

Dej malo več pišite no, kam ste spet poniknileuser posted image

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
2.12.2009 11:05:11   
zalbi
Hej hej!

Še sem v enem kosu. Danes imal CTG - nič se spet ne dogaja - no ja, mene pa vse že tišči in pritiska dol in upam, da bo luna kej pomagal... khm, pa nič kaj ne kaže.

lilka - ful si lepo napisala, da se imate še boljše - jst tut mislim, da s ebomo mi mel... p atko fajn je če sta vsaj dva otročka... tko da se veselim. Pa zadnje dni je Sara neki navdušena da bomo meli dojenčka... mi je danes zutri rekla, da ga bom jaz previjala, ona pa bo gledala:).

Danes imam pa user posted image in je tko fajn...

(odgovor članu lilka)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
2.12.2009 14:25:02   
aprilčica07
zalbi: saj bo, zdaj je res zoprno, ampak kasneje bo res lepo.. tako kot je lilka napisala, se kr podpišem pod njeno izjavo, če  lahko..

Se moram pohvalit, danes je že tretji dan, ko mala dva hkrati spita, jst imam pa cajta za prodajatuser posted image user posted image user posted image upam, da me hvaljenje ne bo betici udarlo..user posted image user posted image user posted image

Včeraj sem šla v šoping, ker imamo 11 decembra novoletni žur, pa seveda rabim kaj novega in od same togote, ker res nisem najdla nič pametnega sem vzela ene hlače, ki niso niti lepe, niti lepo mi niso stale, skratka ble so kr neki.. ampak sem jih vzela in mi je itak žal. Pol jih gre menjat, jih  bom provala vrnit, in vzet kaj drugega ven.. Madona, ma res sem kura... sem imela včeraj slab dan, ki se je še slabše končal.. ampak danes je dobro, imamo soneeeeeeeeeeeeeeee.......

Nič, zdaj grem mami naštimat eno vabilo, jo matra računalnik, pol pa pride itak lubi že domov:)

Lepo se mejte.

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
3.12.2009 8:52:25   
lilka
Hej, hoj...

Sem napisala celo litanijo pa mi je vse zbrisalo,user posted image user posted image zdej pa nimam več časa...

Četrtkova opravila opravljena, posesano, pobrisano, posteljnina od Tinke polikana, eno rudno še perem in zdej mir s pucanjem do ponedeljka.

Tinka in Ožbej sta dobila vabila od Miklavža na prideta jutri ob 15.30 v mojo službo, s Tinko bova šli, za Ožbeja pa ni primerno ardai vseh virusov bo doma, pa nalednje leto....

zalbi: drži se , mislim nate in ti držim pesti

aprličia: jaj kolikokrat sem že jaz tako kupila, salb dan, salbi nakupi. Mi imamo s službo zabavo 19. ,cunje že imam sem jih kupila za koncert, samo morem pazit kaj jem, se preveč bašem, sem se od poroda zredila že 4 kile, me hlače že malo tiščijo zde v 14 dneh, packauser posted image

Da poskusim če bo poslalo .....

Sem včeraj izvedela zelo šokantno novicouser posted image , se mi bo z novim letom zamenjal direktor, skoraj me je kap ko me je čistilka poklicala. Sem počakala 2 uri, da sem se umirila, pol sem ga pa šla klicat, ker sem bla fuuul užaljena ker mi ni sam povedal. Je rekel, da me je že zelo dolgo pripravljal(to me je res, samo da bo to čez 4 leta), da je mislil, da bo lahko vlekel do konca moje porodniške, pa ni šlo. Da se zame ne bo nič spremenilo, ne funkcija ne kompetence in pristojnosti in da ga lahko pokličem, če bo kaj narobe, ker ima še vedno velik vpliv. Ne vem no, konec porodniške je že itak sters, zdej pa še novi direktor, sej ga poznam je bil predsednik sveta našega zavoda, semo tak ko je bil ta ne more bit, midva sva bla že čisto na drugačeni ravni, valda, če mi je prišel na obsik, zdej pa tole, no mogoče bo to še boljše, samo to me moti, da me ne bo tam, ko bo začel, da bi se borila za svoj status...user posted image  . samo sem se odločila da se ne bom sekirala, ker lahko samo znorim, do julija je še daleč, stavri bom reševala ko bo čas za to, kar bo pa bo, je bil pa res šok.

Zdej pa morem res šibat, ožbej se je naveličal.

Lepo bodite in pište kaj...

< Sporočilo je popravil lilka -- 3.12.2009 8:59:19 >

Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?