lilka
|
Hej, hoj... Mi smo pri dedeku in babici, ker je mož moral spet v službo, sicer je moja mami doma, pa bi mi naj ona malo pomagala, pa sva se včeraj zelo počili, ker ji je zgleda še to preveč, da bi mi malo pomagala, je rekla, da bo ona čistila in nas bo skozi vrata nagnala, mislim no kakšni izrazi, sem spokala zjutraj in smo šli, zdej prej je pa klicala, zakaj nismo povedali, da gremo da je dala že včeraj ven meso za kosilo, sem ji rekla, da sem ji rekla, da ne bomo prišli dol če smo ji v napoto, kar naj ima meso me prav briga, jaz sem tudi v torek kuhala ko butasta, pa pire krpmpir, pa kruhove cmoke in nista prišla na kosilo, sta bla na kosilu pri Jožijevi mami in tudi nista nič povedala, jaz se pa matram...eh brez veze....ne razumem več nič, očitno bomo moli nekaj spremenit, pa sej itak otroke vidi največ dve uri na dan, pa ji je zgleda še to preveč, pa sej ona hodi v službo, ko pride domov pa pokosilu zmeraj kam gresta ali pa mi kam gremo, včasih mi pa daje občutek, kot da mi mora 24 ur otroke pazit, mislim no, itak jaz perem in likam še za njiju, a ji je težko malo Ožbeja pogledat tačas ko jaz likam, ja mislim no, eh sem jezna taška30: ja z dekoracijo imam pa res veselje, vsak letin čas okrasim ne samo za božič, ne vem mene to sprošča in ful uživam.... Glede gripe nič posebej ne pazim, kaj pa pomaga ko itak hodi v vrtec. Samo ko takole poslušam, prijateljica so imeli doma obe punčki pa ni blo hudo, vročina pač, pa kašelj in bolečine v prsih, po tem se razlikuje menda od navadne, pač sej ni fajn, ampak tako drastično pa ni, če je otrok drugače zdrav, ne tako kot je naša ko je asmatik zna bit malo težje, drugače pa zgleda ni tako huda ta gripa. Pač mi gledamo da je čim več zunaj, pa veliko sadja, pa če ni potrebno jo seveda ne vlačim s sabo, drugače pa kar bo, bo, če je trok doma je drugače, če je v vrtcu je pa itak težko preprečit. Zdej pa šibam, sem se spihala.... Lep vikend vam želim!