|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 2.del!
7.12.2009 20:44:26   
Stipe air force
....o Zamorka, pa kje si... a ne gledas kmetavzerje? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
7.12.2009 20:46:07   
blaža
Gledam, gledam.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
7.12.2009 20:48:06   
Stipe air force

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Artur.... CAR SVJETSKI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
7.12.2009 20:59:59   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Artur.... CAR SVJETSKI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    in isto tudi Goran user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Edini CAR JE MARJAN user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

Drugače pa čer user posted image !

blaža, krasne hišice si sezidala user posted image !

buči, upam, da je z Aljažem vse OK!

Mi smo OK user posted image ! Anjaja uživa v darovih Miklavža. Se ful igra z dojenčico in zibelko user posted image . Jaz itak ne smem nič pošlatat, ker je izredno huda. Dojenčici pravi Bela (Anabela) user posted image user posted image

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
8.12.2009 6:14:20   
buči
Jutro. se javljam pred šihtom, ker sicer se mi spet ne bo uspelo do četrtka ali petka. Danes imam cel dan. Spet bom mala 2 videla 15 minut.

Blaža, a imaš delavnice peke? Škoda, da nisem bližje ... user posted image user posted image  Pa upam, da jo odnesete zdravi! Tudi naš Tilen se je še skupaj s tremi upiral 14 dni. So bili kot 4 mali angelčki z dvema vzgojiteljicama.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
8.12.2009 6:16:54   
buči
Včeraj sem spet letela iz kopalnice, na pol stuširana, ker sem mislila da si je spet kdo kaj naredil, ker sem slišala take čudne zvoke, krike. Pa se je le tilen igral z avti: je vozil in brrrrrrrr, aaaaannnnnnnnnn in podobno. Pa gume menja z enega avta na drugega. Ta bo vulkanizer. user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
8.12.2009 8:18:42   
lillchy123
jutro user posted image

bamby, smo okrasili hišo in je fuull lepo. pa še ta male sta uživale zraven user posted image

gremo delat! lepo se mejte

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
8.12.2009 8:37:18   
dolenjka
Dan user posted image

Kako smo user posted image Pina, spet štrajkaš user posted image user posted image user posted image

Pri nas vse pod kontrolo, HB še vedno zelo dobro spimo, običajno jemo 1x ponoči okoli 4. ure +/- čez dan pa kar lepo na 3 invse to se seveda na vagi zelo lepo pozna, pa še kje drugje user posted image user posted image user posted image No, na mamici nič v -, ker mamica tudi pridno je, še pogosteje kot Maks user posted image user posted image user posted image

Miklavža smo preživeli, peharja kot veste nisem nastavila iz varnostnih razlogov user posted image Tara je dobila puzzle z živalicami, majčko od pujse pepe, DVD od pepe (Stipe se včasih pri risankah ne more upreti user posted image ga imam na sumu da jih zase kupuje user posted image ) in naprstne živalice iz Ikee user posted image No, tako puzzle kot naprstne živalice rulajo user posted image user posted image user posted image
Pri moji sestri je pa dobila kartonko od Fifi s pesmicami, tko da je spet živahno pri nas, poje in pleše kot Shakira user posted image pred spanjem ji jo komaj vzameva user posted image

Tako, hvala ker ste me brale,kavo sem spila, zdej se grem pa mal umit, mali pančka user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
8.12.2009 9:30:31   
dolenjka
še jaz 1 vic:

Ded bere osmrtnice na zadnji strani časopisa.
Do njega pride mali mićo in reče:
"Šta je deda, jeli čekiraš frende na facebooku, a?"

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
8.12.2009 12:25:10   
misar
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

HUD VIC DOLENJKA

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer pa Dober dan,

da ne boste rekle kako je pa ta neolikana. Že tako vas zanemarjam, pol pa še spodobno pozdravit ne znam user posted image

Danes krasen dan, kljub dežju. Za mano je NS, s super rezultatom. Sem kar solzne oči imela, ko sem gledala našo malo pikico na ekranu. Neka švoh napoved je, da bomo spet mel babnico.user posted image  Bomo vidli, so rekli slepi.

zdaj pa spet komaj čakam pregled pri moji G v začetku januarja.
Mam pa sam še jutri delovni dan, pol pa gremo uživat v toplice do konca tedna. Ne morem dočakatuser posted image

Naša princeska pa seveda pridno raste, jest še kar noče, pa kdo bi ji težil, je čist po mamiciuser posted image  še bolj po atijuuser posted image user posted image
Čveka pa že kot velika. Vsak dan pogrunta kako novo besedo, pa tud zmenke mi že rihta. Zadnjič, ko smo bili vsi 3je bolni je stala na kavču ob oknu, trkala po šipi in se drla: ˝Tic pidi, mami tuka!!!!˝ (Stric pridi, mami je tukaj) user posted image user posted image user posted image  Je bil moj user posted image  kar šokiran user posted image user posted image
Imamo pa že vse zobe, no zadnja petka je že skor cela zunaj. tako, da zdaj ne bo več imela izgovora, da slabo spi user posted image ek mali user posted image user posted image . Danes je celo noč galamila, očitno so jo neke hude sanje dajale al je pa vedela, da gremo ˝dojenčka˝ gledat.

Spet preveč čvekam, zdaj veste zakaj ne morem na dveh koncih krati.

Imejte se radi pa čim več zdravja vsemuser posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
8.12.2009 12:39:37   
dolenjka
Miška, a pa si ti kej vprašala če lahko drugje čvekaš user posted image user posted image štajerski

< Sporočilo je popravil dolenjka -- 8.12.2009 12:40:02 >

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
8.12.2009 13:10:16   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Miška, a pa si ti kej vprašala če lahko drugje čvekaš user posted image user posted image štajerski

UPS user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
8.12.2009 13:36:06   
Neni13
Misar, ti tok tak hladno poveš da si imela NS. TI TI TI!!
Čestitam!! :))) ful vesela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kdaj pa imaš rok?
Kar se pa spola tiče, pa počaki do 20 tedna. Nam so v drugo na NS rekli, da bo 90 % fantek, pa smo dobili Anjo. :))

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
8.12.2009 13:50:08   
pina-1

Dan user posted image

Kako smo user posted image Pina, spet štrajkaš user posted image user posted image user posted image

Dan.

Ma ne štrajkam. Danes sem mela zdravniški pregled. So nas s lsužbe poslali in pol smo meli fraj dan. Pa sem šla po trgovinah inpustila v njih pol plačeuser posted image user posted image .
Pa še glava me boli, pa še ščije kot zmešano... Tako da sem prov slabe volje.

ŠEfla a je naročilo ok ali ne??
Nisi nič napisala niti kam dinarčke pošljem..Kaj zdej. A stipe časti al kako?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
8.12.2009 13:59:04   
dolenjka
Pinči, roba naročena, samo vsega ni blo na zalogi, odposlano še ni, sem prej čekirala, naj bi bilo dobavljeno med 18 in 24 dec, ko dobim boš dala denar, ko bomo videli kaj je dejansko prišlo. Nas je 8 naročalo in je nekaj zadev ki jih nimajo, pa se mi ne da čekirat od katere.... za uno mini oblekico se spomnim da je ni bilo user posted image

Kaj si pa zapravljala user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
8.12.2009 14:07:08   
pina-1

Pinči, roba naročena, samo vsega ni blo na zalogi, odposlano še ni, sem prej čekirala, naj bi bilo dobavljeno med 18 in 24 dec, ko dobim boš dala denar, ko bomo videli kaj je dejansko prišlo. Nas je 8 naročalo in je nekaj zadev ki jih nimajo, pa se mi ne da čekirat od katere.... za uno mini oblekico se spomnim da je ni bilo user posted image

Kaj si pa zapravljala user posted image

OK.

Ma nič konkretnega, sej prinesla sem domov ogromno vrečk samo vseeno se mizdi da sem kar veliko potrošla. JE pa res da nismo meli več ne zobnih past, ne mleka, ne pelenic,... skratka je bla sušauser posted image user posted image . Mahhhhh
Zdej sem dobra z nakupovanjem do nadaljnega. ŠE božička odpravim in sem končala, ma za to bo Pino prinesu bone od tabolšega soseda

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
8.12.2009 14:12:18   
Blacky*
dan punce,

res je danes en bjaki dan... dež, dež, dež....  a vseeno ne pustim da to vpliva na moje razpoloženje... zdravje se počasi izboljšuje... user posted image user posted image user posted image , še vedno kašljam, iz nosa mi teče, vročine si ne morem zmerit, ker je nekdo uničil toplomer user posted image ... moram po novega... jutri imam pregled pri zdravnici in zaključim bolniško, ker moram nazaj... rada bi že šla malo med ljudi

uživajte user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
8.12.2009 14:17:00   
Blacky*
ej dolenjka, a roary bo... a lahko prosim preveriš, ker drugače moram v lov, po druga darila user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
8.12.2009 14:43:08   
nizy
dan,

pina - boni najboljšega soseda  za velike in male so že bili v petekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , čeprov bolj skromni user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
8.12.2009 14:46:35   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

ej dolenjka, a roary bo... a lahko prosim preveriš, ker drugače moram v lov, po druga darila user posted image

Nekaj ja in nekja ne user posted image Ti bom zvečer po mailu napisala ko preverim, ker iz glave ne vem, zdejle grem pa peglat, ker je Stipe domov prišel in tamalga prevzel. Moram peglat, ker imam ful za oprat in ne grem prej prat, preden ne zlikamuser posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
8.12.2009 15:00:29   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

dan,

pina - boni najboljšega soseda  za velike in male so že bili v petekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , čeprov bolj skromni user posted image

kako to misliš?

Pri nas Pino dobi bone od najboljšega soseda namesto denarja za malico, pa pol s tem kupim kar rabim. Ta mesec bo to božiček za otročke.

Mi tudi v službidobimo neki bonov. No otročki dobijo.... tako da ta mesec bom pri najboljšemu sosedu kar viselauser posted image

Šefla, ko končaš še k meni pridi. Sej za likat ni veliko je pa ogromno za prat....pa nimam kje sušituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
8.12.2009 15:01:16   
Blacky*
ok, samo da nekaj je... karkoli pa sem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
8.12.2009 15:05:09   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

dan,

kako to misliš?

Pri nas Pino dobi bone od najboljšega soseda namesto denarja za malico, pa pol s tem kupim kar rabim. Ta mesec bo to božiček za otročke.

Mi tudi v službidobimo neki bonov. No otročki dobijo.... tako da ta mesec bom pri najboljšemu sosedu kar viselauser posted image

a pino za otroke  do 7 leta ,nič ne dobi bončkovuser posted image , jaz sem jih dobila user posted image

al , pa on ni zaposlen pri sosedu user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
8.12.2009 15:39:27   
pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

dan,

kako to misliš?

a pino za otroke  do 7 leta ,nič ne dobi bončkovuser posted image , jaz sem jih dobila user posted image

al , pa on ni zaposlen pri sosedu user posted image

on ni zaposlen pri sosedu...

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
8.12.2009 15:51:18   
Stipe air force
Tih dezeven dan.... user posted image user posted image user posted image

Sem ze iz sluzbe in lavfam po Carico v varstvo.... Maks spi skoraj eno uro in sanja soncek... user posted image Sem pa vesel, da ste se spet zacele fockati.... user posted image ....

Pina, jeuser posted image bes denar... dusevno zivljenje je vazno.... user posted image user posted image user posted image , je reku fajmoster in se odpeljal v novem passatu.... user posted image ...

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za otroško silvestrovanje
Silvestrovo je tisti poseben čas v letu, ki si ga otroci zapomnijo za vse življenje. Zato svojim otrokom pričarajte otro...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?