Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Joj, se moram pohvalit...po vseh mukah , tegobah, sekiranju in psihirNJU, PREKLETIH BIROKRATIH IN NE VEM ČEM ŠE...ZAČNEM JUTRI URADNO DELAT..NIČ VEČ SKRIVANJA , vsaj usposabljanje je šlo skozi, tako da točno do porodniške uradno od jutri v pisarni . Veljam pa za svetsko čudo na mariborskem uradu za zaposlovanje in me kr z zanimanjem gledajo in kr vsi postopki so bli naekrAT IZVEDLJIVI PREJ... kAJ JE to ze ena, ki bi tri mesce pred pdp jem še rada šla delat??? so me pohvalili, in izkazali spoštovANJE kr eni štirje uradniki, ...da takih je pa pri njih, malo oziroma nič - žalostno. pa saj mi nič ne manjka, ne? No, upam, da ste vesele zame... seveda smo.. kaj pa boš delala? a to pri tisti kolegici? Hvala. Ja pri njej...pisarna, moje delovno mesto, poslovni sekretar, poleg tega je to agencija za organiziranje potovanj in bom zraven za pomoč lahko tudi v turistično smer...kar pa mi je bila od nekdaj želja. Ej, ne morem povedat, kako sem vesela... , končno se je premaknilo in nekaj uspelo, pa še lubiju se obeta krasna poslovna priložnost in sem res res ful zadovoljna, da nam gre malo lepše zdaj , in da nam bo, če še lubi uspe iztržit zanj ugodno varjanto...šlo super buper! čmrlika, čestitke, da ti je uspelo. Saj počasi se bo vse urihtalo. Drugače sem ti pa jaz poslala sms Hvala, sem ugotovila po vseh prebranih postih potem ja, da si bila ti.hvala tud za to.
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|