Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 7.12.2009 12:41:11
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: kasso Mene je tako , ampak style, čigava si ti...oprosti, se te ne spomnim. tista sem ki ti je dajala navodila za barvanje samo pstttttttttttt
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 7.12.2009 12:42:40
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: style Kaj a nobene ni? jaz sem. Malo likam, malo pa kukam na RR jaz imam uradno že 2 mesca likarico, ki mi vse cote zrihta pošlji jo še k meni Varja pa je danes šla k noni, ampak samo do jutri, tako da bo danes leva stran prosta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 7.12.2009 12:43:42
|
|
|
|
kasso
|
barbaw, javi se kaj!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 7.12.2009 12:43:44
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: kasso Mene je tako , ampak style, čigava si ti...oprosti, se te ne spomnim. tista sem ki ti je dajala navodila za barvanje samo pstttttttttttt
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 7.12.2009 12:44:26
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: style Kaj a nobene ni? jaz sem. Malo likam, malo pa kukam na RR jaz imam uradno že 2 mesca likarico, ki mi vse cote zrihta pošlji jo še k meni Varja pa je danes šla k noni, ampak samo do jutri, tako da bo danes leva stran prosta 5 EUR na uro pa pride
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 7.12.2009 12:45:18
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso barbaw, javi se kaj! kaj se pa z njo dogaja, da se nič ne javi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 7.12.2009 12:48:12
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: style Kaj a nobene ni? jaz sem. Malo likam, malo pa kukam na RR jaz imam uradno že 2 mesca likarico, ki mi vse cote zrihta pošlji jo še k meni Varja pa je danes šla k noni, ampak samo do jutri, tako da bo danes leva stran prosta 5 EUR na uro pa pride eh nič je recesija, bo moral kupček še malo počakat vas pridem še kasneje malo pokukat...grem kej narest
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 7.12.2009 12:49:22
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: kasso barbaw, javi se kaj! kaj se pa z njo dogaja, da se nič ne javi ne vem. Nazadnje je napisala, da bere, ampak da ni časa pisat.... upam, da je pri njih vse ok.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 7.12.2009 12:54:13
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: style Kaj a nobene ni? jaz sem. Malo likam, malo pa kukam na RR jaz imam uradno že 2 mesca likarico, ki mi vse cote zrihta Saj res .... a še puši?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 7.12.2009 12:54:38
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: style Kaj a nobene ni? jaz sem. Malo likam, malo pa kukam na RR jaz imam uradno že 2 mesca likarico, ki mi vse cote zrihta ooooo kak ti velja..pri nas pa ni din din za likarco
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 7.12.2009 12:55:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: style Kaj a nobene ni? jaz sem. Malo likam, malo pa kukam na RR jaz imam uradno že 2 mesca likarico, ki mi vse cote zrihta pošlji jo še k meni Varja pa je danes šla k noni, ampak samo do jutri, tako da bo danes leva stran prosta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 7.12.2009 12:57:01
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: style Kaj a nobene ni? jaz sem. Malo likam, malo pa kukam na RR jaz imam uradno že 2 mesca likarico, ki mi vse cote zrihta jst bi jo tud rabla, pa ni financ... se bom mogla sama zraven spravit!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 7.12.2009 13:00:08
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: kasso barbaw, javi se kaj! kaj se pa z njo dogaja, da se nič ne javi Nič ne vem . Sem ji pa poslala sms.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 7.12.2009 13:01:26
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: style Kaj a nobene ni? jaz sem. Malo likam, malo pa kukam na RR jaz imam uradno že 2 mesca likarico, ki mi vse cote zrihta jst bi jo tud rabla, pa ni financ... se bom mogla sama zraven spravit! Meni je ratalo Samo kaj ko me zvečer že čakata 2 novi žehti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 7.12.2009 13:02:20
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: style Kaj a nobene ni? jaz sem. Malo likam, malo pa kukam na RR jaz imam uradno že 2 mesca likarico, ki mi vse cote zrihta Saj res .... a še puši? puši že, kupuje jih pa ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 7.12.2009 13:02:34
|
|
|
|
Estrella*
|
Saj ne morem verjet, da je že 13h! Tako hitro mine ko si sam doma Za pokazat pa nimam skoraj nič no razen postov na RR
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 7.12.2009 13:03:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: style Kaj a nobene ni? jaz sem. Malo likam, malo pa kukam na RR jaz imam uradno že 2 mesca likarico, ki mi vse cote zrihta Saj res .... a še puši? puši že, kupuje jih pa ne A zato pa pride sedaj večkrat likat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 7.12.2009 13:18:12
|
|
|
|
Estrella*
|
Šment, pa ste mi vse ušle . Grem pa pečt prekmursko gibanico. Že nekaj dni mi hodi na misel.....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 7.12.2009 13:18:13
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Saj ne morem verjet, da je že 13h! Tako hitro mine ko si sam doma Za pokazat pa nimam skoraj nič no razen postov na RR to veliko šteje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 7.12.2009 13:19:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Saj ne morem verjet, da je že 13h! Tako hitro mine ko si sam doma Za pokazat pa nimam skoraj nič no razen postov na RR to veliko šteje to bi imel moj kak sočen komentar na to ....never ending story....
< Sporočilo je popravil Estrella* -- 7.12.2009 13:20:22 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 7.12.2009 13:25:53
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dan Ste pa pridne gratale s klofanjem Mi imamo tako meglo, pa mrzlo je ko hudič. Je pa danes bil fraj, ampak je sodelavec zbolel in je mogo it delat , pa jutri cel dan.... Saj zame mi je vseeno, ampak Nia ga potem ne vidi in se mi smili. Zanimivo , mi pa sonček Škoda, da niste mogli izkoristit dneva skupaj . Jaz se mislila, da bo moj fraj tako kot jaz od 18 naprej, pa že nekaj govori, da bodo še delali No vsaj za božič in za staro leto bo fraj, če ne bi itak po.pi.zdila
< Sporočilo je popravil nia5 -- 7.12.2009 13:26:38 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 7.12.2009 13:28:13
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: style Kaj a nobene ni? jaz sem. Malo likam, malo pa kukam na RR jaz imam uradno že 2 mesca likarico, ki mi vse cote zrihta pošlji jo še k meni Varja pa je danes šla k noni, ampak samo do jutri, tako da bo danes leva stran prosta 5 EUR na uro pa pride , koliko ur pa ti lika?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 7.12.2009 13:35:29
|
|
|
|
Čmrlika
|
Hojla! Me katera sploh kaj pogreša? Hvala za sms... ne vem pa katera mi ga je poslala? Je zgleda nimam več v imeniku Mi pa ne bo šlo skozi in se bi najraje požrla , ima babi čago, lubija pa ne bo, ker bo službeno odsoten...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 7.12.2009 13:43:06
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Mi pa ne bo šlo skozi in se bi najraje požrla , ima babi čago, lubija pa ne bo, ker bo službeno odsoten... ti pa imaš vedno nekaj drugega.. ali nas nočeš spoznati ali pa nam ni usojeno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 7.12.2009 13:44:08
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: style A EStrella se pa ne javlja več? že lep čas se ni nič javla se res nisem, preberem pa vsak dan, sicer bolj kot ne preletim, da sem na tekočem. Se bom pa probala malo bolj potrudit po 18 decembru, ko zaklučim z delom do 4 januarja suzy: za tvojega Mr.K, da se hitro pocajta. _____________________________ ej jaz sem se tudi razveselila piščančka!
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......