Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 8.12.2009 12:16:51
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 aJA PA dober juter spanje kot ponavadi.. ne vem no, kdaj bodo spali ceeeeelo noč, brez zbujanja.. Včeraj sem spet migala, mater bom mela na morju kondicije kot leopard, ampak zdej me pa matra celo uro skakat.. no vsaj kile grejo dol , sam kaj ko se pol nažrem večerje no a smo zmenjene za ob 18h 20.12.09 ?? kateri bowling ? za vztrajno miganje. Kar se mene tiče, mi ura in datum ustrezata, glede lokacije mi je pa vseeno. Osebno žal ne poznam ne bowlinga v BTC, ne tega v Dravljah. men osebno bolj paše BTC ker vsaj vem kje je BTC, za Dravlje se mi pa sanja ne kje je to.. Moj gre pa itak fajt gledat tud v LJ, tak da morem še varstvo za Nejčka zrihtat. a to gre gledat WFC? moj je tudi hotel, samo potem nimava varstva za miško Ja mr.M gre tole gledat , je hotu z mano, pa sem rekla da grem z vami, ker lani sva šla skup gledat (men sicer nezanimivo), _Nejca bo pa mami pazla, sam se morem še zmenit, ker ga bo že v petek imela,ker imam jst predstavitev, mr.M pa zaključek, pa havla bogu je vse samo zvečer,bo itak spal..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 8.12.2009 12:19:26
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 aJA PA dober juter spanje kot ponavadi.. ne vem no, kdaj bodo spali ceeeeelo noč, brez zbujanja.. Včeraj sem spet migala, mater bom mela na morju kondicije kot leopard, ampak zdej me pa matra celo uro skakat.. no vsaj kile grejo dol , sam kaj ko se pol nažrem večerje no a smo zmenjene za ob 18h 20.12.09 ?? kateri bowling ? za vztrajno miganje. Kar se mene tiče, mi ura in datum ustrezata, glede lokacije mi je pa vseeno. Osebno žal ne poznam ne bowlinga v BTC, ne tega v Dravljah. men osebno bolj paše BTC ker vsaj vem kje je BTC, za Dravlje se mi pa sanja ne kje je to.. Moj gre pa itak fajt gledat tud v LJ, tak da morem še varstvo za Nejčka zrihtat. a to gre gledat WFC? moj je tudi hotel, samo potem nimava varstva za miško Ja mr.M gre tole gledat , je hotu z mano, pa sem rekla da grem z vami, ker lani sva šla skup gledat (men sicer nezanimivo), _Nejca bo pa mami pazla, sam se morem še zmenit, ker ga bo že v petek imela,ker imam jst predstavitev, mr.M pa zaključek, pa havla bogu je vse samo zvečer,bo itak spal.. jaz grem pa v v soboto 19.12. žurat s sodelavkami zdaj imam vse vikende zafilane
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 8.12.2009 12:24:55
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: style jaz grem pa v v soboto 19.12. žurat s sodelavkami zdaj imam vse vikende zafilane jst bi imela 18.12. zaključek z Justom,pa sem ga odpovedala zarad ene predstavitve, 19.12. gremo s kolegicami ven, 20.12. pridem v LJ.. ta vikend v petek gre moj na RD od best frenda, v soboto bi naj mel s poslovno enoto zaključek, sam dvomim da bo sposoben še kam od petka..tak da sem cel vikend doma, bova z Nejcem jelko okrasila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 8.12.2009 12:25:47
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: style punce a ne bi me šle raje nekaj na večerjo? potem pa lahko gremo na bowling? ja, ker jaz bom lačna eno že imam punce kar pravte?? ja jst sem vedn ZA,ko je hrana v igri
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 8.12.2009 12:45:30
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: style punce a ne bi me šle raje nekaj na večerjo? potem pa lahko gremo na bowling? ja, ker jaz bom lačna eno že imam punce kar pravte?? ja jst sem vedn ZA,ko je hrana v igri špelin, estrella???' in ostale.........
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 8.12.2009 12:48:59
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no a smo zmenjene za ob 18h 20.12.09 ?? kateri bowling ? punce a ne bi me šle raje nekaj na večerjo? potem pa lahko gremo na bowling? ja, ker jaz bom lačna eno že imam punce kar pravte?? jst sem za!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 8.12.2009 12:49:26
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: style jaz grem pa v v soboto 19.12. žurat s sodelavkami zdaj imam vse vikende zafilane jst bi imela 18.12. zaključek z Justom,pa sem ga odpovedala zarad ene predstavitve, 19.12. gremo s kolegicami ven, 20.12. pridem v LJ.. ta vikend v petek gre moj na RD od best frenda, v soboto bi naj mel s poslovno enoto zaključek, sam dvomim da bo sposoben še kam od petka..tak da sem cel vikend doma, bova z Nejcem jelko okrasila. že? da jo ne bo prehitro obral!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 8.12.2009 12:50:15
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: style jaz grem pa v v soboto 19.12. žurat s sodelavkami zdaj imam vse vikende zafilane jst bi imela 18.12. zaključek z Justom,pa sem ga odpovedala zarad ene predstavitve, 19.12. gremo s kolegicami ven, 20.12. pridem v LJ.. ta vikend v petek gre moj na RD od best frenda, v soboto bi naj mel s poslovno enoto zaključek, sam dvomim da bo sposoben še kam od petka..tak da sem cel vikend doma, bova z Nejcem jelko okrasila. že? da jo ne bo prehitro obral! mi smo jo postavili že v petek lučke so zakon
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 8.12.2009 12:57:32
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: style jaz grem pa v v soboto 19.12. žurat s sodelavkami zdaj imam vse vikende zafilane jst bi imela 18.12. zaključek z Justom,pa sem ga odpovedala zarad ene predstavitve, 19.12. gremo s kolegicami ven, 20.12. pridem v LJ.. ta vikend v petek gre moj na RD od best frenda, v soboto bi naj mel s poslovno enoto zaključek, sam dvomim da bo sposoben še kam od petka..tak da sem cel vikend doma, bova z Nejcem jelko okrasila. že? da jo ne bo prehitro obral! ma ja ..Nejc obožuje lučke, pa kroglice (upam da jih ne bo dol pobiral), in bova itak sama za vikend, pa bova okrasila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 8.12.2009 12:58:25
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: style jaz grem pa v v soboto 19.12. žurat s sodelavkami zdaj imam vse vikende zafilane jst bi imela 18.12. zaključek z Justom,pa sem ga odpovedala zarad ene predstavitve, 19.12. gremo s kolegicami ven, 20.12. pridem v LJ.. ta vikend v petek gre moj na RD od best frenda, v soboto bi naj mel s poslovno enoto zaključek, sam dvomim da bo sposoben še kam od petka..tak da sem cel vikend doma, bova z Nejcem jelko okrasila. že? da jo ne bo prehitro obral! mi smo jo postavili že v petek lučke so zakon ja že lani so bile, lani je še samo plazil in sem jo dvignala malo višje, letos pa ne vem kam naj jo dam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 8.12.2009 13:08:52
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: style punce a ne bi me šle raje nekaj na večerjo? potem pa lahko gremo na bowling? ja, ker jaz bom lačna eno že imam punce kar pravte?? ja jst sem vedn ZA,ko je hrana v igri špelin, estrella???' in ostale......... JAAAAAAAAAAsem za. Katy pa tud, v to sem sigurna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 8.12.2009 13:31:09
|
|
|
|
kasso
|
Mi imamo smekco na varnem pred Varjo, na kuhinjski okenski polici, drugače bi vse dol potrgala. Hodimo samo pikat s priskom okraske in lučke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 8.12.2009 13:38:49
|
|
|
|
špelin@
|
Faaaaaaaak, spet We are sorry... IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: style punce a ne bi me šle raje nekaj na večerjo? potem pa lahko gremo na bowling? ja, ker jaz bom lačna eno že imam punce kar pravte?? ja jst sem vedn ZA,ko je hrana v igri špelin, estrella???' in ostale......... JAAAAAAAAAAsem za. Katy pa tud, v to sem sigurna Seveda sem za Tudi pri nas bodo kar naprej fešte: 17. z vrtcem, 18. Dedek Mraz v službi, 19. gre velika pika bowlat z mažoretkami, pa na večerjo s kolegi, 20. grem jaz... Joj, vam moram pofvedat, da sem ravno dobila paket naročenega od Oriflame in sem za malo piko (za Dedka Mraza ) naročila tole: http://www.oriflame.si/prod/catalog/SkuDetailCategoryCheck.jhtml?SKUID=17629_sl_SI&PRODID=17629_sl_SI&CATID=chAccessories_sl_SI&search=false&noMenu=&fromWhere=catalog Ej, ful je dobra rokavica, pride kot prstne lutke, srčkano
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 8.12.2009 13:45:56 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 8.12.2009 13:52:28
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Faaaaaaaak, spet We are sorry... IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: style punce a ne bi me šle raje nekaj na večerjo? potem pa lahko gremo na bowling? ja, ker jaz bom lačna eno že imam punce kar pravte?? ja jst sem vedn ZA,ko je hrana v igri špelin, estrella???' in ostale......... JAAAAAAAAAAsem za. Katy pa tud, v to sem sigurna Seveda sem za Tudi pri nas bodo kar naprej fešte: 17. z vrtcem, 18. Dedek Mraz v službi, 19. gre velika pika bowlat z mažoretkami, pa na večerjo s kolegi, 20. grem jaz... Joj, vam moram pofvedat, da sem ravno dobila paket naročenega od Oriflame in sem za malo piko (za Dedka Mraza ) naročila tole: http://www.oriflame.si/prod/catalog/SkuDetailCategoryCheck.jhtml?SKUID=17629_sl_SI&PRODID=17629_sl_SI&CATID=chAccessories_sl_SI&search=false&noMenu=&fromWhere=catalog Ej, ful je dobra rokavica, pride kot prstne lutke, srčkano zelo lušna rokavička
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 8.12.2009 14:05:02
|
|
|
|
jana81
|
špelin@ a si dobla moj mail včeri?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 8.12.2009 14:06:26
|
|
|
|
kasso
|
jaz sem pa včeraj dobila paket iz Anglije (Natural History Museum)- za dedka mraza za Gašperja. ene dinozavre za barvat z akrilnimi barvami, ki jih pri nas žal ne prodajajo. Se je dedek mraz res potrudil, da bo dobil točno tisto, kar si želi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 8.12.2009 14:14:24
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 špelin@ a si dobla moj mail včeri? Dobila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 8.12.2009 14:15:16
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso jaz sem pa včeraj dobila paket iz Anglije (Natural History Museum)- za dedka mraza za Gašperja. ene dinozavre za barvat z akrilnimi barvami, ki jih pri nas žal ne prodajajo. Se je dedek mraz res potrudil, da bo dobil točno tisto, kar si želi Vau, super zadeva Priden Dedek Mraz
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 8.12.2009 14:17:42
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso jaz sem pa včeraj dobila paket iz Anglije (Natural History Museum)- za dedka mraza za Gašperja. ene dinozavre za barvat z akrilnimi barvami, ki jih pri nas žal ne prodajajo. Se je dedek mraz res potrudil, da bo dobil točno tisto, kar si želi bravo dedek mraz... kolk pa pride poštnina?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 8.12.2009 14:18:28
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 špelin@ a si dobla moj mail včeri? Dobila no sam da je pravi mail, bom tud na tega pol poslala še naročilo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 8.12.2009 14:35:14
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: kasso jaz sem pa včeraj dobila paket iz Anglije (Natural History Museum)- za dedka mraza za Gašperja. ene dinozavre za barvat z akrilnimi barvami, ki jih pri nas žal ne prodajajo. Se je dedek mraz res potrudil, da bo dobil točno tisto, kar si želi bravo dedek mraz... kolk pa pride poštnina? 13 funtov, 12 pa je bilo darilo ...manj kot poštnina
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 8.12.2009 15:03:59
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Joj ta Nodi mi bo živce požrl , Nia bi ga skoz gledala in kak se spomni govori še Nodi, še Nodi... , že vse na pamet vem Zdaj sem se fajn najedla in grem pod odejo in pred tv. Nočko sva na istem z nodijem ampak še ni tak hudo, pri nas Taja že tudi vse na pamet ve, kr govori, kaj je na vrsti
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 8.12.2009 15:04:08
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Joj, se moram pohvalit...po vseh mukah , tegobah, sekiranju in psihirNJU, PREKLETIH BIROKRATIH IN NE VEM ČEM ŠE...ZAČNEM JUTRI URADNO DELAT..NIČ VEČ SKRIVANJA , vsaj usposabljanje je šlo skozi, tako da točno do porodniške uradno od jutri v pisarni . Veljam pa za svetsko čudo na mariborskem uradu za zaposlovanje in me kr z zanimanjem gledajo in kr vsi postopki so bli naekrAT IZVEDLJIVI PREJ... kAJ JE to ze ena, ki bi tri mesce pred pdp jem še rada šla delat??? so me pohvalili, in izkazali spoštovANJE kr eni štirje uradniki, ...da takih je pa pri njih, malo oziroma nič - žalostno. pa saj mi nič ne manjka, ne? No, upam, da ste vesele zame... čestitke čmrlilika!!!!! jaz sem bila tudi na usposabljanju in mi je bilo prav super! Hvala. vem zate ja. no midve s šefico tole usposabljanje malo izkoriščava zdaj...delala sem itak prej na skrivaj..j ga...če ni blo druge možnosti.
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 8.12.2009 15:04:17
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Joj, se moram pohvalit...po vseh mukah , tegobah, sekiranju in psihirNJU, PREKLETIH BIROKRATIH IN NE VEM ČEM ŠE...ZAČNEM JUTRI URADNO DELAT..NIČ VEČ SKRIVANJA , vsaj usposabljanje je šlo skozi, tako da točno do porodniške uradno od jutri v pisarni . super za službo in tudi za tvojega ! Hvala, zdaj še samo pestike da pri lubiju rata.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 8.12.2009 15:04:26
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Ne vem ali sem kaj spregledala, kako je sedaj s tvojo službo? pogodba mi poteče v petek, ampak me bojo še obdržali, ker potrebujejo pomoč še v računovodstvu. delala pa bom preko študenta, ker še mam status. sicer bo precej manj dinarčkov, ampak samo, da so! točno .bolje išta nego ništa Kako je dragi? bolje! včeraj so ga odpustili iz bolnice in pride mogoče že danes domov, če se bodo vzdrževalci danes vračali iz nemčije. držim pesti, da res pride danes no super, držim pesti, da ga že danes pocartaš pa da bo potem čist zdrav.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kaj jesti ob prehladu?Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......