Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 20:55:08
|
|
|
|
Anonimen
|
sva si z možem privoščila spa večer in se pogovorila o določenih zadevah, ker izgleda da sva čisto zapsihirana vsak s svojim vsakodnevnim biti..... se počutim much better.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 20:56:28
|
|
|
|
ledenka
|
cepljenje - jaz sem skeptična predvsem zaradi dojenja. saj vem, da uradno ni kontraindicirano, ampak če že pri vsem ostalem pazim, lekadol vzamem npr. samo, če res e gre drugače, pa bom še tule. mojemu sem sicer rekla, da bi bilo fajn, če bi se on cepil, ker je skos v stiku z ljudmi, pa še grdo navado ma, da vse na nogah preboleva, ampak je na to uho gluh
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 20:56:58
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* sva si z možem privoščila spa večer in se pogovorila o določenih zadevah, ker izgleda da sva čisto zapsihirana vsak s svojim vsakodnevnim biti..... se počutim much better. super!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 21:01:10
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka cepljenje - jaz sem skeptična predvsem zaradi dojenja. saj vem, da uradno ni kontraindicirano, ampak če že pri vsem ostalem pazim, lekadol vzamem npr. samo, če res e gre drugače, pa bom še tule. mojemu sem sicer rekla, da bi bilo fajn, če bi se on cepil, ker je skos v stiku z ljudmi, pa še grdo navado ma, da vse na nogah preboleva, ampak je na to uho gluh Pa sej je večino časa 'lost in space'. Je mal verjetno, da jo dobite od njega
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 21:04:25
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka cepljenje - jaz sem skeptična predvsem zaradi dojenja. saj vem, da uradno ni kontraindicirano, ampak če že pri vsem ostalem pazim, lekadol vzamem npr. samo, če res e gre drugače, pa bom še tule. mojemu sem sicer rekla, da bi bilo fajn, če bi se on cepil, ker je skos v stiku z ljudmi, pa še grdo navado ma, da vse na nogah preboleva, ampak je na to uho gluh Pa sej je večino časa 'lost in space'. Je mal verjetno, da jo dobite od njega hja, sej je minuta dovolj, da se nalezeva
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 21:10:59
|
|
|
|
majana79
|
lina, pašejo taki večeri... Jaz se pa ne mislim cepit in sem čedalje bolj stran od tega. Gripa kot gripa, s tem da so cepivo razvili v parih mesecih, drugače ga pa testirajo in ne vem kaj še vse? Ne vem, meni to malo smrdi. ledenka, kdaj potem jutri? Si že napisala, pa sem spregledala?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 21:12:54
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ledenka, kdaj potem jutri? Si že napisala, pa sem spregledala? jaz sem predlagala sredo jutri je torek! se pa lahko zmenimo nekje ob 11h, 12h, kaj takega
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 21:13:51
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Čvekice!!! Pomoč rabim!!! Djte mi povedat, če ima katera Liscine kopalke, kaka je kvaliteta...ima katera ker model 09? jaz imam dvodelne, pa je ok kvaliteta
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 21:15:13
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ledenka, kdaj potem jutri? Si že napisala, pa sem spregledala? jaz sem predlagala sredo jutri je torek! se pa lahko zmenimo nekje ob 11h, 12h, kaj takega Eh, koza jaz... Sem misla da je že torek Jaz bi okoli 12. Damo magari okvirno uro, ker itak nikoli ne pridemo vse naenkrat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 21:19:41
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ledenka, kdaj potem jutri? Si že napisala, pa sem spregledala? jaz sem predlagala sredo jutri je torek! se pa lahko zmenimo nekje ob 11h, 12h, kaj takega Eh, koza jaz... Sem misla da je že torek Jaz bi okoli 12. Damo magari okvirno uro, ker itak nikoli ne pridemo vse naenkrat. velja!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 21:28:47
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Čvekice!!! Pomoč rabim!!! Djte mi povedat, če ima katera Liscine kopalke, kaka je kvaliteta...ima katera ker model 09? Men se tele dopadejoooooooooooooo.... http://www.lisca.com/index.php?page=manila-3&lang=si_SI&local=si te pa nekoliko manj http://www.lisca.com/index.php?page=ibiza-2&lang=si_SI&local=si Sam sem skeptična glede nakupa preko spleta, a kaj ko so tako fajn znižane, tiste prve iz 60 na 30€. To bi ti blue znala najbolj povedat, k jih prodaja Sam sem vidla na FB da je neki bolna? kaj a res??? to pa nisem vedla, jo takoj kontakiram!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 21:34:38
|
|
|
|
KatMat
|
dudi...men sploh ne dela shrani.si....drugac das pa filmcek gor isto kot sliko.... joj kak fleten bozicek kuka iz kamina!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 21:36:42
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Čvekice!!! Pomoč rabim!!! Djte mi povedat, če ima katera Liscine kopalke, kaka je kvaliteta...ima katera ker model 09? Men se tele dopadejoooooooooooooo.... http://www.lisca.com/index.php?page=manila-3&lang=si_SI&local=si te pa nekoliko manj http://www.lisca.com/index.php?page=ibiza-2&lang=si_SI&local=si Sam sem skeptična glede nakupa preko spleta, a kaj ko so tako fajn znižane, tiste prve iz 60 na 30€. To bi ti blue znala najbolj povedat, k jih prodaja Sam sem vidla na FB da je neki bolna? kaj a res??? to pa nisem vedla, jo takoj kontakiram! jaja res ona tam dela
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 21:49:04
|
|
|
|
majana79
|
Kati, a je Tija zdej ok? Je imela neke reakcije po cepljenju?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 22:09:19
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Kati, a je Tija zdej ok? Je imela neke reakcije po cepljenju? ja grozno....prvi dan je mela ful visoko temp....naslednje dva dni pa temp nic u glavo pa kr vrela...res...sem se bala da se ji boodo mozgani skuhal...obup...sem jo skor na urgenco pelala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 22:17:05
|
|
|
|
majana79
|
Joj bogica... Smotana cepljenja... Sam da je zdej ok. Grem v mižale, tuki je neki samotno danes. aja, maja, a fotke na FB so z novim fotkičem narejene? Pa tisto imaš airex na tleh? Lepo spite! nočko
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 23:04:20
|
|
|
|
lake
|
Da vam voščm lahko noč. Sva s taščo gledale kmetijo, ki jo raj ne bom komestirala. Za v sredo sm za vozičkanje, pa kuhanca tud. Baje bo sonček.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 23:07:18
|
|
|
|
petra a
|
cveka-kakšno je stanje v logaških vrtcih glede zasedenosti?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 23:09:54
|
|
|
|
petra a
|
poki-kopalke so hude, priporočam kar oboje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 8.12.2009 0:39:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,.... takšnega Božička bi pa tudi jaz imela
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 8.12.2009 0:44:26
|
|
|
|
Anonimen
|
*Lina* pokica_ ta prve so res hude kopalke! cepljenje: kar ni obvezno, se ne cepimo (v imenu moje štiričlanske družine). premišljujem le o cepljenju proti klopnemu meningitisu,... ja, ne morem spati,... sem zaspala z Oskarjem in dobila vsakodnevno dozo spanca moje telo se je navadilo na tisto "čisto malo"... je tišina. prijetna. vsake toliko kakšnemu duhcu v kolenu klecne ... zunaj, se mi zdi, nekaj pada,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 8.12.2009 7:41:05
|
|
|
|
Dudica1
|
Jutro petraa jaz mislim da so vrtci v logatcu kar polno zasedeni.Lahko pa povprašaš,ti lahko dam številko. cepljenja se ne bomo sm tud jaz proti...samo po drugi strani pa si mislim da pa ja ne bom umrla zarad ene gripe!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 8.12.2009 7:41:26
|
|
|
|
Tanja_
|
Dobro jutro! Kje pa ste vse?Mi smo spali za en k...., vreme je itak za en k....Upam, da bo dan vseeno lep in uspešen.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?