|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 7. del
7.12.2009 16:00:12   
majana79
O super! user posted image  user posted image

Lahko bi kako slikico potem videle user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 451
7.12.2009 16:03:44   
Dudica1
uf kako nej pa to slikam?...to bo na drugmu štuku hiše

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 452
7.12.2009 16:10:03   
majana79
Iz dvorišča, ko bodo prižgane zvečer? user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 453
7.12.2009 16:32:45   
Dudica1
Bom probala user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 454
7.12.2009 17:17:39   
ledenka
da vidimo, če me bo spet ven vrglo user posted image

ne user posted image

zjutraj sem se razpisala, pa mi je prekinjalo, sedaj pa seveda nimam pojma, kaj sem takrat pisala user posted image

vozičkanje - jaz sem za, ima katera morda v sredo čas??? pa mal po stojnicah pa na kuhančka, če nam bo user posted image kaj pravite?

< Sporočilo je popravil ledenka -- 7.12.2009 17:19:38 >

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 455
7.12.2009 17:44:28   
majana79
Jaz sem za, ampak če bo slabo vreme, preskočim user posted image Kdaj pa?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 456
7.12.2009 17:52:01   
Tanja_
Joj, kok ste naklofale od zjutraj...V glavnem, mi smo bli pri mojih, pol sem pa punce(H. in kužico) tam pustila, jaz sem šla pa na vaje iz statistike in mi je bilo CELO nekaj jasno.Zdej si moram pa ene članke prebrat,ker sem jutri z mentorico zmenjena.

Vozičkanje-jaz sem za, samo ta teden sem ful na tesnem s časom.Najlažje bi v petek.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 457
7.12.2009 18:07:15   
Dudica1
Tako sva dala lučke po balkonu user posted image ...samo ni lepa slika mislim se ne vid dobr...bom drugič še kakšno slikco nardila.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 458
7.12.2009 18:27:50   
Anonimen
nisva šla drsat,...user posted image Oskarju ni do tega, meni se ga pa ne da prepričevati,...

v vrtcu sem ga pobrala čustveno ranjenega,... je rekel, da me je pogrešal (se mi zdi, da ima z enim od otrok težave v odnosu in danes ga je "zafrkaval" da nima mamice... vsaj tako sem razbrala iz najinega pogovora... moram jutri povprašat, kaj se dogaja, ker mi vedno omenja eno in isto ime)... smo potem šli na celovško gledat valjarje pa asfaltirni stroj in ostalo mašinerijo,... in se še doma zaigrali z lego gradbiščem,... sem postala večji otrok od svojega!user posted image

Urban pa priden. danes veliko je. in veliko se igra na tleh,... zadovoljen z lego duplouser posted image

počutim se pa: user posted image ... bo že res nekaj na snegu,...
trenutno gledajo backa Jona in jejo pizzo. tudi prav.

ledenka, bi se tudi jaz pridružila v sredo, če bo vreme pravšnje,... kdaj? kje?

ajetam* hvalauser posted image

Dudica, s temi lučkami mi delaš skomine!

...

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 459
7.12.2009 18:29:42   
Dudica1
user posted image user posted image

Kako dam pa video gor???user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 460
7.12.2009 18:32:49   
Anonimen
se da isto prek shrani.si, se mi zdi. ali pa na youtubeuser posted image ...

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 461
7.12.2009 18:37:14   
Dudica1
naš maj zna ploskat...in vsakič ko rečem bravo-bravo zaploskauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 462
7.12.2009 18:39:02   
Dudica1
nič

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 463
7.12.2009 18:42:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

naš maj zna ploskat...in vsakič ko rečem bravo-bravo zaploskauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 464
7.12.2009 18:43:35   
Anonimen

nič

daj na fb,...

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 465
7.12.2009 18:53:23   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

nič

daj na fb,...

ehh sej ne znam...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 466
7.12.2009 19:07:09   
ajetam*
Pri nas imamo pestro.
Jakob spet zakuhal 38,7. Iza mi je pa na glavo padla( je nazaj s tola obrisala v eno prečkouser posted image ) in ima na zatilju eno veliko buško. Upam, da ne bo hujšega.
Joj, ta teden je res grozen.
Miklavževanje smo drugače lepo preživeli, pri naših na kosilu, potem pa še malo pri tašči.

Jakob zna tud že ploskat, vsakič, ko mu rečem naj zaploska on ves vesel zaploskauser posted image . Pa trenutno se nekaj trudi sedet,se že sam vsede, nato pa kmalu pristane na nosu. Upam samo,  da bo kmalu spet zdav in začel spet normalno jest GH. Ker tole zdajle je noro, spanja pa rajši ne omenjam.user posted image

Zdaj sem pa mal pojamrala. Dobro, da je vsaj mož kolker tok pridenuser posted image .

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 467
7.12.2009 19:26:41   
Dudica1
ajetam  user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 468
7.12.2009 19:26:54   
eelyy
No se vam kej oglasim..smo bili danes uzunaj je bil T. tako vesel,da sploh ni nič brbljal ampak je samo gledal,potem pa zaspal!

Kupila sva novalac v lekarni..tale akcija je super...bom mogla še ta teden kupit zaloge,ker se res splačauser posted image

cepljenje proti novi gripi res ni šans da se grem ali pa kdo on družine...sem zadnjič poslušala da ena novinarka ki je delala v nemčiji zagovarja to,ker naj bi bilo v cepivu naštiman neki,da kao stem nenaredijo nič dobrega ampak kvečjemu le slabo......in da to preprečuje na vsak način(baje ima na fcb svojo stran in piše razne stvari o cepivu)user posted image ......zdej pa nevem ali je to blablabla........ali kaj!!
nevem tok je teh stranskih učinkov,da rajši negrem!!
Evo sem lih slišala 12 žrtev v KC kronični bolniki..

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 469
7.12.2009 19:32:48   
KatMat
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolancke in vse buske¨!!!

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 470
7.12.2009 19:36:04   
pokica_
Živjo!
Hvala bogu, da je konc tega užasnega ponedeljka. Zjutraj sem mogla zgodaj ustat, ker sem ob pol osmih imela že ortopeda, za katerga mnenje sem plačala 60 €!!!! Sem mislila, da me bo na rit vrglo in bi najrajš vn zbežala. V glavnem, neki mi je dvigoval noge, pa po prstih sem hodla,...bla bla..skratka, rekel je da mam 5 vretence na spodnjem delu križa obrabljeno, pa da sem premlada za operacijo, pa da naj naprej jem tele tablete Tramundin. Dal mi je še neke vaje, ko jih naj delam, pa napisal mnenje da naj pozdravim ščitnico, zdravim holesterol....in mi še napisal napotnico za 10 dnevno terapijo v Moravskih toplicah....za katere BTW nimam časa in so totalno odveč! Ker nimam kje pustit Aneja, da se grem namakat v bazen in masirat. user posted image user posted image  Ma sem bla jezna ko hudič, bi ga najrajš nekam poslala.
Ampak sama sem kriva, da sem sploh šla....naslednjič več ne grem nikamor, še posebej ne samoplačniško. Bom rajš čakala pol leta, če bo še kdaj treba.

bom še pol kaj napisala, morm mojga počohat! user posted image user posted image user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 471
7.12.2009 19:36:59   
majana79
A bo spet kaka luna? user posted image

J. je po večerji oziroma po dojenju izbruhal vse kar je pojedel, s kašico vred... Sva ga mogla umivat, posteljnino menjat, še dobro da imam rezervno odejo...

Očitno mu ne smem pustit da pri meni potem tolko pojé, ker se je prenažrl... user posted image

Ah ja, to pomeni da se bo danes sigurno zbujal spet na 2 uri user posted image

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 472
7.12.2009 19:37:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolancke in vse buske¨!!!

se pridružujem.

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 473
7.12.2009 19:46:16   
KatMat
pokica....ja pa se svojga sabo uzem pa anejcka....pa mate 50% gratis pocitnic!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 474
7.12.2009 19:53:51   
Anonimen
ma jz sem pa ratala v dvomih za cepljenje za gripo, ne vem več kaj narest, k mamo kroničnega bolnika v hiši in ne bi bila rada jaz krivc za njeno poslabšanjeuser posted image po drugi strani se pa ne bi cepla k je ful stranskih učinkovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ??????????????????

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?