|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 7. del
7.12.2009 19:55:39   
Tanja_
Da vidim, če bo zdej šlo-mi skoz ven meče.

Sem utrujena. H.je bla tudi, tko da že spi. Ne da se mi prebrat člankov, bom rajš Kmetijo pogledala. Pol bom šla pa kr spat.

ajetam user posted image user posted image user posted image za tvoja malčka. In zate- da se boš kmalu lahko naspala.

Je šlouser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 476
7.12.2009 19:57:10   
Dudica1
kati kako dam video na shrani.si user posted image
nikakor mi ne uspe!!!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 477
7.12.2009 19:57:20   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

ma jz sem pa ratala v dvomih za cepljenje za gripo, ne vem več kaj narest, k mamo kroničnega bolnika v hiši in ne bi bila rada jaz krivc za njeno poslabšanjeuser posted image po drugi strani se pa ne bi cepla k je ful stranskih učinkovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ??????????????????

Sej smo ti ravno prej napisale, kakšni so str.učinki.To kar pa novinarji govorijo je pa itak kr neki. Najprej rečejo da je cepivo slabo, naslednji dan pa da naj se folk cepi, ker se bolezen ful hitro širi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 478
7.12.2009 19:58:06   
Anonimen
jz grem tud, sam ne kmetijo gledat, gledala bom neki druzga sam še ne vem kajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   nočko

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 479
7.12.2009 19:58:31   
Dudica1
kaj se je pa prej govoril o enih nosečnicah...a je umrla al da je v bolnici al kaj ???

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 480
7.12.2009 19:59:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

ma jz sem pa ratala v dvomih za cepljenje za gripo, ne vem več kaj narest, k mamo kroničnega bolnika v hiši in ne bi bila rada jaz krivc za njeno poslabšanjeuser posted image po drugi strani se pa ne bi cepla k je ful stranskih učinkovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ??????????????????

Sej smo ti ravno prej napisale, kakšni so str.učinki.To kar pa novinarji govorijo je pa itak kr neki. Najprej rečejo da je cepivo slabo, naslednji dan pa da naj se folk cepi, ker se bolezen ful hitro širi.

ma sej vem........  vem kakšni so stranski učinki!!!!!!!!!!   ne vem pa kaj naj naredimuser posted image

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 481
7.12.2009 20:01:09   
Anonimen
jz grem spat uživajteuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 482
7.12.2009 20:01:47   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

pokica....ja pa se svojga sabo uzem pa anejcka....pa mate 50% gratis pocitnic!

Ja bi blo fajn, če nebi ta terapija zgledala tako, da se bi se mogla vsak dan namreč vozit v Moravske in nazaj domov. To ne zajema nobenga bivanja tam, no way!!! Prekmurski dr. na prekmurcih šparajo, to je za zunanje obiskovalce očitno samo tako. user posted image
Ma itak da nem hodla na neko terapijo, mi je sam žal tega dnarja, ko sem dala, bi rajš šla 2x na konkretno masažo,..klinc pa taki ortopedi.

Čveki, jst tud nevem kaj narest al se cepit, al neuser posted image  Pr moji sestrični doma so se vsi cepli, imajo pa 6 mes otroka, tko kot mi.

Itak je bil ta virus umetno narjen in spuščen v Mehiko, sam da so farmacevtske družbe začele z zdravili zdaj služit...gripa je pa bla narjena samo z namenom, da se zmanjša št. svetovnega prebivalstva, predvsem američanov in da farm. družbe ustvarijo dobiček, prste pa ima vmes tud sam zlat pred. Obama. user posted image
Ampak vse to in še kaj več nič ne pomaga zdaj, ko je gripa že tu pr nas v Slo, je treba hitro študirat, al se cepit al ne. Jst se bom ta teden odločla. Mogoče bom celo šla, moj bo pa menda imel tud cepljenje te gripe na firmi...sezonsko se že mel.

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 483
7.12.2009 20:02:50   
Dudica1

jz grem spat uživajteuser posted image

ob 20h že spat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 484
7.12.2009 20:16:03   
zoja10
user posted image

sej nevem če je primlo, vam pokažem eno hecno sliko naše Taje.. to se naša mama spomni take neumnosti user posted image

sm se odločla da bom delala vizitke za novo leto in dala sliko od taje oblečeno v božička.. user posted image (kot da nimam druzga dela)...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 485
7.12.2009 20:17:50   
Dudica1
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz bi dala to na čestike

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 486
7.12.2009 20:24:47   
zoja10
user posted image

ta bo za na čestitke... bo tak lep okvir okrog...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 487
7.12.2009 20:27:52   
Dudica1
ooo kok dobra fotka ejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 488
7.12.2009 20:39:21   
majana79
Men je pa v kaminu lepša user posted image  user posted image

Ampak res, ker se ji bolj obrazek vidi user posted image

Jaz bom pa po moje spet zamudila s čestitkami user posted image Pa še fotkiča nimam novega, tale pa notri dela ubitačno slabe slike. user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 489
7.12.2009 20:41:55   
Dudica1
samo še brado bi ji mogla nardit user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 490
7.12.2009 20:44:16   
Dudica1
Jaz bom pa kar kupila mislim da voščilnice,sm že itak malo pozna za kaj ustvarjat...bomo videli no

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 491
7.12.2009 20:44:45   
majana79
Jaaa user posted image  user posted image

Mali božičkov palček pomagalček . user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 492
7.12.2009 20:47:15   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Mali božičkov palček pomagalček . user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 493
7.12.2009 20:47:51   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zoja, kaj pa se ti tko resno držiš tle gor?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 494
7.12.2009 20:48:24   
Dudica1
Jaz grem k mojmu na kavč gledat kmetijo.

Lahko noč!

user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 495
7.12.2009 20:50:50   
majana79
Nočko dudi!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 496
7.12.2009 20:51:21   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

user posted image

zoja, kaj pa se ti tko resno držiš tle gor?

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 497
7.12.2009 20:52:45   
ledenka
zoja, kaka sladka pupika user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 498
7.12.2009 20:53:05   
Anonimen
cepivo proti gripi - se tudi ne morem odločiti. tako sem proti vsem takšnim in drugačnim vnosom v telo, ampak tole je pa res tooo much. zdej si naj mi, navadni smrtniki dejansko odločoma o biti ali ne biti. recimo, jest se na farmacijo ne spoznam, nimam nobenega fizikalnega in kemičnega znanja, niti izkušenj, nobenih študij, intd...in zdaj naj se odločim kaj naj storim ?user posted image  

želim se bolj profesionalen odnos, če pokličem zdravnika, G, P...in vprašam za mnenje, naj mi ga pač pove in naj mi svetuje. tako pa na koncu končamo, odločite se sami. mislim, halo. potem pa še medijska vojna, širenjene in napihovanje informacij.

in kolikor mi je znano, se za  sezonsko gripo cepi v sept, okt, in ne sredi epidemije. user posted image user posted image pa še 14 dni po cepljenju se moraš fajn pazit, da jo ne fašeš, ker potem je reakcija lahko zares kruta.

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 499
7.12.2009 20:53:52   
Anonimen
no, zaključek: da sem vsak dan bližje cepljenju. že zaradi vse psihoze, ki jo okoli tega zganjajo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?