Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 21:56:19
|
|
|
|
tasa_m
|
Ma kaj te mata tota dva neke čudne? Jaz bi se tak smejala, da pol nebi htel nobeden dnara delit
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 22:00:15
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 čer ...gledate kmete ne? čer, jaz ne gledam več. Se je T. zbudil in prestavil iz protesta, ker ni slovenka dobla avta moj tut frdama Moj tudi! Preklopit pa itak ne upa!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 22:01:32
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Bravo Lea. se podpišem
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 22:01:35
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 čer ...gledate kmete ne? čer, jaz ne gledam več. Se je T. zbudil in prestavil iz protesta, ker ni slovenka dobla avta moj tut frdama Moj tudi! Preklopit pa itak ne upa! Tota je pa zmagala.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 22:03:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 čer ...gledate kmete ne? čer, jaz ne gledam več. Se je T. zbudil in prestavil iz protesta, ker ni slovenka dobla avta moj tut frdama Moj tudi! Preklopit pa itak ne upa! moj pa upa, ker tak ve da nebom nič sitnarla, če preklopi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 22:03:37
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Itak!Bo pa malo pusto zaj,ko je konec. se začenja nov show: Slovenija ima talent
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 22:03:51
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Moj tudi! Preklopit pa itak ne upa! Kaj drugač bi bil tepen?
< Sporočilo je popravil ly117 -- 7.12.2009 22:04:05 >
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 22:03:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 čer ...gledate kmete ne? čer, jaz ne gledam več. Se je T. zbudil in prestavil iz protesta, ker ni slovenka dobla avta moj tut frdama Moj tudi! Preklopit pa itak ne upa! moj pa upa, ker tak ve da nebom nič sitnarla, če preklopi moj pa si avtek skupaj dela...
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 22:05:01
|
|
|
|
arabela*
|
Kak se lepo norce delata...džeka......le kak se bosta tepla...po mojem hoče goran v medije in mu bo artur odstopil.....delita pa si itak al tak
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 22:05:08
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Itak!Bo pa malo pusto zaj,ko je konec. se začenja nov show: Slovenija ima talent Samo se začne komaj spomladi.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 22:06:55
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 čer ...gledate kmete ne? čer, jaz ne gledam več. Se je T. zbudil in prestavil iz protesta, ker ni slovenka dobla avta moj tut frdama Moj tudi! Preklopit pa itak ne upa! moj pa upa, ker tak ve da nebom nič sitnarla, če preklopi moj pa si avtek skupaj dela... Če smo že pri tem, moj pa se je ravno obrno v postelji in skuša nazaj zaspat.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 22:07:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Kak se lepo norce delata...džeka......le kak se bosta tepla...po mojem hoče goran v medije in mu bo artur odstopil.....delita pa si itak al tak a msiliš da G. ni dovolj prišo v medije z njegovim lenuškim nastopom na kmetiji?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 22:07:55
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: doris04 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 čer ...gledate kmete ne? čer, jaz ne gledam več. Se je T. zbudil in prestavil iz protesta, ker ni slovenka dobla avta moj tut frdama Moj tudi! Preklopit pa itak ne upa! moj pa upa, ker tak ve da nebom nič sitnarla, če preklopi moj pa si avtek skupaj dela... Če smo že pri tem, moj pa se je ravno obrno v postelji in skuša nazaj zaspat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 22:09:43
|
|
|
|
ly117
|
Artur in Goran sta se zmenla kak bo vse potekalo. Dam roko v ogenj.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 22:11:22
|
|
|
|
tasa_m
|
kdo je zmago? Vidim da je konec, moj pa je imel na nekem drugem, programu a sta imela moč?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 22:12:41
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Če smo že pri tem, moj pa se je ravno obrno v postelji in skuša nazaj zaspat. Kaj se smejiš, če pa je res. Ga že nekaj dni koleno boli. Sicer pa če ni koleno je kaj na stopalu, če ni to ga boli roka. Vglavnem je že celi rahitični in je že tako celo leto in komaj čakam da se novo začne in s tem malo več zdravja.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 22:12:47
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Moj tudi! Preklopit pa itak ne upa! Kaj drugač bi bil tepen? Itak! Po nagi riti bi jih dobo!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 22:13:19
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Kak se lepo norce delata...džeka......le kak se bosta tepla...po mojem hoče goran v medije in mu bo artur odstopil.....delita pa si itak al tak In točno tak se je zgodilo!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 22:13:37
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kdo je zmago? Vidim da je konec, moj pa je imel na nekem drugem, programu a sta imela moč? Goran je Arturja premagal. Po moje je to blo med njima zrežirano.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 22:14:26
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Moj tudi! Preklopit pa itak ne upa! Kaj drugač bi bil tepen? Itak! Po nagi riti bi jih dobo! Uuuuuuuuuuu, z bičem?
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 22:14:58
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Če smo že pri tem, moj pa se je ravno obrno v postelji in skuša nazaj zaspat. Kaj se smejiš, če pa je res. Ga že nekaj dni koleno boli. Sicer pa če ni koleno je kaj na stopalu, če ni to ga boli roka. Vglavnem je že celi rahitični in je že tako celo leto in komaj čakam da se novo začne in s tem malo več zdravja. Iz tvojih ust v božja ušesa! Mislim,da smo vsi tega potrebni!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 22:15:26
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kdo je zmago? Vidim da je konec, moj pa je imel na nekem drugem, programu a sta imela moč? zmagal je Goran
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 22:15:32
|
|
|
|
tasa_m
|
Nič grem spat. Moj ima na Kanalu A, jaz pa nemrem gospodinj gledat Če bi to vedla, bi šla že prej spat Lahko noč :)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 22:15:40
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Moj tudi! Preklopit pa itak ne upa! Kaj drugač bi bil tepen? Itak! Po nagi riti bi jih dobo! Uuuuuuuuuuu, z bičem? Itak!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 22:16:12
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Nič grem spat. Moj ima na Kanalu A, jaz pa nemrem gospodinj gledat Če bi to vedla, bi šla že prej spat Lahko noč :) Nočko,Tasa!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.