Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 21:29:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz je tudi ne bi.Bi čisto prav naredo,za moje pojme. jaz tud nebi delila..on je bil edini ki je res delal..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 21:29:26
|
|
|
|
arabela*
|
Naša gospodična M,pa je že debelo uro auf,ji ni za spat,z nama je pečen kruh,pa ****ri
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 21:29:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pa daj no, kaki pa te je Artur? Kaj babnice mislite, da je trezen ali ne? Pomojem najbolj ni. trezn po mojem niti stat ne bi mogel ..rabi dozo,da ima ravnotežje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 21:29:28
|
|
|
|
ly117
|
Znorela bom. Zdaj me je spet 3x ven zmetalo.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 21:30:36
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz je tudi ne bi.Bi čisto prav naredo,za moje pojme. jaz tud nebi delila..on je bil edini ki je res delal.. Saj jaz ga tudi nebi.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 21:32:06
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m A nima Artur žene Ne. Sucer je bil poročen samo ne formalno. Razumi ga če ga lahko. nemrem, ker sem navadni tehnik, ne DR. Jaz pa še tehnik nisem.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 21:36:10
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Znorela bom. Zdaj me je spet 3x ven zmetalo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 21:36:57
|
|
|
|
tasa_m
|
Mislim,da bo neodločeno.. kura blontna Kak bo te pri 3 dvobojih neodločeno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 21:39:17
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Mislim,da bo neodločeno.. kura blontna Kak bo te pri 3 dvobojih neodločeno ja kaj češ. Tako je to pri blodinkh.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 21:39:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Mislim,da bo neodločeno.. kura blontna Kak bo te pri 3 dvobojih neodločeno ja kaj češ. Tako je to pri blodinkh. po mojem se mu bo Artur zdaj tu pustil, tam pa ga vtrgo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 21:40:49
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Znorela bom. Zdaj me je spet 3x ven zmetalo. Hvala. Pa r ko hočem odgovorit ali citirat pa me ven zmeče pa se morem spet prijavit in če bi nas blo več..........te pa čvekaj če lahko.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 21:41:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 ja kaj češ. Tako je to pri blodinkh. ti bi morala napisat: KAJ TE ČEŠ PA TO
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 21:42:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Znorela bom. Zdaj me je spet 3x ven zmetalo. Hvala. Pa r ko hočem odgovorit ali citirat pa me ven zmeče pa se morem spet prijavit in če bi nas blo več..........te pa čvekaj če lahko.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 21:42:51
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Mislim,da bo neodločeno.. kura blontna Kak bo te pri 3 dvobojih neodločeno ja kaj češ. Tako je to pri blodinkh. po mojem se mu bo Artur zdaj tu pustil, tam pa ga vtrgo Po moje tudi. Ali pa sta se zmenla kdo bo zmagovalec. Bo verjetno to. Ali pa ne.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 21:43:56
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 ja kaj češ. Tako je to pri blodinkh. ti bi morala napisat: KAJ TE ČEŠ PA TO Se pardoniram, pa to. Sicer kaj se pa dereš?.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 21:43:56
|
|
|
|
doris04
|
čer ...gledate kmete ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 21:44:56
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 čer ...gledate kmete ne? Ooo, zgubljena. Kako?
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 21:45:54
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 ja kaj češ. Tako je to pri blodinkh. ti bi morala napisat: KAJ TE ČEŠ PA TO Se pardoniram, pa to. Sicer kaj se pa dereš?. i'm sorry
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 7.12.2009 21:46:39 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 21:46:28
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 čer ...gledate kmete ne? čer, jaz ne gledam več. Se je T. zbudil in prestavil iz protesta, ker ni slovenka dobla avta
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 21:50:13
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 čer ...gledate kmete ne? čer, jaz ne gledam več. Se je T. zbudil in prestavil iz protesta, ker ni slovenka dobla avta
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 21:50:51
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pa daj no, kaki pa te je Artur? Kaj babnice mislite, da je trezen ali ne? Pomojem najbolj ni. trezn po mojem niti stat ne bi mogel ..rabi dozo,da ima ravnotežje
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 21:54:19
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 čer ...gledate kmete ne? čer, jaz ne gledam več. Se je T. zbudil in prestavil iz protesta, ker ni slovenka dobla avta moj tut frdama
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 21:54:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Naša gospodična M,pa je že debelo uro auf,ji ni za spat,z nama je pečen kruh,pa ****ri
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 21:55:27
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: doris04 čer ...gledate kmete ne? Ooo, zgubljena. Kako? ne pridem več do kište ...sem pa stanovanje tak po obrokih generalno spucala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 21:55:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 moj tut frdama
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.