Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 20:56:11
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Sem pa žalostna, ker ni sosedov bi raje 4.dele sosedov gledala, ko pa kmete Ampak nebom preveč govoričla, ker bom spet Sarayo razkurla Tasa saj bojo Sosedi že nasljednji teden, Kmetija je pa itak danes zadnji dan in je ne boš rabla več ne gledat in ne poslušat. Itak!Bo pa malo pusto zaj,ko je konec.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 20:59:34
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m kak si Ly, a ti jih ne gledaš? Sem malce utrujena in zaspana ampak, kaj češ. Ni kaj za gledat jih bolj poslušam.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 21:00:37
|
|
|
|
ly117
|
Me nonstop meče ven.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 21:01:35
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Itak!Bo pa malo pusto zaj,ko je konec. Pa niti ne. Bomo pač prej na rr in delali tasi družbo.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 21:03:11
|
|
|
|
ly117
|
Sre vedle da je Krt Artur? Jaz sem, sem ga spoznala po načinu govorjenja.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 21:04:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Itak!Bo pa malo pusto zaj,ko je konec. Pa niti ne. Bomo pač prej na rr in delali tasi družbo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 21:04:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Sre vedle da je Krt Artur? Jaz sem, sem ga spoznala po načinu govorjenja. jaz nisem sploh ne vem kaki krt?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 21:07:51
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Sre vedle da je Krt Artur? Jaz sem, sem ga spoznala po načinu govorjenja. jaz nisem sploh ne vem kaki krt? Krt je izdajal " skrivnosti " ostalih tekmovalcev.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 21:15:43
|
|
|
|
tasa_m
|
pa daj no, kaki pa te je Artur? Kaj babnice mislite, da je trezen ali ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 21:17:03
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pa daj no, kaki pa te je Artur? Kaj babnice mislite, da je trezen ali ne? Morem it mal od bliz pogledat.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 21:18:45
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pa daj no, kaki pa te je Artur? Kaj babnice mislite, da je trezen ali ne? Pomojem najbolj ni.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 21:19:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pa daj no, kaki pa te je Artur? Kaj babnice mislite, da je trezen ali ne? Morem it mal od bliz pogledat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 21:19:51
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pa daj no, kaki pa te je Artur? Kaj babnice mislite, da je trezen ali ne? Pomojem najbolj ni. ma zdaj naenkrat pa so samo trije..a niso bili 4 v nekem paktu o deljenju €
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 21:22:12
|
|
|
|
tasa_m
|
A nima Artur žene
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 21:23:19
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pa daj no, kaki pa te je Artur? Kaj babnice mislite, da je trezen ali ne? Morem it mal od bliz pogledat. Kaj se smeješ, če je TV na drugi strani sobe.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 21:24:11
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m A nima Artur žene Ne. Sucer je bil poročen samo ne formalno. Razumi ga če ga lahko.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 21:24:43
|
|
|
|
ly117
|
Tasa zgleda pa da je veeno trezen.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 21:25:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m A nima Artur žene Ne. Sucer je bil poročen samo ne formalno. Razumi ga če ga lahko. nemrem, ker sem navadni tehnik, ne DR.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 21:25:34
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pa daj no, kaki pa te je Artur? Kaj babnice mislite, da je trezen ali ne? Pomojem najbolj ni. ma zdaj naenkrat pa so samo trije..a niso bili 4 v nekem paktu o deljenju € So bli ja. Samo je zdaj Marjan izpado ker če bi on zmagal nr bi drlil nagrade.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 21:25:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Tasa zgleda pa da je veeno trezen. ja, baje..sem čula, da je reko da je trezen
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 21:25:55
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Itak!Bo pa malo pusto zaj,ko je konec. Pa niti ne. Bomo pač prej na rr in delali tasi družbo.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 21:26:44
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pa daj no, kaki pa te je Artur? Kaj babnice mislite, da je trezen ali ne? Pomojem najbolj ni. Se strinjam!
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 21:27:42
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Sre vedle da je Krt Artur? Jaz sem, sem ga spoznala po načinu govorjenja. Jaz pa sem po glasu bla 99,9%,da je on.Ker so ga bolj slabo spremenili.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 21:28:18
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pa daj no, kaki pa te je Artur? Kaj babnice mislite, da je trezen ali ne? Pomojem najbolj ni. ma zdaj naenkrat pa so samo trije..a niso bili 4 v nekem paktu o deljenju € So bli ja. Samo je zdaj Marjan izpado ker če bi on zmagal nr bi drlil nagrade. Jaz je tudi ne bi.Bi čisto prav naredo,za moje pojme.
|
|
RE: Mariborčanke VII.del 7.12.2009 21:28:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pa daj no, kaki pa te je Artur? Kaj babnice mislite, da je trezen ali ne? Pomojem najbolj ni. trezn po mojem niti stat ne bi mogel ..rabi dozo,da ima ravnotežje
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.