grahek85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli Ja grahek men je včasih tud bil prav bed sam mene je moj vedno umiril, tak da sem se že jaz navadila da mi ni več bedno, če kaj kupijo. Al pa mi je blo kdaj bedno, ker moji pa ne morejo, ker samo ata dela pa še celo bajto sta prenavljala ata pa ne zasluži bog ve kaj. Ma meni je težko od kogarkoli vzet. Finančno sem popolnoma neodvisna že več kot pet let, kar je ena izmed najlepših stvari, ki se mi je zgodila v življenju. Pa ne da mi moji nočejo dat al pa da mi kaj spodnašajo, daleč od tega. Samo zelo veliko mi pomeni ta občutek, da sem sama svoja in da sama razpolagam s svojim denarjem. Pa tudi mislim si - če lahko sama, ja valjda da bom! Se mi zdi prav, da svoje starše razbremenim takoj, ko lahko, konec koncev mam še dva mlajša brata. Sej pravim, jaz sem pač mela to priložnost, da sem postala sam svoj financminister in človek se blazno hitro navadi. Pa še taka sem po značaju, da blazno težko prosim za uslugo oz. sprejmem kakšno pomoč. Sploh, če se mi zdi pretirana. Sej zdej, ko sem noseča, sem vedela, da čisto sama finančno ne bova mogla speljat zadeve, samo še vseeno se mi zdi malo preveč. Pa še moja v.d. tašča se v bistvu precej težko navaja na to, da je sine šel v svet, da bolj kot v njen dom sodi nekam drugam. Pa se mi zdi, da vsa ta finančna pomoč zadevo še dodatno otežuje. Ne rečem, da zdaj zganja neke blazne manipulacije oz. "nas kupuje", to ne. Samo mislim, da bo vse skupaj težje, kot bi lahko bilo. Vem, da ma najboljše namene, samo nekako ne opazi, da fanta (oz. naju) z njimi precej duši. Pa težko je karkoli rečt, ker je taka, da nič noče in ne mara zase, prav izrazito asketska. Pa ni to neka manipulativna poza, ona res ni sposobna nič želet oz. zahtevat zase. Vsaj zavestno ne. In potem vsi "o kok maš fino mamo/taščo, ja super!!" ti se pa utapljaš v pozornosti, pa še vrnit ji ne moreš, ker nič noče. Smotano. Uf, sem se razpisala Se vidi, da se precej ubadam s tem. Kaj čem... IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka bi pa nekaj vprašala: 21.12 imam UZ (samoplačniški, ker na zadjem UZ (ko je bil dragi zraven, nisva plačala ker niso bili dobri rezultati) pa me zanima če zdaj lahko gre tudi moj dragi zraven... sem pozabla vprašat Ja verjetno da ja, zakaj pa ne. Sploh, če sta samoplačniško... Saj bo verjetno samo kontrola rasti. Če bo pa delal še vaginalni UZ zaradi mat. vratu ali pa kaj takega, gre pa partner itak ponavadi ven za tisti čas. nincrli, za ctg pa ne vem... Verjetno, da je odvisno od posameznega ginekologa. Zadnjič je ena gin. na TV rekla, da hodijo partnerji pri njej tudi na to, samo pri moji so nosečke na ctgju vedno same.