alex17
|
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85 Uf, jaz bom najprej probala samo z dojenjem in nočnim vstajanjem Nikol nisem bla športnik, dvomim da bom zdaj začela. Drugače je pa orbitrek super zadeva, sem že od par ljudi slišala same pohvale. Se ga da dobiti tudi precej ugodno, samo čas si je treba vzeti in pobrskati po trgovinah, pa mogoče še izkoristiti kak popust, pa je. ojla! evo, predzadnji dan v službi, kar ne morem verjet!! bom sodelavcem častila pizze, sok in nekaj peciva sem prinesla, jutr pa še predaja moje pisalne mize in računalnika, bo kar čuden občutek, ker že dobrih 5 let delam na istem mestu in sem se ga prav navadila... ne vem še, kaj bom delala, ko bom doma, če me seveda porod ne bo kaj dosti prehitel, verjetno kaki sprehodi pa kavice s puncami, ki so doma, pa še kaj prštimat, če bom ugotovila, da mi še kaj manjka... glede športa po porodu - jaz bom spomladi, ko se ogreje in ko bom lahko že kaj zadihala, začela spet s tekom, ker sem prej kar dosti tekla, in sem si že zdaj postavila cilj, da grem junija spet na DM tek (sem bila do zdaj 2x) in oktobra prvič na 10 km na LJ maraton, kar se mi je že 2x izmuznilo. tako da bom mogla bit kar pridna, mi je pa lubi že zdaj oblubu, da bo tisto urico on skrbel za pikija. orbitrek pa imam že dve leti doma, pa sem delal na njem samo nekaj mesecev, potem pa je ostal zaprašen v kotu - kaj pa vem, mi ni tolk za te notranje športe, grem raje ven. ja, ko bo piki večji in več časa, pa tud spet na kolo, bo treba kar nadoknadit (sem do zdaj osvojila že Vršič in Krvavec, kar se mi zdi zdaj kot sanje to pa voziček in vstajanje, pa bo kar dosti a ne? držim pesti za dobre preglede in poopek za cuker, da ga ne bo!!
|