|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010 - 2. del
7.12.2009 11:01:33   
Enkica

IZVIRNO SPOROČILO: Kika99

Taščauser posted image je naročila za najino pikico un stolček od peg peregota TataMia in  hitra pošta danes to pripelje. Vsa navdušena razlaga sosedi kaj je prinesel poštar.
In zdaj pazi izjavo dneva: Veš, lihkar je poštar prpelu stolček za hranjenje za mojo vnučko. Pol pa soseda vpraša: Kere firme pa je? In tašča nazaj: Od une najboljše čak kva je že, Pedigree. user posted image user posted image Jaz sem mislila da bom počla od smeha user posted image user posted image user posted image user posted image

So prav posrečene te bodoče babice, čist noter.

Kaj sem se pa zdele nasmejala ... ja res so babice posrečene. Moja mami tudi verjetn ne bi vedela razlike med Pedigree in Peg Perego user posted image user posted image

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
7.12.2009 11:02:22   
nincrli
Pozdravček!

Mojega user posted image že tretjič danes kolca, se mi prav smili. A kolcanje naj tud štejem za gib? Nekaj ful premikal se pa še danes ni, sicer sem pa tudi jaz spala do 10h, je tolk pasalo. Kak je fajn zdaj, ko sem naspanauser posted image
Drugače sem pa zadnji teden v LJ. 2 tedna pred rokom pa ne mislim več faksa gledat user posted image

Glede sms-a sem tud že razmišljala, da bi ga med osnutke dala, sam ko pol morm itak podatke dopisat al pa neki pa ga bom kar v bolnici sestavla pa nem nekaj komplicirala. Glavno, da vejo da ja mali zunajuser posted image .

Glede športa, na začetku ne vem kak bo za energijo, sam potem pa definitivno velik sprehodov, mogoče tudi orbitrek, ga imam doma je kar kul... Nekaj ziher, ker moj je ful aktivn pa lavfa pa vse, pol pa grema v hrib pa jaz cela zadihana pa mi je prav bed, tak da bom mogla pol mal za kondicijo poskrbet pa manj kg bi blo tud super user posted image
Ampak to čez par mesecev.

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
7.12.2009 11:03:02   
Tretjinka
živjo,

jaz vam sploh ne uspem več sledit...v glavnem, "dopust" v porodnišnici me je fajn prestrašil, tako, da zdaj zelo pridno perem, likam, zlagam in pripravljam vse potrebno....tudi moji rezultati cukra niso najboljši, tako, da me kar malo skrbi kaj nas čaka v prihodnjih dneh....

ZALA, a si uredila na DURSu? kaj si morala imet za seboj?

samo toliko....kot pavza med likanjem...

LP

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
7.12.2009 11:05:37   
Isabelle
Oii, kako ste kaj user posted image ?

V petek je ena moja kolegica rodila.Celo nosečnost je mislila da bo imela punčko, rodila je pa fantka.Smo bli vsi kr malo presenečeni. user posted image
Joooj, js zadnje čase tolk jem...me prav zanima kolk kg bom imela na naslednjem pregledu, na tem sem imela sam 1kg več kot na prejšnjem.Ampak zdej bo pomojem že konkretna cifra. user posted image

Sem si pa danes izračunala kolk bom dobivala porodniške in me je kr malo zamorilo.Več kot 100€ manj kot sem dobivala plače.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
7.12.2009 11:19:19   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: Isabelle
V petek je ena moja kolegica rodila.Celo nosečnost je mislila da bo imela punčko, rodila je pa fantka.Smo bli vsi kr malo presenečeni. user posted image

Uf zadnje čase je ful tega... Upam, da mi ne bomo kaj presenečeni, ker ga že ves čas kličeva po imenu in sploh več ne misliva na alternativo. Bi se blo kar težko navadit. Opremo mava sicer vse uniseks, ampak psihično smo že vsi pripravljeni na fantka. Čeprav naš na vsakem UZ-ju prav ponosno razkazuje ne sam lulita ampak tudi mošnjico, tako da niti ni verjetno, da bi se zmotliuser posted image user posted image user posted image

Joj komaj čakam, da ga vidim!! Me že blazno firbca, kak je - kolk ma laskov, kako ma glavico, ustka, ušeska, učke, kolk bo jokal, mu bodo cunjice prav... Uf uf dajmo že!!!! Hecno, da eno bitjece migeta, se zvija in kolca notri v tebi, pa niti ne veš, kakšen jeuser posted image  

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
7.12.2009 11:23:41   
naja6
No pa da se še jaz malo javim,da vidite da še obstajamuser posted image
strije;zaenkrat še nisem pridelala nobene in upam da pri tem tudi ostane(sem pač optimist)
kolcanje;čutim jaz desno spodaj,in mi je G na zdanjem pregledu (pred 3 tedni)rekla da je že z glavico navzdol,glede na to pa kak me že vse dol tišči,pa imam močan občutek da user posted image ne bo zdržal do novega leta v bušiju
hujšanje;nekje en do dva meseca po porodu mislim začet spet malo tekat nazaj začet,pa HERBALIFE imam namen pit,ker je moj dragi lepo izklesal postavo s tem in vidim da je resnično učinek
Morem pa se še malo pohvalit:v petek sem od mojegauser posted image dobila za 30.roj.dan telefon SAMSUNG CORBIJ-JA  in je tel.res bomba,in pa taaak dober parfum
Vsem ki imate danes preglede želim da bi bili le ti čimbolj uspešni in se še tipkamo kaj

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
7.12.2009 11:24:03   
Enkica

IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

Uf zadnje čase je ful tega... Upam, da mi ne bomo kaj presenečeni, ker ga že ves čas kličeva po imenu in sploh več ne misliva na alternativo. Bi se blo kar težko navadit. Opremo mava sicer vse uniseks, ampak psihično smo že vsi pripravljeni na fantka. Čeprav naš na vsakem UZ-ju prav ponosno razkazuje ne sam lulita ampak tudi mošnjico, tako da niti ni verjetno, da bi se zmotliuser posted image user posted image user posted image

Joj komaj čakam, da ga vidim!! Me že blazno firbca, kak je - kolk ma laskov, kako ma glavico, ustka, ušeska, učke, kolk bo jokal, mu bodo cunjice prav... Uf uf dajmo že!!!! Hecno, da eno bitjece migeta, se zvija in kolca notri v tebi, pa niti ne veš, kakšen jeuser posted image  

Tudi jaz se ubadam z istimi vprašanji. Ko sva z user posted image zvečer na kavču se skoraj vedno hecava po komu naj ima miška nos, oči, lasje,... no itak bo po meni, ha ha ha.
Iskreno pa upam, da ostane punčka, ker bi bil to resnično šok (pa ne da ne bi hotla imeti sina). Samo pač že od nuhalne veva, da je punčka in naj tako tudi ostane user posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4057
7.12.2009 11:47:37   
Boka
hejla punce!

pridne ste s čvekanjem user posted image  Sem skoraj 1 uro brala, pa vse pozabila user posted image user posted image  no za mano je tudi zelo švoh noč, slabo mi je bilo, lulat sem hodila, obup v glavnem. Še malo pa bo, pol bom pa še pogrešala bauhija user posted image

Grehek, midva tudi kupujeva ležalnik, nekako se nama najbolj dopade od chiccota, samo je problem, ker moj hoče samo 1 barvo v kateri ni dobavljiv user posted image  zdaj pa na bolhi gledava rabljene.

Kia, jaz točno tako čutim malega, kot si ti napisala, in je lepo na glavici-že čisto spodaj ubistvu, tako da me čudi, da me še nič sramne kosti ne bolijo, ma itak dobro da me ne user posted image

uh strije, jaz jih imam po prsih. Bom zdaj kupila olje od eucerina, kot je ena napisala, upam, da bo pomagalo. Sicer mažem še skos, samo očitno ni haska.

pa že komaj čakam, da grem na porodniško, že zato, da se bova lahko z mojim večkrat pocrkljala, sploh ne vem, kdaj sva nazadnje kak film skupaj pogledala user posted image  V četrtek greva pa končno lučke gledat, jaz sem čisto nora nanje, kot kak otrok user posted image

a je še kateri slabo? meni zadnje dni prav nič ne paše jest, tako kot v 1. trimesečju.

u sonček se je pokazal user posted image  grem še malo delat pred kosilom,

lep dan!

1+1=5 :)

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
7.12.2009 11:48:00   
alex17

IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

Uf, jaz bom najprej probala samo z dojenjem in nočnim vstajanjemuser posted image Nikol nisem bla športnik, dvomim da bom zdaj začela. Drugače je pa orbitrek super zadeva, sem že od par ljudi slišala same pohvale. Se ga da dobiti tudi precej ugodno, samo čas si je treba vzeti in pobrskati po trgovinah, pa mogoče še izkoristiti kak popust, pa je.

ojla!
evo, predzadnji dan v službi, kar ne morem verjet!! user posted image user posted image bom sodelavcem častila pizze, sok in nekaj peciva sem prinesla, jutr pa še predaja moje pisalne mize in računalnika, bo kar čuden občutek, ker že dobrih 5 let delam na istem mestu in sem se ga prav navadila... user posted image ne vem še, kaj bom delala, ko bom doma, če me seveda porod ne bo kaj dosti prehitel, verjetno kaki sprehodi pa kavice s puncami, ki so doma, pa še kaj prštimat, če bom ugotovila, da mi še kaj manjka...

glede športa po porodu - jaz bom spomladi, ko se ogreje in ko bom lahko že kaj zadihala, začela spet s tekom, ker sem prej kar dosti tekla, in sem si že zdaj postavila cilj, da grem junija spet na DM tek (sem bila do zdaj 2x) in oktobra prvič na 10 km na LJ maraton, kar se mi je že 2x izmuznilo. tako da bom mogla bit kar pridna, mi je pa lubi že zdaj oblubu, da bo tisto urico on skrbel za pikija. user posted image orbitrek pa imam že dve leti doma, pa sem delal na njem samo nekaj mesecev, potem pa je ostal zaprašen v kotu - kaj pa vem, mi ni tolk za te notranje športe, grem raje ven. ja, ko bo piki večji in več časa, pa tud spet na kolo, bo treba kar nadoknadit (sem do zdaj osvojila že Vršič in Krvavec, kar se mi zdi zdaj kot sanje user posted image to pa voziček in vstajanje, pa bo kar dosti a ne? user posted image

držim pesti za dobre preglede in poopek za cuker, da ga ne bo!! user posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
7.12.2009 11:51:33   
mimikica
ojla user posted image

uf ja to pa bi blo ja, midva tudi pričakujeva sinčka, no večina imava vse navtralne barve, samo nekaj cotik sva pa le kupila prav za fantka, in tudi midva ga kličeva že po imenu, in sma nekako pripravljena na njega, in ne na njo. no pa ne da punčka ne bi bla zaželjena, ampak sva se nekako navadila da bo fantek, in ze na 4 uz so potrdili da bo fantek.

no v soboto sma pa imela z lubijem en športen dan po grazu. bla sma ikei, sma šekupila neko posteljnino, pol v toysu malo na ogledu, pa še seiersberg, tako da sem misla da mi bojo odpadle noge, gneča pa taka da dol padeš, se vidi da je december.  no mislim da vsoboto grema spet, imava nagledan neki pralni stroj, pa boma menda šla ponj.

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
7.12.2009 11:56:11   
mimikica
ah še neki sem pozabla

mogoče ve katera katerega dneva v mesecu zdaj v decemru bo nakazan tistih 276e , tisti denarni paketek

(odgovor članu mimikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
7.12.2009 12:08:17   
alex17
men je na CSD rekla, da okrog 14. dec., najkasneje pa do 15.

(odgovor članu mimikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
7.12.2009 12:21:06   
Isabelle
Nakazila so v petek, 11.12.Upam da res ker ena je neki omenjala da so ji na csd-ju rekli da ji ta mesec ne bojo nakazali ker so že imeli poračun in da bo nakazilo januarja.

Midva sva pa pripravljena na pupico, jo tudi že kr kličeva po imenu.Zadnjič je pa moj zagnal paniko ko je ta kolegica rodila, da midva pa nimava izbranega imena za fantka in da ga morva izbrat če naju slučajno kaj preseneti.In se že 3 dni skos o fantovskih imenih pogovarjava. user posted image Ampak moj je še vedno ful prepričan da bo pupica. user posted image

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
7.12.2009 12:46:23   
tweety83
Ja sej res zna biti kriza da ti rečejo 100%da bo eno,pol pa je drugo....
Mi2 imava večino nevtralnih barv,imeni izbrani za oba primera, kompletka za iz P sta za vsak slučaj dva,tak da naju ne bo nič presenetilo...
Edino kar že imava so črke za ime nalepljene na steni-sam tist je najmanjši problem spremeniti.

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
7.12.2009 12:58:23   
Isabelle
Sej midva mava tudi vse v nevtralnih barvah, ker tko ziher pa res nism.Prou nič roza nisva kupila.
Bo pa danes moj sestavu posteljco, komi čakam. user posted image

Zanima me pa glede kozmetike za user posted image .Kaj moram vse nakupit?Nekje vem da je blo že napisano, sam pojma nimam kje.Če se da keri napisat.

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
7.12.2009 12:58:34   
polho3006
Punce evo mene iz pregleda!

Tako dolgo sem bila tam da se mi je mojuser posted image  prav smilil ker me je moral tako dolgo čakati. Sem bila na CTG in sestra nekaj ni prav naredila in potem še vse ponovno, tako da sem bila notri skoraj eno uro. Full faj je poslušati srček našega malega user posted image . V glavnem vse je o.k.
Ko sempa stopila na tehtnico....user posted image ...2,5kg v treh tednih. Pa kaj ste nori!!! Pa se kar pazim da bolj po malem jem. Se pa verjetno pozna to da se dosti manj gibljem, ker me full dol tišči in ne morem več toliko hoditi.

Glede te neumne nove gripe....ČISTO SEM ZMEŠANA!!!! Gin. je bil kar hud ko sem mu povedala da se še nisem cepila in da se tudi nimam namena cepiti. Saj več ne vem...je rekel da telo nosečnice lahko na virus nove gripe reagira povsem drugače kot telo nenoseče ženske...pa naj mi kdo pove ALI VEDO KAKO NA CEPIVO REAGIRA TELO NOSEČE ŽENSKE?!?

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
7.12.2009 13:03:19   
tweety83

Sej midva mava tudi vse v nevtralnih barvah, ker tko ziher pa res nism.Prou nič roza nisva kupila.
Bo pa danes moj sestavu posteljco, komi čakam. user posted image

Zanima me pa glede kozmetike za user posted image .Kaj moram vse nakupit?Nekje vem da je blo že napisano, sam pojma nimam kje.Če se da keri napisat.

Jaz imam alkohol, fiziološko raztopino za nosek, hladilno mazilo za ritko, kamilice, mandljevo olje - manjka mi še trdo milo - sam ga zadnjič niso imeli v lekarni.
Pa zase sem kupila v Dm-u (kar njihovo znamko) kremo za bradavice z lanolinom (je ni potrebno izpirati).
To so mi priporočale kolegice.

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
7.12.2009 13:05:40   
tweety83
Je ena prej napisala,kaj bo tašča kupila zauser posted image . Ful lepo in pohvalno.
Škoda da nimamo vse takih fajnih tašč. Moja je glupa i tupa do podna. Pa ni potrebno zdej pljuvat po meni,ker je to čista resnica (sam raje nebi razlagala zakaj).

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
7.12.2009 13:07:26   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: polho3006

Punce evo mene iz pregleda!

Tako dolgo sem bila tam da se mi je mojuser posted image  prav smilil ker me je moral tako dolgo čakati. Sem bila na CTG in sestra nekaj ni prav naredila in potem še vse ponovno, tako da sem bila notri skoraj eno uro. Full faj je poslušati srček našega malega user posted image . V glavnem vse je o.k.
Ko sempa stopila na tehtnico....user posted image ...2,5kg v treh tednih. Pa kaj ste nori!!! Pa se kar pazim da bolj po malem jem. Se pa verjetno pozna to da se dosti manj gibljem, ker me full dol tišči in ne morem več toliko hoditi.

Glede te neumne nove gripe....ČISTO SEM ZMEŠANA!!!! Gin. je bil kar hud ko sem mu povedala da se še nisem cepila in da se tudi nimam namena cepiti. Saj več ne vem...je rekel da telo nosečnice lahko na virus nove gripe reagira povsem drugače kot telo nenoseče ženske...pa naj mi kdo pove ALI VEDO KAKO NA CEPIVO REAGIRA TELO NOSEČE ŽENSKE?!?

Super, da je vse ok!

Jaz sem se tudi prejšnjič za 2,5kg zredila user posted image pa nč kaj več jedla...

Glede cepiva pa a ni malo bzv, da bi se zdaj na koncu cepili? Meni G nč ne omeni kakega cepljenja... Je pa res, da eni so za eni proti...

Optimism always works!!!

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
7.12.2009 13:09:12   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: tweety83

Je ena prej napisala,kaj bo tašča kupila zauser posted image . Ful lepo in pohvalno.
Škoda da nimamo vse takih fajnih tašč. Moja je glupa i tupa do podna. Pa ni potrebno zdej pljuvat po meni,ker je to čista resnica (sam raje nebi razlagala zakaj).

Pri nama je ful velik ona nabavila al pa nama dnar zraven dala (razen posteljico pa ostalih zadev iz ikee) Enkrat sma šle v šoping je kar 200€ za user posted image tam pustila.

Res je zakon.

Škoda, da je tvoja glupauser posted image

Optimism always works!!!

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
7.12.2009 13:15:29   
tweety83
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

Pri nama je ful velik ona nabavila al pa nama dnar zraven dala (razen posteljico pa ostalih zadev iz ikee) Enkrat sma šle v šoping je kar 200€ za user posted image tam pustila.

Res je zakon.

ja res škoda....
Kr vedno ko pride (in HB zelo zelo redko)mi pametuje o tem in onem,če ne pametuje me ignorira, če ne to začne, s kakimi fintami....Pa vse hoče vedet in nadzorovat. Sam jaz se ji ne pustim,ker je ta zadnje da bo ona mene komandirala al bom kupla domač ali trgovinski med in ali bom peteršilj posušila ali dala v skrinjo.
Mislim sploh me ne mara - ne mene in ne moje svakinje,ker po njenem mi2 nisva dovolj vredu za njena dva sina.user posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
7.12.2009 13:20:16   
alex17
verjamem, da so ene tašče res glupe, moja je k sreči zlata, res zakon, bi vse za druge nardila, zase nikol nič ne rabi (zato ji je ful težko darila kupovat), mi pomaga zdaj prat pa likat, pa lesen stolček za hranjenje bo kupila. pa nikol nič ne komplicira, če midva kaj norega predlagava (recimo da bi kopalnico čist na glavo postavl in vse preuredil), tko k moja mami.

midva sva 100% da bo fantek, ker je na vseh UZ jasno pokazal lulčka in jajčka, pa tud obrazek ma tak fantovski, nič punčkast. user posted image imava pa ime tud za punčko že dolgo izbrano, cunjice pa v nevtralnih barvah pa nekaj v modri in sivi.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
7.12.2009 13:39:21   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: Boka
a je še kateri slabo? meni zadnje dni prav nič ne paše jest, tako kot v 1. trimesečju.

Ja meni, občasno. Predvsem zvečer. Tako da bi hkrati po eni strani ful nekaj pojedla, po drugi strani mi pa ne paše. Tak zoprn občutek.

Nakazila so v petek, 11.12.Upam da res ker ena je neki omenjala da so ji na csd-ju rekli da ji ta mesec ne bojo nakazali ker so že imeli poračun in da bo nakazilo januarja.

Če si že dobila odločbo s CSDja, dobiš denar 100% ta petek.

IZVIRNO SPOROČILO: nincrli

Pri nama je ful velik ona nabavila al pa nama dnar zraven dala (razen posteljico pa ostalih zadev iz ikee) Enkrat sma šle v šoping je kar 200€ za user posted image tam pustila.
Res je zakon.

Od mojga mami oz. tudi oč sta tudi precej prispevala. V bistvu že tolk, da mi je kr nekak preveč, ne počutim se dobro glede tega. Dala sta nama € za komplet voziček, ki ni bil čisto najcenejši, pa potem je še tašča kupila neko blazno specialno volno prav za dojenčke in nesla svoji mami, da seštrika kapice in copatke. Sem bla najprej blazno vesela, potem sem pa zvedla, da je bil samo material 60€user posted image Se mi zdi odločno preveč. Pa zdaj je nekaj založila za popravilo najinega avta, ker naju ni blo doma, pa noče nič nazaj, kar me ful jezi... Ma ne vem. V glavnem ni mi čisto fino glede tega.

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu Boka)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
7.12.2009 14:03:13   
nincrli
Sem pojedla celega miklavža, tolk o tem da nem več jedla sladkarij user posted image pol grem pa še v parmo na pico, zdravi obroki nimaš kajuser posted image

Ja grahek men je včasih tud bil prav bed sam mene je moj vedno umiril, tak da sem se že jaz navadila da mi ni več bedno, če kaj kupijo.
Al pa mi je blo kdaj bedno, ker moji pa ne morejo, ker samo ata dela pa še celo bajto sta prenavljala ata pa ne zasluži bog ve kaj.

Optimism always works!!!

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
7.12.2009 14:05:09   
mimikica
oj

no glede tašč- hm, moja je na začetku bila fina , vsaj tako se mi je zdelo da je ok, pol pa bolj ko sem jo spoznavala bolj sem imela drugačno mnenje. vse bi rada vedela, vse hoče imeti pod nadzorom, ko kam grem z dvorišča, je že zunaj in že poizveduje, ali pa visi na okni in gleda v katero smer grem, po stanovanju mi vse preštofiri, še po zmrzovalniku in hlkadilniku, imela je še svoj ključ od najinega stanovanja, samo sma zamenjala ključavnico, ker je bilo že obupno za zdržat, ko pride kaka pošta je že na vratih, ja kaj imava to ,za kreganje je takoj na vrsti če ni kaj po njenem, mislim včasih si mislim da bi najraje odšla, ampak se probam nekak brzdat zaradi lubija, ker tud njemu ni vseeno.

zdaj pa grem malo likat

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?