|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarke 2010 - 2. del
7.12.2009 14:25:14   
Isabelle
Js pa nimam nekih problemov s taščo edino kar mi gre pri njej na živce je da skos vsiljuje hrano.Vedno ko pridemo k njim je prvo kar vpraša če bomo kaj jedli in vsaj da bi to vprašala 1x...nee, še najmanj 10x.Zadnjič mi je hmal živc potegnla k me je spraševala boš to, boš ono....sem ker malo povzdignla glas in rekla da ne bom NIČ!Pa kaj ni dovolj da 1x povem da ne bom jedla al kaj? user posted image
Glede tasta pa je tko...v bistvu sploh ne vem kaj si mislit.Ne rečem da nama želi slabo, ampak če ga kdaj poslušaš kake govori lahko pomisliš ravno na to.
Ko sva rekla da greva kupit voziček je vprašu če mava denar in je reku moj da ja in on odgovri prov v sarkastičnem tonu:'A ne vem če ga mata' , pa zadnjič je reku da on ne ve če bomo šli drugo leto na morje ker bova mela majhnega dojenčka, pa sem rekla da bo takrat mel že več kot pol leta, pol je mel še neke čudne pripombe, ki sploh ne vem kaj je s tistim mislu. Pol se je še njegova mama oglasila, da bo mogu nekdo vedno pazit otroka.Mislim, haloo?Sej otrok nama ne bo v breme, pa na morje ne gremo tako da bo vsak na enem koncu in itak bomo vedno vsi skupi.
Enkrat je celo reku da on za vnuka ne bo dal nič, ja ok...niti ni treba, kdo te je pa sploh kej vprašu.In še dosti takih bednih je, sam nočem niti mislt ker ratam kr živčna.

< Sporočilo je popravil Isabelle -- 7.12.2009 14:28:11 >

(odgovor članu mimikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
7.12.2009 14:35:05   
tinncyka
ojla še mene iz pregledauser posted image

z našo pikico je vse vreduuser posted image user posted image  trebušček je zrastuuser posted image user posted image  pridelala pa je 2370g user posted image user posted image
(sem pa čisto zmešana - moj G gleda 15.1 - v P pa so gledal 12.1. (bom kar ostala pri 12.1... da ne bom spet spreminjalauser posted image  na seznamčku)

naslednji pregled imam 21.12

bi pa nekaj vprašala: 21.12 imam UZ (samoplačniški, ker na zadjem UZ (ko je bil dragi zraven, nisva plačala ker niso bili dobri rezultati) pa me zanima če zdaj lahko gre tudi moj dragi zraven... sem pozabla vprašat

(aja pa naslednič mam 1. CTG sem se malo zmotla za danesuser posted image )

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu mimikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
7.12.2009 14:57:18   
tweety83
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka

ojla še mene iz pregledauser posted image

z našo pikico je vse vreduuser posted image user posted image  trebušček je zrastuuser posted image user posted image  pridelala pa je 2370g user posted image user posted image
(sem pa čisto zmešana - moj G gleda 15.1 - v P pa so gledal 12.1. (bom kar ostala pri 12.1... da ne bom spet spreminjalauser posted image  na seznamčku)

naslednji pregled imam 21.12

bi pa nekaj vprašala: 21.12 imam UZ (samoplačniški, ker na zadjem UZ (ko je bil dragi zraven, nisva plačala ker niso bili dobri rezultati) pa me zanima če zdaj lahko gre tudi moj dragi zraven... sem pozabla vprašat

(aja pa naslednič mam 1. CTG sem se malo zmotla za danesuser posted image )

jaz mam tud 21.12. prvi ctg.....user posted image user posted image user posted image
ob kolkih si pa naročena - mogoč se pa le v živo vidiva.....
po moje bi lahk šel tvoj zraven....

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
7.12.2009 14:59:43   
tweety83
Ja itak da lahk gre tvoj zraven. Jaz tega nisem vedela prejšnjič (pred pregledom) in me je potem sestra vprašala,če mam koga zraven da bi šel noter na UZ,pa sem imela kolegico s sabo,pa ni bla navdušena nad tem. Za plačat je pa 40€.

Mogoč bova pa na koncu še cimre v porodnišnici.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
7.12.2009 15:15:08   
nincrli
A pri ctg pa ne sme bit kdo zraven?

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
7.12.2009 15:18:21   
polho3006
Tinncyka te je kaj vprašal če si že cepila proti novi gripi?

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
7.12.2009 15:50:45   
ALEXI M.
Polho3006 A ti hodiš k Simonitiju??? jaz sem cepljena za obe gripi in zaenkrat je vse ok user posted image user posted image

"It's impossible!" said pride. "It's risky!" said experience. "It's pointless!" said reason. "Give it a try!" whispered the heart.

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
7.12.2009 15:54:53   
mimikica
ALEXI M- tudi jaz premišljujem da bi se cepila proti pandemski gripi, samo ne vem če je sigurno za user posted image , se bojim da ne bi blo kaj narobe, ali pa da bi z mano bilo kaj narobe, ne vem nekako se ne moem odločiti.

(odgovor članu ALEXI M.)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
7.12.2009 15:56:58   
mimikica
aha pa kje se pa moran to kaj oglasit, ali pa prijavit če bi se cepila, sem iz okolice mb

(odgovor članu mimikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
7.12.2009 16:00:50   
ALEXI M.
jaz se za navadno cepim že 4 leta in sem se tudi letos... za pandemsko sem pa ful oklevala dokler me ni moj ginekolog ful ful okregal še bolj zaradi tega ker sem astmatik. Sem iz Celja in na zavodu za varstvo se ni bilo potrebno naročati niti v zdravstvenem domu ne... ne vem kako imate v mb ampak po televiziji je bilo da naj bi povsod opustili naročanje zaradi velikega povpraševanja. Najbolje da pokličeš svojega osebnega zdravnika . user posted image

"It's impossible!" said pride. "It's risky!" said experience. "It's pointless!" said reason. "Give it a try!" whispered the heart.

(odgovor članu mimikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
7.12.2009 16:25:23   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: polho3006

Tinncyka te je kaj vprašal če si že cepila proti novi gripi?

ne nič ni omenu... sva se samo za user posted image  menla - zaradi trebuščeka

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
7.12.2009 16:33:39   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: tweety83

Ja itak da lahk gre tvoj zraven. Jaz tega nisem vedela prejšnjič (pred pregledom) in me je potem sestra vprašala,če mam koga zraven da bi šel noter na UZ,pa sem imela kolegico s sabo,pa ni bla navdušena nad tem. Za plačat je pa 40€.

Mogoč bova pa na koncu še cimre v porodnišnici.....user posted image user posted image user posted image

sem vprašala zato ker sem že imela takrat UZ (ta za 40evrov ... pa nisem plačala ker ni bil trebušček vredu (tako mi je G rekel), danes mi je pa rekel da se vidiva čez 14dni da imam CTG + UZ ... potem mi je pa sestra rekla če bom mela UZ in da je samoplačniški in sem itak rekla da ga bom mela za dragega sem pa pozabla vprašatuser posted image

je pa dragi reku da da nei šel zraven ker nesrečo prinašauser posted image : do tega pregleda je bilo vse vredu ... na pregledu ko je dragi zraven je trebušček premajhen... čez 3 dni UZ v P spet vse vreduuser posted image  če ni to zakleto (sem se hecala da nama je tamala nardila uslugo da nisva plačala takrat 40evrovuser posted image  in da je potem kar v 3 dneh nadoknadila izgubljenouser posted image )

sem pa zvedla danes še eno zelo dobro novico: še ena kolegica je nosečauser posted image user posted image user posted image  tako da nas je kar 6 ki imamo drugo leto rok (in te smo vse v isti družbi - no ena je moja sošolkauser posted image ) tako da drugo leto bo spet baby bumuser posted image user posted image

tweety83 - pregled mam ob 13h

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
7.12.2009 16:41:13   
tweety83

Eh pa brezveze,jaz pa ob 10:30-spet se boma zgrešle in to že drugič....
No mogoč pa bo tretjič le uspelo v porodnišnici in bova v uni triposteljni sobi....user posted image user posted image user posted image user posted image .
Ja no,mogoč pa res preveč gledam Tv

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
7.12.2009 16:57:39   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: tweety83

Eh pa brezveze,jaz pa ob 10:30-spet se boma zgrešle in to že drugič....
No mogoč pa bo tretjič le uspelo v porodnišnici in bova v uni triposteljni sobi....user posted image user posted image user posted image user posted image .
Ja no,mogoč pa res preveč gledam Tv

enkrat se bomo že našleuser posted image user posted image

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
7.12.2009 17:07:19   
tweety83
Ej ženske moje,mi2 sva mogla postlo predelat in skrajšat za nočne omarice,da bova dobla kinderpet not......Svašta.....user posted image
Upam da nimate istih ali podobnih problemov.Aja-pa nisva blokarja ampak v eni hiši živimo dve družini....
Še dobr da nimava dvojčkov....ker pol bi eden mogel na hodniku spat.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
7.12.2009 17:13:39   
Zala01
IZVIRNO SPOROČILO: Tretjinka

ZALA, a si uredila na DURSu? kaj si morala imet za seboj?

samo toliko....kot pavza med likanjem...

LP

Ja Tretjinka sem v petek vse uredila, sem morala imeti s sabo une liste od CSD-ja, mi je referentka na DURS-u noter vpisala 12 plač in pol sem to nesla na moj CSD. In zdaj čakam njihovo odločbo.

Drgač sem pa danes zadnjč delala, HB je konec, ker resnično ne zmorem več. Pa še ena nova viroza me daje, iz nosa mi teče kot za stavo in vse mišice me kar nekaj bolijo...ma upam da je od utrujenosti od dela in ne od kakšne gripe.

< Sporočilo je popravil Zala01 -- 7.12.2009 17:14:24 >

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu Tretjinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
7.12.2009 17:13:51   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli
Ja grahek men je včasih tud bil prav bed sam mene je moj vedno umiril, tak da sem se že jaz navadila da mi ni več bedno, če kaj kupijo.
Al pa mi je blo kdaj bedno, ker moji pa ne morejo, ker samo ata dela pa še celo bajto sta prenavljala ata pa ne zasluži bog ve kaj.

Ma meni je težko od kogarkoli vzet. Finančno sem popolnoma neodvisna že več kot pet let, kar je ena izmed najlepših stvari, ki se mi je zgodila v življenju. Pa ne da mi moji nočejo dat al pa da mi kaj spodnašajo, daleč od tega. Samo zelo veliko mi pomeni ta občutek, da sem sama svoja in da sama razpolagam s svojim denarjem. Pa tudi mislim si - če lahko sama, ja valjda da bom! Se mi zdi prav, da svoje starše razbremenim takoj, ko lahko, konec koncev mam še dva mlajša brata. Sej pravim, jaz sem pač mela to priložnost, da sem postala sam svoj financminister in človek se blazno hitro navadi. Pa še taka sem po značaju, da blazno težko prosim za uslugo oz. sprejmem kakšno pomoč. Sploh, če se mi zdi pretirana. Sej zdej, ko sem noseča, sem vedela, da čisto sama finančno ne bova mogla speljat zadeve, samo še vseeno se mi zdi malo preveč. Pa še moja v.d. tašča se v bistvu precej težko navaja na to, da je sine šel v svet, da bolj kot v njen dom sodi nekam drugam. Pa se mi zdi, da vsa ta finančna pomoč zadevo še dodatno otežuje. Ne rečem, da zdaj zganja neke blazne manipulacije oz. "nas kupuje", to ne. Samo mislim, da bo vse skupaj težje, kot bi lahko bilo. Vem, da ma najboljše namene, samo nekako ne opazi, da fanta (oz. naju) z njimi precej duši. Pa težko je karkoli rečt, ker je taka, da nič noče in ne mara zase, prav izrazito asketska. Pa ni to neka manipulativna poza, ona res ni sposobna nič želet oz. zahtevat zase. Vsaj zavestno ne. In potem vsi "o kok maš fino mamo/taščo, ja super!!" ti se pa utapljaš v pozornosti, pa še vrnit ji ne moreš, ker nič noče. Smotano. Uf, sem se razpisalauser posted image Se vidi, da se precej ubadam s tem. Kaj čem...

Ja verjetno da ja, zakaj pa ne. Sploh, če sta samoplačniško... Saj bo verjetno samo kontrola rasti. Če bo pa delal še vaginalni UZ zaradi mat. vratu ali pa kaj takega, gre pa partner itak ponavadi ven za tisti čas.

nincrli, za ctg pa ne vem... Verjetno, da je odvisno od posameznega ginekologa. Zadnjič je ena gin. na TV rekla, da hodijo partnerji pri njej tudi na to, samo pri moji so nosečke na ctgju vedno same.

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
7.12.2009 19:40:49   
poopek
drage moje, hvala vam vsem za dobre željeuser posted image user posted image user posted image ... vendar morem reč, da mam nosečniški diabetes potrjen. user posted image čeprov je samo na meji,user posted image , bom mogla it k njim na kontrolo 21.12... pa seveda pazit na prehrano..user posted image user posted image user posted image jz bi pa tak sladkarije jedla.. no zdej ne smem. user posted image tuk sem seveda bla razočarana, da sem spet popoldne spala k ubita ( no, sej budna sem pa tud bla od 4 zjutri!!!). oh, ja...user posted image kaj nej žalostna sem, sej veste, ne moreš si pomagat.. dubla sem lističe za merjenje ketonov v urinu, in ko sem se zdele zbudla sem jih mela 0, sladkor pa pod 5!!! halo?? in jz mam sladkorno... ja sej..user posted image

klub lulik? mene zj tk boli, madona..user posted image

grahek ja orbitrek je fajn... če ga uporabljaš user posted image . jz sem mojga davla s tem pred ene 2 leti, no pa sva ga nabavla. koristila ga 1 mesec, pol pa nč več. na koncu je končal kot obešalnik za cunje, hehhe user posted image . jz sem bul pr ta lenih, tako da sem bom nekje po mesecu in pol do dveh vpisala na kakšno aerobiko...

kika99 hehehe pedigre kuk sem se narežala user posted image user posted image user posted image

alex17 no pa ti je ratalo, še jutri pol pa dopust user posted image . ponavljam: dobre ste tiste, ki ste do konca delale. svaka čast!

polho3006 men je moja G rekla, če čem naj se cepim, ker stroka priporoča, vendar se mi je zdel da je mal proti. jz se bom vseen cepla.

boka slabosti tudi jz čutim, predvsem zgodi zj oz, takoj ko se zbudim. morem obvezno neki pojest... user posted image

želim vam mirno noč, čim manj nočnega lulanja user posted image user posted image user posted image user posted image

tinncyka super, da je vse v redu! user posted image seveda je lahko očka zraven user posted image , zakaj pa ne?

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
7.12.2009 19:43:48   
*zmajčica*
Pozdravljene nisem vas uspela še prebrat do konca, ker ste prave čveke...mam pa eno vprašanje zato se tudi javljam po zelo zelo dougem času.

A mogoče katera ve, če obstajajo univerzalni nastavki za v avto za avto sedež (lupinico) pritrdit?? Ker sem dva namreč dobila, ampak sta oba na tist sistem privezovanja s pasom...jaz bi pa rada mela tist nastavek, ki se samo zaskoči gor in je bolj enostavno. Lupinice sta firme Baby go in Brevi...  HELP ME PLEASE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Tako za dodatno poročanje se vam oglasim jutri ker mam pregled inh vas tudi do takrat preberem do konca!!!

Hvala...

lp in božajte svoje bušije!!!

LAURA 2009
ALEKS 2012

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
7.12.2009 20:04:09   
grahek85
poopek, ni sile, saj bo kmalu mimo! Če že mora je bolje proti koncu, kot pa že v začetku nosečnosti. Ta zadnji mesec bo švignil mimo, boš videla user posted image user posted image user posted image

zmajčica, mislim, da univerzalen nastavek ne obstaja. Vsaka firma hoče čim več zaslužit in jim enostavno ni v interesu, da so zadeve med seboj kompatibilne. Tako kot ima vsak mobitel svoj polnilec (čeprav to so zdaj dubli direktivo od EU, da morajo poenotit - mogoče se kdaj kmalu kdo v politiki spomne tudi na otroško opremouser posted image user posted image ).

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu *zmajčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
7.12.2009 20:26:28   
poopek
grahek hvala user posted image user posted image user posted image
zmajčica midva ne bova kupovala tega nastavka, se da tud brez tega, ko kupiš lupinico, piše v navodilih kako se zapne.user posted image pa tud par prijatlov, ki majo otroke, so rekl da to ni nujna zadeva.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
7.12.2009 21:21:23   
nincrli
Pozdrav!

poopek user posted image se pa strinjam z grahek, da bo mesec takoj švignil mimo.

Sem danes nabavila kremo za bradavice dm-ovo. Mi je kolegica, ki ima majhno bebo svetovala, da naj se začnem že zdaj mazat, sam kaj ko so v mš rekli, da naj ne bi ker lahk povzroči krčenje maternice al neki? Pa res ne bi rada v Lj rodila user posted image A se bo katera že v user posted image   mazala?

Optimism always works!!!

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
7.12.2009 21:41:27   
poopek
nincrli hvala. jz sem glih prejš tedn mela MŠ in ni nč rekla, da bi mazanje bradavičk povzročalo krče.. user posted image je pa rekla, da si lahk bradavičke mažemo, gnetemo, masiramo in nevem kva še, pa si jih ne moreš utrdit za dojenje. kao, da je najboj važna tehnika dojenja in da bo itak bolelo sigurno mesec dni, dokler se bradavička ne navadi.user posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
7.12.2009 21:49:46   
nincrli
poopek  nam pa je rekla, da masiranje povzroča sprostitev nekega hormona in potem lahko pride do krčev matrnice kaj je po porodu seveda zlo kul, sam prej pa ne vem če ravnouser posted image

Optimism always works!!!

(odgovor članu poopek)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
7.12.2009 22:05:34   
tinncyka
ojla! ka ste še tu al spiteuser posted image  saj se hecam...

ma kjera kakšen  predlog kaj naj jutri nardim za kosilo- nimam več idejuser posted image

pa kmetija mi spet ne delauser posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?