dskubin
|
iščem kje dobiti poceni nepremočljivo podlogo za veliko posteljo.. Madona, si glih zamudila, pred kakim mescem pa pol so imeli v Hoferju, imajo vsako leto, jaz sem že 2 leti nabavljala. Imajo prav ne podlogo ampak kar podloženo jogi rjuho in to lepo barvno - pejd do prvega Hoferja, mogoče je še kak ostanek al pa če oni malo pokličejo okrog po trgovinah, če še kje na zalogi je, pa ti pol dobavijo v tvojo trgovino. Stane tam 11 al 12 €, meni so super. pleničke - sprobali vse živo, na koncu pristali na Hoferjevih. Čeprav se mi zdi, da niso več take, kot so ble na začetku. Glede kvaliteta/cena sobile odlične. V redu so bile tudi angleške Huggies, ma jih je blo težko dobit, poljske so pa zanič. Skor skor bi rekla, da so mi ble Pamperske grozne, pa al govorimo o tistih poljskih in tapoceni al pa tadragih - to se je vse al sprijemalo za ritko, puščalo skozi in skozi, razpadalo in smo po pucali un gel, ki je notri, al so ogabno smrdele... aspirator - mi imamo kar tistega za na usta ven vlečt, čeprav najboljša varianta je pucanje noska s fiziološko (ampak velikimi količinami). Ko pride do ponavljajočih se vnetij ušesk, se že mamice same naučijo, ker zdravstvo nič ne pove. Smo mi zdravnico učili, kako se to dela. Po moje ne rabi v naprej kupovat, itak imajo zdej skor v vsaki trgovini, pa ko bo potreba. fiziološka - ja, v začetku majhne količine, za učke mora biti itak sterilna (to pomeni na novo odprta flaškica), če pa pol rabi za čiščenje nosu kar pol litrska kora33 - drži se! Vem, da je hudo, tudi meni je najhuje pustit tamale doma. Vem kolk mi je blo grozno pustit mulca, ko sem šla rodit, pa so bili samo 4 dnevi
< Sporočilo je popravil dskubin -- 7.12.2009 14:42:04 >