zirafa76
|
pozdrav no, izgleda, da imamo že en cel kup težav, mene je dane šokirala omotica in vrtoglavica, nizek pritisk, da o težavah z dihanjem sploh ne govorim....sem komaj k sebi prišla, ...Mislim, da je Natassha imala enake težave evo, če se vam da brat, priporočam, sem našla odličen članek, kjer sem razumela mojo vrtoglavico in pritisk ter razne težave..zelo poučno, med drugim tudi to, da ležanje na samo levem boku sicer res dobavlja več krvi v maternico, ampak s tem niža tudi tlak ter se lahko pojavijo vse navaedene težave...pravtako, da je ležanje, seveda razen zdravniško včasih še slabše, kot hoja ali miganje, ker zmanjšuje delovanje pljučnega sistema...zanimivo branje... http://www.ztm.si/res/publication/971.pdf Sicer pa imam samo to težavo res, pa dihanje, sem kot slon, včasih prav zajamem globoko zrak..in doma imamo zelooooo suh zrak, čeprav imam na vseh radiatorjih vlažilce, resno razmišljam o nakupu vlažilca zraka..A ga katera ima???? nič, grem rajše gledat umore po televiziji .... in še to...v članku piše, kako iz čisto normalneih težav v nosečnosti , nosečnice naredijo pravo paniko, kar psihično vpliva na nosečnice v tej smeri, da dejansko vidi težave hujše, kot so...z drugimi besedami, težave v dihanju so normalne v nosečnosti, če nosečnica nima težav, ampak, če začne razmišljati v tej smeri, kot ima težave s srcem, duši me, mogoče sem zbolela itd..je lahko ta občutek dejansko še hujši, čeprav ni... uf, sem zakomplicirala.... grem....