Jada82
|
Jutro punce .... Evo, tudi pri nas je včeraj padal snegec, vendar se ga ni nič napadlo - blo pa je lepo gledat Pač, zimsko vzdušje .. pa kakšen topel čaj zraven, dekca in knjigica, pa gremo Hm ja, glede na to, da se naši ne držijo PDP, sem se jaz odločila, da začnem naslednji teden nabavljat stvari, ki mi manjkajo kar preko neta. Najprej sem mislila, da se bova lepo preselila in potem bom iz tam vse naročila in zrihtala lepo v miru, vendar zdaj kaže, da se letos še ne bova preselila (ni kopalnice, ni pečarja ), tako da bolje, da se kar lotim, da ne bo pol neka panika. Cunjice sem želela oprati in zlikati sama, pa se bojim, da me bo tudi to prehitelo ... se je že moja mami javila, da jih bo, pa najprej nisem želela, vendar mislim, da bom zdaj mogla jo vseeno prosit .... pa še glede na to, da mi grozi prezgodnji porod ... hm Jest pa morem rečt, da lahko kar spim ponoči, kar se tiče. Ko grem na wc se sicer zbudi in malo rogovili, vendar potem počakam par minut, da se spet umiri in kamot nazaj zaspim (no ja, včas tud ne morem zaspat, vendar ne zaradi brcanja ... zaradi premišljevanja pač in že tako pretiranega počivanja). Moj je najbolj živahen zvečer, ampak mi je prav všeč, vem, da je vse ok! Dons grem spet k staršem do jutri zvečer ... jah, kaj pa čem, sicer bom itak sama tu. Moj ima šiht oba dneva popoldne ... No, lep vikend vam želim pa kakšen snegec za vzorec, ane? Pa še za Twixy, Punsho in Koro (Kora, a si že doma, je vse ok?)!!!!
|