Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 7.12.2009 9:53:18
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 estrella vidim da tvoje kilce še kr padajo... na kolk si zdaj? Ne vem točne kilaže, se nisem že nekaj časa tehtala. Mislim, da sem na cca 51kg. Kilce imam zaenkrat kar dobro v šahu in upam, da tako tudi ostane. Zato komaj čakam, da mine december in z njim tudi vsemogoče pregrehe in skušnjave no mene ne bo na srečanje, se bom počutla kot žoga med vami.. ti 51.. style suhica..halo ? ok, če boš ti žoga, kaj bom pol jst?!? žoga tak kot jst..hehe (brez zamere), men si čist fajna Suzi veš !! Se strinjam. suzy85, za moje pojme imaš lepo, skladno postavo, kar sem ti tudi že 1x napisala in ostani taka, kot si. V poročni obleki izgledaš fenomenalno hvala!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 7.12.2009 9:54:43
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Hja, jaz sem imela na svoji desni malo piko, na levi pa Gregca, ne vprašajte, kaj pravi moj križ
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 7.12.2009 9:59:15
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja in njena najljubša igračka se podpišem Jooooooooj, kako je srčkana Princeska mala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 7.12.2009 10:28:47
|
|
|
|
kasso
|
Joj kakšno presenečenje. Valentina rodila čestitam Glede bowlinga, je tudi v btc ju http://www.arena.si/si/bowling/
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 7.12.2009 11:54:23
|
|
|
|
nia5
|
Dan Ste pa pridne gratale s klofanjem Mi imamo tako meglo, pa mrzlo je ko hudič. Je pa danes bil fraj, ampak je sodelavec zbolel in je mogo it delat , pa jutri cel dan.... Saj zame mi je vseeno, ampak Nia ga potem ne vidi in se mi smili.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 7.12.2009 11:57:16
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro tudi tebi estrella, kar ne morem verjet da berem tvoje poste,ko te tako dolgo ni bilo. podpišem! Takle zajtrk bi z veseljem pohrustala, samo bi se mogla pol ure prej vstat da bi si ga naredla.. Jst sem tud čist zlamana, je Nejc spet spalk pri nama od 3h naprej.. joj mene kak sem ga razvadla.. eva je tud od 3eh dalje spala pri meni. pa spet je začela ponoči jest parkrat se je že ponoči zbudla in ni zaspala, dokler ji nisem nardila mleka. ni pomagala ne duda, ne čaj... upam, da jo hitro mine. niti ne vem, kaj ji naj dam zvečer za jest, da bo zdržala do jutra snoči (okrog 19.15) je pojedla celo skodelico keksolinota, se skopala in šla spat. ob 3eh pa že budnica. pa ko bi vsaj na svoji strani spala! neee! ona mora bit k meni stiščana za vse polomljene, neprespane,... Hja, jaz sem imela na svoji desni malo piko, na levi pa Gregca, ne vprašajte, kaj pravi moj križ Auč.....nas bodo otroc do 40 naredili kriple Potem nas bodo pa "servisirali" Joj Suzy pri nas je isto, not v mene bi zlezla če bi lahko, pol pa grem jaz na njeno stran, ona za mano, potem pa imam take prisilne drže, da sem cela trda zjutraj. Pa sej se mi je fajn cartat, ampak kaj je preveč je preveč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 7.12.2009 11:59:37
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Drugače pa dobro jutro! Pri nas je še nekaj snega Mi je že začel živce ravžljat Kaj vam je prinesel Sv Miklavž? Mi smo dobili standard( sladkiše+ suho sadje in mandarine) in vsak dolgo šibo.Le zakaj???? Jana81: A je že kaj znano kdo pride 20.12 in kam naj bi šli?Bi bilo fajn, da določimo "place" in uro, da se še ostalim potencialnim kandidatkam sporoči po sms. Kolikor vem smo se menile za bowling.. ne vem a je v Koloseju bowling? ura pa ne vem okoli 18h...se strinjate? Za uro je meni popolnoma vseeno, imam rezerviran cel dan zase . Ne vem, če je bowling v koloseju Kolikor se meni zdi, da ni. Bom mal pošnjofala naokli. Naj ti zaupam, da je pri meni letos miklavž hodič dva dni prezgodaj , ampak mi je prinesel zelo lepo darilo Službo za 3 mesece, sicer samo za 4 ure dnevno, ampak vseeno ODLIČNOOOOOOOOOOOOOO Za 4 ure je idealno O to pa je res idealno, jaz bi z veseljem šla za 4 ure delat. Jaz pa sploh nič ne najdem, sama strežba v pajzlih vsepovsod
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 7.12.2009 12:00:45
|
|
|
|
nia5
|
SS kje si ti vse iskala službo, mislim prek neta, časopisi....?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 7.12.2009 12:16:58
|
|
|
|
style
|
Jutro, no očitno že dan hmmmm moja miška je očitno že precej zdrava, ga je biksala celo noč, spila je 260 ml čaja no ja vsaj dehidrirala ne bo , kajti ko je bila bolana je celo noč spala . Tako, da očitno se bo spet treba navadit na nočne žurke Mi2 sve šle že orng krog, v trgovino, v knjižnico, k teti po miklavža, zdaj miška pančka, jaz pa kuham kosilo za njo, ob 14h grem pa za par urc delam, ker je že panika SS: tudi moja miška je dobila kuhinjo za mikavža, pa mizo s stočki No da vidmo kaj se tu dogaja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 7.12.2009 12:18:45
|
|
|
|
style
|
Jana: miška je dehidrirala v 2-3 urcah, smo jo dali spat ob 20h ob 22h je bila že cela postelja pobruhana, ker se bruhanje ni ustavilo do 24h smo klicali dež. zdravnika in potem direkt v LJ.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 7.12.2009 12:20:04
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja in njena najljubša igračka se podpišem Jooooooooj, kako je srčkana Princeska mala da vam sploh ne govorim koliko ta pes mene obožuje , jaz pa njega niti ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 7.12.2009 12:23:19
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Danes je šel Gregor prvič po dobrih 2 tednih spet v vrtec in je najprej kar debelo pogledal, ko sem ga pustila tam, ampak jokal pa ni Se je spomnil in takoj šel v naročje k pomočnici vzgojiteljice mali faconar. jaz tudi upam, da bo moja mala šla že ta teden v vrtec, saj zdrava je že, samo driske se ne moremo rešit špelin: koliko časa ste bili pa vi doma?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 7.12.2009 12:24:35
|
|
|
|
style
|
Kaj a nobene ni?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 7.12.2009 12:31:44
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja in njena najljubša igračka se podpišem Jooooooooj, kako je srčkana Princeska mala da vam sploh ne govorim koliko ta pes mene obožuje , jaz pa njega niti ne eh spet pretiravaš Asja je vesela vsakega obiska in že voha kdo ni pokvarjen v duši Jaz bi si to štela v +
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 7.12.2009 12:31:50
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dan Ste pa pridne gratale s klofanjem Mi imamo tako meglo, pa mrzlo je ko hudič. Je pa danes bil fraj, ampak je sodelavec zbolel in je mogo it delat , pa jutri cel dan.... Saj zame mi je vseeno, ampak Nia ga potem ne vidi in se mi smili. Zanimivo , mi pa sonček Škoda, da niste mogli izkoristit dneva skupaj . Jaz se mislila, da bo moj fraj tako kot jaz od 18 naprej, pa že nekaj govori, da bodo še delali
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 7.12.2009 12:32:14
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro tudi tebi estrella, kar ne morem verjet da berem tvoje poste,ko te tako dolgo ni bilo. podpišem! Takle zajtrk bi z veseljem pohrustala, samo bi se mogla pol ure prej vstat da bi si ga naredla.. Jst sem tud čist zlamana, je Nejc spet spalk pri nama od 3h naprej.. joj mene kak sem ga razvadla.. eva je tud od 3eh dalje spala pri meni. pa spet je začela ponoči jest parkrat se je že ponoči zbudla in ni zaspala, dokler ji nisem nardila mleka. ni pomagala ne duda, ne čaj... upam, da jo hitro mine. niti ne vem, kaj ji naj dam zvečer za jest, da bo zdržala do jutra snoči (okrog 19.15) je pojedla celo skodelico keksolinota, se skopala in šla spat. ob 3eh pa že budnica. pa ko bi vsaj na svoji strani spala! neee! ona mora bit k meni stiščana za vse polomljene, neprespane,... Hja, jaz sem imela na svoji desni malo piko, na levi pa Gregca, ne vprašajte, kaj pravi moj križ Auč.....nas bodo otroc do 40 naredili kriple Potem nas bodo pa "servisirali" Joj Suzy pri nas je isto, not v mene bi zlezla če bi lahko, pol pa grem jaz na njeno stran, ona za mano, potem pa imam take prisilne drže, da sem cela trda zjutraj. Pa sej se mi je fajn cartat, ampak kaj je preveč je preveč jaz sem imela pa toliko prostora, da se obrnit nisem mogla..na levi Varja in na desni Petja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 7.12.2009 12:32:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: style Kaj a nobene ni? jaz sem. Malo likam, malo pa kukam na RR
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 7.12.2009 12:33:47
|
|
|
|
Estrella*
|
Style: za soboto dopoldan je zmenjeno. Vozim pa jaz z mojim avtom, da ne bo pomote
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 7.12.2009 12:36:30
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Style: za soboto dopoldan je zmenjeno. Vozim pa jaz z mojim avtom, da ne bo pomote ja samo pod mojim nadzorom
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 7.12.2009 12:36:31
|
|
|
|
kasso
|
Mene je tako , ampak style, čigava si ti...oprosti, se te ne spomnim.
< Sporočilo je popravil kasso -- 7.12.2009 12:37:03 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 7.12.2009 12:37:26
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: style IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja in njena najljubša igračka se podpišem Jooooooooj, kako je srčkana Princeska mala da vam sploh ne govorim koliko ta pes mene obožuje , jaz pa njega niti ne eh spet pretiravaš Asja je vesela vsakega obiska in že voha kdo ni pokvarjen v duši Jaz bi si to štela v + ahaaaaa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 7.12.2009 12:38:19
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Mene je tako , ampak style, čigava si ti...oprosti, se te ne spomnim. tista sem ki ti je dajala navodila za barvanje samo pstttttttttttt
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 7.12.2009 12:40:13
|
|
|
|
style
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: style Kaj a nobene ni? jaz sem. Malo likam, malo pa kukam na RR jaz imam uradno že 2 mesca likarico, ki mi vse cote zrihta
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......