|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :))
7.12.2009 9:16:36   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Še eno vprašanje: Ali ima kakšne izkušnje ali pa pozna kakšne izkušnje drugih ljudi z jogijem Dormeo memory(2+12 ali 4+10)????

Ne user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
7.12.2009 9:17:05   
špelin@

Drugače pa imam naslednje 2 tedna pestro z žurkami. Od kolegice hči praznuje RD, sine praznuje RD, Kolegica praznuje rojstvo hčerke, ena pa RD in na zadnej še službena zabava 18, ter majčice 20.12user posted image user posted image user posted image Juhuhuuuuuuu

Partyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4652
7.12.2009 9:17:22   
jana81
špelin@ a ti čekiraš kej maile od RR..ker včeri sem ti naročilo poslala kr na ta mail, spodaj pod postom ko maš opcijo e mail, pa mi je čudno da nisi prejela..ker un mail sem pa pozabila..

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
7.12.2009 9:17:25   
špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

estrella vidim da tvoje kilce še kr padajo... na kolk si zdaj?

Ne vem točne kilaže, se nisem že nekaj časa tehtala. Mislim, da sem na cca 51kg. Kilce imam zaenkrat kar dobro v šahu in upam, da tako tudi ostane. Zato komaj čakam, da mine december in z njim tudi vsemogoče pregrehe in skušnjaveuser posted image

Mačka, čisto boš shirala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4654
7.12.2009 9:17:27   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dobro jutro user posted image

Danes je šel Gregor prvič po dobrih 2 tednih spet v vrtec in je najprej kar debelo pogledal, ko sem ga pustila tam, ampak jokal pa ni user posted image Se je spomnil in takoj šel v naročje k pomočnici vzgojiteljice user posted image

user posted image user posted image user posted image  mali faconar.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
7.12.2009 9:18:04   
Estrella*

Ne vem točne kilaže, se nisem že nekaj časa tehtala. Mislim, da sem na cca 51kg. Kilce imam zaenkrat kar dobro v šahu in upam, da tako tudi ostane. Zato komaj čakam, da mine december in z njim tudi vsemogoče pregrehe in skušnjaveuser posted image

Kaj hočemo, recesija je tud mene zajelauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
7.12.2009 9:19:46   
špelin@

jana81: zanimiva igračka, ampak res še nisem videla kaj takega Alja ima doma še od Andraža tommyjevo magnetno tablo za čečkanje, čeprav veliko raje piše po mojih listih z mojimi pisali

ah ja...tudi Nejc, pred kratkim nam je porisal celo steno z voščenkami.. s tem flomastrom pa se HB nič ne pozna, sam vseen so voščenke bolj aktualne

Uf, pri nas pa kar naprej jemlje barvice in hodi ob steni, zraven pa barvico vleče po steni in gre nato nazaj gledat, kaj je "ustvaril" user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
7.12.2009 9:20:11   
Estrella*
Špelin@: mat kurja ko si se pojavila, ne folgam sprot bratuser posted image . Sem te hotla vprašat kakšne so kaj vonjave teh tvojih zadev. Bi nekaj naročila. Mal zase, mal pa zahtevnega možičkauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4658
7.12.2009 9:20:25   
jana81

Kaj hočemo, recesija je tud mene zajelauser posted image user posted image user posted image

joj ko bi še mene na tem področju, na drugem me pa nej spusti

Neposredna povezava do sporočila: 4659
7.12.2009 9:21:37   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Dan 
Kako ste babnce?
Mi smo zdaj že ok, mi2 z sma prebolela nek virus (no on še ne čisto), vse je šlo na vseh luknjah ven , jaz pa sem še dobila vročino in enostavno obležala, ker me je celo telo tako hudo bolelo. Trajalo je pri meni le 2 dni, Nia pa še nič ne kaže znakov, da bi bilo kaj narobe, trkam!!! Zdaj pa je obležal še moj brat, pa nečak je bil drislav.....da le ni hujšega.

Drugače pa so zgornje trojke zunaj, hb ni imela nekih hudih problemov. Pa kupila sma ji nove čevlje, Superfitke, madonca so bili dragi. Zdaj pa iščem kak kombinezon, po možnosti dvodelni.
Jana81 a so ti iz Quelle potem poslali kombinezon?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
7.12.2009 9:22:58   
špelin@

špelin@ a ti čekiraš kej maile od RR..ker včeri sem ti naročilo poslala kr na ta mail, spodaj pod postom ko maš opcijo e mail, pa mi je čudno da nisi prejela..ker un mail sem pa pozabila..

Sem šla ravno še 1x gledat in veš, kdaj mi je ta slavna RR posredovala tvoj mail? Ob štirih ponoči!!! user posted image Sem zdaj kar izklopila opcijo mailov, ti bom na ZS poslala svoj mail.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
7.12.2009 9:23:35   
špelin@

Špelin@: mat kurja ko si se pojavila, ne folgam sprot bratuser posted image . Sem te hotla vprašat kakšne so kaj vonjave teh tvojih zadev. Bi nekaj naročila. Mal zase, mal pa zahtevnega možičkauser posted image

Bom kupila nekaj testerjev in prinesem 20., da povohaš user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4662
7.12.2009 9:24:04   
špelin@

joj ko bi še mene na tem področju, na drugem me pa nej spusti

Podpišem user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
7.12.2009 9:25:36   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Drugače pa dobro jutro!

Pri nas je še nekaj snegauser posted image  Mi je že začel živce ravžljatuser posted image

Kaj vam je prinesel Sv Miklavž? Mi smo dobili standard( sladkiše+ suho sadje in mandarine) in vsak dolgo šibo.Le zakaj????user posted image

Jana81: A je že kaj znano kdo pride 20.12 in kam naj bi šli?Bi bilo fajn, da določimo "place" in uro, da se še ostalim potencialnim kandidatkam sporoči po sms.

Kolikor vem smo se menile za bowling.. ne vem a je v Koloseju bowling?
ura pa ne vem okoli 18h...se strinjate?

Za uro je meni popolnoma vseeno, imam rezerviran cel dan zaseuser posted image . Ne vem, če je bowling v kolosejuuser posted image Kolikor se meni zdi, da ni. Bom mal pošnjofala naokli.

Naj ti zaupam, da je pri meni letos miklavž hodič dva dni prezgodaj user posted image , ampak mi je prinesel zelo lepo darilo user posted image

Službo za 3 mesece, sicer samo za 4 ure dnevno, ampak vseeno user posted image user posted image user posted image

ODLIČNOOOOOOOOOOOOOO user posted image user posted image user posted image Za 4 ure je idealno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
7.12.2009 9:26:05   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

evo, jaz vem za tega:

http://www.klub300.com/

Aha, tule bodo bowlali moževi sodelavci v sredo, dvomim, da bo moj že dovolj zrav za to user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
7.12.2009 9:26:38   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

Kaj vam je prinesel Sv Miklavž? Mi smo dobili standard( sladkiše+ suho sadje in mandarine) in vsak dolgo šibo.Le zakaj????user posted image

eva je od naju dobla dvd z nodijem, ker je nora nanj. tudi v spodnjem štuku je dobla dvd z nodijem, ki ga bo uporabljala pri njih in 2 majčki z dolgimi rokavi. pri mojem atiju je dobla posteljnino za posteljo, pri moji mamci pa 2 bodija in zobno ščetko. precej!
jst sm dobla kaktus in čokolado user posted image

user posted image user posted image

Pa user posted image user posted image user posted image za vse radodarne Miklavže user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
7.12.2009 9:26:43   
špelin@

Ko smo že pri recesiji, jo imam jaz ju3; sem namreč domauser posted image Tudi naslednji ponedeljek, potem pa je že kolektivniuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4667
7.12.2009 9:29:05   
špelin@

Kako pa se tale tabla obnese? Koliko časa se narisano še pozna na njej? Malo razmišljam o darilih user posted image

ko se posuši izgine, kake 3 minute, mogoče več.
Res je zakon.. maš pa svetlobne tud..

Hvala za odgovor user posted image
Kaj je pa to zaena?

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
7.12.2009 9:29:59   
špelin@

user posted image user posted image user posted image
no mene ne bo na srečanje, se bom počutla kot žoga med vami.. ti 51.. style suhica..halo ?user posted image user posted image

ok, če boš ti žoga, kaj bom pol jst?!? user posted image

žoga tak kot jst..hehe (brez zamere), men si čist fajna Suzi veš !!

Se strinjam. suzy85, za moje pojme imaš lepo, skladno postavo, kar sem ti tudi že 1x napisala in ostani taka, kot si. V poročni obleki izgledaš fenomenalno user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
7.12.2009 9:30:43   
špelin@

dobro jutro

tudi tebi estrella, kar ne morem verjet da berem tvoje poste,ko te tako dolgo ni bilo.user posted image user posted image

podpišem! user posted image

Takle zajtrk bi z veseljem pohrustala, samo bi se mogla pol ure prej vstat da bi si ga naredla..user posted image

Jst sem tud čist zlamana, je Nejc spet spalk pri nama od 3h naprej.. joj mene kak sem ga razvadla..

eva je tud od 3eh dalje spala pri meni. pa spet je začela ponoči jest user posted image  parkrat se je že ponoči zbudla in ni zaspala, dokler ji nisem nardila mleka. ni pomagala ne duda, ne čaj... upam, da jo hitro mine.
niti ne vem, kaj ji naj dam zvečer za jest, da bo zdržala do jutra user posted image  snoči (okrog 19.15) je pojedla celo skodelico keksolinota, se skopala in šla spat. ob 3eh pa že budnica. pa ko bi vsaj na svoji strani spala! neee! ona mora bit k meni stiščana user posted image

user posted image user posted image user posted image za vse polomljene, neprespane,...

Hja, jaz sem imela na svoji desni malo piko, na levi pa Gregca, ne vprašajte, kaj pravi moj križ user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 7.12.2009 9:31:12 >

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
7.12.2009 9:33:13   
Estrella*

dobro jutro

tudi tebi estrella, kar ne morem verjet da berem tvoje poste,ko te tako dolgo ni bilo.user posted image user posted image

Takle zajtrk bi z veseljem pohrustala, samo bi se mogla pol ure prej vstat da bi si ga naredla..user posted image

Jst sem tud čist zlamana, je Nejc spet spalk pri nama od 3h naprej.. joj mene kak sem ga razvadla..

eva je tud od 3eh dalje spala pri meni. pa spet je začela ponoči jest user posted image  parkrat se je že ponoči zbudla in ni zaspala, dokler ji nisem nardila mleka. ni pomagala ne duda, ne čaj... upam, da jo hitro mine.
niti ne vem, kaj ji naj dam zvečer za jest, da bo zdržala do jutra user posted image  snoči (okrog 19.15) je pojedla celo skodelico keksolinota, se skopala in šla spat. ob 3eh pa že budnica. pa ko bi vsaj na svoji strani spala! neee! ona mora bit k meni stiščana user posted image

user posted image user posted image user posted image za vse polomljene, neprespane,...

Hja, jaz sem imela na svoji desni malo piko, na levi pa Gregca, ne vprašajte, kaj pravi moj križ user posted image user posted image user posted image

Auč.....nas bodo otroc do 40 naredili kripleuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
7.12.2009 9:34:18   
Estrella*
Špelin@: jaz ti bom naročilo poslala kar na mail. Kdaj je možna dostava? Mislim, če bo 20 možno?

Neposredna povezava do sporočila: 4672
7.12.2009 9:35:55   
špelin@

dobro jutro

Auč.....nas bodo otroc do 40 naredili kripleuser posted image

Potem nas bodo pa "servisirali" user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4673
7.12.2009 9:38:27   
špelin@

Špelin@: jaz ti bom naročilo poslala kar na mail. Kdaj je možna dostava? Mislim, če bo 20 možno?

Zdaj je na voljo nov katalog, ki velja do 27.12., tako da si kar vzemi čas user posted image Da prinesem 20., mi lahko naročiš do srede, 16.12.

Novi katalog si lahko ogledate na http://www.oriflame.si/prod/offers/FlippCat.jhtml;jsessionid=CCZCQEXS2UUNSCWEBAQRIKQ

Jaz si ga še nisem natančno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4674
7.12.2009 9:39:42   
jana81

Kako pa se tale tabla obnese? Koliko časa se narisano še pozna na njej? Malo razmišljam o darilih user posted image

ko se posuši izgine, kake 3 minute, mogoče več.
Res je zakon.. maš pa svetlobne tud..

Hvala za odgovor user posted image
Kaj je pa to zaena?

http://www.unikatoy.si/default.asp?page=2&oddelek=AR_CR&skupina=AR_CR&lev2=1

http://www.unikatoy.si/default.asp?page=2&oddelek=AR_CR&skupina=AR_CR&lev2=1

za svetlobno pa ne najdem linka, imeli so jih v mercatorjevem katalogu igrač...imam doma izrezek, bom skenirala popoldan ..

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......