|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 2. del
7.12.2009 11:51:27   
protina

Pozdrav!

Joj kakšna slaba noč.3 noči ne spim, potem spet kot ubita zdaj pa sem kot zombi.

Zdaj pa grem nekaj pojest in nabavljat za našegauser posted image .
Me je malce strah,ko vidim da že vse nekaj nabavljate.

No za prvo silo bomo nabavili, ostalo pa v januarju.
Me pa danes skoz nekaj dol tišči tako, da bo akcija po trgovinah hitro zaključena.

No se tipkamo.

LP

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 926
7.12.2009 11:57:15   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: mavo

Lara73, vidim da si iz Kranja. A kaj veš, a v kranjski porodnišnici še izvajajo ultivo? Kako pa je s tistim paketom ob rojstvu otroka, ki ga menda talajo po porodnišnicah? A je katera klicala na tisto telefonsko številko? A ste že povedale, pa sem spregledala?

Poštarja pa kar ni in ni...

ultivo baje uradno ne dajejo več, neuradno pa...

za paket bom vprašala kolegico, ki je sestra na oddelku otročnic.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 927
7.12.2009 12:18:43   
Lara73
ne razumem več, ampak mi ne objavlja....

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 928
7.12.2009 12:19:39   
Lara73
a če testiram pa ja...

koliko časa sploh lahko pišeš post, preden te vrže ven? oz. ti ne objavi več?

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 929
7.12.2009 12:20:34   
Lara73
bom probala še v tretje napisat.

ULTIVE NI VEČ, KER NI NAREJENIH RAZISKAV. Tudi LJ je ne dajejo več.

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 930
7.12.2009 12:21:29   
Lara73
Paketek: en kartonast kovček notri pa kup reklamnik kremic, plenička, robčki, reklame,... 

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 931
7.12.2009 12:23:23   
Lara73
So pa do pred kratkim talali knjigo NAŠ OTROK, PRVO LETO. Nori je bil darilni bon za Gor.banko, če si pri njih odprl varčevalni račun za user posted image . Imeli so jih samo 1500 in jih ni več. Jo pa lahko kupiš v tgovini in stane okoli 30 €.

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 932
7.12.2009 12:30:46   
slomak
Ultivo je dobila znanka v Lj porodnišnici, pred kratkim je rodila...

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 933
7.12.2009 12:31:10   
MATEJKA_
kak je letos s temi paketki, sicer ne vem. mi smo jih lani dobili v pordnišnici - na dan poroda ali dan kasneje. dobila pa ga je avtomatsko vsaka mamica... noter pa je bila ena papmers plenička, vzorčki kremic (edina uporabna je bila tista za vneto ritko od sudokcrem-a, smo jo imeli do pred kratkim) in šamponov, pa neki reklamni kartončki ipd... v glavnem neke zadeve od johnson and johnson, pa od nivee..

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 934
   [Brisano sporočilo]
7.12.2009 12:43:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lara73)
  Neposredna povezava do sporočila: 935
   [Brisano sporočilo]
7.12.2009 12:50:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 936
7.12.2009 12:52:20   
zvesta
Lan, čimprej se pozdravi!

Mi smo doma zaradi gripe v vrtcu uvedli izredne razmere. :) Takoj ko pride iz vrtca gre direkt v kopalnico! Stuširat, oprat nos s fiziološko, oblečemo ga čisto sveže. Veliko sadja in zelenjave, sok rdeče pese in pred spanjem žlička Imunoglukana.

zaenkrat se še držimo, bomo pa videli, če se zadeva obnese...

Neposredna povezava do sporočila: 937
   [Brisano sporočilo]
7.12.2009 12:52:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 938
7.12.2009 12:53:37   
zvesta
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

ZVESTA - jaz sem tudi danes rojevala v sanjah...

ma, noro... že cel dan brskam po računalniku za seznamom, ki sme ga imela pri Izaku.... iščem kje dobiti poceni nepremočljivo podlogo za veliko posteljo.... pa pohištvo iščem, pa noro no...

imam pa sedaj posebno kosilo.... čips (Čipičips od Franska - najboljši) in Pepsi iz piksne.... aaaa, se mi je zluštalo..

< Sporočilo je popravil zvesta -- 7.12.2009 12:55:29 >

Neposredna povezava do sporočila: 939
7.12.2009 13:08:09   
kora33
ola punce....
samo, da se vam javim in poročam o mojem stanju....
sprememb ni...pretoki ostajajo enaki....mala se pa počuti ok...HB...se pravi ctg kaže ok....
govora o domu ni bilo...malo bodo merili po moje spet v petek...upam, da bo kak napredek....
ko pomislim, da bi bila tu do sred ali konc januarja, se mi kar meša....pa še obiski so strogo prepovedani...tako, da mojega sineka nisem videla že 6 dni....
vsake tolko jočem...pa se malo umirim...pa je kak dan ok...pa spet jok....
čakamo na boljše čase....
lp in srečno

sreča je

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 940
7.12.2009 13:57:03   
slomak
IZVIRNO SPOROČILO: kora33

ola punce....
samo, da se vam javim in poročam o mojem stanju....
sprememb ni...pretoki ostajajo enaki....mala se pa počuti ok...HB...se pravi ctg kaže ok....
govora o domu ni bilo...malo bodo merili po moje spet v petek...upam, da bo kak napredek....
ko pomislim, da bi bila tu do sred ali konc januarja, se mi kar meša....pa še obiski so strogo prepovedani...tako, da mojega sineka nisem videla že 6 dni....
vsake tolko jočem...pa se malo umirim...pa je kak dan ok...pa spet jok....
čakamo na boljše čase....
lp in srečno

user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 941
7.12.2009 13:57:58   
zvesta
kora, objem...

tega je mene najbolj strah... da me strpajo v bolnico, pa otrok ne bo mogel k meni na obisk...user posted image

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 942
7.12.2009 14:01:54   
ninček1
Kora, drži seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 943
7.12.2009 14:13:51   
ninček1
ma je danes neki depresivni dan  user posted image

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 944
7.12.2009 14:31:51   
ninček1

user posted image

PREGLEDI:

DECEMBER

7.12.-julieb, elaaa, babajči, tajab
8.12.-žirafa
9.12.-zvesta,bipi,gapii27
10.12.-jada82

14.12-valentinčica30, lana08
15.12.-seya, smuki, protina,slomak,cappy96
16.12.- ninček1, lily86, lara73
17.12.-aja1, bauky, mucica2, plouse
18.12.-slomak,bmwjka, tejka
21.12.-lunca83,vaney

22.12.- dskubin
23.12.- niwci, matejka, brcko
29.12.-nattasha
30.12. - zimska

JANUAR
4.1.- billi83
5.1.- spelch
8.1. - ančkica
11.1.- valentinčica30

user posted image  

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 945
7.12.2009 14:40:50   
dskubin
iščem kje dobiti poceni nepremočljivo podlogo za veliko posteljo..

Madona, si glih zamudila, pred kakim mescem pa pol so imeli v Hoferju, imajo vsako leto, jaz sem že 2 leti nabavljala. Imajo prav ne podlogo ampak kar podloženo jogi rjuho in to lepo barvno - pejd do prvega Hoferja, mogoče je še kak ostanek al pa če oni malo pokličejo okrog po trgovinah, če še kje na zalogi je, pa ti pol dobavijo v tvojo trgovino. Stane tam 11 al 12 €, meni so super.

pleničke
- sprobali vse živo, na koncu pristali na Hoferjevih. Čeprav se mi zdi, da niso več take, kot so ble na začetku. Glede kvaliteta/cena sobile odlične. V redu so bile tudi angleške Huggies, ma jih je blo težko dobit, poljske so pa zanič. Skor skor bi rekla, da so mi ble Pamperske grozne, pa al govorimo o tistih poljskih in tapoceni al pa tadragih - to se je vse al sprijemalo za ritko, puščalo skozi in skozi, razpadalo in smo po pucali un gel, ki je notri, al so ogabno smrdele...

aspirator - mi imamo kar tistega za na usta ven vlečt, čeprav najboljša varianta je pucanje noska s fiziološko (ampak velikimi količinami). Ko pride do ponavljajočih se vnetij ušesk, se že mamice same naučijo, ker zdravstvo nič ne pove. Smo mi zdravnico učili, kako se to dela. Po moje ne rabi v naprej kupovat, itak imajo zdej skor v vsaki trgovini, pa ko bo potreba.

fiziološka - ja, v začetku majhne količine, za učke mora biti itak sterilna (to pomeni na novo odprta flaškica), če pa pol rabi za čiščenje nosu kar pol litrska

kora33
- drži se! Vem, da je hudo, tudi meni je najhuje pustit tamale doma. Vem kolk mi je blo grozno pustit mulca, ko sem šla rodit, pa so bili samo 4 dnevi user posted image

< Sporočilo je popravil dskubin -- 7.12.2009 14:42:04 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 946
7.12.2009 15:12:00   
elaaa
Oj!

Se javljam, ker sem imela kontrolo pri G - noseča 31t 2/7. Kri (hemoglobin nizek dobila Logofer sirup), voda (OK), pritisk (prvič previsok in to samo zaradi strahu pred tehtanjem, drugič OK) za UZ sem pa morala plačat. Ampak sem ga/jo pa videla, da je OK. Velik/a oz. težka že okoli 1800 g, obrnjen/a z glavico navzdol. Iiiiii.
user posted image lepo se imejte.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 947
7.12.2009 15:14:19   
ninček1
bravo elaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , lepa težauser posted image user posted image user posted image user posted image

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu elaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 948
7.12.2009 15:58:36   
zirafa76
Pozdrav

no, še od mene, sicer imam pregled jutri, a imam kaj vprašati, danes se sicer počutim super, toliko, da sem šla ven in kupila darila za vse in sem končala s tem...user posted image me pa vse boli, še posebej predpona, malo sem nosila te vrečke, mogoče od tega..grem v horizontalo, mala je še pri babici danes, do jutri...

Definitivno sem ugotovila, da moram vsak dan ven, ker je še huje,če sem samo doma...in nakupila sem sadja ter predvsem suhega sadja, slive, orehe, lešnike, marelice...ne samo, da je zdravo, še boljši prigrizek je kot čokolade...user posted image ....

ah, grem..vse me boli..se še kaj javim zvečer..

papa

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 949
7.12.2009 16:32:13   
valentinčica30
Jaz pa prišla iz cuker testa, dobesedno iz, mi je tisto brozgo tok gosto zmešala da sem jo kmal pojedla lahko, zdej mi je pauser posted image . Roke mi je stokrat prepikala ke ni našla žile iz hrbtnega dela dlani pa nisem pustila, ker to boli ko svinja. Zdej pa zgledam ko norkoman.
Sem total utrujena pa še obe moji mali sta bolani, gripa pa neuser posted image .

Kora in ostale mislimo na vas user posted image .

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......