|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :))
7.12.2009 8:04:18   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

mi2 sva šle v kulturni dom miklavža pogledat, pa mi je že na poti tja v avtu zaspala in prespala pol predstave. zbudila se je šele, ko so otroci začeli miklavža klicat. user posted image so pa vsi dobli manjše darilce - jabolko, čokolado, čokoladnega miklavža, gorenjkino rolado in kup bombonov. glede na to da niso pobirali denarja, se mi zdi veliko! user posted image

user posted image user posted image user posted image kar lep kupček. Lansko leto niso za Miklavža nič pobirali, pa so dobili velurjevo deko, neke družabne igre, knjigo in cel kup sladkarij, letos je bil pa 3 eu prispevek, so dobili pa poleg sladkarij magnetni pikadouser posted image

Pri nas je bil pa miklavž letoz ZELO, zelo radodaren, saj od Mančinega RD naprej ni bilo naše finančno stanje kaj preveč rožnato, tako da smo na vseh področjih malce bol stiskali.
Zato pa svo ji za miklavža kupila mini kuhinjo, saj naša mala neverjeto rada kuha. Pa lopato za sneg je dobila, da bo lahko dvorišče pomagala kidati user posted image
V spodnjem štuku je dobila cunje in enega pojočega božička, pri tastu in tašči je dobila magnetno tablo i kup sladkarij, pri stricu je dobila lego koncke, pri krstnem botru je dobila knjicigo in sladkarije, pri moji stari mami tudi en kup stvari, .... se vidi da je prva vnukinja in pravnukinja user posted image

Mi je bilo tako lepo pri srcu, ko sem jo videla kako je bila navdušena vseh stvari

--------------------------------------------------------------------------------

Dodaj podpis | Obvesti me po e-pošti, ko kdo odgovori

O a pri vas je tud sneg našel pot??user posted image

Vav, Manca pa je dobila lep kup daril. Bravo za žlahtouser posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
7.12.2009 8:13:56   
Estrella*
user posted image user posted image
Dobro jutro!

Kako smo danes? Jaz nič kaj rožnato, ker sem zelo slabo spalauser posted image . Postrežem vam zajtrk s kavico.........Pa dober tek. Jaz grem tud nekaj v želodček vtaknituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4627
7.12.2009 8:28:50   
jana81
dobro jutro

tudi tebi estrella, kar ne morem verjet da berem tvoje poste,ko te tako dolgo ni bilo.user posted image user posted image

Takle zajtrk bi z veseljem pohrustala, samo bi se mogla pol ure prej vstat da bi si ga naredla..user posted image

Jst sem tud čist zlamana, je Nejc spet spalk pri nama od 3h naprej.. joj mene kak sem ga razvadla..

< Sporočilo je popravil jana81 -- 7.12.2009 8:29:27 >

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

Neposredna povezava do sporočila: 4628
7.12.2009 8:31:27   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

estrella vidim da tvoje kilce še kr padajo... na kolk si zdaj?

Ne vem točne kilaže, se nisem že nekaj časa tehtala. Mislim, da sem na cca 51kg. Kilce imam zaenkrat kar dobro v šahu in upam, da tako tudi ostane. Zato komaj čakam, da mine december in z njim tudi vsemogoče pregrehe in skušnjaveuser posted image

user posted image user posted image user posted image
no mene ne bo na srečanje, se bom počutla kot žoga med vami.. ti 51.. style suhica..halo ?user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4629
7.12.2009 8:34:54   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

ss: kdaj pa začneš delat v novi službici?

pogodbo grem podpisat jutri, začnem pa najverjetneje v torek user posted image

user posted image user posted image user posted image   in user posted image  za radodarnega miklavža!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
7.12.2009 8:38:13   
suzy85

dobro jutro

tudi tebi estrella, kar ne morem verjet da berem tvoje poste,ko te tako dolgo ni bilo.user posted image user posted image

podpišem! user posted image

Takle zajtrk bi z veseljem pohrustala, samo bi se mogla pol ure prej vstat da bi si ga naredla..user posted image

Jst sem tud čist zlamana, je Nejc spet spalk pri nama od 3h naprej.. joj mene kak sem ga razvadla..

eva je tud od 3eh dalje spala pri meni. pa spet je začela ponoči jest user posted image  parkrat se je že ponoči zbudla in ni zaspala, dokler ji nisem nardila mleka. ni pomagala ne duda, ne čaj... upam, da jo hitro mine.
niti ne vem, kaj ji naj dam zvečer za jest, da bo zdržala do jutra user posted image  snoči (okrog 19.15) je pojedla celo skodelico keksolinota, se skopala in šla spat. ob 3eh pa že budnica. pa ko bi vsaj na svoji strani spala! neee! ona mora bit k meni stiščana user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
7.12.2009 8:38:48   
suzy85

Ne vem točne kilaže, se nisem že nekaj časa tehtala. Mislim, da sem na cca 51kg. Kilce imam zaenkrat kar dobro v šahu in upam, da tako tudi ostane. Zato komaj čakam, da mine december in z njim tudi vsemogoče pregrehe in skušnjaveuser posted image

no mene ne bo na srečanje, se bom počutla kot žoga med vami.. ti 51.. style suhica..halo ?user posted image user posted image

ok, če boš ti žoga, kaj bom pol jst?!? user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
7.12.2009 8:45:00   
jana81
...

< Sporočilo je popravil jana81 -- 7.12.2009 8:58:12 >

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
7.12.2009 8:46:51   
jana81

žoga tak kot jst..hehe (brez zamere), men si čist fajna Suzi veš !!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
7.12.2009 8:46:59   
jana81

dobro jutro

podpišem! user posted image

eva je tud od 3eh dalje spala pri meni. pa spet je začela ponoči jest user posted image  parkrat se je že ponoči zbudla in ni zaspala, dokler ji nisem nardila mleka. ni pomagala ne duda, ne čaj... upam, da jo hitro mine.
niti ne vem, kaj ji naj dam zvečer za jest, da bo zdržala do jutra user posted image  snoči (okrog 19.15) je pojedla celo skodelico keksolinota, se skopala in šla spat. ob 3eh pa že budnica. pa ko bi vsaj na svoji strani spala! neee! ona mora bit k meni stiščana user posted image

Nejcu keksolio ni dovolj, jst mu naredim šmorn ali kos kruha z namazom, ali juhico..

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
7.12.2009 8:51:41   
suzy85

žoga tak kot jst..hehe (brez zamere), men si čist fajna Suzi veš !!

hvala! user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
7.12.2009 8:59:42   
jana81
SUZI slikce od Eve in Nejca sem dala na FB, ker jih tul nikakor ne morem prilepit..
pa še Nejca ko je prvič videl Miklavža

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
7.12.2009 9:00:47   
Estrella*

No, no punce sedaj pa nehajta s tako blesavimi prispodobamiuser posted image Nobena od vaju ni okrogla! Suzy sploh vidimo na slikah v poročni oblekci...mislim haloooooo!!!!!!!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
7.12.2009 9:01:49   
Estrella*

SUZI slikce od Eve in Nejca sem dala na FB, ker jih tul nikakor ne morem prilepit..

Men tud ne rata nič pripopat, tudi shrani si ne delauser posted image Grem na FB

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
7.12.2009 9:03:11   
jana81

Men tud ne rata nič pripopat, tudi shrani si ne delauser posted image Grem na FB

ja men tud nič ne dela, zato sem kr na FB dala.

Neposredna povezava do sporočila: 4640
7.12.2009 9:03:38   
Estrella*

dobro jutro

Hvalauser posted image

No, lahko bi ti ga Mr M pripraviluser posted image  

Jaz od mojrga M to še nisem doživelauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
7.12.2009 9:09:13   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Danes je šel Gregor prvič po dobrih 2 tednih spet v vrtec in je najprej kar debelo pogledal, ko sem ga pustila tam, ampak jokal pa ni user posted image Se je spomnil in takoj šel v naročje k pomočnici vzgojiteljice user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4642
7.12.2009 9:12:09   
špelin@

eva je bla snoči ob 9ih že pokonci in je zaspala šele malo čez 11. uro zvečer! user posted image je pa zdle potegnala do malo čez 9, mami pa z njo user posted image
lepo nedeljo vsem!

Kar ugodnouser posted image . Naša ga pa zaradi zob sračka ponoči. Ponavadi se zbuja med 1 in 3 zjutrajuser posted image Sicer zaspi po flaški čaja, pa vseeno me moti. HB , da ne vsako noč.

O hudirja, Alja, ne ga biksat user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4643
7.12.2009 9:12:56   
špelin@

Drugače pa dobro jutro!

Pri nas je še nekaj snegauser posted image  Mi je že začel živce ravžljatuser posted image

Kaj vam je prinesel Sv Miklavž? Mi smo dobili standard( sladkiše+ suho sadje in mandarine) in vsak dolgo šibo.Le zakaj????user posted image
.

sneg??? kak ti velja..pri nas samo slana

pri nas tudi večina to, pri babici je dobil še smučarske hlače, in vodno tablo..
smo se zmenili da reduciramo taka big darila letos

Vodna tabla???Kaj pa je to?user posted image . Pri nas je domenjeno tako, da je Miklavž skromen, potem ima itak RD,doma nosi Božiček, Dedek Marz pa v obeh službah. Je kar naporen ta december pri nasuser posted image

to je taka tabla,ko gor rišeš s flomatrom, v flomaster pa naliješ vodo, in riše samo po tej tabli

Kako pa se tale tabla obnese? Koliko časa se narisano še pozna na njej? Malo razmišljam o darilih user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
7.12.2009 9:13:28   
špelin@

user posted image  

Alja in njena najljubša igračkauser posted image

Jooooooooj, kako je srčkana user posted image Princeska mala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4645
7.12.2009 9:14:08   
špelin@

Sem ostalim majčicam poslala sms, pa me je presenetila novička; Naša Valentina je 4.12.2009 postala tretjič mamica mali Julijiuser posted image user posted image Torej bowling odpadeuser posted image user posted image
user posted image user posted image ČESTITKE VALENTINI IN NJENIMuser posted image user posted image

Porkafix user posted image , pa nič ni prej povedala!!!

ISKRENE ČESTITKE user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4646
7.12.2009 9:14:43   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dobro jutro user posted image

Danes je šel Gregor prvič po dobrih 2 tednih spet v vrtec in je najprej kar debelo pogledal, ko sem ga pustila tam, ampak jokal pa ni user posted image Se je spomnil in takoj šel v naročje k pomočnici vzgojiteljice user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
7.12.2009 9:14:50   
špelin@

user posted image pravi, da so že dobli izvide in da ni nova gripa, kljub temu da so najprej mislili, da je. je navadna. vročina mu je padla, sicer še kašlja, ampak pravi, da se že dobro počuti.
bolnišnica je pa baje 1A! in to v mestu, velikem kot Slovenska Bistrica (manjše mesto od Celja). zdravniki hodijo k njemu na 2 uri, je sam v sobi, ima TV, 3 glavne obroke + malico, pregledi so hitri... naše zdravstvo se lahko skrije! user posted image

Glavno, da mu je bolje user posted image Verjamem, da je tam oskrba na veliko višjem nivoju kot pri nas user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
7.12.2009 9:15:58   
jana81

dobro jutro

Hvalauser posted image

No, lahko bi ti ga Mr M pripraviluser posted image  

Jaz od mojrga M to še nisem doživelauser posted image user posted image user posted image

jst tud ne od mojegauser posted image , večerjo ja, zajtrka pa ne, ker je tak len zjutraj, da adijo.

Neposredna povezava do sporočila: 4649
7.12.2009 9:16:01   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Kako pa se tale tabla obnese? Koliko časa se narisano še pozna na njej? Malo razmišljam o darilih user posted image

ko se posuši izgine, kake 3 minute, mogoče več.
Res je zakon.. maš pa svetlobne tud..

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......