Jada82
|
Kora - držimo pesti, da te čim prej spustijo domov! Seveda bo vse v redu, saj bodo poskrbeli za to! Še za Punsho in Twixy! Kaj novega? Katera ve? V glavnem, kot pravimo: NOGE SKUP!! Moj je tudi priden in živahen, veselo brca, se mi zdi, da je že kar zrastel, ker veliko bolj intenzivno brca! Heheh, ampak sem prav vesela! Napenjanje - jah, tudi mene, tudi mene ... res je zoprno, ampak bolje po naravni poti ven, kot držat v sebi .... pol je šele He he, kako ste vse sladke. Jaz pa sem ugotovila, da me čokolada zapira. Čeprav, če jo kakšen košček, pol ni problema, če pa pretiravam, pa mi je potem drug dan žal ... ampak se pa ne branim kakšnih peciv .... sicer pa z veseljem vse pojem ... samo, da se je No ja, ampak s kilami je zaenkrat še znosno ... bomo videli kaj bo v prihodnjih mesecih. Niwci, a si bila na Andrejevem sejmu? Joj, mi gremo vsako leto že odkar sem bila stara 8 let. Vedno gremo s starši, kot neka družinska tradicija in potem nabavljamo kot nori (predvsem z mami). No, letos pa nismo šli, jaz morm itak ležat ... Samo sem pa mislila, da je bilo prejšnji vikend. No ja, kakorkoli, naslednje leto gremo pa 100 % spet! Jupiii! No, punce, grem knjigo do konca prebrat, pa kakšno mandarinco pojest zraven. Lepo nedeljo vam želim in upam, da vam je Miklavž kaj lepega prinesel (meni nosečniške spodnje hlače - sem jih nujno potrebovala!). Heheh.
|