|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 2. del
5.12.2009 21:28:15   
mucica2

zdej vam bom pa ponudla par stvari za miklavža, ampak to mate za danes pa še za jutri in pojutrišnjem user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

pa še nekaj bolj za večerjo:

user posted image

pa še sladica, sam ena pa ta orng  user posted image

user posted image

tako sedaj pa dober tek  user posted image

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 876
5.12.2009 21:34:13   
smuki
Mucica2 - če boš nogo nastavila boš mogoče čevlje dobila... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 877
5.12.2009 21:34:43   
valentinčica30
Nehite s hrano vsaj do ponedeljkaker bom še vas pojedlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 878
5.12.2009 21:37:11   
dskubin
Dober večer, punce moje drage.

Vidim, da vsem diši sladko. Meni tudi, nenormalno. Se ne spomnim, da bi mi v prejšnjih nosečnostih sladkarije delale take lušte. Iz laboratorija pa me od srede še niso poklicali, tako da močno upam, da pa mi mogoče tokrat ne bo treba v cukrarno (moj in svakinjin ljubkovalni naziv za diabetološko ambulanto user posted image ). Srčno upam.

Spet polno pikapok in najlepših želja našim Twixy, Kori in Punshi. Dejmo zdržat še malo. Pa vsem ostalim tudi: noge skup!

Se nisem nič kaj dosti javljala te dni, ker sem v službi dežurna (beri: na telefonu 24 ur), pa sodelavc je zbolel in sem imela nepopisno veliko dela, zadnje dva dni sem tam občepela kar po 12 ur, pol smo pa včeraj po teh 12 urah šli še na tastov rojstni dan. Pa je blo pol res preveč, sem se res še komaj držala pokonci. Pikica v trebuščku je pa pridna, redno brca in opozarja nase mamici pusti spat,.. Zaenkrat. Edino nosim še kar visoko, se trebuh še ni nič spustil in posledično se kar hitro zadiham, ker mi pritiska na pljuča.

Pa smo se včeraj pogovarjali z otrokoma o imenih za novo prihajajočega člana/članico, pa pravi Draž, da misli, da bo kar fantek. "Ja zakaj pa?". "Ja, ker smo kupli pajacka na Pooh-ja, ki nima nič rožic gor " user posted image (drgač je pajac tak nevtralen, rdeč pa rumen)

Zdej pa še nedvomno naša anekdota tedna, da vas malo nasmejim: user posted image se je danes odločil, da je Draž dovolj star, da podeduje vse do sedaj nedotakljivo škatlo z njegovimi priljubljenimi igračami. user posted image : "Veš Draž, to so bile nekoč očkove igrače..." ...sledi nepopisno navdušenje.... Draž: "Kajne očka, da si se ti igral z njimi, ko si bil še... majhen!" user posted image : "Ja" Draž: "Takrat, ko so bli še dinozavri, kajne?" user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Punce ste nastavle miklavžuuser posted image user posted image user posted image , vsaj tiste ki lahkouser posted image user posted image user posted image ?

Čakam noč user posted image

< Sporočilo je popravil dskubin -- 5.12.2009 21:43:13 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 879
5.12.2009 21:41:28   
valentinčica30
IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

Zdej pa še nedvomno naša anekdota tedna, da vas malo nasmejim: user posted image se je danes odločil, da je Draž dovolj star, da podeduje vse do sedaj nedotakljivo škatlo z njegovimi priljubljenimi igračami. user posted image : "Veš Draž, to so bile nekoč očkove igrače..." ...sledi nepopisno navdušenje.... Draž: "Kajne očka, da si se ti igral z njimi, ko si bil še... majhen!" user posted image : "Ja" Draž: "Takrat, ko so bli še dinozavri, kajne?"

user posted image user posted image user posted image user posted image  Pri nas smo tut še iz časa dinozavrovuser posted image , oziroma iz preteklih in starih časovuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 880
5.12.2009 21:50:42   
mucica2

Nehite s hrano vsaj do ponedeljkaker bom še vas pojedlauser posted image user posted image user posted image

sej sm napisala, tako da do torka nobene hrane več....dost mamo... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 881
5.12.2009 21:52:39   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: smuki

Mucica2 - če boš nogo nastavila boš mogoče čevlje dobila... user posted image user posted image user posted image user posted image

sej bi rabla ene škornje  user posted image

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 882
5.12.2009 21:54:02   
mucica2

Zdej pa še nedvomno naša anekdota tedna, da vas malo nasmejim: user posted image se je danes odločil, da je Draž dovolj star, da podeduje vse do sedaj nedotakljivo škatlo z njegovimi priljubljenimi igračami. user posted image : "Veš Draž, to so bile nekoč očkove igrače..." ...sledi nepopisno navdušenje.... Draž: "Kajne očka, da si se ti igral z njimi, ko si bil še... majhen!" user posted image : "Ja" Draž: "Takrat, ko so bli še dinozavri, kajne?"

user posted image user posted image user posted image user posted image  Pri nas smo tut še iz časa dinozavrovuser posted image , oziroma iz preteklih in starih časovuser posted image user posted image user posted image .

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 883
5.12.2009 22:18:25   
niwci

Zdej pa še nedvomno naša anekdota tedna, da vas malo nasmejim: user posted image se je danes odločil, da je Draž dovolj star, da podeduje vse do sedaj nedotakljivo škatlo z njegovimi priljubljenimi igračami. user posted image : "Veš Draž, to so bile nekoč očkove igrače..." ...sledi nepopisno navdušenje.... Draž: "Kajne očka, da si se ti igral z njimi, ko si bil še... majhen!" user posted image : "Ja" Draž: "Takrat, ko so bli še dinozavri, kajne?" user posted image

Ta z dinozavri je pa dobra user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 884
5.12.2009 22:19:53   
niwci
Punce ne vem zakaj se držite nazaj s sladkarijami pred cukr testom. Meni bi več pomenlo, da mi rezultati pokažejo pravo stanje, kot da se par dni prej držim in so lahko zaradi tega rezultati boljši. Sej s tem škodujem lahko samo user posted image . No sej vsak dela po svoje. To je samo moje mnenje. Pa srečno!

Jst sem se pa danes nahodila. Ene 2h sva z lubijem po Andrejevem semu hodila brez postanka (razen minutke počitka, ko mi je trebuh otrdel user posted image ), pa me zdej kar malo boli spodnji del trebuha. Ma je prou pasalo, ker sem zadnje čase bol neaktina zaradi teh bolečn in priporočila G naj ne pretiravam s sprehodi.

Tako zdaj pa počasi počivat, ker jutri je nov dan! user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 885
5.12.2009 23:03:24   
dskubin
Punce ne vem zakaj se držite nazaj s sladkarijami pred cukr testom. Meni bi več pomenlo, da mi rezultati pokažejo pravo stanje, kot da se par dni prej držim in so lahko zaradi tega rezultati boljši.

Jaz se absolutno strinjam s tabo in jaz sem zato preden sem šla na test zvečer pojedla nutello na kruhu (čeprav mi je sestra rekla, da naj tist dan ne jem ničlesar sladkega - meni se je itak zdelo tko čudno, da ti pri G tako "svetujejo"). Tko, kot bi jo sicer (samo malo bolj zgodaj, da sem bila pač dovolj časa tešča, ker drugače večerjamo kar pozno). In ja, ni tolk, da škoduješ sebi, ker po nosečnosti itak ta sladkorna zgine, lahko pa narediš veliko škodo otročku, če se pol ne držiš diete al pa si ne daješ inzulina, če ga telo potrebuje za "normalno" delovanje.

Čeprav po drugi strani je moja izkušnja (od prejšnje nosečnosti) itak taka, da tudi če se par dni nazaj držiš, ne pomaga. Če ti telo slabo presnavlja cuker, imaš po tistem popitem glukoznem šmornu povečanega, ne glede na to, kaj si prejšnje dni jedel.

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 886
6.12.2009 0:28:01   
Nattasha
Noge skup!!

Ura je že tolko, da bi mogla spat, pa ni mojegauser posted image , ker je na neki decembrski žurki. Baje eni izmed mnogih, sem mu zagrozila, da bo šel k mami spat, če mi prikiha in prikašlja domov. Pa ga ni neki preveč ganlo:) Meni bolj kot sladko paše to, kar je na zadnjih slikicah. Junk food, pa ni važno, narejen doma, kupljen kje zunaj, samo da diši po "nezdravem", pol si pa vzamem še kako solato poleg, da si malo vest pomirim. Zdaj se tudi prisilim in kontroliram da čez dan spijem vsaj 2 litra vode, poleg seveda vsega ostalega. Upajmo, da bo konec meseca ok. Sicer pa je pred tem še božič, tako, da se imam čas "pokvarit" do takrat. Moram pa tud rečt, da se mi manj vrti kot prej. Še vedno, če sem dolgo na nogah al pa dalj časa hodim pa hitro vstajanje pa tko naprej. Ampak veliko manj intenzivno in hb manj pogosto:) Upam, da ne bom čez nekaj ur spet imela ringlšpila...

Nič grem jaz pogledat, če je postelja še vedno tako mehka, kot je bila zjutraj, pa me bo mogoče celo vse skupaj uspavalo:)

Jaz vam bom zaželela dobro jutro, ker boste verjetno itak takrat to brale...še vedno pa velja NOGE SKUP!!

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 887
6.12.2009 8:14:42   
slomak
jutro punce...
no koncert je uspel, sm bla na Merlinu user posted image . Sam sm kr čez kake 2 uri stanja šla domov, ker sm mela noro trd trebuh...drgač je blo pa fajn...
cukr test: no jest ga mam tud še in takrat ko me je naročila je rekla samo bit na tešč in nič ni omenla da ne jem prej sladkarij...ma jest sm itak za tale stvari laik user posted image ...

tolk zgodna sm pa zato, ker greva s taščico u Ikeo user posted image user posted image user posted image  po pojstlco pa previjalno, če jo dobiva pa še neki stvari morm za doma kupt...Bomo vidl kako bo, ker sm že težko dolgo na nogah...se bom tm kr na eno pojstlo ulegla pa bo takoj bolš a ne?

no lepo nedeljo vsem in ja noge skup!!!user posted image

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 888
6.12.2009 9:57:46   
kora33
pozdravljene punce...
naj se vam javim zdaj, ko sem prišla do računalnika....
malo nekaj že veste....v sredo sem bila sprejeta na oddelek zaradi slabih pretokov..pa ta mala ne pridobiva tolko na teži, kot bi mogla....ni lih kake krize...je pa na spodnji meji...zdaj mam 2krat dnevno aspirinček in 3 krat ctg...kontrolirajo user posted image počutje, ki pa je HB ok...tud jst sem se že malo umirila...vseeno pa upam na čimprejšnji odhod domov...
tukaj vsi priporočajo cepljenje...tako, da sem se v petek cepila...zdaj še malo boli roka...drgač vse ok....
zdaj bom lahko spremljala in komentirala
lp

sreča je

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 889
6.12.2009 10:19:14   
dskubin
kora33 user posted image user posted image user posted image - s tabo smo in držimo pesti, da bo vse ok in greš čimprej domov.

Mi gremo pa danes k mojim na kosilo, sicer neplanirano, ampak moramo peljat tamalo na počitnice. Namreč našo tamalo in nečakinjo čuva čez teden tašča, pa je nečakinja še vedno bolna in si ne upam naše dat zraven, da ne prinese česa domov, tko da smo mogli zrihtat drugo varstvo - 130km stran. No ja, hudega ji ne bo, sigurno lepše, kot doma user posted image

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 890
6.12.2009 11:42:16   
Jada82
Kora - držimo pesti, da te čim prej spustijo domov! Seveda bo vse v redu, saj bodo poskrbeli za to! user posted image user posted image

Še user posted image user posted image za Punsho in Twixy! Kaj novega? Katera ve?
V glavnem, kot pravimo: NOGE SKUP!! user posted image user posted image

Moj user posted image je tudi priden in živahen, veselo brca, se mi zdi, da je že kar zrastel, ker veliko bolj intenzivno brca! Heheh, ampak sem prav vesela!
Napenjanje - jah, tudi mene, tudi mene ... res je zoprno, ampak bolje po naravni poti ven, kot držat v sebi .... pol je šele user posted image

He he, kako ste vse sladke. Jaz pa sem ugotovila, da me čokolada zapira. Čeprav, če jo kakšen košček, pol ni problema, če pa pretiravam, pa mi je potem drug dan žal ... ampak se pa ne branim kakšnih peciv .... sicer pa z veseljem vse pojem ... samo, da se je user posted image user posted image No ja, ampak s kilami je zaenkrat še znosno ... bomo videli kaj bo v prihodnjih mesecih.

Niwci, a si bila na Andrejevem sejmu? Joj, mi gremo vsako leto že odkar sem bila stara 8 let. Vedno gremo s starši, kot neka družinska tradicija in potem nabavljamo kot nori (predvsem z mami). No, letos pa nismo šli, jaz morm itak ležat ... user posted image Samo sem pa mislila, da je bilo prejšnji vikend. No ja, kakorkoli, naslednje leto gremo pa 100 % spet! Jupiii!

No, punce, grem knjigo do konca prebrat, pa kakšno mandarinco pojest zraven.
Lepo nedeljo vam želim in upam, da vam je Miklavž kaj lepega prinesel (meni nosečniške spodnje hlače - sem jih nujno potrebovala!). Heheh. user posted image user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 891
6.12.2009 12:05:45   
niwci
Jada ja sem bla na sejmu. Sej sm jst tudi mislila, da bo že prejšnji vikend, pa so letos neki prestavli. Meni pa je še bolj pasalo, ker me prejšnji vikend ni bilo na Goriškem, hihi. Sem pa mislila, da tudi jaz ne bom zmogla toliko hoditi, zato smo se do tam kar z avtom zapeljali, da sem se lahko tam malo sprehajala. Je pa blo ful manj gužve kot ponavadi...

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 892
6.12.2009 12:17:55   
ninček1
Jutro punce!

Sem že pred dvema urama celi roman napisala, pa mi je javlo neki error in je vse zginlo... 

no, tečna sem drugače....

moški= user posted image

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 893
6.12.2009 14:26:30   
valentinčica30
Glede odpovedovanja sladkarijam pred cuker testom, ne mislim popolno abstinenco, če pa zvečer baje zaužiješe preveč sladkega se to zjutraj odraža na testu. Men pa sladko tak noro ampak mislim noro paše, da so še tamale dve začele skrivat sladkarije pred manouser posted image .
Tak da sem se sedaj odločila da zadevo kontrolirano omejim na normalo, sicer pa sploh ne vem več kaj to jeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 894
6.12.2009 16:36:09   
kora33
oj....a mi lahko katera razloži kaj je s punsho....ne bom brala za nazaj...ne najdem podatka....
punce- ne norte...uživajte...pa pa....se čujemo jutr.....

sreča je

Neposredna povezava do sporočila: 895
6.12.2009 16:38:44   
zvesta
Kora, to je punsha napisala 2.12.

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

februarke, zdaj pa dost! Noge skup!
Punsha piše:

Ojla punce. No tud jaz sem na poti v ljubljansko porodnisnico. Odprta sem 3 cm, vrat cisto popustil, menda bo odtekla voda. mali ima 2kg. G je rekel, ce zdrzi en teden, bo velik. Tko da... jaz bom rodila. No zato tako zgodaj priprava nahrbtnika :-) Punsha

So ji pa potem uspešno zaustavili popadke in še vedno lepo čakata 2v 1. :)

< Sporočilo je popravil zvesta -- 6.12.2009 16:39:42 >

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 896
6.12.2009 19:30:59   
vaney
Miklavž je šel mimo, pri nas nosi malenkosti, tako da je nama prinesel vsakemu kozarec domačega meda, Anžetu pa leseno sestavljanko.

kora, upam, da te čimprej spustijo domov in da bo vse ok, seveda...drugače je pa najbrž res boljše, da te imajo tam pod nazdorom kot da je doma kaj narobe, čeprav verjamem, da ni lušno ležat tam...

Zdaj pa še eno vprašanje (tako, zelo prazničnouser posted image ) - a ima katera težave s hemeroidi? Jaz imam namreč zaradi jemanja železa še vedno skoraj vsak dan drisko, tudi po drugih tabletah ni boljše, posledično pa imam takeeee hemeroide, da kmalu ne bom mogla sedet. Ko je najhujše, železo spustim za en dan, da se vsaj malo umiri, vmes umivam s mlačno vodo in mažem z Modulexom. Ima še katera podobne težave in kako jih rešuje?

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 897
6.12.2009 19:43:59   
niwci
Hello!

Tokrat imam pa eno strokovno vprašanje za vse tiste, ki niste poročene. Znima me sicer kako boste reševale ta problem oz kaj se dejansko tudi res izplača ali prijaviti izvenzakonsko skupnost ali živeti kar tako na koruzi, pa kakšne so potem kaj posledice oz koristi. Če ima katera kaj več informacij, bi se zelo priporočala. Mene namreč bega tudi to z spreminjanje stalnega prebivališča, ker sem še vedno prijavljena v NG, študiram pa v KK in imam tudi tam začasni naslov in partnerja. Zdej pa ne vem kako naprej. Za vsako informacijo, predlog ali grajo bom hvaležna.

Pozdravček!

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 898
6.12.2009 19:44:23   
slomak
jest jemljem tablete tud, pa nimam driske HB, samo črno blato zarad njih user posted image ...

joooojjj men se je pa noht na roki zarastu in me boli ko user posted image ... a katera ve kaj narest da vsaj malo bolečino omejim...? Prvič na prstancu leve roke me boli.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 899
6.12.2009 19:49:28   
dskubin
Zdaj pa še eno vprašanje (tako, zelo prazničnouser posted image ) - a ima katera težave s hemeroidi?

Bušca user posted image . Jaz bi šla spet k zdravniku, da mi spet da kaj druzga. Pomagat ti pa ne znam, jaz sem imela ravno obratne težave - me je železo tko zaprlo, da sem imela hemeroide user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......