Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 6.12.2009 20:28:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Eh koza jst, mi mamo kašico za zvečer, pa nič ne pomaga, Lina misli pa tole: tega sem mislila: kupila sem ga v milerju
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 6.12.2009 20:30:50
|
|
|
|
Anonimen
|
takole piše: prijetno nasiti - za mirno noč je dobro prebavljiv podpira otrokov imunski sistem ima prijeten okus za dojenčke brez kristalnega sladkorja vsebuje prebiotične vlaknine, železo in jod ne vsebuje glutena no, je pa od 6.mesecev dalje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 6.12.2009 20:32:36
|
|
|
|
Dudica1
|
lina kako ga pa mešaš...a isto kot navadnega? pa kolk je?
< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 6.12.2009 20:33:12 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 6.12.2009 20:37:14
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Eh koza jst, mi mamo kašico za zvečer, pa nič ne pomaga, Lina misli pa tole: tega sem mislila: kupila sem ga v milerju Aha, moja napača, ne znam tolk nemško
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 6.12.2009 20:52:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 lina kako ga pa mešaš...a isto kot navadnega? pa kolk je? mešaš ga enako. stane pa ...mislim da je bilo 7,45 eur 500 g
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 6.12.2009 20:55:02
|
|
|
|
PapuaNG
|
dober večer... sem čist zmatrana...sem šla danes kar sama s tamalim na rožnik, ker je bil moj še preveč v spalnem razpoloženju, pa nič nisem zalegnila čez dan, tko da me je po kosilu kar na kavč prikovalo. Pa se itak nisem pustila motit, sem malega kar mojmu poturila in rekla, da imam urico frej. Itak je večino dneva prespal. No, pa kosilo mi je skuhal. Je bil tamal kar priden danes, je spal skoraj cel sprehod in se ni zbudil niti ko sem ga prestavljala iz vozička v lupinco pa ko sem ga nesla do stanovanja Prejle mi je pa moj še palačinke naredil, tko da sem čist napokana. Ja, davek za včerajšnje žuranje je moral bit. Zdej je šel pa še neki narest za jutrišnji projekt, jst pa tut ne bom več dolgo...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 6.12.2009 21:16:42
|
|
|
|
majana79
|
Ste že vse v mižalah? Tudi jaz odpujsam... Lahko noč vsem!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 6.12.2009 21:17:19
|
|
|
|
petra a
|
upam da ne razmišljate resno o tistih čeladah...kako smo pa mi gor zrasli, al pa naši večji malčki ko še ni bilo govora o teh čeladicah...mislim na čem če folk služit keš M je za nami, ne vem če smo bili res tako pridni da smo bili tako obdarovani, al pa nočko
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 6.12.2009 21:41:57
|
|
|
|
pokica_
|
Dober večer!!! Dan je bil lep, poln miklavževih obdarovanj, babica-dedi, prababica od Aneja-moja babi,..vsi. Smo meli pr moji mami fajn kosilčeka, pecivo, kavico,...pol sma bla 3h fraj in sma šla drnjohat,..no jst sem sam 1 dobro uro odspala, več nisem mogla...stara navada. Moj si je pa prvoščil kar 3h spanec. Ponoči bo pa bedel . Aneja sem že pr mojih dala v pižamo in ga zadekala, pa ga doma samo preložila v posteljko, sitega, previtega in umitega. Ni lepšega, ko prideš domov pa si od brige. Zdj pa jem fererrote in gledam film na hrvaškem RTLu. Jutri mormo pa vsi zgodaj ustat, ker mam že ob pol osmih kontrolo pri ortopedu-samoplačniško...da končno vidim, kaj je s tem križem, da me useka v 2mes kar 3x. Ma ne, sj jst nebom kupla tele varnostne čelade,..se bo že moral sam naučit padat. Tud jst sem odrastla z buškami, presekano glavo in nevem še čem vse ne...bo moral bit pazljiv, čeprav je zdaj še težko, ker še nima ravnotežja, bi pa že sprobal vse. Ko hočjo naši otroci hitro zrast in vse sprobat prej kot smo mi takrat, pol se pa zgodi, kar se zgodi.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 6.12.2009 22:12:24
|
|
|
|
lake
|
Dons je bil res en težek dan. Zjutri sm šla že navsezgodej po enih opravkih, in Taja je v celem dnevu pala dvakrat po 15 minut. Posledično je bla seveda tečna, jst še bolj, moj se pa kej dost ni sekiral. Zvečer smo šli pa k bratu na R.D, in dobr da sm se spomnla sabo vzet pižamo za Tajo, da sm jo kr tam previla pa preoblekla, ker je zaspala šele v avtu, in bo se doma zihr zbudla, tko sm jo pa samo prestavla v pojtlo in se od devetih še tud premaknila ni. Jst sm pa zmučena, tko da bom šla kr spat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 6:29:03
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* tega sem mislila: kupila sem ga v milerju evo...v tem so bli nasi nepovabljeni gostje!!!!!!!!!!!!!! tubby...sorci ker ti nisem odpisala....niso bili doma pa mi je tlf crknu!!!!!!!!!!! dobro jutro!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 7:44:43
|
|
|
|
FLASK_A
|
Jutro! Katmat, kaj pa ti strašiš že tako zgodaj zjutraj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 7:47:12
|
|
|
|
FLASK_A
|
In v čem so bili nepovabljeni gostje? V nočnem mleku?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 8:09:53
|
|
|
|
Dudica1
|
jutro kati a v tem...a je še kakšno to mleko druge firme mogoče
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 8:18:27
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro dudi: super da ti je uspelo no mi smo spali super, sam pol noči smo brebedel zdej pa smo pokonc
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 8:26:39
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro! DANES SEM SANJALA,... o črvičkih ,... pa saj ni tako hudo... bodo otroci dobili proteine! krst mimo,.. Urban se je jokal, sredi maše joškal in zaspal,... vse ga je zanimalo! zvečer sem bila tako utrujena, da sem šla malo po 21h spat,... zjutraj skoraj prespali odhod v vrtec,... Oskarju obljubila danes drsanje,... pred Mercatorjem, seveda. a sem jaz lahko zraven v čevljih? pokica_ upam, da je z Anejevo ustnico vse okej,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 8:30:45
|
|
|
|
Dudica1
|
flaska kako je Majči?? cveka zakaj ste bli pol noči pokonc?? ktja super da je krst uspel .Čestitke
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 8:32:22
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A In v čem so bili nepovabljeni gostje? V nočnem mleku? a ni to nocna mlecna kasicA???....ISTA SKATLA....al pa zelo podobna
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 8:34:00
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A In v čem so bili nepovabljeni gostje? V nočnem mleku? a ni to nocna mlecna kasicA???....ISTA SKATLA....al pa zelo podobna ne to na sliki je nočni aptamil....deeeej reč da ni to to
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 8:38:40
|
|
|
|
KatMat
|
ej sm sla prav skatlo poiskat....lej da je podobna....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 8:39:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 flaska kako je Majči?? cveka zakaj ste bli pol noči pokonc?? ktja super da je krst uspel .Čestitke nika mi je tojk kašlala da nisem mogla spat in sem skojz bedela, je mela prov sumliv kašelj zdej pa noče nič kašlat, tak da nimam pojma kaj je blo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 8:42:17
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro, no noč je bila takšna kot vsak dan oz. noč. spat je šel ob šestih, prvič jedel ob enih, nato ob sedmih. torej nič posebnega. če je kaj mleko pri tem pripomoglo, pa nimam pojma. mi imamo pa danes v vrtcu zabavo . aja, pa pol otrok manjka, vročina pri nekaterih pa še driska....upam, da smo mi to prejšni teden dali skozi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 8:43:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ej sm sla prav skatlo poiskat....lej da je podobna.... podobna ali enaka ? ker teh za nočni obrok, je kar nekaj vrst...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 8:44:19
|
|
|
|
KatMat
|
joj dejte mi se enkrat povedat eno stran za shranitev slik
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 8:45:16
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ej sm sla prav skatlo poiskat....lej da je podobna.... podobna ali enaka ? ker teh za nočni obrok, je kar nekaj vrst... ma podobna....men je v glavi ostala le slikica od dojencka k spi...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?