pokica_
|
Dober dan! Vidim, da sma samo z PupoNG aktivni, a ostale pa počivate po miklavževanju? Jst pijem kavico, ati se igra z Anejem,...pozajtrkovali smo že, stanovanje je čiiiiiisto v nulo!!! Mi je kr kamen od srca padel, mi vsaj za praznike nebo treba pucat. Morm si še bučo umit, pa gremo ob 12h k mojim na kosilo...spet. Men itak paše, da ne rabim kuhat, pa še malo dam možgane na off...pa poležima tacajt ko je Anej z babi in dedkom. Včeraj sem za miklavža dobla od lubija veliko bomboniero Fererro Rocher, Anej je dobil pa pliškota z čokoladicami....ti so samo za mučkanje po rokcah. Smo imeli včeraj štalo! Aneja sem snemala, ko je delal velik podvig.....se je dal na bok, na komolce,...pa dvigoval na rito, je že skoraj sedel, samo še kak cm je manjkal, da se zravna,....pol se je pa v sekundi nagnil naprej, pa naredil preval naprej čez glavico in padel direkt na zgornjo ustnico in si jo od znotraj presekal!!! Seveda je bil jok in stok en čas, dokler ga nisem pomirila..sem mislila da je padel na čelo, pol pa vidim da krvavi iz ust,...iz zgornje-nove ustnice...upam, da ni kaj hujšega, sicer bi še krvavel. In da se bo hitro zacelilo. Me bo pa zdaj skos strah, kako bo padel. Pa še prvič je tako zelo poskušal se vsest, pa še pol prvič pade. Ojoj..kolko buškic in vsega nas še čaka...pa je šele dobro začel. Bom počas začela tudi jaz razmišljat o tisti čeladici. Pupa, kako je z vami in GH? Sta nehala jest zdaj par dni, ali nadaljujeta? Jst sem se menla s kolegico o tem, da sem mu dala GH v flaško in je včeraj spil tud 150ml GH in še pol 80ml mleka povrhu, ampak mi je odsvetovala, ker se bo pol res navadil tako jest GH in nebo sploh več sprejel žličke. Bom tud počakala kakšen dan-dva in pol ponudla magari spet banano, ko je sladka. Enkrat bo že valda začel spet odpirat ta usteka.