Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 8:45:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* dobro jutro, no noč je bila takšna kot vsak dan oz. noč. spat je šel ob šestih, prvič jedel ob enih, nato ob sedmih. torej nič posebnega. če je kaj mleko pri tem pripomoglo, pa nimam pojma. mi imamo pa danes v vrtcu zabavo . aja, pa pol otrok manjka, vročina pri nekaterih pa še driska....upam, da smo mi to prejšni teden dali skozi joj božčki, jz imam Tima kr doma ker imajo tanovo gripo v vrtcu, da bomo vsaj malo omilili te bolezni
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 8:55:24
|
|
|
|
Anonimen
|
jest ga bom pa kar v vrtcu pustila. zdej če bo kaj zbolel, ga lahko imamo še vedno doma. bomo videli.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 9:00:01
|
|
|
|
Tanja_
|
Jutro.... Kakšno depresivno vreme....In zakaj vikend tako hitro mine?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 9:00:11
|
|
|
|
šivilja
|
Stran za slike je meni se zdi SLIKOMAT Tanja - moje počutje po inekciji : zmedena, nezmožna koncentracije, zaspana (itak vedno), brez volje, težave pri komunikaciji (vsak stavek mi je povzročal probleme), glavobol Glavobol in zaspanost še kar vztrajata, saj čisto premalo spim. Po tanovem kakamo vsako jutro ob 6-ih. Nama je pa uspelo zvečer zaspati brez joške in dude!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 9:01:39
|
|
|
|
Dudica1
|
Jaz sm tud zadnjič vprašala kako je in so gor vsi zdravi v njegovi skupini ne manjka nobenega...se mi zdi da mamo mal drugač ker smo bolj na vasi. Če se bo kaj spremenil ga lahko ven vzamem,načeloma bo pa gor itak samo še do 18.ga,sej pomoje bi se mi tud skeglal Pol mamo pa itak žur za njegov rojstni dan
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 9:03:43
|
|
|
|
KatMat
|
< Sporočilo je popravil KatMat -- 7.12.2009 9:04:36 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 9:04:46
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Stran za slike je meni se zdi SLIKOMAT Tanja - moje počutje po inekciji : zmedena, nezmožna koncentracije, zaspana (itak vedno), brez volje, težave pri komunikaciji (vsak stavek mi je povzročal probleme), glavobol Glavobol in zaspanost še kar vztrajata, saj čisto premalo spim. Po tanovem kakamo vsako jutro ob 6-ih. Nama je pa uspelo zvečer zaspati brez joške in dude!!!! A pa samo lokalni anestetik si dobila?Ali tudi kaj protibolečinskega?A si prvič dobila lokalno?Glej,v medicini je itak vse možno,l samo je pa res presenetljivo, da bi bila reakcija taka po tako mali količini lok. anest.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 9:05:02
|
|
|
|
KatMat
|
evo jo....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 9:05:43
|
|
|
|
Dudica1
|
kati ja to je kašica uno je pa mleko
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 9:06:11
|
|
|
|
majana79
|
kati, to je kašica z banano, ni večerno mleko... jo imam jaz tudi samo moja je že skoraj 3 tedne stara, brez črvov Jutro! Vstala sem ene 5x, zato sem neprespana in sitna pa še vreme je za ubit se... In ja, zakaj vikend tako hitro mine? Kaj boste delale danes?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 9:06:40
|
|
|
|
LINDI
|
ooooo bejba lepo je videti tvojo TIJO ATALIJO KAKO smo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 9:07:37
|
|
|
|
Dudica1
|
tuki tud piše MILUMIL gute nache
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 9:08:10
|
|
|
|
šivilja
|
Tanja - ja smo lokalno v palec na nogi. Se pa spomnim enkrat , ko so mi zob pulili, da sem bila tudi čisto zadeta še en dan. Očitno sem bolj občutljiva na te stvari.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 9:13:06
|
|
|
|
ledenka
|
jutro po dolgem času plenička NI premočla in smo vstali šele ob 8.30 še nazaj spat ne gremo KatMat, a tale kašica je? no, dobro da vem... trenutno mu itak dajem kašice od Holle, bom kar nadaljevala... dokler tud am česa ne najdejo
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 9:13:21
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Tanja - ja smo lokalno v palec na nogi. Se pa spomnim enkrat , ko so mi zob pulili, da sem bila tudi čisto zadeta še en dan. Očitno sem bolj občutljiva na te stvari. Potem pa zelo možno, da tako odreagiraš.Ful zanimivo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 9:17:24
|
|
|
|
Anonimen
|
jz mam pa eno vprašanje: a ste se šle cepit prot tanovi gripi, in če ste se šle kako ste se počutile po cepljenju????
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 9:24:34
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 jz mam pa eno vprašanje: a ste se šle cepit prot tanovi gripi, in če ste se šle kako ste se počutile po cepljenju???? Pri nas sta se cepili mami in sestra in obe je dva dni bolela roka, nečak pa je dobil reakcijo na ceplenje in tri dni kuhal med 39 in 40.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 9:24:59
|
|
|
|
PapuaNG
|
jutro, spali smo...pojma nimam več...sem tko zblojena ponoči, da si niti ne zapomnem vseh vstajanj..ampak smo pa do pol devetih potegnil, tko da tut ni tko švoh. Vreme ja...je bolj za bruhat, ampak kaj čmo. Važn, da ne ščije... Me mali čist izžema, ker zdej nič GH ne papca...flaške pa še kr noče
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 9:33:23
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: LINDI ooooo bejba lepo je videti tvojo TIJO ATALIJO KAKO smo oooo lindi....caki grem na nas forum!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 9:38:41
|
|
|
|
petrazg
|
Jutro... In je spet začetek tedna, ki bo spet prinesel nekaj novega, pozitivnega seveda... :))) Vikend preživeli, koline dali skozi, nacartali smo se, Miklavž je bil priden, vse lepo in prav... Ampak ponoči... katastrofa... še vedno ne spimo Zdaj mu bom zvečer uvedla flaško, če pa tudi to ne bo pomagalo, se bomo pa jokali... če ne se mi bo počasi zrolalo od nespanja... Dudi, Tubby... koliko popijeta vajina dvba malčka zvečer? Pa čestitke za nov del čvekice Grem vas malo prebrat nazaj...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 9:39:00
|
|
|
|
Dudica1
|
papua
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 9:39:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 jz mam pa eno vprašanje: a ste se šle cepit prot tanovi gripi, in če ste se šle kako ste se počutile po cepljenju???? Pri nas sta se cepili mami in sestra in obe je dva dni bolela roka, nečak pa je dobil reakcijo na ceplenje in tri dni kuhal med 39 in 40. kojk je star nečak??? sm namreč v dvomik, sam mi vsi svetujejo naj dam otroke cepit, k je T. asmatični bolnik, pa jz tud, pa pravjo da ta gripa gre na pluča, zdej pa gruntam kaj naj naredim, al naj gremo na cepljene al ne
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 9:40:44
|
|
|
|
Dudica1
|
petrazg Maj zvečer je kašico..ne vem kolk tko en lonček...pol pa še ene 210ml mleka.Če pa nič kašice pol pa 250ml mleka.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 9:40:52
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG jutro, spali smo...pojma nimam več...sem tko zblojena ponoči, da si niti ne zapomnem vseh vstajanj..ampak smo pa do pol devetih potegnil, tko da tut ni tko švoh. Vreme ja...je bolj za bruhat, ampak kaj čmo. Važn, da ne ščije... Me mali čist izžema, ker zdej nič GH ne papca...flaške pa še kr noče
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 7.12.2009 9:43:45
|
|
|
|
KatMat
|
ne predstavljam si...pr nas je blo tko 2 dni pa naju je skor oba pobral...kako zdrzite????
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsihSe spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?