|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 7. del
7.12.2009 8:45:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

dobro jutro,

no noč je bila takšna kot vsak dan oz. noč. spat je šel ob šestih, prvič jedel ob enih, nato ob sedmih. torej nič posebnega. če je kaj mleko pri tem pripomoglo, pa nimam pojma.

mi imamo pa danes v vrtcu zabavouser posted image user posted image user posted image .

aja, pa pol otrok manjka, vročina pri nekaterih pa še driska....upam, da smo mi to prejšni teden dali skozi

joj božčki, jz imam Tima kr doma ker imajo tanovo gripo v vrtcu, da bomo vsaj malo omilili te bolezniuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 326
7.12.2009 8:55:24   
Anonimen
jest ga bom pa kar v vrtcu pustila. zdej če bo kaj zbolel, ga lahko imamo še vedno doma. bomo videli.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 327
7.12.2009 9:00:01   
Tanja_
Jutro....
Kakšno depresivno vreme....In zakaj vikend tako hitro mine?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 328
7.12.2009 9:00:11   
šivilja
Stran za slike je meni se zdi SLIKOMAT

Tanja - moje počutje po inekciji : zmedena, nezmožna koncentracije, zaspana (itak vedno), brez volje, težave pri komunikaciji (vsak stavek mi je povzročal probleme), glavobol

Glavobol in zaspanost še kar vztrajata, saj čisto premalo spim. Po tanovem kakamo vsako jutro ob 6-ih. Nama je pa uspelo zvečer zaspati brez joške in dude!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 329
7.12.2009 9:01:39   
Dudica1
Jaz sm tud zadnjič vprašala kako je in so gor vsi zdravi v njegovi skupini ne manjka nobenega...se mi zdi da mamo mal drugač ker smo bolj na vasi.

Če se bo kaj spremenil ga lahko ven vzamem,načeloma bo pa gor itak samo še do 18.ga,sej pomoje bi se mi tud skeglal user posted image user posted image
Pol mamo pa itak žur za njegov rojstni dan user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 330
7.12.2009 9:03:43   
KatMat
user posted image

< Sporočilo je popravil KatMat -- 7.12.2009 9:04:36 >

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 331
7.12.2009 9:04:46   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Stran za slike je meni se zdi SLIKOMAT

Tanja - moje počutje po inekciji : zmedena, nezmožna koncentracije, zaspana (itak vedno), brez volje, težave pri komunikaciji (vsak stavek mi je povzročal probleme), glavobol

Glavobol in zaspanost še kar vztrajata, saj čisto premalo spim. Po tanovem kakamo vsako jutro ob 6-ih. Nama je pa uspelo zvečer zaspati brez joške in dude!!!!

A pa samo lokalni anestetik si dobila?Ali tudi kaj protibolečinskega?A si prvič dobila lokalno?Glej,v medicini je itak vse možno,l samo je pa res presenetljivo, da bi bila reakcija taka po tako mali količini lok. anest.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 332
7.12.2009 9:05:02   
KatMat
evo jo....

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 333
7.12.2009 9:05:43   
Dudica1
kati ja to je kašica uno je pa mleko

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 334
7.12.2009 9:06:11   
majana79
kati, to je kašica z banano, ni večerno mleko... jo imam jaz tudi samo moja je že skoraj 3 tedne stara, brez črvov user posted image

Jutro!

Vstala sem ene 5x, zato sem neprespana in sitna pa še vreme je za ubit se... user posted image In ja, zakaj vikend tako hitro mine? user posted image

Kaj boste delale danes?

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 335
7.12.2009 9:06:40   
LINDI
ooooo bejbauser posted image lepo je videti tvojo TIJO ATALIJOuser posted image KAKO smo

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 336
7.12.2009 9:07:37   
Dudica1
user posted image

tuki tud piše MILUMIL gute nache

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 337
7.12.2009 9:08:10   
šivilja
Tanja - ja smo lokalno v palec na nogi. Se pa spomnim enkrat , ko so mi zob pulili, da sem bila tudi čisto zadeta še en dan. Očitno sem bolj občutljiva na te stvari.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 338
7.12.2009 9:13:06   
ledenka
jutro user posted image

po dolgem času plenička NI premočla in smo vstali šele ob 8.30 user posted image še nazaj spat ne gremo user posted image

KatMat, a tale kašica je? user posted image no, dobro da vem... trenutno mu itak dajem kašice od Holle, bom kar nadaljevala... dokler tud am česa ne najdejo user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 339
7.12.2009 9:13:21   
Tanja_

Tanja - ja smo lokalno v palec na nogi. Se pa spomnim enkrat , ko so mi zob pulili, da sem bila tudi čisto zadeta še en dan. Očitno sem bolj občutljiva na te stvari.

Potem pa zelo možno, da tako odreagiraš.Ful zanimivo.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 340
7.12.2009 9:17:24   
Anonimen
jz mam pa eno vprašanje: a ste se šle cepit prot tanovi gripi, in če ste se šle kako ste se počutile po cepljenju????

(odgovor članu šivilja)
  Neposredna povezava do sporočila: 341
7.12.2009 9:24:34   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

jz mam pa eno vprašanje: a ste se šle cepit prot tanovi gripi, in če ste se šle kako ste se počutile po cepljenju????

Pri nas sta se cepili mami in sestra in obe je dva dni bolela roka, nečak pa je dobil reakcijo na ceplenje in tri dni kuhal med 39 in 40.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 342
7.12.2009 9:24:59   
PapuaNG
jutro,

spali smo...pojma nimam več...sem tko zblojena ponoči, da si niti ne zapomnem vseh vstajanj..ampak smo pa do pol devetih potegnil, tko da tut ni tko švoh. Vreme ja...je bolj za bruhat, ampak kaj čmo. Važn, da ne ščije...

Me mali čist izžema, ker zdej nič GH ne papca...flaške pa še kr noče user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 343
7.12.2009 9:33:23   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: LINDI

ooooo bejbauser posted image lepo je videti tvojo TIJO ATALIJOuser posted image KAKO smo
oooo lindi....caki grem na nas forum!

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 344
7.12.2009 9:38:41   
petrazg
Jutro... In je spet začetek tedna, ki bo spet prinesel nekaj novega, pozitivnega seveda... :)))

Vikend preživeli, koline dali skozi, nacartali smo se, Miklavž je bil priden, vse lepo in prav... user posted image Ampak ponoči... katastrofa... še vedno ne spimo user posted image user posted image user posted image Zdaj mu bom zvečer uvedla flaško, če pa tudi to ne bo pomagalo, se bomo pa jokali... če ne se mi bo počasi zrolalo od nespanja...

Dudi, Tubby... koliko popijeta vajina dvba malčka zvečer?

Pa čestitke za nov del čvekice user posted image user posted image user posted image

Grem vas malo prebrat nazaj...

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 345
7.12.2009 9:39:00   
Dudica1
papua user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 346
7.12.2009 9:39:27   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

Pri nas sta se cepili mami in sestra in obe je dva dni bolela roka, nečak pa je dobil reakcijo na ceplenje in tri dni kuhal med 39 in 40.

kojk je star nečak??? sm namreč v dvomik, sam mi vsi svetujejo naj dam otroke cepit, k je T. asmatični bolnik, pa jz tud, pa pravjo da ta gripa gre na pluča, zdej pa gruntam kaj naj naredim, al naj gremo na cepljene al neuser posted image

(odgovor članu šivilja)
  Neposredna povezava do sporočila: 347
7.12.2009 9:40:44   
Dudica1
petrazg Maj zvečer je kašico..ne vem kolk tko en lonček...pol pa še ene 210ml mleka.Če pa nič kašice pol pa 250ml mleka.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 348
7.12.2009 9:40:52   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

jutro,

spali smo...pojma nimam več...sem tko zblojena ponoči, da si niti ne zapomnem vseh vstajanj..ampak smo pa do pol devetih potegnil, tko da tut ni tko švoh. Vreme ja...je bolj za bruhat, ampak kaj čmo. Važn, da ne ščije...

Me mali čist izžema, ker zdej nič GH ne papca...flaške pa še kr noče user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 349
7.12.2009 9:43:45   
KatMat
ne predstavljam si...pr nas je blo tko 2 dni pa naju je skor oba pobral...kako zdrzite????

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?