alex17
|
ojla čveke! joj, sem rabila eno uro da sem vse za nazaj prebrala, samo mam cajt dons, ker je šel lubi že ob pol 10h v službo in sem sama, grem edino pop. z mami k babici na obisk v dom, da ji neseva Miklavževo darilo. jaz sem mojemu kupila en profesionalen gel za lase, ker sem bila ravno v petek pri frizerju in ga tam prodajajo, pa enga čokoladnega parklja in miklavža, šibe pa ne, je bil kar priden meni je pa letos Miklavž kar nov avto prnesu - je dragi v petek le kupil Berlingota- letnik 2005, dizel, bordo rdeče metal barve, zelo ohranjen in z vso opremo (drsna vrata, klima, el.šipe,..), res cukr! taako da je moj ex Polo že kar pozabljen in se že navajam vozit to zverinico... res je fajn, ker je visok in prostoren, pa zelo pregleden, tako da že vidim, kako gremo naokoli z vozičkom in pikijem zadaj res sem happy, zdaj bo za par let upam mir! včeraj so bile pri meni najboljše kolegice, jih je prišlo 7, tko da smo ble prav luštna čvek družbica z lubijem sva naredila dve res njami pizzi, pa z mami dve ruladi (čokoladno-bananino in eno s kremo iz kisle smetane in orehov), tašča pa breskvice in žabo. punce so prnesle luštna uporabna darilca za in tud zame (dekco, termoforček za flaško, dude, igračko za na voziček, mrežaste gatke, malinov čaj, aromaterapija olje, pa brezalkoholni šampanjec za novo leto, da bom lahko tud jaz nazdravila) smo se zabavale do nekaj čez enajst, potm sem bla pa že kar zmatrana, tako da sem samo na hitr pospravla in zvalila v postlo, lubi je bil pa mal v rožcah, ker je šel tačas s kolegi in bratom mal na pijačko, pa ga očitno ne nese več tolk . piki je bil tud čist navdušen in se je skoz neki gibal, dons pa enako, nori že od jutra smrekico bom pa očitn naslednji vikend krasila, ker nama dons ni ratal, da jo sestaviva, no saj bo še čas... na štante in lučke gledat greva pa tudi v kratkem, mogoče že konc tedna pa še v Trb. porodnišnico bi šla rada vsaj malo pogledat, kje je vhod pa kake sobe imajo, da si vsaj malo predstavljam... vam pa tud dogaja, Kika, kaj je zdaj to?? kar se pa spanja in lulanja tiče, smo pa kar na istem, pa bolečine spodaj tudi... se tud men zdi, da bo enkrat sam ven kaj padlo, tolkšen trebuh mam že... sem že na +11kg, pa ziher še ni konc, res pa je, da se drugam skor nisem zredila kot v trebuh. nč, se še kaj beremo, lepo nedeljo pa pridne Miklavžke!
|