somic
|
no danes pa tudi jaz nisem spala. sej v bistvu bi lahko, ampak je moj tako smrčal danes, da je blo kar za znoret. potem pa še takrat, ko se je moj umiril, sem imela takšne sanje, da nisem vedla, al naj se smejem, al jokam al kaj. v sobi so preganali mojo mačko krokodilčki- taki majhni. kr nekaj! kako možgani lahko sestavijo kaj takšnega??? zdaj pa rabim punce malo vaše pomoči... moj baby še vedno leži prečno, je bilo videt v torek na uz, pa tudi, se vidi čez trebuh kje je ritka in kje glavica , še vedno je čisto zgoraj, tik pod rebri. preden sem bila pri gin na tem zadnjem uz- jusem čutila kolce čisto tam dol pri luliki skoraj, pa se s tem nisem kaj preveč ubadala. pač, dete kolca in to je to. no, potem pa sem začela čutit kolce na tistem mestu kjer ima glavico, pod desnimi rebri, pa mi je bilo v tistem logično, glede na to, da sem lepo na uz- ju vidla da je tam glava. zdaj pa me malo nekaj bega... zadtnje tri dni dni, po tem, ko je naš baby začel ponovno bit malo bolj aktiven, sem začela ponovno čutit kolce tam dol in pa tudi premikanje. ne morem rečt da so brce, je bolj nežno, mapak kakor koli, čutijo se premiki. zdaj sem malo zbegana ker mi je g točno povedal in pokazal kako baby leži, res pa je, da mi v spodnjem delu trebuha ni delal uz- ja. z mojim sva včeraj ugotavljala kaj bi to bilo, pa sva prišla tudi na idejo, da bosta dvojčka hahahahahahahahaha ok, bi mi katera znala razložit tole situacijo lepo prosim?