Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.11.2009 20:07:01
|
|
|
|
ada2
|
petarda bejž vstran od pegle... na A kanalu je luškan film
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.11.2009 20:56:33
|
|
|
|
petarda
|
Pa saj lahko gledam film in likam ...tako kot zdaj gledam kmetijo, likam, čekiram FB, igram FW in čekiram RR, pa še petarditu sem nove pravljice navila vmes, juniorju pa dvakrat dudo pobrala, da je zaspal naprej
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.11.2009 22:40:37
|
|
|
|
*bubi*
|
Sergej, V S E N A J B O L J Š E !!!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 28.11.2009 22:43:10
|
|
|
|
*bubi*
|
Pa še Lena - vse najboljše! Upam, da se ati kaj javi, vsaj ob tej priložnosti
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 29.11.2009 18:49:37
|
|
|
|
ada2
|
o šit, zdaj me pa že 10-letnice učijo o TV oddajah ... že zadnjič sem modro molčala, ko je pogovor (sicer med odraslimi) nanesel na reklame na TV (jaz se npr. kot nove reklame spomnim na tisto, ki mi požene še tiste lase, ki sem jih lani postrigla pokonci - jakatov WC ), danes pa Nušina sošolka pove, da morajo za domačo nalogo gledat po Tv Ljubezen skozi želodec in jaz se zgrozim kakšna naloga pa to je, da morajo gledat španske nadaljevanke no, pa sta mi potem hitro povedale, da je to kuharska oddaja sicer pa to samo pove kolko časa mi ostane za TV
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 29.11.2009 18:51:57
|
|
|
|
ada2
|
pa Vse najboljše Luka & Jaka!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 29.11.2009 20:16:20
|
|
|
|
Urša
|
VSE NAJBOLJŠE LUKA IN JAKA!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 29.11.2009 21:09:49
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša VSE NAJBOLJŠE LUKA IN JAKA! Se podpišem tule...da imam vsaj slikico
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 29.11.2009 21:19:28
|
|
|
|
*bubi*
|
Luka in Jaka - vse najboljše!!!!
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 29.11.2009 21:20:25 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 30.11.2009 8:38:58
|
|
|
|
petarda
|
Vse najboljše Tilen!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 30.11.2009 12:29:02
|
|
|
|
Urša
|
VSE NAJBOLJŠE, TILEN
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 30.11.2009 12:32:04
|
|
|
|
Urša
|
Mi smo tudi virozni. Zdaj je še mene začelo nekaj mrazit pa si izmerim vročino in pokaže 40,5. Samo je nimam, je zgleda termometer zaštekal! Še dobro, da imamo še enega, tisti pa ni pokazal niti 37.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 30.11.2009 13:52:39
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša VSE NAJBOLJŠE, TILEN se podpišem
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 30.11.2009 13:54:11
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Mi smo tudi virozni. Zdaj je še mene začelo nekaj mrazit pa si izmerim vročino in pokaže 40,5. Samo je nimam, je zgleda termometer zaštekal! Še dobro, da imamo še enega, tisti pa ni pokazal niti 37. ja, z našim je bilo tudi nekaj narobe, ampak v drugo smer je kazal za vse 34,5
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 30.11.2009 19:32:10
|
|
|
|
Urša
|
Pa se je zaključil naš november. Zdaj imamo že vse štiriletnike!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 30.11.2009 20:47:02
|
|
|
|
til
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pa še Lena - vse najboljše! Upam, da se ati kaj javi, vsaj ob tej priložnosti Jaz se bom pa podpisala tule za vse novemberčke, ki jim še nisem uspela čestitat jim želim vse najlepše in najboljše
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 30.11.2009 20:48:16
|
|
|
|
til
|
Vam pa hvala za čestitke
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 30.11.2009 20:49:33
|
|
|
|
til
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Pa se je zaključil naš november. Zdaj imamo že vse štiriletnike! Ja kar ne morem verjet, da bomo kmalu visele za mizo z otroci in delale naloge .
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.12.2009 8:22:03
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro pa imamo veseli december...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.12.2009 9:57:31
|
|
|
|
Naty_ka
|
Pozdravljene Najprej: vse naj naj vsem ki jim še nisem voščila. Pa najlepša hvala vsem za lepe željeza našega S. Mi nekega velikega slavja letos nismo imeli. V bistvu je bilo kosilo v najožjem družinskem krogu. Nekako nimam moči da bi se ukvarjala z velikimi čagami.
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.12.2009 10:08:41
|
|
|
|
Urša
|
Naty, še dober mesec! Jaz navijam, da dobite pod smrekico!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.12.2009 10:58:17
|
|
|
|
Naty_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Naty, še dober mesec! Jaz navijam, da dobite pod smrekico! Uh, bomo videli kako se bo izteklo vse skup. Na zadnjem pregledu mi je rekla da se že odpiram in od včeraj preštimavam, da se mi je otrok spustil, ker mi tako pritiska na medenico, da je hudo. In res tudi mene zanima kako dolgo bo otrok zdražal notri. Ker neglede na vse skup se čisto lahko zgodi da bom tudi tokrat nosila čez rok, kot sem prvič. Pustimo se presenetiti
VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR! NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore) Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor inteligence.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.12.2009 20:37:14
|
|
|
|
ada2
|
naty malo še že naj počaka na toplem, vsaj kaka 2 tedna še miha je pa imel danes sistematskega za 9 mesecev in ima 9200 g, 75 cm, 3 zobke in je nasplošno ok
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.12.2009 21:54:56
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Naty, še dober mesec! Jaz navijam, da dobite pod smrekico! Uh, to pa bi bilo.....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 1.12.2009 21:56:07
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 naty malo še že naj počaka na toplem, vsaj kaka 2 tedna še miha je pa imel danes sistematskega za 9 mesecev in ima 9200 g, 75 cm, 3 zobke in je nasplošno ok Miha. Res je velik fant
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?