|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 7. del
5.12.2009 10:40:12   
Dudica1
kati kako to misliš živi!!!!!!!!!!!user posted image

Kje pa si kupila kašico???

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 151
5.12.2009 10:41:42   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

cveka, dudi, pri vas je sonček?! user posted image

Tuki je tako bedno vreme user posted image

ma ne ni sonček...samo tako je mrzlo in čudno...tolk da glih pada nč ne.

No na vremenski postaji mi kaže sonček...samo kaže za mal naprej user posted image

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 5.12.2009 10:42:12 >

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 152
5.12.2009 10:41:47   
majana79
zoja, bolj malo odpiraš skrinjo, se mi je zdelo user posted image

kati, dej dežurnega pokliči pa vprašej...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 153
5.12.2009 10:42:58   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

cveka, dudi, pri vas je sonček?! user posted image

Tuki je tako bedno vreme user posted image

ma ne ni sonček...samo tako je mrzlo in čudno...tolk da glih pada nč ne.

No na vremenski postaji mi kaže sonček...samo kaže za mal naprej user posted image

Zimsko pol user posted image No, pol pa ne pridemo nč naokol user posted image Jaz bi sončka...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 154
5.12.2009 10:46:47   
KatMat

kati kako to misliš živi!!!!!!!!!!!user posted image

Kje pa si kupila kašico???

zivi...migajo!!!!!!!!!!!!!!pa tud pomislila nisem da bi prislo iz kasice....sem prav pomislila kdaj sem odprla kasico in kdaj sem jih prvic opazila...vse klapa....sit....joj pa tiji sem dala to jesti!!!!!!

milerju v btc-ju

< Sporočilo je popravil KatMat -- 5.12.2009 10:47:53 >

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 155
5.12.2009 10:52:09   
Dudica1
O šit!!! user posted image user posted image user posted image

Pa kaj je zdaj to no...to ne morjo kar tako prodajat to je treba obvestit...tale milupa je pa kr neki no...še dobro da sm zdej kupila kašice od bebivite samo vseen sm včeri full gledala ko sem jo stresla v skodelco

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 156
5.12.2009 11:01:24   
Anonimen
o šittttt...črvi, bljak!!!!

sicer zelo redko kupim kakšno kašico, bolj recimo sadno, če slučajno kam gremo za dalj časa ampak tole pa .... ni za govort !!!!

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 157
5.12.2009 11:05:12   
Anonimen
opravila že sobotni nakup sadja in zelenjave, sva bila s T še v knjižnici, zdaj pa veselo pospravlja in pripravlja prostor za miklavža. popoldne ga bomo šli pa v kranj gledat. včeraj je preveč deževalo, da bi otroke kam vleklauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 158
5.12.2009 11:07:26   
Dudica1
Tud mi imamo pospravljeno vse  user posted image ,zvečer predno greva na žur bova pa še pripravila vseuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 159
5.12.2009 11:07:56   
Anonimen

Moj otrok je bolan, sto posto... Spi! user posted image user posted image ob 7 se je zbudil, je jedel, se nekaj kobacal pri nama, sem ga dala nazaj v posteljico, lučko, vrtiljak, vmes sem popravila še enkrat dudo in kar naenkrat je bila ura 9. Zdej pa še kar spi...

To je čudno, al se je pa čudež zgodil user posted image

rabi počitek, mogoče bo pa to praksa ratalauser posted image

naš otrok je tudi včeraj spal od osmih zjutraj....do...no vmes me kliče mami, če ga zbudi za hranjenje....sem ji rekla, naj ne komplicira in naj ga pusti ..user posted image  je tudi mislila, da je kaj narobe

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 160
5.12.2009 11:08:23   
Anonimen

Tud mi imamo pospravljeno vse  user posted image ,zvečer predno greva na žur bova pa še pripravila vseuser posted image

ej pa vidva samo žuratauser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 161
5.12.2009 11:08:59   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

neee...ne morem pomagat če so sami RD-ji user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 162
5.12.2009 11:10:08   
Anonimen

sam da maš razloguser posted image user posted image user posted image ....sej imata pravuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 163
5.12.2009 11:18:06   
majana79

Moj otrok je bolan, sto posto... Spi! user posted image user posted image ob 7 se je zbudil, je jedel, se nekaj kobacal pri nama, sem ga dala nazaj v posteljico, lučko, vrtiljak, vmes sem popravila še enkrat dudo in kar naenkrat je bila ura 9. Zdej pa še kar spi...

To je čudno, al se je pa čudež zgodil user posted image

rabi počitek, mogoče bo pa to praksa ratalauser posted image

naš otrok je tudi včeraj spal od osmih zjutraj....do...no vmes me kliče mami, če ga zbudi za hranjenje....sem ji rekla, naj ne komplicira in naj ga pusti ..user posted image  je tudi mislila, da je kaj narobe

Nekako dvomim, ampak bomo videli. Mogoče mi je dal darilo ob  šest mesečnici user posted image

Zbudil se je malo pred 10, zdaj se pa veselo igra. Upam da bo lep dan user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 164
5.12.2009 11:23:43   
Dudica1

sam da maš razloguser posted image user posted image user posted image ....sej imata pravuser posted image

ja itak da brez raloga ne bi hodila okrog...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 165
5.12.2009 12:47:59   
šivilja
Možek in otroka se igrajo nekaj na računalniku, Hana spi, tast pa kuha kosilo. Jaz pa ležin na kavču z laptopom in nogo v luft - sem šla včeraj na urgenco in potem na polikliniko, ker se mi je uraščal noht. Jasno po normalni poti, to uredit ni bilo nikoli časa, včeraj pa že skoraj nisem mogla več hodit, obula sem pa že en mesec lahko samo platnene supergice.

Današnje previjanje sem že opravila v ZD, zdaj pa imam predpisan počitek - paše, paše.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 166
5.12.2009 13:03:24   
petra a
eh, sem slabe volje...mali je spet nahoden+zdajle že vročičen, prej pa že 3 dni ful kakal, ta velka tud neki smrka...zgleda da bomo samo T peljali na miklavža :(

vsaj flat mam pospravljen, edin posesat moram, ker je moj v gojzdarjih skakal po predsobi in se vse nekaj drobi pod nogami :(

pri nas je miklavž že nosil, ker oči nikoli ne more počakati do pravega dne, tako da bodo danes padle samo še sladkarije

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 167
5.12.2009 13:10:58   
Anonimen
"jutro"user posted image

sva danes z Urbanom spala do 9h (Oskar pa je z očkom sestavljal gradbene stroje)... je bilo luštno, a kaj ko smo potem tako hiteli, da smo bili pravočasno v župnišču,... je Oskar pojedel skoraj vse bonbone, moj pa je zapadel v debato z župnkom,... uh, Urban itak da se je stalno nekaj pritoževal,... god je dobil na 25. 5. (1. papež Urbanuser posted image ,...)

stanovanje je kot,... KAOS!
tako da me čaka pospravljanje.
zvečer pa zabava user posted image  jeeeej,... se kar veselim. sicer ne vem, kaj naj si oblečem,... a če bi si dala eno sicer bolj poletno oblekico (ki ima podlogo), bi čudno izpadla? izgleda bolj večerna, temnomodro-črna s "čipkami"... sploh ne vem, kako se zdaj napravljajo za ven... če se bolj toplo mi bo verjetno vroče,... bomo v Argentinski.

bom že nekako,... tudi za jutrišnji krst ne vem, kako naj se napravim,... bom že kaj našla. glavno, da bo Urban v belemuser posted image .
je pa moj danes omenil, da se bova enkrat drugo leto poročila... se prav nič posebej ne veselim, ampak imam v sebi bolj kot zadevo, ki jo bova "morala" dati čez,... smešno!

nič,... vas še malo preberem pa grem potem hitro pospravljat.

(odgovor članu šivilja)
  Neposredna povezava do sporočila: 168
5.12.2009 13:17:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petra a
pri nas je miklavž že nosil, ker oči nikoli ne more počakati do pravega dne, tako da bodo danes padle samo še sladkarije

ej, petra a, sem bila ravno zaradi tega včeraj malo žalostna,... ker je božiček že prinesel svoje darilo,...
pa kaj ne morejo počakati na tisti dan?

ja, danes grem po sladkarije,...user posted image

uuu, majana, danes pa samo vesele novice izpod tvojih prstov! user posted image user posted image user posted image user posted image  pa čestitke Juretu za polletnicouser posted image

ojej, KatMat, naval črvov???
se odpira črvina? bljak!

nič, Urban zahteva svoje,... nič ne bo z branjem,... imejte se skrajno lepo in bolančki: POZDRAVITE SE!!!

(odgovor članu petra a)
  Neposredna povezava do sporočila: 169
5.12.2009 13:18:24   
petra a
k.tja-notri bo sigurno toplo, glej da tebe ne bo zeblo, za zunaj pa itaq topel plašček čez pa je...a pa ni tko da bi se s poroko mogla tud ti strinjat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 170
5.12.2009 13:19:26   
petra a
k.tja-naša je del dedka mraza dobila žr v sredini novembra, grrrrrr...

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 171
5.12.2009 13:26:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: petra a

k.tja-naša je del dedka mraza dobila žr v sredini novembra, grrrrrr...

user posted image user posted image user posted image  SE OPRAVIČUJEM, A SEM vesela, ker nismo edini kršitelji praznikov,...

ja, saj za poroko sem mu prejšnjič omenila jaz,... pa se je prijelo. ampak kakšnega hudega veselja za to pa nimam,...

Maks, Filip - 7. mesecev?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra a)
  Neposredna povezava do sporočila: 172
5.12.2009 13:29:46   
Anonimen
zdaj pa res grem ... pospravljatuser posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 173
5.12.2009 13:54:39   
Dudica1
GRRRRRR user posted image ...NIKOLI VEČ SE NE LOTIM PIŠKOTOV DELAT S TESTOMATOM...PREDN SM KEJ NARDILA ME JE 100 KRAT RAZ***...never ever user posted image

zdej valjam pa neki izrezujem,neki z modelčki...ne vem če bo mel T kaj barvat user posted image
ohh kr neki...pa še debeli so ful uni s testomatom.Eh neki bo že

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 174
5.12.2009 14:17:10   
eelyy
Evo beybe se vam spet malo javim......Tian se je ponoči skos zbujal se zbudi in kar začne plaziti po postelji in se smeji...jst pa sploh nevem če sem še med živimiuser posted image ..sem tok fertik!!

Delam kosilo mesne kroglice in pire krompir s paradižnikovo omako....njamiiiii

sem zadnič kupila millupovo kašico v tušu 7 žit.....pa nisem nič opazila sem prav pogledala v skledo,če je kej slučajno!nevem kaj se to dogaja...ma res no,še otroci se nam bojo zastrupili stem grdo rečeno sranjem..........ampak millupine kašice se meni zdijo najdražje in glih zato joh potem kupim!

kaj pa mislite da je potem v bebi,aptamilu,novalacu..........sej vse na podoben način delajo..grozno resuser posted image

dudi upam da bo kaj ratalo s piškotkiuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?