Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 10:40:12
|
|
|
|
Dudica1
|
kati kako to misliš živi!!!!!!!!!!! Kje pa si kupila kašico???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 10:41:42
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 cveka, dudi, pri vas je sonček?! Tuki je tako bedno vreme ma ne ni sonček...samo tako je mrzlo in čudno...tolk da glih pada nč ne. No na vremenski postaji mi kaže sonček...samo kaže za mal naprej
< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 5.12.2009 10:42:12 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 10:41:47
|
|
|
|
majana79
|
zoja, bolj malo odpiraš skrinjo, se mi je zdelo kati, dej dežurnega pokliči pa vprašej...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 10:42:58
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 cveka, dudi, pri vas je sonček?! Tuki je tako bedno vreme ma ne ni sonček...samo tako je mrzlo in čudno...tolk da glih pada nč ne. No na vremenski postaji mi kaže sonček...samo kaže za mal naprej Zimsko pol No, pol pa ne pridemo nč naokol Jaz bi sončka...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 10:46:47
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 kati kako to misliš živi!!!!!!!!!!! Kje pa si kupila kašico??? zivi...migajo!!!!!!!!!!!!!!pa tud pomislila nisem da bi prislo iz kasice....sem prav pomislila kdaj sem odprla kasico in kdaj sem jih prvic opazila...vse klapa....sit....joj pa tiji sem dala to jesti!!!!!! milerju v btc-ju
< Sporočilo je popravil KatMat -- 5.12.2009 10:47:53 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 10:52:09
|
|
|
|
Dudica1
|
O šit!!! Pa kaj je zdaj to no...to ne morjo kar tako prodajat to je treba obvestit...tale milupa je pa kr neki no...še dobro da sm zdej kupila kašice od bebivite samo vseen sm včeri full gledala ko sem jo stresla v skodelco
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 11:01:24
|
|
|
|
Anonimen
|
o šittttt...črvi, bljak!!!! sicer zelo redko kupim kakšno kašico, bolj recimo sadno, če slučajno kam gremo za dalj časa ampak tole pa .... ni za govort !!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 11:05:12
|
|
|
|
Anonimen
|
opravila že sobotni nakup sadja in zelenjave, sva bila s T še v knjižnici, zdaj pa veselo pospravlja in pripravlja prostor za miklavža. popoldne ga bomo šli pa v kranj gledat. včeraj je preveč deževalo, da bi otroke kam vlekla
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 11:07:26
|
|
|
|
Dudica1
|
Tud mi imamo pospravljeno vse ,zvečer predno greva na žur bova pa še pripravila vse
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 11:07:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Moj otrok je bolan, sto posto... Spi! ob 7 se je zbudil, je jedel, se nekaj kobacal pri nama, sem ga dala nazaj v posteljico, lučko, vrtiljak, vmes sem popravila še enkrat dudo in kar naenkrat je bila ura 9. Zdej pa še kar spi... To je čudno, al se je pa čudež zgodil rabi počitek, mogoče bo pa to praksa ratala naš otrok je tudi včeraj spal od osmih zjutraj....do...no vmes me kliče mami, če ga zbudi za hranjenje....sem ji rekla, naj ne komplicira in naj ga pusti .. je tudi mislila, da je kaj narobe
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 11:08:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Tud mi imamo pospravljeno vse ,zvečer predno greva na žur bova pa še pripravila vse ej pa vidva samo žurata
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 11:08:59
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Tud mi imamo pospravljeno vse ,zvečer predno greva na žur bova pa še pripravila vse ej pa vidva samo žurata neee...ne morem pomagat če so sami RD-ji
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 11:10:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Tud mi imamo pospravljeno vse ,zvečer predno greva na žur bova pa še pripravila vse ej pa vidva samo žurata neee...ne morem pomagat če so sami RD-ji sam da maš razlog ....sej imata prav
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 11:18:06
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Moj otrok je bolan, sto posto... Spi! ob 7 se je zbudil, je jedel, se nekaj kobacal pri nama, sem ga dala nazaj v posteljico, lučko, vrtiljak, vmes sem popravila še enkrat dudo in kar naenkrat je bila ura 9. Zdej pa še kar spi... To je čudno, al se je pa čudež zgodil rabi počitek, mogoče bo pa to praksa ratala naš otrok je tudi včeraj spal od osmih zjutraj....do...no vmes me kliče mami, če ga zbudi za hranjenje....sem ji rekla, naj ne komplicira in naj ga pusti .. je tudi mislila, da je kaj narobe Nekako dvomim, ampak bomo videli. Mogoče mi je dal darilo ob šest mesečnici Zbudil se je malo pred 10, zdaj se pa veselo igra. Upam da bo lep dan
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 11:23:43
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Tud mi imamo pospravljeno vse ,zvečer predno greva na žur bova pa še pripravila vse ej pa vidva samo žurata neee...ne morem pomagat če so sami RD-ji sam da maš razlog ....sej imata prav ja itak da brez raloga ne bi hodila okrog...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 12:47:59
|
|
|
|
šivilja
|
Možek in otroka se igrajo nekaj na računalniku, Hana spi, tast pa kuha kosilo. Jaz pa ležin na kavču z laptopom in nogo v luft - sem šla včeraj na urgenco in potem na polikliniko, ker se mi je uraščal noht. Jasno po normalni poti, to uredit ni bilo nikoli časa, včeraj pa že skoraj nisem mogla več hodit, obula sem pa že en mesec lahko samo platnene supergice. Današnje previjanje sem že opravila v ZD, zdaj pa imam predpisan počitek - paše, paše.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 13:03:24
|
|
|
|
petra a
|
eh, sem slabe volje...mali je spet nahoden+zdajle že vročičen, prej pa že 3 dni ful kakal, ta velka tud neki smrka...zgleda da bomo samo T peljali na miklavža :( vsaj flat mam pospravljen, edin posesat moram, ker je moj v gojzdarjih skakal po predsobi in se vse nekaj drobi pod nogami :( pri nas je miklavž že nosil, ker oči nikoli ne more počakati do pravega dne, tako da bodo danes padle samo še sladkarije
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 13:10:58
|
|
|
|
Anonimen
|
"jutro" sva danes z Urbanom spala do 9h (Oskar pa je z očkom sestavljal gradbene stroje)... je bilo luštno, a kaj ko smo potem tako hiteli, da smo bili pravočasno v župnišču,... je Oskar pojedel skoraj vse bonbone, moj pa je zapadel v debato z župnkom,... uh, Urban itak da se je stalno nekaj pritoževal,... god je dobil na 25. 5. (1. papež Urban ,...) stanovanje je kot,... KAOS! tako da me čaka pospravljanje. zvečer pa zabava jeeeej,... se kar veselim. sicer ne vem, kaj naj si oblečem,... a če bi si dala eno sicer bolj poletno oblekico (ki ima podlogo), bi čudno izpadla? izgleda bolj večerna, temnomodro-črna s "čipkami"... sploh ne vem, kako se zdaj napravljajo za ven... če se bolj toplo mi bo verjetno vroče,... bomo v Argentinski. bom že nekako,... tudi za jutrišnji krst ne vem, kako naj se napravim,... bom že kaj našla. glavno, da bo Urban v belem . je pa moj danes omenil, da se bova enkrat drugo leto poročila... se prav nič posebej ne veselim, ampak imam v sebi bolj kot zadevo, ki jo bova "morala" dati čez,... smešno! nič,... vas še malo preberem pa grem potem hitro pospravljat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 13:17:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra a pri nas je miklavž že nosil, ker oči nikoli ne more počakati do pravega dne, tako da bodo danes padle samo še sladkarije ej, petra a, sem bila ravno zaradi tega včeraj malo žalostna,... ker je božiček že prinesel svoje darilo,... pa kaj ne morejo počakati na tisti dan? ja, danes grem po sladkarije,... uuu, majana, danes pa samo vesele novice izpod tvojih prstov! pa čestitke Juretu za polletnico ojej, KatMat, naval črvov??? se odpira črvina? bljak! nič, Urban zahteva svoje,... nič ne bo z branjem,... imejte se skrajno lepo in bolančki: POZDRAVITE SE!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 13:18:24
|
|
|
|
petra a
|
k.tja-notri bo sigurno toplo, glej da tebe ne bo zeblo, za zunaj pa itaq topel plašček čez pa je...a pa ni tko da bi se s poroko mogla tud ti strinjat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 13:19:26
|
|
|
|
petra a
|
k.tja-naša je del dedka mraza dobila žr v sredini novembra, grrrrrr...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 13:26:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra a k.tja-naša je del dedka mraza dobila žr v sredini novembra, grrrrrr... SE OPRAVIČUJEM, A SEM vesela, ker nismo edini kršitelji praznikov,... ja, saj za poroko sem mu prejšnjič omenila jaz,... pa se je prijelo. ampak kakšnega hudega veselja za to pa nimam,... Maks, Filip - 7. mesecev?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 13:29:46
|
|
|
|
Anonimen
|
zdaj pa res grem ... pospravljat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 13:54:39
|
|
|
|
Dudica1
|
GRRRRRR ...NIKOLI VEČ SE NE LOTIM PIŠKOTOV DELAT S TESTOMATOM...PREDN SM KEJ NARDILA ME JE 100 KRAT RAZ***...never ever zdej valjam pa neki izrezujem,neki z modelčki...ne vem če bo mel T kaj barvat ohh kr neki...pa še debeli so ful uni s testomatom.Eh neki bo že
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 7. del 5.12.2009 14:17:10
|
|
|
|
eelyy
|
Evo beybe se vam spet malo javim......Tian se je ponoči skos zbujal se zbudi in kar začne plaziti po postelji in se smeji...jst pa sploh nevem če sem še med živimi ..sem tok fertik!! Delam kosilo mesne kroglice in pire krompir s paradižnikovo omako....njamiiiii sem zadnič kupila millupovo kašico v tušu 7 žit.....pa nisem nič opazila sem prav pogledala v skledo,če je kej slučajno!nevem kaj se to dogaja...ma res no,še otroci se nam bojo zastrupili stem grdo rečeno sranjem..........ampak millupine kašice se meni zdijo najdražje in glih zato joh potem kupim! kaj pa mislite da je potem v bebi,aptamilu,novalacu..........sej vse na podoben način delajo..grozno res dudi upam da bo kaj ratalo s piškotki
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?