Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.12.2009 20:45:02
|
|
|
|
pikicao.
|
jz razkuzen biti trpeti menstrualne bolecine ampak vseeno biti z vami danes bo vreme jasno, obstajajo moznosti padavin v obliki kock in moznost napada morske kumare, ki bo priletela naravnost iz ausbekistana to so bile novice, z vami je bila pikicaO. =)
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.12.2009 20:52:01
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. jz razkuzen biti trpeti menstrualne bolecine ampak vseeno biti z vami danes bo vreme jasno, obstajajo moznosti padavin v obliki kock in moznost napada morske kumare, ki bo priletela naravnost iz ausbekistana to so bile novice, z vami je bila pikicaO. =) faca nasmejana A M, kaj? Ta nebodigatreba je včeraj tudi do mene prilezel (ha, dojenje na polno (sem upala, vsaj pol leta fraja vmes), pa ta vrag vseeno najde foro pa ven prileze, grrrrrr ******) samo na srečo tak potiho, da sem šele na WC-ju pogruntala
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.12.2009 20:52:23
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: polaris IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Vas iden prečitat (me je polaris zvabila sem - drugače sme uradno zaposlena s kmetovanje, lepo prosim... ) pa ja ne tistim slavnim prosim lepo - jaz sem tak velki kmet, da ga v Prekmurju ni. Mamo kure, krave, kuje, pse, koze, ofce, slone, jelene - ma nega šta nemam. Zdaj se samo štrikat naučim, pa kvačkat, pa kleklat, pa gobelinčkat, pa folkori hodit ... hm .. še kaj - pa sem lahko predsednica vaškega kluba naših ženic.... Ti pa tajnica (za podpredsednico rabiš vsaj eno kuro met v lastništvu ) jih imam kar veliko in vse hodijo po dveh, sam jajc še ne nesejo, zato pa kokodakajo toliko več totej, kso je zdaj predsednica ?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.12.2009 20:54:04
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: polaris IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Vas iden prečitat (me je polaris zvabila sem - drugače sme uradno zaposlena s kmetovanje, lepo prosim... ) pa ja ne tistim slavnim prosim lepo - jaz sem tak velki kmet, da ga v Prekmurju ni. Mamo kure, krave, kuje, pse, koze, ofce, slone, jelene - ma nega šta nemam. Zdaj se samo štrikat naučim, pa kvačkat, pa kleklat, pa gobelinčkat, pa folkori hodit ... hm .. še kaj - pa sem lahko predsednica vaškega kluba naših ženic.... Ti pa tajnica (za podpredsednico rabiš vsaj eno kuro met v lastništvu ) jih imam kar veliko in vse hodijo po dveh, sam jajc še ne nesejo, zato pa kokodakajo toliko več totej, kso je zdaj predsednica ? Prava kura jajce nese. Te ne valajo. Te so lahko kvečjemu za reklamo ... No, kdo je zdaj predsednica? Ha?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.12.2009 20:54:52
|
|
|
|
sonček33
|
Ma koke moje... kaj bo z vami
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.12.2009 20:55:15
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity A M, kaj? Ta nebodigatreba je včeraj tudi do mene prilezel (ha, dojenje na polno (sem upala, vsaj pol leta fraja vmes), pa ta vrag vseeno najde foro pa ven prileze, grrrrrr ******) samo na srečo tak potiho, da sem šele na WC-ju pogruntala jaz je še nimam, čeprav sumim, da sem mela O prejšnji teden tko da je najbrž na poti
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.12.2009 20:55:49
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: polaris IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: polaris IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Vas iden prečitat (me je polaris zvabila sem - drugače sme uradno zaposlena s kmetovanje, lepo prosim... ) pa ja ne tistim slavnim prosim lepo - jaz sem tak velki kmet, da ga v Prekmurju ni. Mamo kure, krave, kuje, pse, koze, ofce, slone, jelene - ma nega šta nemam. Zdaj se samo štrikat naučim, pa kvačkat, pa kleklat, pa gobelinčkat, pa folkori hodit ... hm .. še kaj - pa sem lahko predsednica vaškega kluba naših ženic.... Ti pa tajnica (za podpredsednico rabiš vsaj eno kuro met v lastništvu ) jih imam kar veliko in vse hodijo po dveh, sam jajc še ne nesejo, zato pa kokodakajo toliko več totej, kso je zdaj predsednica ? Prava kura jajce nese. Te ne valajo. Te so lahko kvečjemu za reklamo ... No, kdo je zdaj predsednica? Ha? za jajčka imamo pr nas peteline zato je predsedniški prestol zagotovo moj
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.12.2009 20:56:29
|
|
|
|
ledenka
|
koke, kaj? FVju sem se do daj izogibala, še za RR nimam dost cajta
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.12.2009 20:56:40
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity A M, kaj? Ta nebodigatreba je včeraj tudi do mene prilezel (ha, dojenje na polno (sem upala, vsaj pol leta fraja vmes), pa ta vrag vseeno najde foro pa ven prileze, grrrrrr ******) samo na srečo tak potiho, da sem šele na WC-ju pogruntala jaz je še nimam, čeprav sumim, da sem mela O prejšnji teden tko da je najbrž na poti V tem trenutku sem ti fauš
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.12.2009 20:58:34
|
|
|
|
Anonimen
|
ŽURKAAAAAAA Žiga spi, dec mi juho kuha, jst mam pa par minutk za tale forumček Lepo vas je brat Moja kmetija je propadla... Jaz bom vaša dekla, ok?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.12.2009 21:01:02
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity A M, kaj? Ta nebodigatreba je včeraj tudi do mene prilezel (ha, dojenje na polno (sem upala, vsaj pol leta fraja vmes), pa ta vrag vseeno najde foro pa ven prileze, grrrrrr ******) samo na srečo tak potiho, da sem šele na WC-ju pogruntala jaz je še nimam, čeprav sumim, da sem mela O prejšnji teden tko da je najbrž na poti V tem trenutku sem ti fauš mislim, da mam še ene tampone nekje... sej temu rok trajanja ne poteče, a ne?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.12.2009 21:01:25
|
|
|
|
polaris
|
ha ha Živa, te vzamemo kar za člana
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.12.2009 21:01:58
|
|
|
|
ledenka
|
ooooo, Živa za torek - jaz bom sigurno z avtom, ker imava zjutraj še okulista. tako da te lahko pobereva, če češ
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.12.2009 21:05:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Polaris HVALA Kok si ti prijazna Ajsi mislim, da ne poteče rok trajanja... Je pa res kriza spet začet s temi pripomočki Lahko naju pobereš, lahko pa greva tudi sama,... Sem mislila samo, da ne bomo s tolkimi avti se vozili in za družbo... Kakor želiš... Midva tudi imava avto, tko da... Po želji... Pikicao kje si frajla? Si tok pridna na FB, da ne uspem sproti spremljat A ste vidle video na FB?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.12.2009 21:20:53
|
|
|
|
ledenka
|
živa, pol se kar zmeniva - v družbi bo bolj zanimivo iskat prideva midva z avom do vaju, pa gremo naprej
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 3.12.2009 21:23:44
|
|
|
|
ledenka
|
video sem pogledala, kako se smeji
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.12.2009 9:55:38
|
|
|
|
ledenka
|
jutro!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.12.2009 10:14:29
|
|
|
|
Kliki
|
Nimam vas časa brat pa vas samo lepo pozdravim.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.12.2009 10:14:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka živa, pol se kar zmeniva - v družbi bo bolj zanimivo iskat prideva midva z avom do vaju, pa gremo naprej ZMENJENO! Za uro se pa še slišiva, ne? Kje ste pa ostale? Včeraj sem se izklopla, ker sem misnla da boste pol naprej čvekale
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.12.2009 10:49:54
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: polaris IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: polaris IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Vas iden prečitat (me je polaris zvabila sem - drugače sme uradno zaposlena s kmetovanje, lepo prosim... ) pa ja ne tistim slavnim prosim lepo - jaz sem tak velki kmet, da ga v Prekmurju ni. Mamo kure, krave, kuje, pse, koze, ofce, slone, jelene - ma nega šta nemam. Zdaj se samo štrikat naučim, pa kvačkat, pa kleklat, pa gobelinčkat, pa folkori hodit ... hm .. še kaj - pa sem lahko predsednica vaškega kluba naših ženic.... Ti pa tajnica (za podpredsednico rabiš vsaj eno kuro met v lastništvu ) jih imam kar veliko in vse hodijo po dveh, sam jajc še ne nesejo, zato pa kokodakajo toliko več totej, kso je zdaj predsednica ? Prava kura jajce nese. Te ne valajo. Te so lahko kvečjemu za reklamo ... No, kdo je zdaj predsednica? Ha? za jajčka imamo pr nas peteline zato je predsedniški prestol zagotovo moj Bo tvoj - ko se bo s teh jačk dala omleta ustvarit
< Sporočilo je popravil Serendipity -- 4.12.2009 10:51:45 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.12.2009 11:57:49
|
|
|
|
pikicao.
|
buh dej
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.12.2009 15:28:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Špelca vse naj!!!! lepoo praznuj
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.12.2009 15:36:52
|
|
|
|
murkica
|
Hiter pozdravček od mene, dokler pupika še spi :) No poročilo s pregleda: Zdaj tehtamo 4800g in smo veliki 58cm, obseg glavice 40cm :)) Tako, da smo pridobili že skoraj eno kilo od kar smo prišli s porodnišnice, manjka še 85g :D Pupa je bila ful pridna, dokler se nismo začeli odpravljati domov, potem je imela pa vsega dovolj in je pokazala kakšne glasilke ima. No se je pa potem umirila in je že v avtoobilu spala vse do doma in še doma nekaj minut. Tako, da je prvi pregled minil uspešno in je mami čisto zadovoljna, ker ve, da je vse ok z njeno pupiko. Upam, da ste tudi vi vse ok in da so vaši čmrlčki in čebelce super. Poljubček od Murkice in Lane :D
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.12.2009 17:31:24
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: polaris IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: polaris IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: polaris IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Vas iden prečitat (me je polaris zvabila sem - drugače sme uradno zaposlena s kmetovanje, lepo prosim... ) pa ja ne tistim slavnim prosim lepo - jaz sem tak velki kmet, da ga v Prekmurju ni. Mamo kure, krave, kuje, pse, koze, ofce, slone, jelene - ma nega šta nemam. Zdaj se samo štrikat naučim, pa kvačkat, pa kleklat, pa gobelinčkat, pa folkori hodit ... hm .. še kaj - pa sem lahko predsednica vaškega kluba naših ženic.... Ti pa tajnica (za podpredsednico rabiš vsaj eno kuro met v lastništvu ) jih imam kar veliko in vse hodijo po dveh, sam jajc še ne nesejo, zato pa kokodakajo toliko več totej, kso je zdaj predsednica ? Prava kura jajce nese. Te ne valajo. Te so lahko kvečjemu za reklamo ... No, kdo je zdaj predsednica? Ha? za jajčka imamo pr nas peteline zato je predsedniški prestol zagotovo moj Bo tvoj - ko se bo s teh jačk dala omleta ustvarit haha dušo, seveda se da. Če jih dobro premutim dobim še smetano zraven
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 4.12.2009 17:37:42
|
|
|
|
gigi1
|
Babe žabe Nič ne bom šla na krvnega. Se je danes ulilo. Še dobro, da je ni bilo treba dolgo čakat. Kaj je bilo s tistim testom pa samo un tam gor ve... Idemo dalje, za iste pare Špelka ima RD? Špelči vse najboljše
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......