pupika
|
Ojla punce Pri meni se je počutje kar 100 odstotno popravilo, slabosti so malo bolj rahle, bruhala sicer še nisem, ampak mi nič ni pasalo jest, ko sem se spomnila na hrano, bi vse pojedla, potem ko sem začela pa jest, mi je pa vsa hrana smrdela in mi je ratalo slabo. Glede folne, prej sem jedla, centramed mami, sedaj pa tifo, pa je res, da ko sem začela jest tifol so se pojavile tudi pri meni slabosti, sedaj vzamem tifol nekje po 17uri, po kosilu in je malo boljše, ker prej sem jo jemala zjutraj po zajtrku. Joj jaz komaj čakam svoj prvi pregled, glede NS zaenkrat še ne vem, ker v prvi nosečnosti, mi je moja G dala napotnico in sem šla na napotnico, sedaj pa ne vem, ali naj kar sama pokličem v porodnišnico in se naročim, kajti pregled imam tudi kar pozno, ko bom dopolnila 10 tednov, sem tudi tisti sestri ki me je naročala to rekla, pa mi je rekla, da moram po zakonu pridet na pregled do 12 tedna, jaz pa bom takrat dopolnila 10 tednov. Naš mali komaj čaka dojenčka, že kar sedaj boža trebuščka in ga lubčka, tak, da ga je tako lepo gledat in se kar crklja. Kako st ekaj ve punce, kako kaj počutje.
|