Zveezdica
|
Jaz zaenkrat jem Centramed mami, sicer šele od pozitivnega testa naprej, pa pravijo, da s tem ni nič narobe, sedaj bom pa zamenjala za Elevit (po priporočilu os. zdravnika), ker sem malo slabokrvna . Proti gripi se ne bom cepila, ne vem, nekako me niso prepričali, da bi pozitivni učinki pretehtali možnost morebitnih zapletov, tudi kasnejših, sploh pa glede na to, da dolgoročni učinki še niso raziskani oz. poznani in se mi zdi, da se zaenkrat veliko še ugiba o pozitivnih in negativnih posledicah cepiva in bo čas pokazal svoje, čeprav se mi tudi zdi, da z neko zeeelo nevarno zadevo pa tudi ne bi vsepovprek cepili ljudi, ampak vseeno mormo bit nosečnice malo bolj previdne. Ja, meni ima voda tudi precej čudn okus , ne vem, kako je to možno, ampak zgleda, da je, mi tudi še najbolj paše kakšen marelični sok, čeprav pred nisem kaj preveč pila sokov, pa meso mi kaj preveč ne diši, sadje je zaenkrat še kar v redu , ostalo, pa kaj pa vem, nič posebnega, ampak vseeno mi je nekako že ratalo pridelat malce več kot 2 kilci tako da izgleda, da mi kar paše papcat . Pa pravjo, da se mi že kar malo pozna trebušček, saj se mi res, ampak to bosta tisti 2 kilci , pa vam se že kaj vidi? Leeeep vikend, čeprav nekam deževen !
|