|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
4.12.2009 19:53:09   
oton
večer user posted image
se že kar nekaj časa nisem oglasila, me že kar vest peče...ampak enostavno mi zmanjka šasa. Naša mala navihanka je imela vodene koze, in ta teden še drisko dobila, sem mislila da je kak virus fasala, ji pa samo vse štiri trojkice ven rinejo user posted image  . Hvala bogu je veliko pila, jedla skoraj nič user posted image  tako da na srečo ni dehidrirala, drugače bi morale v bolnico...driskica se je umirila, in trojkice  že lepo kukajo ven iz dlesni user posted image . Upam da bo sedaj mir s temi zobmi, no vsaj za nekaj časa.
Drugače sem pa jaz OK, obavila prvi pregled in tudi videla malega srčeka kako lepo bije user posted image user posted image user posted image  so mi kar solzice potekle. Za zdaj je vse tako kot mora bit, in upam da tako tudi ostane. Naslednji pregled imam že 23.12 bova tudi delale ultrazvok ( je rekla moja gin. da me bo imela malo bolj pod drobnogledom ) in tudi takrat se bova zmenile za nuhalno.
pilotina evo kratko poročilo, si bila že v skrbeh? In kako si ti, se dobro počutiš?
sem pa kar precej utrujena ob koncu dneva, ko se vležem me pomoje v minuti zmanjka user posted image  upam da ta nosečniška utrujenost kmalu izgine...
želim vam lep večer še naprej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikipu)
Neposredna povezava do sporočila: 651
4.12.2009 20:50:32   
anajrim
Tinca10, velik je pa okoli 2,5 cm.

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu oton)
Neposredna povezava do sporočila: 652
5.12.2009 10:48:30   
čarodejka
Pilotina hvala za skrb!Smo bili na pregledu in videli malo pikico in kako bije njen mali srček juhuhuuu!user posted image Je blo full fajn!

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 653
5.12.2009 11:11:02   
Zveezdica
Jaz zaenkrat jem Centramed mami, sicer šele od pozitivnega testa naprej, pa pravijo, da s tem ni nič narobe, sedaj bom pa zamenjala za Elevit (po priporočilu os. zdravnika), ker sem malo slabokrvnauser posted image . Proti gripi se ne bom cepila, ne vem, nekako me niso prepričali, da bi pozitivni učinki  pretehtali možnost morebitnih zapletov, tudi kasnejših, sploh pa glede na to, da dolgoročni učinki še niso raziskani oz. poznani in se mi zdi, da se zaenkrat veliko še ugiba o pozitivnih in negativnih posledicah cepiva in bo čas pokazal svoje, čeprav se mi tudi zdi, da z neko zeeelo nevarno zadevo pa tudi ne bi vsepovprek cepili ljudi, ampak vseeno mormo bit nosečnice malo bolj previdne.
Ja, meni ima voda tudi precej čudn okususer posted image , ne vem, kako je to možno, ampak zgleda, da je, mi tudi še najbolj paše kakšen marelični sok, čeprav pred user posted image nisem kaj preveč pila sokov, pa meso mi kaj preveč ne diši, sadje je zaenkrat še kar v reduuser posted image , ostalo, pa kaj pa vem, nič posebnega, ampak vseeno mi je nekako že ratalo pridelat malce več kot 2 kilciuser posted image tako da izgleda, da mi kar paše papcatuser posted image . Pa pravjo, da se mi že kar malo pozna trebušček, saj se mi res, ampak to bosta tisti 2 kilciuser posted image , pa vam se že kaj vidi?

Leeeep vikend, čeprav nekam deževenuser posted image !

(odgovor članu čarodejka)
Neposredna povezava do sporočila: 654
6.12.2009 12:09:40   
Tringi
Živjo punce,

že nekaj časa vas berem. Tudi jaz sem sodim med julijke 2010. PDP imam 9.7.2010. Prvi pregled sem imela 3.12. in zaenkrat je vse OK. NS imam 23. decembra.
To je moja prva nosečnost, tako da z veseljem prebiram vaše objave. Lažje je ko veš, da nisi sama. Lep pozdrav vsem.

(odgovor članu oton)
Neposredna povezava do sporočila: 655
6.12.2009 18:22:01   
šipek
Živjo! Končno se oglašam - po dolgem času. 1. pregled je za mano - in srček bije! user posted image  Smo pa baje stari "šele" 8 tednov, tako da še nisem dobila materinske knjižice. Naslednji pregled imam pred božičem, takrat bodo bolj podrobne preiskave. Dobila pa sem slikco - smo veliki 15,80mm. Sem pa jaz že dolgo časa takooo utrujena, da večino časa le počivam, ko sem doma. Bruham sicer ne, mi je pa včasih kar precej slabo in sploh mi ne paše jesti. Včasih sem imela zelo rada meso, sedaj se mi pa prav upira in se trudim, da ga pojem vsaj malo. Malo sem v skrbeh, ker mi ne paše jesti - še najlažje pojem kakšno juhico, pa sadje, potem se pa že neha in se moram prav silit. Edino kar mi včasih zapaše je bel kruhek in malo pariške salame. user posted image  Ali ima še katera take "probleme"? Ne vem ali se je dobro silit s hrano ali telo pač že ve, kaj rabi? Lepo bodite, pa čim več energije vam želim user posted image

(odgovor članu Tringi)
Neposredna povezava do sporočila: 656
6.12.2009 19:54:04   
Martinčka
hoj babike... tok se natrudim pa full napišem potem mi pa server napiše "error to much time spent"..grrr...

da na kratko obnovim: Šipek tudi meni kaj ne paše jest pa se kr prislim ker sem prišla do spoznanja da po sadju mi je še vedno slabo in da rabi želodec kaj bolj konkretnega... meso pa tudi meni ne diši... nobeno... od paštet do kure nič:) haha... ampak kri imam ok tako da se ne sekiram!
Sicer pa jem elevit že od nekje junija...tako da že kar nekaj časa... vmes sem malo tifol ampak mi elevit paše zaradi vitaminčkov:)

zveezdica meni se že full vidi.. res pa da imam v večini same oprijete majčke domauser posted image .. ampak se ne sekiram, ker jaz že vem zakaj sem bolj zaobljena..
celo tašča mi je rekla ko me je v trebuh pogledala, da lepo da se tk redimuser posted image .. no sam nimam kaj več KG sam napihnjena sem.. sam kk naj to komu razložim k vsi mislijo da sem se pač zredila... "kao zgrabila priložnost in zdaj jem več, ker prej nisem toliko"... aaaa... ampak bo žeuser posted image  važno da imamo malo pikico v sebiuser posted image .. druga ni pomembno!

Tringi dobrodošla!!!

punce lep začetek tedna vam želim!!!

aja kupila sem si en čedkan bodi za dušo za bejbija... no do maja bo tudi ostalo samo pri tem bodiju in teh zapravljenih 7 eur!user posted image  nekaj sem pa morala kupitiuser posted image

(odgovor članu šipek)
Neposredna povezava do sporočila: 657
7.12.2009 8:00:23   
Kiwa
Dobro jutro!
Je kar zatišje tule med vikendom. Pa saj je prav tako. Vam je Miklavž kaj prinesel? Meni veliko :), drugo leto bo pa že za naše pikice nosil, komaj čakam. Imam tako rada Miklavža, take lepe spomine imam.
Drugače sem ok, se mi zdi, da mi je sedaj dva dni malo manj slabo. Upam, da to pomeni konec slabosti. To bi bilo res fino!
Ste svojim doma že vse povedale? Midva morava še njegovim, bova za Božič, ko bo ravno po nuhalni. Vsi ostali bodo pa izvedeli ob priložnosti. Mi je pa tako smešno, ko komu poveš, pa se kar vsi nekaj smejijo, vključno z mano. Takšna smešna situacija user posted image .
Lep dan vsem pa naj vam bo toplo!

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 658
7.12.2009 8:31:33   
mala biba
Hoj punce...

Vidim, da ste kr pridne glede pisanja....user posted image

Kar se tiče mene je kriza.....sem mislila prejšni teden, da sem že malo boljš, da sem teto slabost pregnala...ampak grrr....včeraj je prišla nazaj in me kar dodobra namučila....sem se pelala od svojih staršev po vjugasti cesti navzdol in sem komaj čakala, da pridem nekam ko se bom lahko ustavila....pa nič.....pol ko bi se pa bilo treba.......se pa tudi nisem mogla....sej ne moreš kr sredi obvoznice ustavit in opravituser posted image .....jaz resnično upam, da me tetka ne bo več mučila in tudi nobeno od vas ne.....

Drugače pa čakam na naslednji pregled.....samo bom še kar dolgo čakalauser posted image .....3 tedne....joj smo neučakane aneuser posted image

Miklavž nama je pa z dragim prinesel 3 šibe z mašnico......dve veliki za naju in eno majceno šibo za našo pikico.....boga naša mala biba sploh še ne ve zakaj se gre, pa je že dobil/a šibouser posted image ....sam tak lepo z mašnicouser posted image

Punce pridne bodite....naj vas slabosti ne uničijo in predvsem pa božajte svoje bušije....

Niky, Ekstra, September1......oglasite se kaj kako je bilo na pregledu....vse najboljše želimuser posted image

Imam jo,svojo pikico...no - zdej je že prava mala biba:)- mali škrat bodi zdrav ti želita mamica, ati in Nejc

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 659
7.12.2009 10:26:58   
extra
Ojla!!!
Da se vam malo javim. Sicer nič kaj dobre novice...zopet sem dobila izcedek in to ne tako nedolžen, se mi zdi bolj svež,
ki se kar konstantno pojavlja od včeraj. Ponoči sploh nisem spala, zjutraj nisem upala na wc, ker sem se bala kaj bom videla.
Ni bilo nič bolje. Popoldne grem na pregled. Upam, da zvem dobre novice, upam, da ni plodek že odmru....pa ne spet?? Zakaj se mi to dogaja?? Takko, da tiste ki že imate sončke, se zavedajte, da je to res božji dar, ki ni namenjen vsakomur. Joj ne smem biti tako črnogleda, do popoldneva mi ostane še upanje, da je vse ok. Do takrat pa grem kar ležat, da hitreje mine. Držte pesti!!!

(odgovor članu mala biba)
Neposredna povezava do sporočila: 660
7.12.2009 10:43:29   
TandJ
extra, mene je kar stisnilo ob tvojem sporocilu... res iz vsega srca upam, da bo vse ok!!!!
DRZIM PESTI in sporoci ko bos kaj izvedela...
drzi se!

(odgovor članu extra)
Neposredna povezava do sporočila: 661
7.12.2009 10:55:10   
pa&ga
Živjo punce!

Berem, da vam je Miklavž prinesel darila. Lepo. Pri nas je nosil bolj Gašprju (sin). Nama z atijem je pri mojih starših prinesel nedeljsko kosilo in večerjo. Bilo je zelo dobro, a kaj ko je kmalu romala v školjko.

A ste ve tudi zaspane? Jaz zjutraj vstanem, da oblečem sina in ga pospremim do vhodnjih vrat, potem pa veselo zaspim nazaj do devetih. Danes sem prava lenoba. Še sedaj sedim v pižami. No ja bo že bolje.

Poizkušam jesti sadje, a mi kar ne gre dol. Voda mi še vedno smrdi, tako da jo zalivam z sokom.

Lpuser posted image

(odgovor članu TandJ)
Neposredna povezava do sporočila: 662
7.12.2009 11:31:55   
Joie
Extra - vse bo oky, boš videla! Mene je tud prejšnji teden presenetu izcedek, upam, da ga ne bo več! Sem pa v prvi nosečnosti ful krvavela in to 14 dni, iz maternice, vzroka pa niso našli. Pa kar nekaj frendic je tudi imelo takšne težave, pa je bilo vse oky - zato optimistično naprej!!!!! Je pa pri teh krvavitvah tako, da se potem more sčistit - posledica je temno rdeča kri, potem rjav izcedek....

Jz sem tud ful utrujena, ponavadi grem s tamalo spat med 8 in 9 uro, pa kr mrknem zraven. Pa službo tud komaj oddelam.... Sva pa čez vikend povedala staršem, moj je cel ta teden službeno odsoten, če bom slučajno rabla kakšno pomoč (če se spet kakšna krvavitev ponovi, pa z vrtoglavicam mam težave).....

(odgovor članu pa&ga)
Neposredna povezava do sporočila: 663
7.12.2009 12:45:48   
pikipu
Punce pozdravljene!

Upam, da ste vse OK in pridno božate pikice.

Extra in Joie tudi jaz imam rjav izcedek. Kako zgleda vaš (saj ne zamerita takšnega vprašanja)? Se tudi jaz sekiram. Moj še kar traja in to od 18. dneva naprej. Ga je zadnjih deset dni kar nekaj manj in je zdaj blj svetlo rjav, ampak vseeno hodim s strahom na WC. Pregled imam čez en teden, tak da upam, da bo OK.

Naj vaju malo potolažim, enakega sem imela že v 1. nosečnosti in se je konec 7. tedna umiril in je bilo vse OK. To vama tudi iskreno želim. Kaj vama je še kaj slabo? Meni ni več dosti, imam pa tako boleče prsi, da je joj. In trebušček se mi že vidi, nosim najbolj široke hlače, pa imam še vedno občutek, da me tiščijo.

(odgovor članu Joie)
Neposredna povezava do sporočila: 664
7.12.2009 12:54:18   
petrca2507
Pri meni se izcedek največkrat pojavi po kakšni aktivnosti. Nazadnje je bil zelo svetlo rjav in vse skupaj je trajalo pol dneva.

Kar se tiče slabosti, sem se najslabše počutila v četrtek in petek. Takrat sem tudi prvič bruhala. Sedaj je pa spet vse v najlepšem redu. Še vedno bi najraje jedla makarone in pico, pila pa hruškov ali breskvin sok user posted image .

Miklavžek se je pri nas zelo na hitro oglasil, saj sva s partnerjem vikend preživela v tujini. So naju pa moji in njegovi starši obvestili, da je pri njih pustil najina "darilca" user posted image .

(odgovor članu Joie)
Neposredna povezava do sporočila: 665
7.12.2009 12:56:56   
Martinčka
extra držim pesti da bo vse ok!!! seveda bo boš vidla!

jaz sem tudi med lenimi ker sem še vedno v pižami, ura bo pa ena! aaaa... evo se že letim preoblečt...

eno čudno vprašanje: a se katera voska po nogah? jaz se po nogah in bušiju ampak ne vem kako bo kaj zdaj bolelo k sem noseča, ker je prekrvavitev močnejša? a ma katera kaj izkušenj?
no sicer pa popoldne zvem, me je kr mal strah pa se že ogromno let voskam...

čez dva dni pa na smučanje.. juhej.. no pač jaz ne bom smučala ampak vseeno komaj čakam:)

pri nas sicer že vsi vedo da sva noseča.. sva povedala v 6 tednu in ravno pred parimi dnevi sva povedala tudi prijateljem.. mnogi na začetku sploh ne verjamemo in mislijo da jih hecava.. !??! ah kaj naj, sva pač med prvimiuser posted image

pozdravček

(odgovor članu pikipu)
Neposredna povezava do sporočila: 666
7.12.2009 13:10:13   
rozinca33
extra držim pesti.
Sem imela podoben problem v prvi nosečnosti in donosila do konca zdravo punčko ... vem, kako se počutiš, tudi mene je bilo strah, pa vendar je bilo vse v redu.
Verjamem in ti želim, da bo enako tudi v tvojem primeru.

Neposredna povezava do sporočila: 667
7.12.2009 13:23:43   
nagaja28
Pozdravljene!

Mi smo bili pa tako pridni, da nam je Miklavž prinesel zelo veliko. Sicer sladkarije, ki jih imamo zdaj za celo omaro. Največja ironija pa je, da mi sploh ne pašejo user posted image . Po sladkarijah imam tak zoprn okus, čeprav sem drugače zelo sladkosneda. Sem pa včeraj zmazala celo vrečko pistacij user posted image .

Extra in Joie, upam, da se vama dobro izteče.

Mi povedali še nismo, čeprav mene že zelo mika. 1. pregled imam šele v 10. tednu in sva rekla, da po pregledu poveva. Sva že mislila povedat, da nam je Miklavž prinesel še eno pikico, pa sva raje prišparala za Božička user posted image . Za enkrat se mi hlače še čisto normalno zapnejo, me pa ful motijo. Zadnjič je bilo 2 dni tako zoprno, da sem kar z odpetim gumbom okoli hodila. Še najbolj komot trenirka me je motila.

Drugače pa slabost ni več tako zoprna, samo utrujena sem še vedno. Komaj čakam, da se mi bo začenjal poznat trebušček in da vidim svojo pikico na ultrazvoku, ker sedaj imam tak občutek, kot da to sploh ni res.

Neposredna povezava do sporočila: 668
7.12.2009 13:36:20   
pikipu
Midva tudi še nisva povedala, čakam še 1. pregled in UZ, če je vse OK, bova za Božička raztrobila okoli. Meni se trebušček že kar pozna (verjetno sem napihnjena), je kar lepo okrogel, kot da bi pojedla majhen balonček. Ker sem 2. user posted image , se bo verjetno prej poznal in ne bo kej za čakat.

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 669
7.12.2009 13:47:11   
Joie
Pikipu - men se je v torek zvečer pojavu krvav izcedek (samo 1x), pol naprej pa rjavo (tak vlečljiv), je pa trajalo do petka, takrat je ratalo svetle barve, pol pa izginilo. Grem pa tud jz s strahom na wc. Upam, da me spet kakšna bolnica ne doleti - se naši tamali zmeša, sploh ker še zmiri ne zna zaspat brez zize (boma mele projekt odvajanja med božičnimi prazniki). Glede slabosti je tud pri meni malo boljše - morem jest, pa kar gre! Mi pa ne paše kava - pa tak kafetar ko sem! user posted image  Sem pa tud jz napihnjena kot sodček - glih za tiste nosečniške hlače s pasi še nisem, morem pa it mal v štacuno pogledat, če majo kaj primernega - nekaj takega, da se pas regulila,... Trenutno so mi španarce pa tunika zakon!

Martinčika - ti pa velja, da si lahko pol dneva v pidžami! Jz mam kr tisti epilator, pa se ne spomnem, da bi glih bolj bolelo, tak da... Sem pa nekje brala, da te depilacijske kreme in voski niso glih primerni za uporabo med nosečnostjo - sam ne vem več zakaj....

Nagaja - tud pri nas je hodu Miklavž. Men pa grejo sladkarije - se glih bašem z eno rebrco milke!

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 670
7.12.2009 14:43:43   
Martinčka
joie hihi jaz imam takšno delo da večinoma lahko vse postorim od doma... ravno oblikujem en katalog in je samo branje in pisanje:) hihi... tako da razen tega da sem bila v pidžami ni bilo nič kaj super:)

drugače sem pa že nazaj od kozmetičarke.. pa morem rečt da je enako kot če greš na depilacijo med menstruacijo... malenkost bolj boli, ni pa preveč grozno! se da potrpet!
za kreme sem tudi jaz brala ker lahko skozi kožo preidejo v kri ali nekaj takšenga, sam za vosek pa nisem nič prebrala.. ne vem zakaj bi ker se tako ne vpije v kožo!? a katera kaj več ve? no nekatere moje znanke so do poroda še na brazilsko depilacijo hodile in so bile vse ok tako da dvomim da je kaj na tem... sicer imam jaz tudi epilator sam mi je veliko lažje it na voskanje ker je hitreje konec in ker jaz se povsod ne vidim tok dober.

zdaj si pa grem čufte nardit.. njami:)

(odgovor članu Joie)
Neposredna povezava do sporočila: 671
7.12.2009 15:15:22   
anajrim
Punce živjo!

pri nas je tudi nosil miklavž. Pa iamo za tri mesece sladkarij in piškotkov. Njami!

pri meni pa očitno slabosti minevajo da se že veselim. Sem pa danes v službi povedala in sem ful vesela nad besedami mojih nadrejenih. Res so lepo sprejeli in dali veliko spodbudnih besed. Jes pa je ena ovira mimi!

Pri nam adrugaže doma že vsi vejo pa tudi boljši kolegi in kolegice. Saj veste kako je to ko ve en ve pol svte, ko vesta dva ve pa celi svet. iN TO DRŽI. Poveš eni kolegici pa vejo že skoraj vse. Čveke!!!

nO JA KAJ ČMO. Saj širijo samo lepe novice!

Papa

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 672
7.12.2009 20:43:32   
september1
Čer,

no pa da še jst povem da smo videli enega lepega  user posted image , za zdaj je vse bp.Naslednji pregled pri svoji G pa imam 15.12. Malo pa sem bila žalostna in bom še verjetn kak dan ker se je ena pikica poslovila. Ampak že tako mora bit.

sma pa z mojim kupila danes eno dudo in sma na tak način povedla da pričakujema naraščaj.

lep večer še naprej

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 673
8.12.2009 6:52:22   
pupika
Pozdravljene

Upam, da vam tiste, ki imate rjave izcedke, čimprej izginejo in da bo z vašimi pikicami vse v redu.
Tudi jaz imam že kar viden trebušček, pa mi sploh ni jasno kako je lahko že tako velik, ker sem imela v prvi nosečnosti tak trebuh v 4 ali v 5 mesecu, pa zelo sem napihnjena in zaprta, kljub vsakodnevnemu domatu. Sem vedela da bom imela tokrat spet probleme z zaprtostjo, drugače pa komaj čakam naslednji teden četrtek, ko imam prvi pregled pri G,in upam, da bom zagledala tudi jaz mali pikico. Slabosti minevajo, tisti okus pa še vedno ostaja in komaj čakam, da se mi povrni tisti pravi okus in da začnem spet kmalu uživat v poskušanju hrani. Punce kako je kaj pri vas z prehrano, jaz se sploh ne morem prisilit da bi jedla ribe, mi tako smrdijo, drugače jih imam rada, tokrat pa niti slučajno ne morem niti ene spravit vase, in sem že razmišljala da bi si kupila sirup omega 3, v prvi nosečnosti sem enkrat na teden jedla sardele in sem se ravno tako silila z ribami, tokrat pa se ne morem.Kako je kaj pri vas. Drugače pa mi paše sadje in zelenjava.

Punce pazite na male pikice.

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 674
8.12.2009 8:15:46   
september1
pupika jst nimam nobeneih težav, ničesar mi ne smrdi in nič mi ne diši. sam karkoli si pripravim za jest zelo težko dol spravim. imam pa tudi sama težave z zaprtostjo.kar se pa tiče okusa v ustih je pa katastrofalen. kot bi prejšnji dan bila zelo pijana in imaš naslednji dan tko čuden okus v ustih. Imam pa težave s pitjem tekočine.ful sem žejna sam mi nobena pijača ne paše.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?