|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
4.12.2009 14:12:22   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

jutro...

hvala za zajtrk in kavo

Jaz sem spala...ostali člani pa tako tako...user posted image  Vito je imel spet svoje fore, pil, pa tam spal, pa tukaj spal.... Za Onasisa ne vem.... ga mal luna daje pa je velik čudn....user posted image govori nekam nepovezano in dela nekam nelogično...mah bo že...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
4.12.2009 14:12:39   
Onasiss
20. decembra bo na pohorju čarobni dan...

http://www.carobnidan.si/

SE JE POTREBNO PRIJAVITI!!!!!!!!!

So what....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
4.12.2009 14:34:29   
claud
Dan!

Mi2 sva dons spali do 10h!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Zdj se grem pa pocas zrihtat pa delat.

Sm bla pa dons ze pridna in sm celo stanovanje posesala in pomila, prah pobrisala...zdj se ribice specem pa sm gotova za dons!

Lep dan vam zelim!

Ma sj se med sihtom kj oglasim...ucer ni blo niti ene stranke v treh urahuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
4.12.2009 14:35:07   
Urša08
helou

Kako ste? Vreme je ful turobnouser posted image . Mi smo se potepali, bili na obisku, uživali user posted image user posted image user posted image user posted image Itak sta mi oba v avtu zaspala tako da semn Nejca samo prenesla v postelco in spančka, Žiga se mi je pa zbudil, pojedel kosilo in sedaj spi.user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
4.12.2009 14:35:45   
baki
povajte mi kolko vam malčki še spijo čez dan?nik sicer res spi ponoči od 19.00-7.00,pol pa mi čez dan spi največ 2 uri.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
4.12.2009 14:36:18   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Dan!

Mi2 sva dons spali do 10h!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Sm bla pa dons ze pridna in sm celo stanovanje posesala in pomila, prah pobrisala...zdj se ribice specem pa sm gotova za dons!

Lep dan vam zelim!

Ma sj se med sihtom kj oglasim...ucer ni blo niti ene stranke v treh urahuser posted image

Claud kje pa delaš? V kaki trgovini? Pa super za spanje do 10, jaz bi tuduser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
4.12.2009 14:38:12   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: baki

povajte mi kolko vam malčki še spijo čez dan?nik sicer res spi ponoči od 19.00-7.00,pol pa mi čez dan spi največ 2 uri.

Baki Žiga čez dan dvakrat spi in sicer dopoldan zaspi med pol deseto in deseto za kako urco in pol, ter popoldan okol dveh tudi za urco in pol včasih celo 2. Ponoči pa spi ponavadi med 20 in 6.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
4.12.2009 14:41:25   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: claud

Dan!

Lep dan vam zelim!

Claud kje pa delaš? V kaki trgovini? Pa super za spanje do 10, jaz bi tuduser posted image user posted image user posted image user posted image

Ma v eni knjigarni, 10 minut od doma pes ( s s stresicouser posted image )....tko da je cist denar, nc ne gre za bencin, tko da je zakon toleuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
4.12.2009 14:48:15   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: baki

Hana gre sopoldan spati za kakšno uroco ali uro in pol,in popoldan za cca.2 uri-spat gre ob 20.00-8.00

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
4.12.2009 14:50:20   
Čebel@
Hana in ati vsak v svoji postelji počivata......mala je tako sitna da je jojuser posted image prejle sem ji  dala prst v usta in je začela takoooooooo tulit,pa solze so tekleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......drugače ji pa kuham malico:jabolko+suhe mareliceuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
4.12.2009 14:52:44   
Urša08
Claud superuser posted image user posted image user posted image user posted image

Čebel@ Hana ti velik spi, pridna punčkauser posted image user posted image user posted image user posted image kaj pa misliš da ji je? a so zobki?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
4.12.2009 14:54:35   
Čebel@

Čebel@ Hana ti velik spi, pridna punčkauser posted image user posted image user posted image user posted image kaj pa misliš da ji je? a so zobki?

je po mamici,zaspankauser posted image user posted image user posted image user posted image ........nimam pojma kaj ji jeuser posted image pa skos neki cmevka,nič ji ni prav....moj sumi na zobke ali pa da jo kaj boliuser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
4.12.2009 14:56:04   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

je po mamici,zaspankauser posted image user posted image user posted image user posted image ........nimam pojma kaj ji jeuser posted image pa skos neki cmevka,nič ji ni prav....moj sumi na zobke ali pa da jo kaj boliuser posted image user posted image

Čebel@ lahko da so zobki, al pa od prehlada jo kaj boli. Če zvečer ne bo nč boljše ji kar calpol dej da bo lahko spala.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
4.12.2009 14:59:05   
Onasiss

Luna jo daje....user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
4.12.2009 14:59:41   
Onasiss
Urša...kaj si mu pa dala za jest?

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
4.12.2009 15:00:20   
Urša08
Mihailo jaz mu že kar precej kombiniram kosilo, nekako gledam da je zanj primerno. Mi npr. vsi jemo špinačo + pire, bučke v omaki s krompirčkom, zelenjavna juhica, obara, zelenjavno smetanova omakica s piščančkom + riž, goveja juhica,... mal pokombiniram da mi ni treba čist  posebej kuhat.user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
4.12.2009 15:01:22   
Urša08

Urša...kaj si mu pa dala za jest?

Od včerej mi je ostala zelenjavna omakica s tamarjem, pa pire sem mu zraven nardila. user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
4.12.2009 15:02:21   
Urša08
Onasiss a si ti že svoji dala kak ričet (brez fižola) al pa golaž za jest? 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
4.12.2009 15:03:43   
Onasiss

Ričet ne, ker ga moj Onasis ne mara... golaž ja...

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
4.12.2009 15:04:07   
Urša08
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Niku, Dominiku ter Žigu vse naj naj za obmesečnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
4.12.2009 15:05:07   
Urša08

Ričet ne, ker ga moj Onasis ne mara... golaž ja...

hvala, bom jaz tud probalauser posted image A potem misliš da bi mu tud kake čufte v paradižnikovi omaki že lahko dala user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
4.12.2009 15:05:51   
Čebel@

Luna jo daje....user posted image
ne verjamemuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
4.12.2009 15:06:06   
Urša08
Še en kapučin vam skuham, da se mal pocrklamo user posted image
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
4.12.2009 15:06:37   
Čebel@

Čebel@ lahko da so zobki, al pa od prehlada jo kaj boli. Če zvečer ne bo nč boljše ji kar calpol dej da bo lahko spala.

svečke imam,misliš da bo uredu?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
4.12.2009 15:07:46   
Čebel@
prav slabo mi je:sem brala kako so v italiji v vrtcu mučili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?