MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO pozdravljene...kako ste kaj_mi smo ok...nocka tudi ok... vsem bolanckom zelim cimprejsnje okrevanje ... Mihailo je kosilal bucke,krompircek,cvetaco in zdenko sir....je bilo njamsi,vse pojedel... Me zanima ,ce se vedno posebej kuhate vasim malckom___jay sem npr dala kuhat mu bucke,krompircek,korencek,cvetaco in cebulo...ymiksala pa tisto kar sem napisala...me pa zanima kdaj lahko yacnem malo bolj tko mu devat kar mi jemo,verjetno ze lahko ane... npr kaj takega a lahko mogoce glih senf ne bi dala... http://www.mojirecepti.com/recept/omaka-z-buckami.html Helov! Naš že kar dosti je tko kot mi, ali pa mi bol jemo tko kot on , pazim pač, da je čebule manj in da je bol mal prepražena, glih kakega fižola in zelja mu še ne dajem, pa sej se mi zdi, da mi itak bol tko jemo , da lahk tud on, začimb tud ne uporabljam kakih hudih že zaradi moževega želodca, pa kake ocvrte stvari tud ne je, še mi jih bol malo, smo pač bol vegi varjanta,pa glih nimaš velik za cvret, ha, ha sem mu pa zadnjič skuhala ribo..bel kos - oslič in sicer po receptu sestre Vendeline....v mleku z vejico peteršilja...mali je zmazal tak kos, da ne vem kam je dal, pa še ta velki so se oblizovali,ko so probali, sem mu kr koščke narezala, pa na mizico in si je sam pokal v usta.....tko, da bi lahk rekla, da še kr kuham nekako bol zanj, pa pol mi podobno jemo, da ni preveč dela No ja saj smo tudi mi na bolj ydravi prehrani,kolikor pac uspevamo v tem...vse bolj dinstano in kuhano in le ob vikendih kaj peceno ...sem pa tudi jaz bolj vegi,moz ima sicer rad meso ampak sem ga tudi zelo privadila na zelenjavo...no saj bo pocasi vse prislo na svoje in bodo pocaasi jedli...mas prav tudi mi v vecini jemo kot on ,da niso dve posodi na stedilniku
|