|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
4.12.2009 9:22:19   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: baki

joj a so vaši malčki tudi dons tk tečniuser posted image user posted image user posted image user posted image .skos je za mano

Jutro!!!!!!!!!!!!!!

ja poznano, pa imava dopoldne še očija doma, pa smo ponavad še bol tečniuser posted image user posted image user posted image

No, naša nočka je bla kr težavna....spal s presledki do 2h, pol pa ne in ne spli ves mlek, še mal čaja, pa prišel k nama, pa po dolgih mukia zaspal nazaj, sam se je skoz neki premetaval, pa smo ritko guncal...ah, tile naši bejbiji, ne vem kaki cajti so zdej, ostali 3je so lepo spal ponoči že od 4tega mesca dalje....se grem še zakofeinatuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
4.12.2009 9:27:09   
baki
sem mislila da je samo moj tak.sem šla gledat pa vidim da je bla polna luna pa še vreme je zauser posted image user posted image .

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
4.12.2009 9:29:31   
baki
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

joj a so vaši malčki tudi dons tk tečniuser posted image user posted image user posted image user posted image .skos je za mano

Jutro!!!!!!!!!!!!!!

ja poznano, pa imava dopoldne še očija doma, pa smo ponavad še bol tečniuser posted image user posted image user posted image

No, naša nočka je bla kr težavna....spal s presledki do 2h, pol pa ne in ne spli ves mlek, še mal čaja, pa prišel k nama, pa po dolgih mukia zaspal nazaj, sam se je skoz neki premetaval, pa smo ritko guncal...ah, tile naši bejbiji, ne vem kaki cajti so zdej, ostali 3je so lepo spal ponoči že od 4tega mesca dalje....se grem še zakofeinatuser posted image user posted image

glede spanja smo imeli pri katji večje probleme.zdej ga pa samo v postlo dam pa sam zaspi.tudi čez dan.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
4.12.2009 9:30:39   
Ajvy
jutro...nočka za spoznanje boljša.....
Tisa se je zbudila..no, nosek jo je zbudil ob pol dveh....potem je bila še plenica polna...pol je bilo treba nogaviček dol dat milionkrat, pa igrat z dudo po steni pojsteljice....tko zanimivo....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
4.12.2009 9:39:32   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Tisa se je zbudila..no, nosek jo je zbudil ob pol dveh....potem je bila še plenica polna...pol je bilo treba nogaviček dol dat milionkrat, pa igrat z dudo po steni pojsteljice....tko zanimivo....

o, pol ste imel pestro noč kot pri nasuser posted image user posted image ...no, važn, da jim ne zmanjka idej, a neuser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
4.12.2009 9:43:20   
Katjusa

jst mu dam staro tipkovnico pa je cel dopoldan miruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se mi je zdej ful vroč pa mu grem merit vročino in kaže v riti 37,7 kar pomeni da ni vročineuser posted image user posted image user posted image user posted image zdle sma jedla zdej mu grem pa vseeno dat pol žličke calpola ker je cel bogi.... učke ima čist rdeče pa nosek čist zabit sem mu komaj dol umila (s toplo vodo) kašlja pa tko vsake pol ure zakašljauser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
4.12.2009 9:45:28   
Katjusa

o, pol ste imel pestro noč kot pri nasuser posted image user posted image ...no, važn, da jim ne zmanjka idej, a neuser posted image user posted image user posted image

idej ja..... čakte da znajdejo pudre in kremeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jst imam pa spalno vrečo za spat.... sem jo dobila že pri florjanu pa je nisme uporabljala no zdej pa jo in je ful fajnuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nogice niso nikol bose in odkrite..... drugače pa itak gledam da ima pižamco na stopala......
duda ob posteljo to je pr nas pr obeh in..... florjan že malo manj beni pa razturauser posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
4.12.2009 10:04:42   
Čebel@
pri nas je Hana tudi full prehlajena(valda se je od mene nalezla)in tudi nekaj skos tečnari.....ji teče iz nska pa slišim ko ima polnega,ji grem sesat ni pa nič od ničuser posted image .....pa še rito ima rdečo(nimam pojma od česa) in jo zgleda peče....zdele ji bom dala čaj,pol jo pa popokam spat,jaz moram pa še kej vase vršt ker me kar želodec boli k sem lačna

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
4.12.2009 10:05:45   
Ajvy

ne sam res ne....samo ne razumem kako je ona zjutraj kot rožca..jst pa kot uvenel pleveluser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
4.12.2009 10:07:39   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

pri nas je Hana tudi full prehlajena(valda se je od mene nalezla)in tudi nekaj skos tečnari.....ji teče iz nska pa slišim ko ima polnega,ji grem sesat ni pa nič od ničuser posted image .....pa še rito ima rdečo(nimam pojma od česa) in jo zgleda peče....zdele ji bom dala čaj,pol jo pa popokam spat,jaz moram pa še kej vase vršt ker me kar želodec boli k sem lačna

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

če ti ni uspel nič ven povlečt..ma najbrž še vse zabasan notr....probaj z inhalacijo..da se vse pomehča....
Boga ..Hana...le lepo se pocajtajte user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
4.12.2009 10:12:44   
Ajvy
Katjuša....hm..spalna vreča....pr Tarji sploh ni prišla v poštev...ker...kako naj rečem...je bla tako j zunej....Tisa...Tisa se pa skuha not....
TKo da bomo kar nogaviček lovili celo nočuser posted image user posted image user posted image

Upam da se čimprej pocelite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tancy
..nisem pozabila na tebe....če imaš čas me lahko zvečer pokličeš..ker je mal preveč  za pisat....oprost

Urša.
..en lep pozdrav...

Surf
...glede nogic in copatkov in čeveljvcev je tolk enga pametovanja da mi že slabo ratuje....res...vsak po svoje.....jst še vedno dam veliko na nasvete moje tete...upokojena medicinska sestra ..delala je pa s predšolskimi otroci....tko da nekaj ve..je pa tudi v korak s časom..ker se še vedno izobražuje...
LAhko ti povem samo naše izkušnje....Pri nas so Cicibanovi copatki zakon.....
seveda je drugod drugače....

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 4.12.2009 10:13:43 >

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
4.12.2009 10:56:24   
MIHAILO

ce imas kremo materino dusico ji daj en cink na toplo plenicko in na prsa...jay sem tako naredila mihailu ,ko je imel zabasano a ven nic ni slo...nato je malo zaspal s to plenicko in ,ko se je zbudil je vse zacelo tect ven,ker je krema odprla...ta krema je res zakon...pa fizioloska tudi...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
4.12.2009 11:16:25   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

ce imas kremo materino dusico ji daj en cink na toplo plenicko in na prsa...jay sem tako naredila mihailu ,ko je imel zabasano a ven nic ni slo...nato je malo zaspal s to plenicko in ,ko se je zbudil je vse zacelo tect ven,ker je krema odprla...ta krema je res zakon...pa fizioloska tudi...

se podpišem za materino dušico
, pri nas v uporabi že pri vseh mulčkih, še nikoli nismo imeli AB, na srečo,...je pa fajn tudi po podplatkih namazat, menda gre tam skozi najbolj v telo...mi vedno mažemouser posted image , naj hitro mine!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
4.12.2009 11:21:32   
Katjusa

se podpišem za materino dušico
, pri nas v uporabi že pri vseh mulčkih, še nikoli nismo imeli AB, na srečo,...je pa fajn tudi po podplatkih namazat, menda gre tam skozi najbolj v telo...mi vedno mažemouser posted image , naj hitro mine!!!!!!!

a v lekarni pa tega nimajo???? kje nej kupim, da naročim po pošti bo predolgo jst bi jo rabla takoj....user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
4.12.2009 11:41:32   
baki
nik spal spet sam dobre pol ure.pol sem ga pa dala v stolček in ga dala zraven v kuhno in sem komplet kosilo skuhala.sam zdej bom še eno uro po tleh pobirala ker mi je vse dol zmetal.pa naj bo sam da se mi ni obešal po nogahuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
4.12.2009 11:52:33   
baki
kje steeeeeee

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
4.12.2009 12:20:46   
sjmm

nik spal spet sam dobre pol ure.pol sem ga pa dala v stolček in ga dala zraven v kuhno in sem komplet kosilo skuhala.sam zdej bom še eno uro po tleh pobirala ker mi je vse dol zmetal.pa naj bo sam da se mi ni obešal po nogahuser posted image user posted image user posted image user posted image

bravouser posted image user posted image user posted image user posted image , da ti rata kosilo zraven skuhat, meni je to uspevalo pri treh malih, zdej pri Maju pa je nemogoče, ga stol mooočččnnnoo boliiiiiuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
4.12.2009 12:24:43   
sjmm
Evo, moj mali princ še dremčka, ta velk kralj je odpeketal delat, danes je lahk začel šele popoldne, ker bo delal eno zobno ordinacijo, sej smo že navajen, da ga popoldne ni k je vsa "mularija" doma, se previdno umakneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugač pa imam kosilo že fertik, je blo treba, da je majster jedu preden gre v delovne zmageuser posted image user posted image , sem naredila proseno kašo z zelenjavo, ribje palčke spekla v pečici, mešana solata, mulčki pa bodo imeli še mal posladka mali trikotni košček koruznega kruha z skuto, v katero vmešam med, Maj pa bo imel med skuto banano,no, upam, da bodo siti za en cajtuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kje pa hodite????

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
4.12.2009 12:33:41   
MIHAILO
pozdravljene...kako ste kaj_mi smo ok...nocka tudi ok...
vsem bolanckom zelim cimprejsnje okrevanje ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mihailo je kosilal bucke,krompircek,cvetaco in zdenko sir....je bilo njamsi,vse pojedel...

Me zanima ,ce se vedno posebej kuhate vasim malckom___jay sem npr dala kuhat mu bucke,krompircek,korencek,cvetaco in cebulo...ymiksala pa tisto kar sem napisala...me pa zanima kdaj lahko yacnem malo bolj tko mu devat kar mi jemo,verjetno ze lahko ane...user posted image user posted image

npr kaj takega a lahkouser posted image mogoce glih senf ne bi dala...

http://www.mojirecepti.com/recept/omaka-z-buckami.html

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
4.12.2009 12:48:02   
sjmm

vsem bolanckom zelim cimprejsnje okrevanje ...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mihailo je kosilal bucke,krompircek,cvetaco in zdenko sir....je bilo njamsi,vse pojedel...

Me zanima ,ce se vedno posebej kuhate vasim malckom___jay sem npr dala kuhat mu bucke,krompircek,korencek,cvetaco in cebulo...ymiksala pa tisto kar sem napisala...me pa zanima kdaj lahko yacnem malo bolj tko mu devat kar mi jemo,verjetno ze lahko ane...user posted image user posted image

Helov!

Naš že kar dosti je tko kot mi, ali pa mi bol jemo tko kot onuser posted image user posted image user posted image , pazim pač, da je čebule manj in da je bol mal prepražena, glih kakega fižola in zelja mu še ne dajem, pa sej se mi zdi, da mi itak bol tko jemo , da lahk tud on, začimb tud ne uporabljam kakih hudih že zaradi moževega želodca, pa kake ocvrte stvari tud ne je, še mi jih bol malo, smo pač bol vegi varjanta,pa glih nimaš velik za cvret, ha, ha

sem mu pa zadnjič skuhala ribo..bel kos - oslič in sicer po receptu sestre Vendeline....v mleku z vejico peteršilja...mali je zmazal tak kos, da ne vem kam je dal, pa še ta velki so se oblizovali,ko so probali,   sem mu kr koščke narezala, pa na mizico in si je sam pokal v usta.....tko, da bi lahk rekla, da še kr kuham nekako bol zanj, pa pol mi podobno jemo, da ni preveč delauser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
4.12.2009 12:53:06   
sjmm
Mihailo...omakco z linka pa smo ravno mi včeraj jedli, sam brez paradižnika in gorčice...sam por, bočke, mal svežega peteršilja in na koncu smetana za kuhanje...zraven pireja ...je bilo dobro, Majči veselo papcaluser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
4.12.2009 12:54:35   
MIHAILO

Helov!

Naš že kar dosti je tko kot mi, ali pa mi bol jemo tko kot onuser posted image user posted image user posted image , pazim pač, da je čebule manj in da je bol mal prepražena, glih kakega fižola in zelja mu še ne dajem, pa sej se mi zdi, da mi itak bol tko jemo , da lahk tud on, začimb tud ne uporabljam kakih hudih že zaradi moževega želodca, pa kake ocvrte stvari tud ne je, še mi jih bol malo, smo pač bol vegi varjanta,pa glih nimaš velik za cvret, ha, ha

sem mu pa zadnjič skuhala ribo..bel kos - oslič in sicer po receptu sestre Vendeline....v mleku z vejico peteršilja...mali je zmazal tak kos, da ne vem kam je dal, pa še ta velki so se oblizovali,ko so probali,   sem mu kr koščke narezala, pa na mizico in si je sam pokal v usta.....tko, da bi lahk rekla, da še kr kuham nekako bol zanj, pa pol mi podobno jemo, da ni preveč delauser posted image user posted image user posted image

No ja saj smo tudi mi na bolj ydravi prehrani,kolikor pac uspevamo v tem...vse bolj dinstano in kuhano in le ob vikendih kaj peceno ...sem pa tudi jaz bolj vegi,moz ima sicer rad meso ampak sem ga tudi zelo privadila na zelenjavo...no saj bo pocasi vse prislo na svoje in bodo pocaasi jedli...mas prav tudi mi v vecini jemo kot on ,da niso dve posodi na stedilniku user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
4.12.2009 12:56:12   
MIHAILO

Mihailo...omakco z linka pa smo ravno mi včeraj jedli, sam brez paradižnika in gorčice...sam por, bočke, mal svežega peteršilja in na koncu smetana za kuhanje...zraven pireja ...je bilo dobro, Majči veselo papcaluser posted image user posted image

No saj sem si mislila,da glih gorcice ne bi smel...kaj pa paradiynik pa mislis ,da tudi ne sme...bom sla malo brskat ,da vidim ,ce kje pise...

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
4.12.2009 13:19:57   
sjmm

No saj sem si mislila,da glih gorcice ne bi smel...kaj pa paradiynik pa mislis ,da tudi ne sme...bom sla malo brskat ,da vidim ,ce kje pise...

jaz v to omakco ne dajem paradižnik, drugače pa delam paradižnikovo polivko...ima doma vkuhan paradižnik...za špagete..s česnom in svežo baziliko, na koncu malo sira...vsi imamo zelo radi,pa tudi maj obožuje...sem pa mu prvič dala pri nekje 8 mesecih k smo to imeli za kosilo in mu je tok dišalo, da se svojega posebej kuhanega obroka sploh ni dotakniluser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
4.12.2009 13:59:12   
MIHAILO
tako...mihailo je zaspal,mal tezje ampak je zaspal...danes vracava red spanja...sem ga morala sem pa tja mal nosit,mu morm pomagat da bo red kot je bil prej...je veliko lazje ...zdaj grem pa se jay kosilat..

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?