|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
4.12.2009 7:48:26   
mausikaa
dobro jutro vsem zaspankam in zaspancem

PETEK JE user posted image

user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 501
4.12.2009 9:11:12   
Fidolina
user posted image jutro

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 502
4.12.2009 9:20:40   
gigi1
Jutrčka user posted image

Naska kako je danes? Upam, da se je umirilo user posted image user posted image user posted image

Kiwi pa pri tebi? Jaz še vedno upam user posted image user posted image user posted image

Bebiiii, Aquica kaj dogaja? Špika še kar naprej? user posted image user posted image user posted image

Vidim, da nas je nekaj 66 user posted image  user posted image  user posted image . Ognjeni konji smo zakon user posted image

Mišmišu kje bi jaz nate pozabila user posted image  user posted image user posted image . Sem napisala džombe. Ti pa to na srečo še nisi user posted image
Alpog kako si nam ti? Zadnje čase nič kaj dosti ne napišeš. Sem zasledila, da imaš trojčke user posted image  user posted image user posted image . A je preveš osebno, če te vprašam ali so čisto naravno ratali (brez klomifena mislim)?
Pri mojih letih tudi s klomifenom ni neke velike možnosti za večplodno nosečnost...pa vseeno. Firbcam user posted image

Hedi, če je žeja huda pa pridemo user posted image  user posted image  user posted image

Mausika kako je danes s samomulacijo? Al je že to zadost, da je petek user posted image

Lep dan vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 503
4.12.2009 9:24:05   
zarja1
Dobro jutro pupe moje........dans bo dan za zapitek.user posted image Najprej službeno ogromno veliko novoletno srečanje, potem pa privat še večja čaga za novega user posted image v naši sexinthecity bandiuser posted image user posted image user posted image . Moja poročna priča je včeraj po dolgem, dolgem mučenju za dojenčka povila najlepšega modrookega Filipauser posted image .

Tak, da dans bom še manj delala kot včeraj.... user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 504
4.12.2009 9:42:13   
Fidolina

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Tak, da dans bom še manj delala kot včeraj.... user posted image user posted image user posted image

A je to sploh možno user posted image user posted image user posted image ?

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 505
4.12.2009 10:26:45   
Naska
Babe, jaz sem izpadla.... Tko je to.  user posted image je prišla. Ponoči nisem spala in sem se že delno izjokala. Zdajle premišljam, če sem se zmožna zbrati, da pokličem na IFV in jih obvestiti pa profesorja ali čem počakat do ponedeljka.

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 506
4.12.2009 10:43:25   
Fidolina
Naska user posted image . Žal mi je, da se je tako izteklo user posted image .
Drugače je bilo pa pri meni tako, da sestre sicer rade vidijo, da jim poveš user posted image (not sure)(zaradi teh papirjev, ipd. - sam jst jih nisem nikol klicala, ker mi ni bla to novica za razglašat user posted image  - saj itak vidijo, da ne prideš na krvnega. Pa še enkrat sem bila zraven, ko je ena javla, da je dobila menstruacijo po ET in je bila neka pripomba "pa kaj sploh kliče" - nekaj v tem stilu). Kar takoj se naroči pri profesorju, da se bosta naprej dogovorila.

Bi pa še nekaj povdarila- in to zelo močno: na isto vprašanje, ki sem ga zastavila trem sestram (prav tam na IVF), mi je vsaka odgovorila drugače!!!! Zato, če te kdaj zanima kaj pomembnega - stopi, do prvega pravega zdravnika, ki ga srečaš na hodniku in vprašaj - ali pa pojdi v Leonišče na IVF svetovanje. Pomembno!!!!!

Meni so tiste prijazne sestrice "zafurale" en cel postopek. Ne se zanest na njih. Jit do kateregakol doktorja!!!!

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 507
4.12.2009 10:50:04   
Fidolina
Naska - joj, mal sem se razpištolla.  Drži se user posted image user posted image user posted image .

Ampak res sestre ne vejo zadosti o teh postopkih. Kako dat inekcijo pa kam in kdaj - to že. Več pa ne.
Res bodi pozorna, ker ti lahko dajo NAPAČNA navodila!

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 508
4.12.2009 11:06:35   
mismis
dan, evo mene z rahlo zamudo

Naska, user posted image user posted image user posted image , joj joj joj, žal mi je, da se je tako končalo. A ja, jaz tudi nikoli ne kličem, da me ne bo na krvnega, kot sem že rekla, itak vidijo, da me ni tam, pa res se tudi meni ne da, razlagati okoli, da nam spet ni uspelo, se sliši tako dokončno

Zarja, ali res možno še manj delati kot včeraj, čestitke za Filipa

Žiži, saj vem, da ti mene ne pozabiš, no vsaj ne tako z lahkoto user posted image user posted image user posted image  se je treba kar malo pomatrati, da mene pozabiš user posted image , Ampak ognjeni konj je pa res najboljši

Hedi, sem rekla glih včeraj mojemu, ko sva se zvečer peljala mimo, da se moram 1x naslednji teden spet zmeniti s tabo, preko puta

mi bili danes pri dr. D-ju, je lep na novo postrižen, dobili napotnico za pingivne z minimalno stimulacijo in štartamo januarja ob user posted image , tako da Zarja mislim, da bova spet bolj kot ne skupaj, glede na to, da jaz moje ne pričakujem prej kot konec meseca

< Sporočilo je popravil mismis -- 4.12.2009 11:08:36 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 509
4.12.2009 11:10:58   
Naska
hej, hvala Fidolina, ja se je tudi meni že zgodilo... pri prvem postopku, mi sploh ni nihče povedal kakšnega imam, kot da bi jaz to morala kar vedet...
itak je bila pa una ta narbolj ta šarf na telefonu - sem jih povedala, da bo vnesla v evidenco...
mah, kaj naj rečem no - saj sem že slutila tokrat - ker ni bilo čist nobenih znakov - prejšnjič so namreč bili. pa itak sem se že vnaprej sama s sabo pomenila, da vztrajam do konca - se pravi nekje do 43 ali kako?
Res se mi pa vsakič življenje na glavo postavi, ko grem v postopek in to me najbolj matra v bistvu...

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 510
4.12.2009 11:17:37   
Fidolina
Naska - jaz sem 43 +- teden dva gor al dol - pa ne bom odnehala. Zdaj bom šele" zares"  zagrizlauser posted image .
Ko šiša javno mnenje user posted image .

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 511
4.12.2009 11:20:01   
zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

A je to sploh možno user posted image user posted image user posted image ?

je, jeuser posted image . Hecno je kr sem dans še novo pg dobila zaradi napredovanja na boljše delovno mesto user posted image user posted image user posted image . Ma skor me je kap.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 512
4.12.2009 11:22:29   
zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: mismis
mi bili danes pri dr. D-ju, je lep na novo postrižen, dobili napotnico za pingivne z minimalno stimulacijo in štartamo januarja ob user posted image , tako da Zarja mislim, da bova spet bolj kot ne skupaj, glede na to, da jaz moje ne pričakujem prej kot konec meseca

ne, malo prej bošuser posted image . Moja punkcija bi naj bla po urniku 17/2/2010. Ma fino bo. Sploh, če bova skup user posted image .

Gigi in Fidolinca vidve bosta ziher najlepši džombi mamici.....vem to.user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 513
4.12.2009 11:22:49   
Fidolina
Zarja user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 514
4.12.2009 11:23:43   
zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: Naska

Babe, jaz sem izpadla.... Tko je to.  user posted image je prišla. Ponoči nisem spala in sem se že delno izjokala. Zdajle premišljam, če sem se zmožna zbrati, da pokličem na IFV in jih obvestiti pa profesorja ali čem počakat do ponedeljka.

Naska pa ne no. Res mi je žaluser posted image . Sam obljubi, da ne boš obupala.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 515
4.12.2009 11:24:27   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Naska

..hm, benti no, žal mi je za vsako, ki ji ne uspe user posted image . Poberi se in gremo naprej!

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 516
4.12.2009 11:27:05   
zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

Zarja user posted image

pridna a ne? Zadnja dva dni sploh...samo prelagam kupe....no tud to je delouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 517
4.12.2009 11:33:14   
KIWI
Čauči, punce moje,

No, kako danes? Petek ne? Ja, fajn, no.

Gigi, ma ti si neumorna nouser posted image , ma saj sem te poslušala, pa danes lulala na palčko, pa bil en velik -----, po pričakovanjih. pa grem v ponedeljek veseeno do dr. V., da se kar zmenimo za naprej. Ja kaj pa čemo?!?!? user posted image nič popuščat, mi je že mojuser posted image danes na dušo pihal in me pošteno nasmejal. Hvala bogu da ga imamuser posted image user posted image user posted image !!!

Naska, user posted image user posted image user posted image vem kako se počutiš, in sočustvujem s teboj, pa da mi nebi obupala slučajno!!!!

Pa vsem ostalim, lep dan in lep vikend!user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 518
4.12.2009 11:33:26   
mausikaa
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Mausika kako je danes s samomulacijo? Al je že to zadost, da je petek user posted image

user posted image  pa ne morem vsak dan limat stimulacije - kam pa potlej pridemo??? hmm Žiži kaj pa če bi ti danes poskrbela za stimulacijo? kaj lepega za očke počit - itak bolj slabo vidim danes, bom čez vikend kar lepo v ležečem položaju se mi  zdi user posted image   upam, da je samo utrujenost in prehladek

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 519
4.12.2009 11:39:57   
gigi1
Naska bemusunce user posted image . Zdej pa nisem več samo žalostna. Sem kar jezna. A res nobeni džombi ne bo ratalo user posted image  user posted image  user posted image
Jaz ti priporočam, da vsaj enkrat skočiš do Reša. Ima drugačen prijem. Mogoče pa tam rata. In dokler gre na koncesijo kar probavaj. Ma, da rata!!! Nič čakat. Takoj v akcijo in se naroči. Ne vem kako bo pri Rešu po NL. Baje mu bodo odobrili vse postopke na koncesijo. Plačevali bodo le tujci in after 43. Če ti Reš ne diši pa kar hitro skoči do TomToma po novo napotnico.

Fidolinca na zdravje. Ga bomo pa pili za RD. kakšen teden gor ali dol user posted image

Miša itak, da veš k maš enga doma user posted image

Zarči lav ju bejba moja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 520
4.12.2009 11:40:44   
KIWI
Zarja, pridna punca, user posted image za napredovanje! No, pa da ga ne boš mal preveč zvečer user posted image , da ne bo jutr prevelik user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 521
4.12.2009 11:48:38   
Naska
Hejla hvala vsem!

V glavnem GIGI - bila sem pri Rešu pred TomTomom in mi je rekel, naj grem na Češko si kupit jajčeca, tako da sva z njim opravila.
S prof. sem že govorila pa je rekel, da bi enkrat po nl prišla do njega - da bi morda februarja spet štartal. itak sem rekla, da vztrajamo do konca. samo morda bi bilo bolje, da prej vse pripravim, ker vem da moramo kri spet dat za bolezni pa tiste številke neumne pa napotnico dobit pa pogledat na uz če so kakšne ciste - tako da zdaj gruntam, da bi se kar pri naslednji m - če ne bo ravno za novo leto uštulila na uz - da vidimo če je vse čisto...

(odgovor članu KIWI)
Neposredna povezava do sporočila: 522
4.12.2009 11:51:49   
gigi1
Kiwi  user posted image ahhhh...sem nepopravljiv optimist. Še ko minus vidim me ne prepriča čist. Moram še na krvnega (no, tokrat še nisem šla...me nekako ne vleče spet tisto 0 gledat).
Kar pocukaj Voglerja takoj. Tudi mene je on imel na GK. Sem bila zadovoljna z njim, čeprav sem na koncu ugotovila, da ni ravno optimističen, ko gre za konzerve...

(odgovor članu KIWI)
Neposredna povezava do sporočila: 523
4.12.2009 11:56:10   
KIWI
Gigi, dr. V = dr. Vlaisavljevič, user posted image pa saj ni nič, si pač malo nekaj spregledala ali pomešala. Ali pa sem se jaz narobe izrazila, sem user posted image pozabila, da je tu še dr. Vogler.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 524
4.12.2009 11:57:22   
gigi1
Naska, če si bila že tam...pa ne. Tudi mene je že prvič hotel poslati v Prago, pa sem rekla, da ne. Sem ti ga priporočila za spremembo. Včasih on res kaj novega zgrunta in pol rata. Pri njemu mi je všeč, da vsakič proba z drugačno terapijo. Res pa je, da tako včasih tud čisto mimo pihne user posted image
Kar čimprej začni s pripravami, da se ti ne bo zaradi teh stvari zavleklo. Jaz sem se v prvem postopku fejst zaj... Sem se naročila pri Vju za razgovor, pa so bili 3 meseci naokoli, pol pa še 2, k sem se spet naročila, da mu prinesem vse papirje user posted image . Itak, da nisem vedla, da lahk preko vrste vskočim.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......