|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :))
3.12.2009 8:13:28   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

končno mi je uspelo barvo vržt na lase.Včeraj sem se ustrigla,še šminke moram najti,da se malo zrihtam za zvečeruser posted image

Punce,pomoč:kaj naj kupimo tašči in njenemu prijatelju za novo leto?

user posted image za frizuro.

Darilo? Pojma nimam. Kaj ju pa zanima? Imata kakšne hobije, kakšno posebno "žilico" za karkoli?

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
3.12.2009 8:13:48   
špelin@

včeraj v službi je pa bilo pestro: sodelavka je dobila epileptični napad in je padla v nezavest,tako da so jo potem samo še z rešilcem odpeljaliuser posted image
Pa hoteli so krasti na veliko,tako da smo imeli kar tri varnostnike

O hudirja user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
3.12.2009 8:15:17   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Dobro jutro!

Imam tako dobro šefinjo,da mi je danes dala kar dopustuser posted image .V vrtcu sem dobila oblačila za otročka za nastop in komaj čakam,da ju vidim zvečer,kako bosta plesalauser posted image .Ima pa user posted image  ravno danes sestanek in bo verjetno zamudil na prireditev.user posted image  Mogoče bo šla še tašča zraven.Danes ima rojstni dan.Me je pa včeraj presenetila z darilom za novo leto:kupila je namreč varčni radiator za Nejčevo sobo.Res nisem pričakovala kaj takega.

Ponoči smo imeli pestro,saj je Tilna zvijalo po trebuhu in sem ga nosila,ko sem mu ta termofor gor,se je umirilo,potem je pa spal do 7.30

Špelin@...user posted image user posted image user posted image  za vse bolnike
Jana...pridna si z vadbouser posted image user posted image .Jaz sem prelena za kaj takega,sploh pa imam fizičnega dela dovolj v službi
Nina...user posted image user posted image  da ti Taj začne čimprej spat

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za šefico pa za taščo. Moja mama ga ma tud dons. Mami ga je mela pa v ponedeljek 50 let, gremo v soboto na fešto kr vsi, je sobo za nas vzelauser posted image .
user posted image user posted image za Tilna.

user posted image user posted image user posted image

Vse najboljše za taščo od tilči in mamo od nine7 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tilči, user posted image za šefico ter tudi za taščo in fajn darilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
3.12.2009 8:18:21   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Pa dobro jutro user posted image

Danes imam doma tudi user posted image - je na bolniški. Zdajle izkoriščam še zadnjih nelkaj minut, preden se z Gregorjem zbudita, ponoči smo spet feštali user posted image Punci sem spravila od doma, psa peljala na sprehod, zdaj pa pijem kavo.

Eno vprašanje: a zdaj za 20.12. še velja ali kako??

Moj si pa ne more bolniške vzet ker je plačan po prometu pa je bil že zdej dost domauser posted image . Ma sej če bi blo nujno bi jo tko pa raj ne

tvoj ma vsaj ornk plačo..moj pa v isti stroki dela za 600€.. pa delajo tak promet, da se men v glavi blede.Aja pa za dopust je vedn problem..ko je hotu pa bolniško vzet in je bil slučajn na pop. smeni, je mogu pa za dve popoldanske ure hodit delat.user posted image

Hja, a mislite, da mojega (in s tem vse nas) ne bo krepko udarila po žepu tale bolniška? Na bolniški ni bil že ohoho časa. Težko tudi izostane, ker jih je malo v službi. Ampak če se človek ustraši za življenje, postavi vse ostalo na stranski tir. Zaradi gripe pri Gregcu (ne vemo, katera gripa naj bi to bila), je moj user posted image fejst cviknil, ker ga je začelo matrat v pljučih - dobil je ene fajn možne AB in je zaenkrat diagnoza bronhitis, vsi pa stiskamo pesti, da ne bi bila pljučnica.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
3.12.2009 8:19:56   
špelin@

Tukajle bi zdajle kavo pilaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image

user posted image

Jaz tudiiiiiiiiiiiiii
Tako me matra,da bi šli za praznike malo na morje klimo spremenit,samo še ne vem,kako bom delala,če sploh bom delala praznike.Odprto imamo namreč 26.,27.12.,in 2.1.
Drugače bomo šli pa vsaj za kakšen dan že zaradi otrok

Mi ne bomo šli nikamor, ker:
1. user posted image nima več dopusta, pa tudi če bi ga imel, ga ne bi mogel koristit.
2. Moramo stisnit s financami, ker bo decembrska plača (izplačana januarja) bistveno nižja zaradi bolniške.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
3.12.2009 8:20:22   
špelin@
V vrtcu sem dobila oblačila za otročka za nastop in komaj čakam,da ju vidim zvečer,kako bosta plesalauser posted image

Kako je bilo?

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
3.12.2009 8:30:21   
špelin@
Aja, Anitka, nismo še nič dorekle, kje točno se bomo 20.12. dobile, verjetno pa v LJ.

Jejmo user posted image

user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
3.12.2009 8:33:29   
suzy85
jutro!
mi2 sva ok. zaenkrat sva še zdravi - že trkam! sicer imamo v spodnjem štuku gripo, ampak se jih na veliko izogibava, da ne bi še eva zbolela. jst bi se mogla učit, ampak se čez dan ne morem zraven eve, zjutraj pa po navadi niti budilke ne slišim user posted image  upam, da mi rata se do ponedeljka naučit, drugače pa grem najkasneje v sredo na zagovor.
user posted image  je ok. baje da imajo precej mrzlo, pa hrana je ameriška, ampak se baje najde tudi kaj poznanega. dnevi jim baje hitro minevajo, tako da še 2 tedna, pa bo doma! user posted image

jana se lahko jutri ali v soboto popoldan oglasima? če boste imeli čas!

anitka user posted image user posted image user posted image  za gala!

tilči upam, da najdeta nekoga, ki bo tilna dobro pregledal in končno ugotovil, kaj ga muči! user posted image user posted image user posted image

špelin@ ste kaj boljše?

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
3.12.2009 8:46:58   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

jutro!
mi2 sva ok. zaenkrat sva še zdravi - že trkam! sicer imamo v spodnjem štuku gripo, ampak se jih na veliko izogibava, da ne bi še eva zbolela. jst bi se mogla učit, ampak se čez dan ne morem zraven eve, zjutraj pa po navadi niti budilke ne slišim user posted image  upam, da mi rata se do ponedeljka naučit, drugače pa grem najkasneje v sredo na zagovor.
Bomo stiskali pestke, da ti uspe user posted image user posted image user posted image

user posted image  je ok. baje da imajo precej mrzlo, pa hrana je ameriška, ampak se baje najde tudi kaj poznanega. dnevi jim baje hitro minevajo, tako da še 2 tedna, pa bo doma! user posted image
Saj bo hitro minilo user posted image

anitka user posted image user posted image user posted image  za gala!

tilči upam, da najdeta nekoga, ki bo tilna dobro pregledal in končno ugotovil, kaj ga muči! user posted image user posted image user posted image

špelin@ ste kaj boljše?
Gregor ponoči ni več kuhal, naj tako ostane!!! user posted image pravi, da so mu AB že malo prijeli in upamo na hitro okrevanje.

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
3.12.2009 8:58:26   
jana81

Pa dobro jutro user posted image

Danes imam doma tudi user posted image - je na bolniški. Zdajle izkoriščam še zadnjih nelkaj minut, preden se z Gregorjem zbudita, ponoči smo spet feštali user posted image Punci sem spravila od doma, psa peljala na sprehod, zdaj pa pijem kavo.

Eno vprašanje: a zdaj za 20.12. še velja ali kako??

Moj si pa ne more bolniške vzet ker je plačan po prometu pa je bil že zdej dost domauser posted image . Ma sej če bi blo nujno bi jo tko pa raj ne

tvoj ma vsaj ornk plačo..moj pa v isti stroki dela za 600€.. pa delajo tak promet, da se men v glavi blede.Aja pa za dopust je vedn problem..ko je hotu pa bolniško vzet in je bil slučajn na pop. smeni, je mogu pa za dve popoldanske ure hodit delat.user posted image

Hja, a mislite, da mojega (in s tem vse nas) ne bo krepko udarila po žepu tale bolniška? Na bolniški ni bil že ohoho časa. Težko tudi izostane, ker jih je malo v službi. Ampak če se človek ustraši za življenje, postavi vse ostalo na stranski tir. Zaradi gripe pri Gregcu (ne vemo, katera gripa naj bi to bila), je moj user posted image fejst cviknil, ker ga je začelo matrat v pljučih - dobil je ene fajn možne AB in je zaenkrat diagnoza bronhitis, vsi pa stiskamo pesti, da ne bi bila pljučnica.

user posted image user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
3.12.2009 8:58:42   
jana81

user posted image

Jaz tudiiiiiiiiiiiiii
Tako me matra,da bi šli za praznike malo na morje klimo spremenit,samo še ne vem,kako bom delala,če sploh bom delala praznike.Odprto imamo namreč 26.,27.12.,in 2.1.

1. user posted image nima več dopusta, pa tudi če bi ga imel, ga ne bi mogel koristit.
2. Moramo stisnit s financami, ker bo decembrska plača (izplačana januarja) bistveno nižja zaradi bolniške.

1. se strinjam s tabo, pri nas je isto.
2. bo plača porazna pr men zarad bolniške, pri mojmu pa ker ma usekane šefe, ki skrbijo sam za svojo rit, sploh ne bom govorilauser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4411
3.12.2009 8:58:50   
jana81

itak !!!!!!!!!!!!!!!!!! v soboto mi je bojše, ker jutri mam en kup obveznosti, v soboto pa bo čas za čvekanje..user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
3.12.2009 10:55:22   
tilči

V vrtcu sem dobila oblačila za otročka za nastop in komaj čakam,da ju vidim zvečer,kako bosta plesalauser posted image

Kako je bilo?

Vse skupaj je bila prireditev bolj za odrasle kot otrokeuser posted image .Nastopili sta Ana in Elda Viler,operni pevec Franc javornik,nekateri otroci so deklamirali,jaslični otroci so za par sekund tolkli z žlico po krožniku,Nejc je pa ves večer sedel na odru z ostalimi otroci.Se je prav videlo,da so že vsi utrujeni in naveličani,saj so vsi zehali
user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
3.12.2009 10:58:02   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Čer

Da se spet malce oglasim. Sva šla popoldne spet k zdravnici, ker še vedno kuhamo na polno. Naju je poslala v laboratorij, da so pogledali urin pa je vse v najlepšem redu. Je rekla zdravnica, da gre za virozo in upa, da se je bomo kmalu znebili. Je pa res šit s temi virozami, ker obstaja kar 400 virusov in zgleda, da se našega Gala kar vsi po vrsti prijemljejouser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
3.12.2009 10:59:30   
tilči

Dobro jutro!

Punce,pomoč,prosim!

Kam naj peljem Tilna na pregled,da ugotovijo,ali je na kaj alergičen? Splošna medicina je namreč odpovedala,saj njegova P pravi,da ga je brezveze še 1x testirat,ker je bil že spomladi Celo noč se je revež praskal.Sedajle grem v lekarno po Atopiclair,pa da vidim,če bo bolje

Bogi revež, no user posted image Naty* je šla z malim na bioresonanco, to je ena opcija alternative.

Kremo sem nabavila,potem bomo pa videli.Drugače bom pa še to možnost izkoristila,ker revež tudi spati ni mogel,ker ga je srbelouser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
3.12.2009 11:01:24   
tilči
Špelin@..user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdravite ter da Gregiju ne naraste več vročina
Suzy....user posted image user posted image user posted image da se ne nalezeta

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
3.12.2009 11:01:36   
špelin@

user posted image

Jaz tudiiiiiiiiiiiiii

2. bo plača porazna pr men zarad bolniške, pri mojmu pa ker ma usekane šefe, ki skrbijo sam za svojo rit, sploh ne bom govorilauser posted image

Oh, jana81, drugega ne morem, ti pa pošiljam en velik user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
3.12.2009 11:02:25   
špelin@

Kako je bilo?

Vse skupaj je bila prireditev bolj za odrasle kot otrokeuser posted image .Nastopili sta Ana in Elda Viler,operni pevec Franc javornik,nekateri otroci so deklamirali,jaslični otroci so za par sekund tolkli z žlico po krožniku,Nejc je pa ves večer sedel na odru z ostalimi otroci.Se je prav videlo,da so že vsi utrujeni in naveličani,saj so vsi zehali
user posted image   user posted image   user posted image

Uf, tole je bilo pa ornk nobel, sem mislila, da bo bolj po otroško.

Luštna sta user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 3.12.2009 11:05:00 >

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
3.12.2009 11:05:23   
tilči
Ali boste za praznike doma,greste kam na večerjo,kaj boste pripravile?
Ali že kaj okrašujete?

V vrtcu smo dobili obvestilo,naj poslikamo smrekico in čimprej prinesemo sliko,da bodo naredili razstavouser posted image Pri nas je smreka še v škatli in bo še nekaj časa,moram še bunkice kupit.Par let sem jo imela v modri barvi,letos bom pa kombinirala zlato in modro

< Sporočilo je popravil tilči -- 3.12.2009 11:07:15 >

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
3.12.2009 11:11:50   
špelin@

Ali boste za praznike doma,greste kam na večerjo,kaj boste pripravile? Doma. Pojma nimam, kaj bomo jedli. Oz. vem, da bo zihr vmes tudi tatarec od "našega" mesarja user posted image
Ali že kaj okrašujete? Ne še.

V vrtcu smo dobili obvestilo,naj poslikamo smrekico in čimprej prinesemo sliko,da bodo naredili razstavouser posted image Pri nas je smreka še v škatli in bo še nekaj časa,moram še bunkice kupit.Par let sem jo imela v modri barvi,letos bom pa kombinirala zlato in modro
Uf, so pa zgodnji...

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
3.12.2009 11:12:17   
suzy85

Ali že kaj okrašujete?

mi smrečko postavljamo na božični večer, mogoče kakšen dan prej. imam pa v modro srebrni kombinaciji. za božič bomo verjetno doma, za novo leto pa bomo na Rogli user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
3.12.2009 11:32:46   
jana81

user posted image

Jaz tudiiiiiiiiiiiiii

Oh, jana81, drugega ne morem, ti pa pošiljam en velik user posted image

jst pa tebi nazaj user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
3.12.2009 11:32:48   
jana81

Ali boste za praznike doma,greste kam na večerjo,kaj boste pripravile? Doma. Pojma nimam, kaj bomo jedli. Oz. vem, da bo zihr vmes tudi tatarec od "našega" mesarja user posted image
Ali že kaj okrašujete? Ne še.

Uf, so pa zgodnji...

mi bomo tudi doma za božič sami, za novo leto pride pa en par k nam, pa tud pr nas bo tatarec..jst ga obožujem, sama delam, jedla sem ga še ko sem bla noseča, čeprav ne bi smela.
Okraševala bova z Nejcem drug vikend.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
3.12.2009 12:15:16   
kasso
ojo špelin@ user posted image user posted image user posted image user posted image hitro se pozdravite, pa doma bit na toplem, pa čajčke...ta tvojega moža tudi user posted image user posted image user posted image

Za finance pa punce, ne rečem drugega kot welcome to the club , meni to stalno skače po glavi, računice, pa stalni stroški....pa toliko immao še za zrihtat pri bajti user posted image , stalne skrbi.user posted image user posted image

Pa ne se preveč obremenjevat, da vam ne udari na zdravje. Pri meni je prepozno, pri vas pa ne sme bit. user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
3.12.2009 12:18:11   
kasso

Ali že kaj okrašujete?

mi smrečko postavljamo na božični večer, mogoče kakšen dan prej. imam pa v modro srebrni kombinaciji. za božič bomo verjetno doma, za novo leto pa bomo na Rogli user posted image

No, meni je to malo mimo, saj če je navada kot pri suzy, da se postavlja na božični večer, kaj boš potem spreminjal navade, ali kako.user posted image

Za novo leto še nič ne vemo kje bomo...ponavadi se odpravimo z otroci do prijateljev. Bi bili lahko tudi pri nas, samo imamo malo premalo prostora.user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?