Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 4.12.2009 9:00:38
|
|
|
|
Enkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ellie Enkica kako pa to, da ti je kar neka G delala UZ? Meni vedno dela moj G. Oz. ko se grem naročit, povem, da želim, da mi on dela...in me naročijo tisti dan, ko je on tam. Tako je vsaj v MB.. V bistvu vedno prašajo, koga želim. Mene je moja G. poslala v porodnišnico na kontrolni UZ, ker ima miška malo manjšo glavico kot vse ostalo. Tako, da nisem mogla izbirat kdo mi bo delal UZ. Na žalost. Komaj čakam, da bo delala moja G., da jo pokličem in ji povem kaj se mi je zgodilo oz. kakšen je "rezultat" kontrolnega UZ-ja.
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 4.12.2009 9:04:19
|
|
|
|
ellie
|
Enkica to pa res sranje, da naletiš potem na takšnega zmaja sem zdaj komaj razmišljala, da imam srečo, da moj G dela v porodnišnici in je tud porodničar...tak da lahko vedno pridem do njega.
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 4.12.2009 9:06:44
|
|
|
|
Enkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ellie Enkica to pa res sranje, da naletiš potem na takšnega zmaja sem zdaj komaj razmišljala, da imam srečo, da moj G dela v porodnišnici in je tud porodničar...tak da lahko vedno pridem do njega. Ja to imaš res srečo. Jaz pa upam, da se mi nasmehne sreča, ko bom šla rodit in bo moj porodničar dr. Pušenjak. Zadnjič, ko sem bila v p., ker nisem čutila miške, je bil tudi on ravno na delovnem mestu ... upam, da to pomeni, da se tudi v tretje "srečava".
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 4.12.2009 9:10:43
|
|
|
|
nincrli
|
Dobro jutro! Sem bila včeraj gledat lučke. Najprej sva bile s sestro in kolegico na kavi v mačku pa sma misle še v mullerja skočit, ker ob 17h naj bi lučke prižgali in hodima pa se začne treti folka, šit ej nisem si mislila, da jih bo toliko. Sem bila kar živčna, ker naj bi se izogibali gužve pa to, sma stople v mullerja itak gužva za ponoret, sem kar rekla, da ne mislim tam not lazit pa sma šle na kafe pa čez nekaj časa pogledat to čudo Pol pa je moja sitnoba kar minila, ko je res taaaak lepo. Te kar radost obdaja Saj drugače bi šla kar domov, sam če je sestra prišla pa ja more videt te lučke, bog ve kdaj bo imela naslednjo šanso. No pa pol ni blo več tak hude gužve, štante sma pa že prej obhodile Pa mal kuhanga vina sem, če ne ni fore Žaži, jaz sem brala, da mrazenje pa to lahko dobiš kot posledico cepljenja, sam ne vem pa kak je z vročino. enkica jaz bi tud šla na samoplačniški uz. Glede slovensko govorečih zaposlenih je pa res katastrofa, saj pa tej morjo nek tečaj dat skos. Nimam kaj proti njim, sam me pa , ko kdaj ne znajo nč v slo odgovarjat pa se moramo mi bolj trudit, da nas razumejo in mi njih.
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 4.12.2009 9:16:54
|
|
|
|
ugi
|
Jutro Jaz sem pa danes zadnji dan v službi. Ampak imam še fuuuul dela. Enkica: To je pa res grozno, kar se ti je dogajalo v LJ p. Sušilca res vse priporočajo, sam mi trenutno nimamo dost evrčkov še za to. Sicer pa dokler nimaš, sploh ne pogrešaš. Isto sem rekla za pomivalca, dokler ga nisva kupla. Zdej ga pa ne dam s hiše, ni šans. Lepo bodite in božajte trebuščke. Aja, pa upam da ostanemo vse še nekaj časa 2 v 1. Me pa prou zanima katera bo prva, k se vam že tolk dogaja.
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 4.12.2009 9:18:35
|
|
|
|
Boka
|
jutro! Žaži, joj boga samo, da si zdaj ok!! Pikica je najbrž vredu, ne? Oh Enkica ma nimam besed Ti pa povem, da je tudi mali odvisno kako tvoja punčka leži-moj je že čisto spuščen in moja G zadnjič ni mogla zajeti cele glavice-je bila prenizko. Zato so meritve pokazale, kot, da je malo manjša, ampak naju je G pomirila, da je to zato, ker je ni mogla dobro premeriti, ker do sedaj je bil mali skos po merah. Tko, da ti samo pozitivno misli, pa veliiiko crkljanja Gwendolen, upam, da se pika obrne, ima še čas. Grahek, lepa previjalna. Midva bova tudi imela stensko, samo brez komode spodaj, ni placa Bova mela kar v omari stvari za pobčka, sva tudi že škatle kupila
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 4.12.2009 9:31:45
|
|
|
|
poopek
|
ufff enkica tak me razkuri, ko slišim take stvari!!!! ti v ljubljani pa itak mislijo da so bogovi, da na odnosu ni treba nč delat!!! sej ne rečem, da so vsi taki, ampak večina pa je! ženske so tam, ko na tekočem traku! jz bi na tvojem mestu poklica svojo G in ji povedala kako je na stvari in sigurno bi te vzela prej na pregled kot pa 16.12... upam, da se zmeniš in da je s tvojo pikico vse v redu. kar se tiče slabo slovensko govorečih, sem tudi jaz mnenja, da moraš znat jezik govorit v državi v kateri živiš in delaš. predstavljajte si, da taka oseba dela v angliji? hihi jz sem tud prez pralnega stroja, bi ga mela, vendar je toliko stroškov, da ni denarja zdej za to... pa še novo kuhnjo gledava da bi kupla, madona so drage, jup, ni denarja za vse... ponoči sem pa tako slabo spala, včeri zarad kolkov, danes pa kr neki... nč me ni bolel, enostavno sem se zbudila in bla pokonc 3 ure... žaži kako si??? lep dan vam
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 4.12.2009 9:42:27
|
|
|
|
polho3006
|
Ojla punce! Jaz sem nocoj tudi tako slabo spala. GROZA!!! Pa mi je bilo vroče, pa wc, pa nisem si mogla nati pravega položaja....in ob 1.00 sem se odločila da imam dosi tega obračanja in sem šla galedat tv. Pa em gledala neklje do 2.00 in potem dokaj dobro spala do jutra. Zjutraj pa je moj mali v bušiju rekel mami vstani, ker je delal takšne akrobacije da nisem mogla več ležati. Priden!!! Bolj kot brca boljše se počutim, ker vem da je z njim vse o.k. Sedaj grem pa malo pospravit po stanovanju, potem pa upam da bo začelo snežiti....
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 4.12.2009 9:53:42
|
|
|
|
Kika99
|
Jutro punce Danes je tudi mene zbudila moja , sem bila presrečna. Po nekaj dnevnem mirovanju se ji spet dogaja . Sicer mam spet menstrualne bolečine, križ mi bo odpadel samo to je še najmanj, važno je da se je moja punca spet malo razživela. Polho zgleda da imava zelo podobno situacijo . Prej mi je trebuh tako otrdel, da je zgledal kot piramida Danes bom mojga poslal po miklavževih nakupih, sem mu že spisek nardila , jaz ne upam nikamor. Žaži upam da si kaj bolje.... aja snega se pa tudi jaz veselim upam da ga bomo dobli vsaj za vzorec
< Sporočilo je popravil Kika99 -- 4.12.2009 9:55:25 >
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 4.12.2009 9:57:23
|
|
|
|
felicia
|
pozdravljene, no evo moram še jaz pristavit na temo govorjenja v bolnicah oz. vseh javnih ustanovah. Vsekakor se strinjam, da je potrebno uporabljati uradni jezik države torej slovenski jezik, vendar glede na to, da so nekateri bolj nadarjeni za učenje jezikov ali so priseljenci in se težje naučijo jezik, s tem, da delajo dela katera slovensko govoreči državljani ne želijo opravljati, se mi zdi nesmiselno, da sedaj udrihamo po njih, da naj se naučijo uradnega jezika in naj ga lepo uporabljajo in hodijo na tečajein podobno. Vsekakor se mi zdi, da v tem primeru bi bila veliko bolj zadovoljna, če bi zdravnica, ki je opravljala UZ bila bolj prijazna pa tudi če bi govorila v kitajščini (karikiram) in bi znala odgovoriti na vprašanja, se potruditi, dati kakšen nasmeh. Torej meni je bolj pomembno to na kakšen način opravljajo svoje delo in ne toliko ali bo govorila z mano v pravilni slovenščini. pa brez zamere, sem morala napisat
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 4.12.2009 10:07:31
|
|
|
|
nincrli
|
IZVIRNO SPOROČILO: polho3006 Sedaj grem pa malo pospravit po stanovanju, potem pa upam da bo začelo snežiti.... A ti to resno Ma mi moremo še danes na koroško prit pa se ne bi glih po uni žlabudri vozla felicia gre za to, da se eni sploh ne potrudijo in se moremo mi veliko bolj trudit, da one nas razumejo in mi njih. Je pa dosti takih, ki pa se zelo trudijo, da ne bomo vse v isti koš metali, tistim pa itak vsaka čast. Glede zdravnice se pa strinjam, da je katastrofa.
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 4.12.2009 10:17:21
|
|
|
|
felicia
|
IZVIRNO SPOROČILO: Enkica Srečala sem ene 4 strežnice (no ne vem kaj so tiste, ki imajo svetlo zelene uniforme) in niti ena ni govorila slovensko. No ja, so ampak z ornk naglasom in vsako drugo besedo, ki ni bila slovenska ... no mislim, da so se te očitno vsaj malo trudile sam naglas je naglas a ne?
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 4.12.2009 10:37:51
|
|
|
|
Kika99
|
no pri nas je začelo rahlo snežiti
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 4.12.2009 10:39:23
|
|
|
|
Gwendolen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Enkica Tisti prijazen zdravnik je bil verjetno dr. Pušenjak .. vsaj ponavadi je on izredno miren ampak VSE lepo razloži, brez da ga sam sploh spomniš na to. Ta, ki te je pa expresno pregledala je pa bila verjetno ista ... dr. Premru? mogoče? Nope, Enkica. Ta prijazni je bil dr. Kavšek, ta ekspresna pa dr. Šajina. Jih je več, očitno. Premru je moja bivša G, pa nisem imela slabe izkušnje z njo. Škoda, da se ti je to zgodilo.
Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen ------------------------------------------------------------- We're walking in the air We're floating in the moonlit sky The people far below are sleeping as we fly
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 4.12.2009 10:40:28
|
|
|
|
polho3006
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kika99 no pri nas je začelo rahlo snežiti JEEEEE...od kje pa si doma? Ker do nas na Štajersko verjetno ne bo nič prišlo.
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 4.12.2009 10:43:38
|
|
|
|
somic
|
jutro!!! sem imela zdajle kar enega dela, da sem vse prebrala za nazaj, čeprav sem brala na zadnje včeraj okoli 13.00... lepo čvekam ni kaj mi dva sva šla včeraj v koper malo po nakupih, potem sva se malo sprehodila po sonlku in šla po dooooolgem času na pico. mislim, da od kar sem noseča nisva bila sploh na pici. potem pa sva se peljala čez portorož domov, pa moram prav povedat, da bo letos tole naše mestece prav lepo okrašeno za novo leto kupili so nove okraske in so čudoviti, samo prižgat morajo še lučke pa bo še lepše. ko sva prišla domov, sav se dala na vavč in si pogledala tri filme in večera je bilo konec. skratka super sva se imela. zdaj moj odhaja v službo, jaz pa s epripravljam da malo počistim po stanovanju, potem pa se bom spravila likat še zadnje stvari za baby, da imam potem mir. enkica, katastrofa tole kar si napisala. jaz bi sigurno ponorela
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 4.12.2009 11:12:06
|
|
|
|
Kika99
|
IZVIRNO SPOROČILO: polho3006 IZVIRNO SPOROČILO: Kika99 no pri nas je začelo rahlo snežiti JEEEEE...od kje pa si doma? Ker do nas na Štajersko verjetno ne bo nič prišlo. notranjski konec , drugače pa izviram iz štajerske samo mislim, da doma ne bo snežilo vsaj po včerajšnjih napovedih
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 4.12.2009 11:39:27
|
|
|
|
tweety83
|
Heej punce, včeraj sva z mojim hotla postavit kinderpet v spalnico,pa je tako zelo zelo majhna da enostavno ne gre nikamor. In sedaj morava posteljo,ki je v celem z nočnimi omaricami razmontirat in razžagat,da bova lahko imela prostor za kinderpet. Mislim,dol padeš..... Ampak kar se mora,se mora. Aja pa spalnica je itak iz leta 1986,tak da se veselim nove (po mojem okusu - ta je od tasta)čez par let. Sej nisem hudobna,ne? Kar se tiče spanja - sploh nevem,če bi dosti komentirala. Zbujala sem se vsako uro in hodla na wc. Ob pol štirih pa sem pop.....in si prižgala tv,ter gledala do šestih in zaspala za eno uro. Potem sem mogla ustat,ker sem čakala tišlerja,da pove,kaj naj narediva s posteljo (ker ni povedal točno kdaj pride)-prišel je pa pred pol ure. Kosilo imam že na pol kuhano,sedaj še posesam in pobrišem prah,po kosilu grem pa spat. Moj gre itak na furež k sodelavcu,tak da bom sama doma. Ej nevem - a se kateri še to dogaja,da ste zvečer ko greste v posteljo ful ful žejne? Jaz bi spila liter vode,če bi lahko,pa rajš ne delam tega,ker itak hodim na vsako uro na wc. Aja in glede barvanja las-jaz si lase barvam enkrat na dva meseca. Sem bila ravno v torek pri frizerki in sem se pobarvala iz blontne na čokoladno rjavo - se vsaj narastek ne bo tako fejst videl.
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 4.12.2009 11:39:56
|
|
|
|
nincrli
|
A se vsi tolk veselite snega? Kul bi blo, da bi bil za božič, prej pa ga ne rabim, ker mi ni za gazit po snegu. Ne morem pa skakat po snegu pa snežaka delat al pa se sankat pa to... Drugo leto pa vlk snega, da se bomo sankali!!
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 4.12.2009 11:40:01
|
|
|
|
tweety83
|
Aja pri nas še ni nič snega,sam je bolj tako sumljivo vreme,tak da še čakam.....
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 4.12.2009 11:44:15
|
|
|
|
nincrli
|
IZVIRNO SPOROČILO: tweety83 Ej nevem - a se kateri še to dogaja,da ste zvečer ko greste v posteljo ful ful žejne? Jaz bi spila liter vode,če bi lahko,pa rajš ne delam tega,ker itak hodim na vsako uro na wc. Joj men gre to tolk na živce, si zvečer umijem zobe, grem glet kak film pa spijem več kot pol litra vode. Pa sem se hotla odvadit zvečer pit, ker bi manj na wc letala pa ne gre
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 4.12.2009 11:49:42
|
|
|
|
Isabelle
|
Mi smo šli učeri v Monfalcone nabavit nekaj stvari za .Je moja mami častila. Kupli smo pa previjalno podlogo, kovtrček in tiste blazinice za okoli posteljce (v kompletu) in še en košek (za v posteljico, pri straneh se zavežeza posteljico) kjer bo bejbi spal na začetku ker se mi zdi posteljica prevelika.Evo še slikca: V soboto bomo pa razstavli posteljco da vidimo v kakšnem stanju je.Upam da je ok, da nam ni treba nove kupovat.
< Sporočilo je popravil Isabelle -- 4.12.2009 11:51:26 >
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 4.12.2009 11:50:14
|
|
|
|
somic
|
sneg??? ne maram ga. sem se ga odvadila tukaj na obali in nimam pojma kako se bom nazja navadila ko bom na dolenjskem. jaz ga imam rada za božič in to mi je čisto dovolj. letos si ga pa sploh ne želim, potem pa že zaradi otroka, ja, drugače, če bi bilo ssamo zaradi mene... ne hvala. imam rajši poletje čez celo leto ja, žeja tudi mene daje non stop! pa še včeraj sva jedla pico, je bila sploh kriza, tako, da sem vstajala non stop, kolk sespala nimam pojma, sem pa sigurno bila več na wc- ju!
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 4.12.2009 11:50:22
|
|
|
|
tweety83
|
IZVIRNO SPOROČILO: nincrli IZVIRNO SPOROČILO: tweety83 Ej nevem - a se kateri še to dogaja,da ste zvečer ko greste v posteljo ful ful žejne? Jaz bi spila liter vode,če bi lahko,pa rajš ne delam tega,ker itak hodim na vsako uro na wc. Joj men gre to tolk na živce, si zvečer umijem zobe, grem glet kak film pa spijem več kot pol litra vode. Pa sem se hotla odvadit zvečer pit, ker bi manj na wc letala pa ne gre Jaz pa itak letam skoz na wc - al pijem al pa ne..... groza.....
|
|
|
|
RE: Januarke 2010 - 2. del 4.12.2009 12:11:58
|
|
|
|
grahek85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nikita 33 IZVIRNO SPOROČILO: grahek85 Še mal slikovne podpore Povijalka je taka: Grahek jaz imam enako..jo je mož zmontiral kar v kopalnico, kolegica pa jo je že stestirala z dojenčkom :) Meni se zdi super! Zaenkart jo mava še v spalnici. Računam pa s tem, da jo bova mela čez pol leta, ko se selimo, definitivno v kopalnici. Sušilni stroj je zakon!! Jaz ga že 2 meseca čakam tukaj v Lj, ga mam še na Dolenjskem spravljenega. Za naju se mi je sproti lepo izšlo posušit na zraku, sam zdaj pa ne gre več. Že tako sem cunjice od sončka peljala k staršem in jih tam oprala, da sem jih lahko dala v sušilca. Prihrani čas pa še do neke mere razkuži zaradi temperature. Pa če je dober sušilc ni treba potem nič likat, kar je meni sploh najbolš A je sneg napovedan, da ga vse tako čakate? Se ga tudi jaz ne bi branila... Sam ne upam kaj preveč, zadnja leta je čista tuga. Somic, tudi na Dolenjskem že nekaj časa nismo videli pravega snega, res. Se spomnim, kako je blo, ko sem bla še v OŠ, ko so ble ceste skoraj neprevozne, zdaj je pa sama plojdra, pa vse se prec stopi. Zadnja leta je večinoma res samo tist zoprn sneg, za katerega bolje, da ga ne bi bilo. Večerna žeja tudi mene daje, samo ne pijem toliko, kot bi hotela. Ni šans, že tako sem na 2 uri na WCju, če je slaba noč Dokler lahko še vsaj malo vplivam na to, koliko se zbujam ponoči, bom kar vztrajala.
|
ime za fantkaPacotaKatero vam je najbolj všeč?
Matic (
51%)
Matija (
25%)
Matevž (
23%)
Število vseh glasov: 210Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!