|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: december 09
4.12.2009 10:17:08   
tulpika

eheheh ta bi bila pa dobra da nas ene 30 pride naenkrat rodit v isto porodnišnico...eheheh k v filmu user posted image

shopgirl...sej pol sploh ne boš rabile EA...kar dva rukni enega za zdravje drugega za hitri porod user posted image

ja vse najboljše najmlajši decembrki user posted image . Še na mnoga leta !!!

ooo kok je lepo pogledat ta seznam....dejmo fantje user posted image .

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
4.12.2009 10:32:04   
Tincy90
Jutro punce.user posted image

Hvala za čestitke.user posted image upam d me res ne bo dans kje sred kakega kafiča al pa trgovine zagrablo k pol bi blo šele smeha k bom mla eno tako kolegico ob seb k bi bla stokrat bl panična kt js.user posted image user posted image mah bo k bo, čeprov bi že počas biu čas kr se komi vstanem in hodim in vse skup, morm pazt da se ne bom preveč zaležala k pol bi biu hudič me iz četrtga štuka me dol nest.user posted image madona sm dans sm pa tko slabo spala pa ne vem zakaj, ampak sm useen pouna energije oujeah!user posted image user posted image ene že tko lepo hodte v P in domov prnašate svoje štručke, ene pa še kr čakamo...mogoče bo snegc kej vplivov na nas k naj bi biu za vikend.user posted image

Gooo bejbibuuu goooo!user posted image user posted image user posted image ta gooo me spominja k da bi bla na kaki tekmi.user posted image

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
4.12.2009 10:34:18   
Anuš
tincy VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image

Orhideja: čestitkeuser posted image user posted image user posted image

bejbibu: 3,4, zdajuser posted image user posted image user posted image

Jst sem včeraj glede gripe mal zaslišala svojo G in je mnenja, da pretiravajo. Da so kupili toooolk cepiva, ki ga morjo zdaj prodat. In zato zganjajo tak pomp preko medijev. Kaj pa vemuser posted image . Skušam čim manj mislit na to gripo, da jo ne "prikličem" samauser posted image . Še zmer se ne mislim cepit...in skrbim za higieno in zdravo prehrano.

Dons mi nekaj trebuh otrdeva. Sem se enkrat ponoči prav zbudilauser posted image . Sam v resnic mislim, da ne bo nič še cel tedenuser posted image

shopgirl: včeraj sem šla mimo tvojga domeka. Komi čakam, da začnemo sprehajat PP vozičkeuser posted image

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
4.12.2009 10:42:00   
m_m
A še ktero tak napenja koža na trebuhu? Srbi, peče, pika, za znoret... mažem s kremami, oljem, včeraj sem dala nekaj podobnega bepantenu za obnovo kože. trebuh je pa orgooooomen...

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
4.12.2009 10:52:06   
taraji

Orhideja čestitke za Tomaža!user posted image user posted image  Lepo se crtajta pa uživajte kot povečana družinica

Bejbibu
upam, da tudi ti ze crtas in občuduješ svoje malo bitje in da kmalu dobimo kakšne podrobne informacije

Tincy90  user posted image Vse naj naj! Uzivaj v svojih mladih letih pa da se ti kmalu pridruži naraščaj

No, mene je pa včeraj potem tokom dneva tak napad migrene zagrabil, da sem mislila da me bo pobralo. Res, tako hudo pa ni blo še nikdar in ni dosti manjkalo da nisem šla na urgenco - ampak saj mi itak nimajo kaj pomagati - ali pač.
sem potem danes možu rekla, da pomoje tudi porod ne more biti tako boleč n ga bom z lahkoto opravilauser posted image user posted image user posted image - ja, ja dream on

La vita e bella

(odgovor članu pikapoka78)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
4.12.2009 11:06:46   
araz
Pri nas smo bili pa do sedaj brez elektrike.

Zibka jest sem boljše. Sem šla potem, ko sem pojedla na wc in je pomagal.

Tinchy vse naj, naj. Še na mnoga leta, pa velik zdravja in lahek porod ter zdravega user posted image ti želim.

Bejbibu upam, da že uživaš z svojo štručko.

Ena je spraševala, če gre danes katera v P. Ja, jest grem samo ne še rodit user posted image , samo na predavnje o EA.

Kar se spanja tiče. Jest itak že nekaj časa spim po obrokih - po dve do tri urce potem se zbudim napadem mandarince in grem spet nazaj spat.

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
4.12.2009 11:10:58   
KulGirl

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

kulGirl:kako se držiš,še 8 dni in boš cartala.Srečno pot v Rim

user posted image user posted image

Dobro se držim. Sem pravkar s pregleda. Spet je bil samo CTG, ki je pokazal en popadek in tako ne vem nič novega. Imam pa napotnico za Postojno in bom šla naslednji teden enkrat tja se pokazat. Upam, da bodo naredili še kak UZ, ker sam za CTG se mi ne splača tja hodit.

A katera ve, če delajo v Postojni še kaj razen CTG-ja, če prideš tja pred PDP-jem?

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
4.12.2009 11:15:00   
*Mojca*
tincy90 vse naj naj najboljše!!!

Kulgirl: če prideš na PDP ti posnamejo CTG in če je ok, te naročijo čez 2 dni. In to ponavljajo kak teden, potem naredijo UZ in pogledajo spodaj. Tako je bilo pri meni.

bejbibu upam da se že cartate!!!

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu KulGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
4.12.2009 11:30:28   
bejbibu
Punce...jaz sem danes prišla domov, še vedno 2v1, ker se mi je vse umirilo! Zjutraj ob šestih sem še imela popadke na 7 minut, ampak so bili prekratki in prešibki, tudi čep se mi je začel luščiti, ampak je pri prvorodkah to vse tako dolgotrajno!! Tako me je hecalo vse od včeraj zjutrajuser posted image user posted image !! Zdaj pa ni druge, kot da počakamo na TA PRAVE popadke, ki morajo biti res zelo boleči, če že lažni tako bolijo!!! Ja nimam kaj, tako je....hvala bogu, da sem lahko šla domov, ker čez vikend v bolnici se tako nič kaj ne dogaja!!!

Punce smo na liniji in upam da bo čimprej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

11. 12. 2009 smo postali družina ...
12. 9. 2012 se je naša družina povečala ...
?. ?. 2018 ...

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
4.12.2009 11:32:20   
tulpika

ja bejbibu...vesela sem, da si lahko čez vikend doma...no seveda, če ne bo spet urgenca in boš morala letet nazaj. Tale vajin Anže vaju pa mal heca, a ? user posted image .

kolk si pa odprta ?

(odgovor članu bejbibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
4.12.2009 11:36:56   
bejbibu
Ja res naju malo heca...kaj šele bouser posted image user posted image user posted image !

Odprta sem 2cm, ampak ker so popadki prešibki in prekratki se nikakor ne odpiram....!!!Imam občutek da ne bom nikoli rodilauser posted image !! Bo že ko se bo najin mali škratek odločil priti na svet, očitno si je sedaj premisliluser posted image user posted image !!!

Kako ste pa kaj ostale?????

11. 12. 2009 smo postali družina ...
12. 9. 2012 se je naša družina povečala ...
?. ?. 2018 ...

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
4.12.2009 11:47:54   
ninček1
Pozdravljene punce!

Sem sicer februarka 2010, vendar se vam oglašam, da vam povem, da je vaša decembrka nataša28 v porodni sobi, ker ji je zjutraj že voda odtekla, tako, da držite pesti, da bo čimprej in čim manj boleče!

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu bejbibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
4.12.2009 11:53:48   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: bejbibu

Punce...jaz sem danes prišla domov, še vedno 2v1, ker se mi je vse umirilo! Zjutraj ob šestih sem še imela popadke na 7 minut, ampak so bili prekratki in prešibki, tudi čep se mi je začel luščiti, ampak je pri prvorodkah to vse tako dolgotrajno!! Tako me je hecalo vse od včeraj zjutrajuser posted image user posted image !! Zdaj pa ni druge, kot da počakamo na TA PRAVE popadke, ki morajo biti res zelo boleči, če že lažni tako bolijo!!! Ja nimam kaj, tako je....hvala bogu, da sem lahko šla domov, ker čez vikend v bolnici se tako nič kaj ne dogaja!!!

Punce smo na liniji in upam da bo čimprej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sestrca, dans grema hodit v hrib pa čez rukerje te bom furala z avtom pol pa gremo po Anžeta!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu bejbibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
4.12.2009 11:54:15   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: bejbibu

Ja res naju malo heca...kaj šele bouser posted image user posted image user posted image !

Odprta sem 2cm, ampak ker so popadki prešibki in prekratki se nikakor ne odpiram....!!!Imam občutek da ne bom nikoli rodilauser posted image !! Bo že ko se bo najin mali škratek odločil priti na svet, očitno si je sedaj premisliluser posted image user posted image !!!

Kako ste pa kaj ostale?????

Se ve, kdo je šef! Kaj bosta tastaradva odločala, heheuser posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu bejbibu)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
4.12.2009 11:59:36   
*nivea
bejbibu pol pa uživaj doma, če že sinko noče tak hitro ven.. mogoče pa čaka na Miklavža user posted image

natasa28 danes pa te dihamo s tabo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
4.12.2009 12:17:31   
araz
Natasa28 dejmo, dihaj, dihaj user posted image user posted image user posted image . Srečno user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
4.12.2009 12:21:00   
tulpika

bejbibu: ostale smo kolkrtolk OK...ene že neki špika pa otrdevajo...sicer pa zgleda, da čakamo na masovni odhod v porodnišnice user posted image

Nataša28: držimo pesti, da bo hitr konc

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
4.12.2009 12:23:50   
pikapoka78
Natasa28 diham s tabo... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
4.12.2009 12:24:49   
blondy_81
Tincy90, vse najboljše user posted image user posted image user posted image Lepo praznuj user posted image user posted image user posted image

Gripa: veste kaj sem včeraj od ene ki dela v KC zvedla. Precej zdravnikov se je cepilo kar s fiziološko raztopino samo zato, da dvigujejo povprečje in ljudje slepo verjamejo, da se tudi zdravniki cepijo. Baje so tud Pahorja z NaCl cepil. Če je vse to res, je vse skupaj svetoven nateg. Če se dohtarji ne cepijo, pol je res neki na tem, da cepivo ni glih varno. To je zgolj moje skromno mnenje.

Naša pikica Manca nas je razveselila pet tednov prej: 2.11.2009 ob 23.04

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
4.12.2009 13:21:29   
Anuš
Joj Pahor: boljš zate, da ne zbolišuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
4.12.2009 13:58:25   
metkara
Tincy90user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nataša28 - user posted image user posted image user posted image

Mene dans tut nekaj pika, sam se mi zdi, da je bolj prebava. Sm včeraj jedla fižol, zelje in pečeniceuser posted image Zdj še lahkouser posted image

Js pa opažam, da rabim vedno več spanjauser posted image Kr spala bi, pa ful hitro se zmatram. Tk da js komot spim 10 ur. Grem še zdj mal v ležečki, je nečak dans tu, pa me je zmatral, pa zdj je šel mal spat, pa grem kr js tutuser posted image Od kod bom kaj pol energijo jemalauser posted image

taraji, sm brala, da maš migreno. Men se tut zdi, da jo imam oz. sm jo zdj v nosečnosti fasala. Sicer sm prej skoz mislla, da mam sinuse, ampak vedno bolj mi na migreno ličiuser posted image Kk se ti začne? Meni se začne bliskat pred očmi (take strele mi grejo), pa zdi se mi, kot da nism čist pri sebi (user posted image ). Pa tak ko me je prejšnji teden glava bolela, me še ni. Sm preležala cel dan v spalnici, v temi in tišini, da sm pol konc dneva lahk držala mal glavo pokonciuser posted image Bo treba it po porodu na kake preglede, če se bo še nadaljevalo....

Uživajteuser posted image

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
4.12.2009 14:16:53   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: blondy_81

Gripa: veste kaj sem včeraj od ene ki dela v KC zvedla. Precej zdravnikov se je cepilo kar s fiziološko raztopino samo zato, da dvigujejo povprečje in ljudje slepo verjamejo, da se tudi zdravniki cepijo. Baje so tud Pahorja z NaCl cepil. Če je vse to res, je vse skupaj svetoven nateg. Če se dohtarji ne cepijo, pol je res neki na tem, da cepivo ni glih varno. To je zgolj moje skromno mnenje.

No, no, to je pa bull shit. Jaz tud delam v KC in ti lahko garantiram, da niso nobenga cepili z NaCl. Če ne drugega je cepivo belo, NaCl pa prozorna in bi folk mogli npr. s Propofolom cepit da bi zgledalo kukr cepivo user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu blondy_81)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
4.12.2009 15:26:16   
blondy_81
Mojca men je ena tko rekla včeri. Pol pa res čisto vsak drugače pove. Še zaposleni na KC imate drugačne informacije. A ti si se cepla? Včer sem imela dvome ali naj se grem ali ne, glede na to kaj vse se dogaja, pa so me pol prepričal naj se ne grem.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
4.12.2009 16:10:14   
blondy_81
Mojca pol pa men ni nč več jasno, hehe. Zanimivo kako različne informacije dobi človek od zaposlenih v isti ustanovi. Edin če je od oddelka do oddelka odvisno...to pa ne vem.
Men je včer tko rekla, ker sm bla v dvomih ali naj se cepim zaradi Mance ali ne. Pa mi je močno zatrdila, da naj se ne grem.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
4.12.2009 16:12:18   
blondy_81
Mojca pol pa men ni nč več jasno, hehe. Zanimivo kako različne informacije dobi človek od zaposlenih v isti ustanovi. Edin če je od oddelka do oddelka odvisno...to pa ne vem.
Men je včer tko rekla, ker sm bla v dvomih ali naj se cepim zaradi Mance ali ne. Pa mi je močno zatrdila, da naj se ne grem.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?